Initial trimis de Alexandra03
ca si exemplu, ii mentionez pe nemti care nici pana azi nu ne-au iertat ca din cauza noastra ei au pierdut razboiul.
no comments
Moderator: anjin-san
Initial trimis de Alexandra03
ca si exemplu, ii mentionez pe nemti care nici pana azi nu ne-au iertat ca din cauza noastra ei au pierdut razboiul.
Initial trimis de vali
ce faza de kkt, eowyn omoada ditai dragonu si ii era frica de nazgoul
Initial trimis de Tanase
NU E EL BOB DYLAN AL ROMANIEI?
Initial trimis de Tanase
Frate...nu stiu cati ani ai tu de muzica (fiind tobosar oricum ai urechile fine)...dar eu (TAnase- TApinarii) am vreo 15.
Orice argumet ai avea vin cualtul si te demolez....
asta ptr ca sunt toba de teorie si practica...Astea-s arg mele...poti sa le accepti sau nu. Tu fiind tobosar te pricepi la note nu?
Invatatorule...te rog...pot sa traiesc si eu in umbra ta...poate ma inveti si pe mine muzica
Initial trimis de Ovy71
NU STIU CE SA ZIC ! UN SINGUR LUCRU CARE DOVEDESTE CA ARMSTRONG A FOST PE LUNA , SUNT ROCILE ADUSE DE ACOLO. AM OBSERVAT CU ATENTIE MULTE DIN POZELE CHIAR SI COLOR,NU STIU CE SA ZIC DAR IN UMBRA SE VEDEA PANA SI SCRISUL DE PE NAVA SI INCA PARCA ERA LUMINAT SAU ASA CEVA.SUNT UNELE DETALII CARE PREZIC CA OMUL NU A FOST PE LUNA DAR CEL MAI BUN LUCRU AR FI FOST DACA NASA AR FI TRIMIS UN SATELIT PE LUNA CA SA CAUTE URMELE SI SA DOVEDEASCA INTREGII OMENIRI CA PASUL ACELA IMPORTANT DIN 1969 S-A FACUT TOTUSI.
Initial trimis de Oribilul Mosh
De multe ori am dormit cu cortu pe acolo.
ISTORIA INCEPE IN CARPATI !!!
Ultimul cuvant ! Prima civilizatie au fost pelasgii ,de acolo s-au nascut apoi dacii....bla bla bla ,cine nu vrea sa creada sa consulte cartile lui Eugen Delcea "Secretele Terrei" - Editura Obiectiv" . Si asta n-o stiu numai din carti . Si tatal meu a spus , prima civilizatie s-a nascut in Ardeal ,aici s-a nascut civilizatia umana .
AFRICA!!!! Pai da ,daca zice americanul sau neamtul ca prima civilizatie a fost in Africa ,ii credeti cu totii . Stiti ce,studiati mai bine si alte carti ,lasati ziarele care spun ca prima civilizatie s-a nascut la Washington,Londra sau Berlin.....
Initial trimis de shakti pe FanClub Forum > Generalitati > Totul despre Sex > Credeti ca intr-o relatie pe primul plan e sexul?
o relatie fara sex e ca si o mancarea fara sare si piper ... daca toate merg bine in pat se rezolva si o mare parte din celelalte probleme![]()
Initial trimis de baixinho ©
am o cvalema
eu si asa nu am inteles filmu cand l-am vazut. mi l-a povestit Wild Rose si mi-am dat seama ca am urmarit degeaba filmu. o sa-l mai vad 1data.
dornea zice
am inteles ca sar vrea retete cu chestii specifice din alaska
Initial trimis de dornea
nu stiu dacas offtopic
(alchimia) Dupa mine e mai mult o idee care a fost pusa in carti mergand din mana in mana si adunand cate o idee ici colo.
pedeapsa capitala si cum sa transformi un om
eu sunt contra si din cauza omului in sine.
Ai o persoana care poti fie sa o executi fie sa o pui in inchisoare pe viata.
Nu crezi ca atata timp cat persoana respectiva nu e un pericol public extrem e mai bine sa ii dai inchisoare pe viata?
Daca are timp(o viata) sa se gandeasca la cea facut nu crezi ca sar putea indrepta cumva si daca exista viata dupa moarte sasi rascumpere cea facut?
Dacal omori pe loc nul ajuti cu nimica.
Initial trimis de dornea
Somniferu ala isi face efect in maxim juma de ora.
Si daca nu isi face mai iau unu ca nu am stat niciodata treaz 5 zile si sar putea primu sa nu aiba efect.
Initial trimis de jo*
bai...eu nu cred ca rocku` influenteaza neaparat...orice muzica influenteaza...depinde de versuri, de sound etc. e drept ca roku` poate fi mai depresiv...de fapt, ideea rokului in sine e sa aiba versuri mai negative...eu de ex, when i'm feelin down or smthin, asc him sau luna amara...merge bine....
leg de influenta muzicii pana la omucidere...eu cred in qestia aia...kumm e faza....ur brain's damaged! a sp krva ca muzik nu poate influenta intr`atat! asta crezi tu ca esti normala kumm s`ar spune, dar some pshycos....well....i dont think that's the same...
bout mm, ce canta el nu e rock...deloc... e un fals...un faker. e groaznic. e o rusine pt intreaga istorie a rockului. imi cer scuze fata de orice fan mm, dar asta e parerea mea.
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 1 vizitator