Aberatia zilei

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde eyewitness » Lun Dec 15, 2003 8:39 am

Initial trimis de Alexandra03
ca si exemplu, ii mentionez pe nemti care nici pana azi nu ne-au iertat ca din cauza noastra ei au pierdut razboiul.

no comments
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde marian jan » Mie Dec 17, 2003 11:26 pm

oribilul_mosh: da..backstage. ce de kkt esti
popalin1982: gura!
oribilul_mosh: oamenii ca tine sunt nimicuri ale societatii
popalin1982: ))
oribilul_mosh: simple insecte
oribilul_mosh: backstage, backstage
oribilul_mosh: atata stii
oribilul_mosh: nu vrei sa vezi un restaurant nou
oribilul_mosh: sa mananci o friptura de iepure
oribilul_mosh: esti un om comun care ma dezgusta
bravo baixule!
marian jan

Din ciclul "Doamne, mare ti-e gradina"

Mesajde gabuba » Lun Dec 22, 2003 10:19 pm

hades_xtremeast (10:19:53 PM): fa-ma si la versuri
hades_xtremeast (10:19:55 PM): si ma sinucid
hades_xtremeast (10:19:57 PM):
the_child_kidnapped (10:19:58 PM): probabil ca te fac
the_child_kidnapped (10:20:03 PM): nush cum scrii
the_child_kidnapped (10:20:14 PM): dar avand in vedere ca nu prea stapanesti limba romana...
hades_xtremeast (10:20:21 PM): loooooooool
hades_xtremeast (10:20:22 PM): jet ma
the_child_kidnapped (10:20:24 PM): nu stiu ce mare fitza e de versurile tale
the_child_kidnapped (10:20:25 PM):
hades_xtremeast (10:20:26 PM): esti un KKT
the_child_kidnapped (10:20:33 PM): da, noroc cu tine
the_child_kidnapped (10:20:37 PM): ce te ataci
the_child_kidnapped (10:20:40 PM):
hades_xtremeast (10:20:46 PM): ai ignore
the_child_kidnapped (10:20:58 PM): hahahhahaha
the_child_kidnapped (10:21:10 PM): faci cum crezi.... imi dai ignore pen'ca ti-am zis un adevar... :hehe:

:D:D:D:D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde cubu » Sâm Dec 27, 2003 1:47 am

Hehe, am vazut si eu in sfarsit Topurile alea cu cel mai si cea mai... Si uite ce am gasit, ce zice Hades despre mine:

Portnoy - un alt caracter enervant care nu numai ca ma enerveaza pe mine da da si dovada de PROSTIE...

Pot sa spun ca e prima oara cand chiar a reusit sa ma jigneasca, uite cine a ajuns sa ma faca pe mine prost, unul dintre ei, vesnic abonat al thread-ului asta... Sa pun Palmolive? Sa nu pun Palmolive? Mai bine o piatra de gat...
indescifrabil
cubu

Mesajde vali » Dum Ian 04, 2004 1:15 pm

ce faza de kkt, eowyn omoada ditai dragonu si ii era frica de nazgoul
some people deserve to die
vali

Mesajde gabuba » Mar Ian 06, 2004 5:21 pm

3 useri au postat in acelasi minut, in aceeasi zi, pe acelasi forum: literatura.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
- Toţi in păr!
gabuba

definitia nimicului

Mesajde dEpEchEmIND » Vin Ian 09, 2004 7:41 pm

In fiecare zi dam peste nimicuri. Nimicul e peste tot. Eu sunt nimic, tu esti nimic, ei/ele sunt nimic. Dar daca n-ar exista nimic, oare ce-ar exista? Cum am zis, toti suntem un nimic. Inseamna ca suntem doar o imaginatzie. Eu te imaginez pe tine, tu ma imaginezi pe mine ca exist. Asfaltul e facut din nimic, copacii sunt facuti din nimic, natura e un nimic pretutindeni care se formeaza din nimic. Si Dumnezeu exista, dar e tot imaginar.
Azi mi-am luat un nimic nou. Ce culoare are? Nu stiu, e invizibil. Am aici un borcan. N-am nimic in el, dar totusi, inseamna ca este ceva inauntru, pentru ca asa imi imaginez. Da aerul exista? Exista dar nu se vede. Si daca nu se vede, inseamna ca este tot un nimic.
Teoriile spun ca este un spatiu mare care se cheama univers. Acolo exista mult-mult nimic. Nici macar aerul pe care ni-l imaginam. Acolo in univers, exista numai praf si pietre. Dar si alea sunt la fel de adevarate ca si noi, adica imaginare, pentru ca sunt imaginate de alte obiecte imaginare, adica noi, care suntem fiinte inexistente.
Expertii au afirmat ca nimicul este alb, din cauza luminii. Dar nu exista lumina. Atunci, ar trebui sa fie negru din lipsa luminii. Dar nu exista nici intuneric. Si cum nu exista nici lumina, nici intuneric, atunci nu exista nici alb, nici negru si nici alta culoare.
Concluzia este ca nimicul este incolor. Dar nici incolorul nu exista.

Asadar, cam asta e definitzia nimicului absolut.
Imaginazi-va doar ca cititi acest post, pentru ca nici el nu exista si nu merita citit. :o

pUNCT.
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

pt. depechemind

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Ian 10, 2004 2:51 am

Je pense, donc je suis !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Da...

Mesajde Aurolacul » Sâm Ian 10, 2004 3:22 am

Initial trimis de vali
ce faza de kkt, eowyn omoada ditai dragonu si ii era frica de nazgoul

Dar cam rapida a fost batalia. Ma gandeam shi eu ca o sa fie o bataie misto cu sabia, shi numai aaargh, il impunge cu sabia, shi se chirceste metalul de pe el. Shi ma gandesc: ce shittyy ending la aceasta confrontare.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde cubu » Sâm Ian 10, 2004 4:32 am

Astazi, in atentia dumneavoastra, Tanase de la trupa vocal-instrumentala de mare succes, tZAPINARII, care posteaza de ceva vreme pe forumul Muzica si alcatuieste propozitii complicate SUBIECT/PREDICAT, pe alocuri impodobite cu interjectii si laude de sine...

Fraza de mai jos se refera la Florin Chilian si nu are nevoie de nici un comentariu, cred:
Initial trimis de Tanase
NU E EL BOB DYLAN AL ROMANIEI?

Apoi, dupa ce ii spun ca muzica lui nu-mi place si bla bla bla, uite ca primesc de la el un PM, pe care il intituleaza "Inteleptule!" si din care spicuim cateva fraze... Observati coerenta in gandire si exprimare a acestui mare muzician contemporan, aceeasi coerenta pe care o intalnim si in versurile sale:
Initial trimis de Tanase
Frate...nu stiu cati ani ai tu de muzica (fiind tobosar oricum ai urechile fine)...dar eu (TAnase- TApinarii) am vreo 15.

Orice argumet ai avea vin cualtul si te demolez....

asta ptr ca sunt toba de teorie si practica...Astea-s arg mele...poti sa le accepti sau nu. Tu fiind tobosar te pricepi la note nu?

Invatatorule...te rog...pot sa traiesc si eu in umbra ta...poate ma inveti si pe mine muzica

*Cu observatia, bineinteles, ca termenul de "pseudo" ii este cu totul strain si nu intelege ca eu de fapt nu sunt tobosar...
indescifrabil
cubu

Mesajde eyewitness » Lun Ian 12, 2004 3:57 pm

astazi, de pe stiinte , am cules un post pishator , documentat si argumentat

iata-l :

Initial trimis de Ovy71
NU STIU CE SA ZIC ! UN SINGUR LUCRU CARE DOVEDESTE CA ARMSTRONG A FOST PE LUNA , SUNT ROCILE ADUSE DE ACOLO. AM OBSERVAT CU ATENTIE MULTE DIN POZELE CHIAR SI COLOR,NU STIU CE SA ZIC DAR IN UMBRA SE VEDEA PANA SI SCRISUL DE PE NAVA SI INCA PARCA ERA LUMINAT SAU ASA CEVA.SUNT UNELE DETALII CARE PREZIC CA OMUL NU A FOST PE LUNA DAR CEL MAI BUN LUCRU AR FI FOST DACA NASA AR FI TRIMIS UN SATELIT PE LUNA CA SA CAUTE URMELE SI SA DOVEDEASCA INTREGII OMENIRI CA PASUL ACELA IMPORTANT DIN 1969 S-A FACUT TOTUSI.

bre, baiatu asta mi-a incantat o lune care se anunta un dezastru
eyewitness

Mesajde memetshot » Lun Ian 12, 2004 4:42 pm

aiule ce n-ai inteles mai din postul de mai sus. e clar ca pietrele care in poza sunt color ca noua generatie de telefoane pe luna sunt altfel da nu stim inca daca sunt de pe luna sau nu. si in plus de asta io am auzit ca BratPuternic cand ajunsa pe luna nu zise chestia aia cu picioru mic pentru el (bratputernic - picior mic) ci zisa:
incerc sa citez cat mai exact si sa si traduc : "Ba daca nici ala nu e Mos Craciun, cine dracu e?"
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde eyewitness » Lun Ian 12, 2004 5:01 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
De multe ori am dormit cu cortu pe acolo.

unii duarme cu consuarta , altii cu amanta, altii cu amantu, iar unii cu cortu. in fond io tara libera fiecare duarme cu cine/ce vrea...
eyewitness

Mesajde vali » Mar Ian 13, 2004 12:52 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
In aceasta seara am revazut filmul ce mi-a inspirat copilaria, in spetza [B]Shrek...[/B]

shreck a fost facut in 2001. oare cati ani are moshu?
some people deserve to die
vali

Mesajde marian jan » Mar Ian 13, 2004 12:56 pm

avand in vedere ca e virgin,mai mult de 16 nu cred...
bravo baixule!
marian jan

Ovy71 strikes back

Mesajde memetshot » Mar Ian 13, 2004 3:04 pm

br un post genial...superb...de o adancime metafizica de nenteles...

ISTORIA INCEPE IN CARPATI !!!

Ultimul cuvant ! Prima civilizatie au fost pelasgii ,de acolo s-au nascut apoi dacii....bla bla bla ,cine nu vrea sa creada sa consulte cartile lui Eugen Delcea "Secretele Terrei" - Editura Obiectiv" . Si asta n-o stiu numai din carti . Si tatal meu a spus , prima civilizatie s-a nascut in Ardeal ,aici s-a nascut civilizatia umana .
AFRICA!!!! Pai da ,daca zice americanul sau neamtul ca prima civilizatie a fost in Africa ,ii credeti cu totii . Stiti ce,studiati mai bine si alte carti ,lasati ziarele care spun ca prima civilizatie s-a nascut la Washington,Londra sau Berlin.....

sau direct la sursa http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=4191

ba deci e clar. daca i-a zis tacsu asa e. si deci sa nu credem ca prima civilizatie a fost in Africa duar pentru ca ziarele din nemtia si america zic ca civilizatie s-a nascut la Washington,Londra sau Berlin.....
ba io crez ca orasele astea ie in mozambic sau botsuana...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde baixinho© » Mie Ian 14, 2004 11:31 am

Initial trimis de shakti pe FanClub Forum > Generalitati > Totul despre Sex > Credeti ca intr-o relatie pe primul plan e sexul?
o relatie fara sex e ca si o mancarea fara sare si piper ... daca toate merg bine in pat se rezolva si o mare parte din celelalte probleme :)

deci ie bine, in general ie bine. totusi, am o cvalema (a depasit statiul de dilema sau trilema): sa stau tuata ziua numa in pat ca se rezolva toate problemele de la sine? ma rog, nuj unde-ar fi vrut sa puna tanti virgula, ca daca ar fi atasat-o dupe (c.P.) cuvantu bine, era o aberatie si mai mare.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde gaga » Mie Ian 14, 2004 11:51 am

Initial trimis de baixinho ©

am o cvalema

nu se zice cvadrulema/cvadrilema? ca vine de la 4 nu de la prefixu cvasi care-i alceva si se pare ca la aberatzia zilei de azi tu ai aproximativonedumerire.

ca sa zic asha
=====

jhfgs: am gasit si o aberatie si o sa fiu si mai ontopic desi aberatzia apartzine marelui si raului admin.
deci, initial trimis de oribilu' mosh pe threadu cu filmul "memento":

eu si asa nu am inteles filmu cand l-am vazut. mi l-a povestit Wild Rose si mi-am dat seama ca am urmarit degeaba filmu. o sa-l mai vad 1data.

eo propun sa se uite de acu incolo numa la minimax intre orele 14.00 shi 15.30
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde memetshot » Joi Ian 15, 2004 1:49 pm

dornea zice
am inteles ca sar vrea retete cu chestii specifice din alaska

asta pe Retete zonale romanesti

aiule, ca tu iejti mai dajtept si mai umblat, unde-i ma zona asta din romania numita alaska?
memetshot

Mesajde eyewitness » Joi Ian 15, 2004 2:02 pm

bre cum intri in pestera muierii se face doo intranduri pe dreapta asa cam de fro 16-18 mp fiecare. in prima ie tzatza siberia , care ie cu vrajile sintradooa ie tzatza alaska care are firma sc alaska srl - atelier de gastronomie . io creca la asta se referea crestinu
eyewitness

nu stiu dacas offtopic(sper sa nu fiu)

Mesajde Mr Teo » Joi Ian 15, 2004 2:05 pm

Dar animaloo daca citeai tot subiectul vedeai ca asta vrea dana si intrebam si eu daca vor mai multi.
Titlul subiectului e retete zonale romanesti care zic ca poti sal interpretezi si ca retetele romanilor din diverse zone.
Mr Teo
Junior Member

Re: nu stiu dacas offtopic(sper sa nu fiu)

Mesajde eyewitness » Joi Ian 15, 2004 2:14 pm

Initial trimis de dornea
nu stiu dacas offtopic

m-ar fi mirat sa stii da asta e mai putin important , dorneo n-ai tu treaba ,matale da-i inainte ca bine le zici, zau asa
eyewitness

Mesajde gaga » Joi Ian 15, 2004 4:10 pm

(alchimia) Dupa mine e mai mult o idee care a fost pusa in carti mergand din mana in mana si adunand cate o idee ici colo.

autor: dornea. din alaska. asta e una, ca are tone dar aceasta fraza mi-a atras atentia deoarece ridica intrebari nenumarate de pilda, cum putea iele, ideile sa mearga din mana-n mana? ca asta inseamna ca sta desi se deplaseaza.
pe urma in ce carti a fost pusa? ca eo nu le gasesc nici in alea de joc macar...
dupa ce a fost ea pusa dupa ce a umblat de unde mai ramane alta idee de adunat? ca era deja in cartzi ideile.
etc. etc. etc.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

recunosc exprimarea oleaca aiurea

Mesajde Mr Teo » Joi Ian 15, 2004 4:13 pm

Ce vroiam sa zic e ca alchimia e ceva care sa nascut ca o idee in mintea cuiva si dupa aceea ca telefonul fara fir a mers din mana in mana si a fost scrisa in o carte si rescrisa de altul in alta fiecare adaugand cate ceva pana ce sa facut o stiinta in sine.
E mai bine exprimarea acum?
Mr Teo
Junior Member

Mesajde piskeshu » Joi Ian 15, 2004 4:18 pm

pedeapsa capitala si cum sa transformi un om
eu sunt contra si din cauza omului in sine.
Ai o persoana care poti fie sa o executi fie sa o pui in inchisoare pe viata.
Nu crezi ca atata timp cat persoana respectiva nu e un pericol public extrem e mai bine sa ii dai inchisoare pe viata?
Daca are timp(o viata) sa se gandeasca la cea facut nu crezi ca sar putea indrepta cumva si daca exista viata dupa moarte sasi rascumpere cea facut?
Dacal omori pe loc nul ajuti cu nimica.

Another one ... DORNEA
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

bun hai sa mai incercam ca sa clarific aberatiile mele

Mesajde Mr Teo » Joi Ian 15, 2004 4:25 pm

1. Aberatia cu alchimia. Ce e de neinteles in urmatoarele: Eu cred ca alchimia e doar fictiune fiind inventata de cineva si ideea respectiva a luat mai apoi proportii fie fiind rescrisa fie fiind vorbita si mergand pe acelasi principiu ca telefonul fara fir a ajuns in "stiinta" care e azi?

2. Aberatia cu condamnarea la moarte.

Nu poti sa il ajuti pe unu spiritual, moral si sal faci si ajutor societatii(in unele cazuri) dacai acorzi drept la viata si ii dai inchisoare pe viata in loc sa il condamni la pedeapsa cu moartea?
Mr Teo
Junior Member

Punct...

Mesajde Aurolacul » Joi Ian 15, 2004 11:38 pm

da asta depinde de punctul de vedere.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde baixinho© » Vin Ian 16, 2004 1:09 pm

Initial trimis de dornea
Somniferu ala isi face efect in maxim juma de ora.
Si daca nu isi face mai iau unu ca nu am stat niciodata treaz 5 zile si sar putea primu sa nu aiba efect.

io zic sa le folosesti in loc de mancare. mai devreme sau mai tarziu trebuie sa-si faca efectul unul dintre somniferele pe care le ingurgitezi.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

asta ramane intre noi:

Mesajde gabuba » Vin Ian 16, 2004 1:15 pm

dornea
fericitu user analfabet
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde memetshot » Vin Ian 16, 2004 2:36 pm

Initial trimis de jo*
bai...eu nu cred ca rocku` influenteaza neaparat...orice muzica influenteaza...depinde de versuri, de sound etc. e drept ca roku` poate fi mai depresiv...de fapt, ideea rokului in sine e sa aiba versuri mai negative...eu de ex, when i'm feelin down or smthin, asc him sau luna amara...merge bine....
leg de influenta muzicii pana la omucidere...eu cred in qestia aia...kumm e faza....ur brain's damaged! a sp krva ca muzik nu poate influenta intr`atat! asta crezi tu ca esti normala kumm s`ar spune, dar some pshycos....well....i dont think that's the same...
bout mm, ce canta el nu e rock...deloc... e un fals...un faker. e groaznic. e o rusine pt intreaga istorie a rockului. imi cer scuze fata de orice fan mm, dar asta e parerea mea.

ce stil, ce stil, ce usor jongleaza cu iengleza si cu romana si cu jo-eza...Ce sa mai un post superb
memetshot

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma