Ce ne-a incantat sufletul astazi....

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Jasmine » Joi Noi 21, 2002 9:13 am

in fhm-ul cu raluca sandu este un pictorial cu o prietena f buna de-a mea : Andreea Jurca .. ia spuneti-mi,nu-i asa ca arata super?! :p

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde sly » Joi Noi 21, 2002 11:56 am

pai datorita intalnirii de la praga care va decide daca romania va intra in nato nu am mai facut ultimele 3 ore deoarece trebuia sa mergem toate clasele de la mine din liceu in piata unirii sa urmarim pe un ecran imens intalnirea !
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde omu_vexx » Joi Noi 21, 2002 2:12 pm

Ce mi-a incantat sufletul azi...am luat salariul. Acu' sa vad cat o sa tina. Luna trecuta am reusit sa-l pastrez fo' 3 zile.
I drink to drown my sorrows, but the damned things have learned to swim.
omu_vexx
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Noi 21, 2002 2:13 pm

Da' cat ai salariu ? 200 000 lei ? :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Jasmine » Joi Noi 21, 2002 7:32 pm

dap..pai azi am facut doar trei ore : fizica , geografie si romana...super cool,zic eu!! diriga ne-a invoit de la restul orelor si noi ,elevii clasei 9A din lic. Gheorghe Sincai ( cu ocazia asta poate imi faceti vreo vizita :p ) am mers de la tineretului pana la guvern ( precizez: pe jos) sa fim alaturi de tara noastra :lol:
...tipa patriotismul in mine... :hehe:

Jasmine
Junior Member

Mesajde baixinho© » Joi Noi 21, 2002 8:24 pm

Propun ca de acum inainte sa facem intalnirile forumiste la Liceul Sincai.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Wild Rose » Joi Noi 21, 2002 11:12 pm

hm...am facut in sfarsit rost de un parfum (roberto cavalli) pe care il tot caut...in romania tot nu l-am gasit...suntem inapoiati:D but oh well...sunt fericita:)

si...hm....ceasul care l-am primit! E super coolz! si...cam atat cred!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Joi Noi 21, 2002 11:46 pm

-Posterul cu Animal X din POPcorn (cica ! )

-Felul cum am aratat azi ! :yD

-Am implinit o luna cu my boyfriend :hehe:

-Mi-am luat o oja cool !

-Pozele pe care m-am uitat de dimineatza ....cele cu colegii mei din generala ....din tabare.. chefuri etc :yD ...

Doamne cate amintiri !!!!! :con:
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Scoala....

Mesajde Love2Fly » Vin Noi 22, 2002 12:09 am

Am luat 8 la partial la Matematici Speciale...damn...sunt cool rau...n-am luat in toata facultatea 8 la vreo matematica!:)
p.s: de la anu' iau bursa!:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Vin Noi 22, 2002 5:08 am

De acum inainte, pe acest forum (din care face parte si acest subiect) sunt interzise mesajele cu in grad sporit de informare, prin care aflam ce ati facut la scoala, cu cine ati vorbit azi pe chat, ce oja v-ati cumparat, cate fire de par are prietenul(a) vostru(a), cate zile ati implinit de la prima tinere de mana, de la primul sarut sau de prima data cand v-ati rupt gatul. In speranta ca am fost inteles, ash dori ca aici sa avem parte de posturi cu un grad de interes putin mai ridicat... la care sa poata raspunde mai multe persoane, nu numai x sau y. Pentru chat... aveti chat (ca sa vezi...).

Multumesc! (nu mai zic nimic de sanctionari... caci le banuiti voi)
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Jasmine » Vin Noi 22, 2002 10:46 am

Am vazut last night un film super cool pe hbo..pe la ora 20 00.Se numeste "Pasiune si disperare".. parca..iar in rolul principal este Piper Perabo(a jucat si in Coyote Ugly)..anyway,este vorba de o poveste de dragoste intre doua lesbiene..mie mi-a placut,adica m-a impresionat! l-a mai vazut careva?!

Jasmine
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Sâm Noi 23, 2002 10:28 am

Vad ca thread-ul asta-i plin de chestii minore shi neinteresante. Parca pe mine m-ar interesa ce nota a luat Jasmyna in teza, sau ca Love2Fly ia bursa la anul.

Uite, de exemplu pe mine ma incanta faptul ca intram in NATO. Shi mai ales ca stapanul lumii, George Bush vine azi la noi in tzara.
O sa traim mai bine (sper) pe viitor.:D
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Sâm Noi 23, 2002 1:37 pm

Voi intelegeti cat de neimportanta este intrarea noastra in Nato? Singurul lucru e ca daca incepe razboi, luptam si noi... Cat despre Bush...no comment! auzi...stapanul lumii :con: unora li s-a interzis iesirea din casa...Patetic!
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Mirela » Sâm Noi 23, 2002 7:51 pm

azi ma simt incantata de urmatoarele lucruri:

• amintirea melodiilor de ieri din "Return to the Forbidden Planet" ,o foarte interesanta piesa de teatru.
  • Shakesperare
  • ca m-am nascut in Romania
  • ploaia de afara,care nu stiu cum se face, dar a avut asupra mea un mare efect purificator si linistitor.
  • o plimbare lunga prin oras,fara un scop precis.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Dee Dee » Lun Noi 25, 2002 1:17 am

Faptul ca ieri am fost ... ( lol ..ce strange suna .. "azi mi-a incantat sufletul faptul ca ieri .... " ..ideea e ca azi mi-am dat seama ca mi-a incantat sufletul :D )
intr-o noua discoteca de la noi din Pitesti ...Insomnia se keama ...locul e nice... imi pare bine ca am mai skimbat peisajul ....dar muzica nu-mi placE ! avem si noi 3 discoteca(cu asta) mari si late.. unde e aceeasi muzica... adica House comercial ...& latino :cry: ..... mai vreau si altceva ...!! (ex: hip-hop ... R&b ..house "necomercial" :yD )

Postul asta trebuia sa fie mai bine la "CE nu ne-a incantat sufletul.."
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Lun Noi 25, 2002 6:23 pm

pai...am stat de vorba cu o prietena cu care n-am mai vorbit de mult...chiar mi se facuse dor de ea...

Am aflat ca (YES!) pana la urma am obtinut cea ce am vrut (all thanxz to my friend) si...hm:con: n-au fost prea multe lucruri...
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Mirela » Lun Noi 25, 2002 6:51 pm

Ah , de-as fi eu moderatoare aici...asa mi-ar incanta sufletul sa zbor posturile similare celor de mai sus....

Azi m-a incantat faptul ca am dormit pana la 11 fara ceva .
Si ca am putut fi de folos unor persoane total necunoscute .
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde marian jan » Lun Noi 25, 2002 8:44 pm

acum ma incanta faptul ca m-am intalnit cu un prieten pe care nu-l mai vazusem de......nu mai stiu....de aseara(sa va fut in gat de proaste) .si o sa ne imbatam crunt
bravo baixule!
marian jan

Mesajde sly » Lun Noi 25, 2002 8:58 pm

ma bucur ca am gasit pe net o piesa de la mamaia cu care simplu&marius moga au participat la sectiunea creatie -o piesa destul de cool!
sly

Mesajde Fester » Lun Noi 25, 2002 10:39 pm

Initial trimis de Jasmyna
in fhm-ul cu raluca sandu este un pictorial cu o prietena f buna de-a mea : Andreea Jurca .. ia spuneti-mi,nu-i asa ca arata super?! :p

Ok! am inteles. Si eu mai ies (cand am eu timp) la o bere cu Vin Diesel, dar a inceput sa ma cam enerveze in ultima vreme, a devenit un pic prea insistent.
Pe bune acum frumoasa Andreea nu numai ca e frumoasa dar e chiar frumoasa. Daca si ea are prietene la fel de atragatoare ca ea e chiar fantastic.
Fester
Junior Member

Mesajde vali » Mar Noi 26, 2002 1:46 pm

incepand de ieri i am official a home owner...si orgasmul continua...si continua...si continua...si continua...si continua...
some people deserve to die
vali

de fapt ieri sa produs toata treaba

Mesajde K-gula » Mar Noi 26, 2002 9:23 pm

state-am linistit la calculator, cand deodata suna telefonul la capatul caruia nu se gasea nimeni altcineva decat marea si super starul silvia dumitrescu :lol: sa prezentat frumos domnisoara dupa care ma intrebat ce program am de revelion, vrand sa merg cu ea si cu alti colegi de breasla in america pentru a canta acolo :lol: toate bune si frumoase, fiindca saraca avea impresia ca sta de vorba cu costi ionita :lol:

acum nu puteam sa nu ma abtin in a strica :D programul dragului si a toti iubitul costita si i-am spus ca nu stiu sigur daca voi putea merge fiindca se intrevad in tara diferite activitati si oricum nu am viza de america. a ramas ca ma suna ea daca reusesc sa vorbesc cu "bunul" meu prieten adrian minune si imi aranjeaza el plecarea.

de ce ma simt atat de bine dupa aceasta comvorbire? fiindca in momentul in care va suna inapoi il voi face pe costita de mare kkt :lol:

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde vali » Mar Noi 26, 2002 9:31 pm

betoonnnnnnnnnnnnnnnn
some people deserve to die
vali

Mesajde sly » Mie Noi 27, 2002 4:54 pm

tocmai am vazut la televizor ca echipa de fotbal poli unirea iasi a trecut mai departe in cupa romaniei dupa ce a batut pe uta shi sunt happy!
sly

Mesajde MiG29 » Joi Noi 28, 2002 1:33 am

K Dinamo le-a tras-o lu` Steaua.K am facut rost de un cd cu Green Day p care il cautam de mult.K tocmai am baut un Tuborg Christmas Brew.Atata:)
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Wild Rose » Joi Noi 28, 2002 2:26 pm

Pai...faptul ca azi n-am fost la scoala (hehe...i'm a special girl...)
acum ma indrept spre mall, sa ma intalnesc cu o tipa:) can't wait! si...se aproprie ziua cea mare! Asta da motiv sa fiu fericita...
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Joi Noi 28, 2002 8:39 pm

N-as zice ca m-a incantat, dar cel putzin m-a distrat azi o duma.
Am vrut si eu sa schimb apa la peshti. Pun eu acolo apa pregatesc,pun doua oale cu apa, pestii in ele, spal acvariul si deodata aud ,,fleoshk!" - ma uit shi vad un peshte se zbatea pe jos. Un sumatrean sarise din oala. L-am prins repede si l-am pus inapoi. Am ras vreo jumate' de ora la faza aia.
De fiecare data cand am intrat in camera ma uitam pe jos sa vad daca n-a mai sarit vreun peshte.:D
Ma incanta faptul ca peshtele ala-i bine mersi.

PS: doar suntem pe aberatzii nu?:cool:
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde bhuttu » Joi Noi 28, 2002 8:51 pm

Initial trimis de Jasmyna

Opa, opa, ia stai asa: si prietena asta a ta are si-un telefon, nu-i asa? Make my day, Jasmyna!
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Wild Rose » Joi Noi 28, 2002 11:41 pm

Faptul ca m-am intalnit azi cu Ramona (alias Ramonny)...e o tipa super!

si...sa nu uitam...faptul ca n-am fost azi la scoala! si am putut sa dorm linistita pana la 12 (cand am deschis ochi si am sarit din pat, ca uitaseram sa-i spun lu maica-mea ceva...)

Si desigur...se apropie ziua de maine...asta da motiv sa fiu fericita nu?

:drool:
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Vin Noi 29, 2002 12:32 am

-ca m-am plimbat prin orash vreo 4 ore ....bine ca nu si degeaba :D

-ca am avut timp sa ma uit la un film de pe la 8 seara "NEbun duap Gloria" ... nu a fost grozav ...da` a mers pt o zi de joi..
Dee Dee
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma