Initial trimis de eyewitness
bah daca vreodata il baneaza careva pe dornea io aiu il impusc![]()
in cap sau in picior ?
Moderator: anjin-san
bah daca vreodata il baneaza careva pe dornea io aiu il impusc![]()
Initial trimis de Gabizzu
dornea
fericitu user analfabet
Initial trimis de Aurolacul
IN general mi-ar place o masina mica. Orice masina mai lunga de 2 metri nu-mi place, ca o consider o povara sa o conduc, shi cand conduc eu vreau sa ma simt bine, nu ca o tar dupa mine.
s-o tarasti
nu o s-o serveasca cu un Trompi, nu?
ma, vali? ce'ai ? ma ameninta dornea cu moartea, vreau sa fac publice amenintarile si tu inchizi theardul. nu e just!![]()
Initial trimis de Nightwish
deci aberatzia zilei tocma ce a ieshit din tastele lu' iubescdoomusca: andreea (da, tocmai EA) va canta in duet de doi cuplata (ieftin, nu va agitatz) cu parazitu ombladon. ce urmeaza? FDD cu andreeabah shi partizan cu blondy?
Initial trimis de Nightwish
io-l suspectez pe micu iubitordemushte de multe da' de asha inventzie mincinoasa parca nu
Initial trimis de Oribilul Mosh
ca mi-am amintit si eu de sucurile alea kterinca la sticla mica de plastic cu un elefantel pe ele.
Initial trimis de Gabizzu pe FanClub Forum > Generalitati > Literatura > Recenzii (sau macar tentative)
Cartea debuteaza jalnic, partea de legatura dintre inceput si mijloc e promitzatoare iar restul devine la fel de jenibil precum e introducerea. [...] iar finalul este pe cat de banal pe atat de intrigant.
pt aia care? daca tu crezi ca eu am inventat alea cu pemeiele in perspectiva ca altceva mai bun n-am de facut, e strict problema ta.
george marinca scrie:mah pai le scotea ficatii , ca meritau , acum nu le mai scoate nimeni si si fac de cap
baiatu' politica se face pe bani , nu pe povesti intelectualicesti
vine ungurii , fura cherestea din romania ,o vand in ungaria si pe banii aia isi cumpara legi in romania (AI PRICEPUT , LEGILE CARE LE OBTIN DE LA GUVERNANTII NOSTRI SUNT CUMPARATE PE BANI GREU , NU PE POVESTI DEMOCRATICESTI). apoi cer formarea unui stat in stat in harghita si covasna , ca folosirea limbii unguresti in justitie si administratie au obtinut o (SI CHESTIA ASTA I A COSTAT BANI GREI , NU CONTEAZA CA AU FACUT BANII AIA CU CHERESTEA !!!!!!!!!!)si mi spui tu mie ca astia si altii ca ei , aia care iau banii si i am ales tot noi , nu merita sa le scoti ficatii
pai nea ceasca a fost barbat , si fie vorba intre noi , nu dadea doi bani pe intelectuali , le zicea 'telectuali ca saracii recitau poezii si cantau cantonete de copii de gradinita
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator