the longest thread[subiect] in the history of fanclub.ro!!!:D
Moderator: anjin-san
Moshule, o rugaminte am si eu: Nu ma baga in aceiasi oala cu utzele, stiu ca aberez, baga-ma in oala mea, Jaded, te rog!
Oricum sunt fata cuminte si postez calumea pe alte forumuri!
Get to now me better 3:
it's the first time I ever felt this pain,It's funny when u think it's gonna work out, 'till u chose weed over me ur so lame!
lol
(copyright internet)
Oricum sunt fata cuminte si postez calumea pe alte forumuri!
Get to now me better 3:
it's the first time I ever felt this pain,It's funny when u think it's gonna work out, 'till u chose weed over me ur so lame!
lol
(copyright internet)
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
Pacat ca ai cam uitat gramatica limbii romane !
Asta e un lucru trist !
Si pacat ca ne tot ametesti cu fraze in engleza !

Asta e un lucru trist !
Si pacat ca ne tot ametesti cu fraze in engleza !

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
preferata are semnatura de 17 randuri !
Intrebarea este : ea in viatza ei o fi scris vreun post mai mare de 17 randuri ?

Intrebarea este : ea in viatza ei o fi scris vreun post mai mare de 17 randuri ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Re: bau
Initial trimis de PreferatA
wow .. hera ... esti din orash ku mine .. si noi ne "certam" pentru avatar ?)
hai la o bila in daytona![]()
nu ne certam mey...:p
daytona? noi ne-om fi zarit pe-acolo,dar habar nu am avut ca suntem preferatA si hera de pe funclub

- Hera
- Junior Member
Mai Moshule, ce faci........cand avem meci cu mamutii?????
Se odihneste echipa de 2 saptamani!
Mama mama, ce as vrea sa fiu si eu acasa, nu in bibloteca, si sa am un sandwich cu sunca de praga, cascaval, salata verde, maioneza, rosii, castraveti ceapa...............mmmmmmmmmmmmmmmmmm...........VREAU ACASA! ;P
imi e foame!
Se odihneste echipa de 2 saptamani!
Mama mama, ce as vrea sa fiu si eu acasa, nu in bibloteca, si sa am un sandwich cu sunca de praga, cascaval, salata verde, maioneza, rosii, castraveti ceapa...............mmmmmmmmmmmmmmmmmm...........VREAU ACASA! ;P
imi e foame!
-
J'adore - Junior Member
Pai cum sa fie meci ? Nu stii ca e auza competitionala ? Doar joaca nationala cu Luxemburgu !
Si eu ash manca niste sunca de Praga. Dar nu se gaseste decat sintetica !
Si eu ash manca niste sunca de Praga. Dar nu se gaseste decat sintetica !
-
Ok moshule am inteles, dar ce facem pana atunci, dormim, macar daca am merge in cantonament sa ne antrenam!
Acum eu va las pt. ca ma duc sa mananc(ca sa ma mai ingras si eu putin.....not!) si ma intorc in juma' de ora!

Acum eu va las pt. ca ma duc sa mananc(ca sa ma mai ingras si eu putin.....not!) si ma intorc in juma' de ora!

-
J'adore - Junior Member
Am ras cu lacrimi cand am vazut ca thread-ul ,,Ce ne-a incantat sufletul astazi..." are 666 posturi.
-
dEpEchEmIND - Junior Member
De ce ? Ce e de ras ? ;y
-
-
M-ai vazut tu online si nu ti-am raspuns pe YM ? :con:
-
Ehey moshule.. de cate ori!!!
Aseara poate nu, dar alta data cand erai online am asteptat vreo zece minute sa-mi dai un rp. si apoi m-am plictisit si-am inchis.
Aseara poate nu, dar alta data cand erai online am asteptat vreo zece minute sa-mi dai un rp. si apoi m-am plictisit si-am inchis.
-
tocmai ma uit pe site-ul liceului meu din iasi: http://national.is.edu.ro care e facut de un bun prieten de -al meu shi sunt super happy ca arata destul de bine!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
...yuuuhuu
....
"girl it feels so right!..and all i know that u`re the one 4 me ! :
) that special kind of girl..in my life... " ...ca bine zici mei Craig David!
....yuuuhuu ..."rendez-vous!! "

"girl it feels so right!..and all i know that u`re the one 4 me ! :
) that special kind of girl..in my life... " ...ca bine zici mei Craig David!

It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
pls... help me... i'm fucking hungry: http://kevan.org/brain.cgi?sopra 

- Sopra Tutt1
- Junior Member
Hai sa vedem daca merge si la mine:http://kevan.org/brain.cgi?Jaded
si poate merge si asta:http://kevan.org/brain.cgi?Jaded
P.S. va rog ca de acum incolo sa imi ziceti Jaded the attorney(thx)
:p I got the part of the attorney of defense in a school murder trial(it's not real):D Go Jaded
si poate merge si asta:http://kevan.org/brain.cgi?Jaded
P.S. va rog ca de acum incolo sa imi ziceti Jaded the attorney(thx)
:p I got the part of the attorney of defense in a school murder trial(it's not real):D Go Jaded

-
J'adore - Junior Member
sopra, la mine n-ai noroc. e gol deja :p
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
http://kevan.org/brain.cgi?sopra!count - v-am halit ;b
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Bravo Sopra ...ai facut 2100 de posturi ! Eu azi am facut 5200 !
Dar nu conteaza numarul de posturi ,nu ?
Dar nu conteaza numarul de posturi ,nu ?
-
Sopra, nu prea conteaza marimea, ce-i drept, dar stiu eu o vorba: "de lunga poa' sa fie cat de groasa, de subtire sa nu fie prea scurta". 

ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
"and then i became .... naughty" - courage the cowardly dog ;n
i am such a dork
i am such a dork
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
iubbesc desenele alea ! ...mama ..de cand nu m-am mai uitat la desene animate... :cry: i miss them!
ultima cand m-am uitat la tv a fost de dimineatza la o porcarie de film pe HBO ( nici macar nu mai tin minte cum se numea) ....
ultima cand m-am uitat la tv a fost de dimineatza la o porcarie de film pe HBO ( nici macar nu mai tin minte cum se numea) ....
It's too bad, but that's me
-
Dee Dee - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma