Aberatia zilei

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Nicholas_Alex » Vin Ian 30, 2004 11:45 am

Mi-am mutat aberatia aici, sa nu-mi sara aiul & fochistii in cap..:)

Un tinar s-a ascuns peste noapte intr-un bar, unde a mincat si a baut

...Ion Ciubotaru, de 19 ani, din comuna Seimenii Mici, a pretins ca, ieri seara, s-a numarat printre consumatorii din bar, insa i s-a facut foame si, cum nu mai avea bani, a hotarit sa ramina peste noapte in incinta. El s-a ascuns in toaleta unitatii si a reusit sa treaca neobservat pina cind toti angajatii au plecat acasa. Peste noapte, barbatul nu a pierdut deloc vremea. El a gasit de mincare intr-un frigider, consumind toata rezerva de sunca presata. "Ai dracului, nici macar o bucată de paine n-au avut in toată circiuma asta, asa ca a trebuit sa maninc sunca aia goala, de, spre dimineata, mi s-a aplecat. Noroc ca era vodca cit China, asa ca m-am pus intr-un scaun, am dat drumul la televizor si m-am simtit bine pina spre dimineată", a declarat, zimbitor, politistilor Ion Ciubotaru.
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde vali » Vin Ian 30, 2004 8:38 pm

vali scrie:nanuka e simpatica
pacat ca la mansarda sta mai prost
(cacofonia intra in pret)

Nanuk scrie:deci avand in vedere ca aproximativ toate pozele mele sunt facute fara sutien..ar trebui sa va dea de gandit...si Vali ..sincer nu ma supara faptu ce ai spus in postul tau..pt ca oricum stiu ca nu este adevarat...take a look mai bine..la poza in topul roz..si uita-te...e fara sutien..mie una mi se par destul de normali....nu le am precum nucile stii..deci la dimensiunea si numarul pe care il port la sutien.. wow ..e super bine.......grrrrrrr..

Apropo..treci in revista pozele..si uita-te mai ales la poza cu rochitza din dantela alba..pai daca niste sani lasatzi stau la modu asta...sorry..inseamna ca nu stii despre ce vb...

merit sa imi dau un premiu. nu stiu cum le caut, da le gasesc

FacBaniCuCorpul©
some people deserve to die
vali

Mesajde eyewitness » Sâm Ian 31, 2004 10:47 am

dornea scrie:Love2Fly faza vine cam asa eu citesc carti de cand aveam 5 ani iar pe la 8 ani citeam literatura de la astia dea 12 a. De citit carti m-am oprit undeva prin clasa a IX a, a X a cand am dat de calculator si deatuncea am coborat putin in nivelu de inteligenta si exprimare(pe care incerc sa le imbunatesc iarasi).

dornica, nivelu ala de-l coborasi matale "putin" la inteligenta si exprimare creca se prabusi in fro prapastie bre
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde mint_rubbing » Lun Feb 02, 2004 5:16 pm

Discutia dintre 2 muncitori aflati in troleu' 79.......

-Ba, ce dracu' merge troleu' asta asa incet?
-E altu' in fata lui, ba.
-Si de ce dracu' nu il depaseste?
Sushido : The way of the tuna.
mint_rubbing
Junior Member

Mesajde neatza » Mar Feb 03, 2004 10:51 am

[quote = Da_Game]am mai vazut din astea
cel mai recent continea imagini explicite in care un grup de ..(asiatici) n-am inteles ce erau si-au..fiecare cate un .. (+/-30 persoane),le-au adunat intr-o batista ALBA si le-au trimis unui ambasador in semn de protest[/QUOTE]

deci, ce sentanpla?

nu, serios vorbind: ce sentanpla?

ce fel de grup ierea? ce shi-au facut? unde? ce shi-au facut la ce? catzi ereau? ce au trimis? despre ce ie vorba?

shi tzinetz cont ca erea vorba de imagini explicite.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde nocturna » Mar Feb 03, 2004 11:26 am

Aurolacul scrie:Dornea 5 puncte: care nu e pe forum de mult timp, dar deja parca e altfel pe aicea, se misca mai multe, se comenteaza mai aprins decand a aparut omul asta pe aicea. O valoare a forumului e Dornea.

deci daca nu venea din partea aurolacului era chiar amuzanta, dar cum afirmatzia ii apartzine e numa aberatzie.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde vali » Mie Feb 04, 2004 12:04 am

Bubico scrie:zosovali (11:59:33 PM): u have been banned

the_child_kidnapped (1:19:10 AM): mi se rupe de ban

zosovali (1:19:31 AM): pai tocmai, ca NU ti se rupe, daca ma tot bati la cap

mai am 1 si ma premiez
some people deserve to die
vali

Mesajde eyewitness » Mie Feb 04, 2004 11:09 am

bre moshule azi ai reusit sa ma distrezi cu :
Uitandu-ma pe acest subiect ma gandesc ca fost'a kterinca odata ceva frumos. Cand postau Aliosha si Rolf, darky si Mirela, eu si Sopra. SOD si Bagheera . Apoi s-a stricat. Iar acum e un gunoi.
dornea...sa nu te prind ca te mai atingi de subiectele noastre dragi si de demult.

mai ales tu moshule promotor de caterinca fina si...frumoasa LOOOOOOOL bah.
deja frigideru meu isi ruade freonu de invidie...
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Feb 04, 2004 11:15 am

mai aveai mult pana sa te nasti scumpul meu domn eye....la aceea vreme...de care vorbesc.asa ca te las in continuare cu ai tai contemporani. lasa-ma pe mine cu batranetzea mea. nu ai cum sa ma intelegi. esti inca prea crud.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Feb 04, 2004 11:20 am

da moshule nam cum santeleg cum nul pot intelege nici pe dornea uneori . debutul tau pe forum si primele incercari stangace de compunere a propozitiilor au fost mai mult decat dornesti la acea vreme si spre deliciul nostru continua si azi. tineo tot asa...
eyewitness

Mesajde memetshot » Mie Feb 04, 2004 11:31 am

pnic scrie: Oricum cei mai tari in bere sunt belgienii. Au bere manastireasca (trapista, carmelita) intre 8 si 10 graduri de alcool, si cu un gust!!!! Orice bere pe langa berile astea e pisu indoit cu apa.

Dupa cum se observa domnu pnic are o mica gresala: ie garduri nu graduri..
deci adica bei la bere dasta de uzi 8-10 garduri pana ajungi acasa..da io cred ca astia la garduri are jgheb cu care colecteaza pipiul facut ca urmare a berilor belgiene...si cu pipiu se face restul de beri
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde nocturna » Mie Feb 04, 2004 11:44 am

da dornea, sa nu te mai atingi de subiectele dragi de demult, sa smangaleshti obscenitatzi pe gardu lor, dupa ce in prealabil tz-ai facut nevoile pe el, asha cum a facut moshu la un moment cu clasa muncitoare. ei dracie, dornea ejti un obrasnic!

horibile, halal exemplu! shi mai indraznesht sa ridici tonu'...

nocturna

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Feb 04, 2004 11:53 am

da,nocturna...cine vorbea ! esti un back-up pt. clasa muncitoare...ca au murit vechii mamutzi. nu te mai umfla in pene atat.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde nocturna » Mie Feb 04, 2004 12:08 pm

te-ai simtzit lezat? fuarte bine. asta era shi intentzia.

nocturna

Mesajde neatza » Mie Feb 04, 2004 12:40 pm

aaa... nu-i iau apararea nocturnei, da am stat shi mam gandit ca afirmatzia moshului, poa sa aibe la baza una din doo prenise sau amandoo:

1) umoru nocturnei nu ie de nivelu cemeului. Fals! shi chiar daca nar fi fals, ie ca shi cum ai pune un orb satz judece o pictura. deci prenisa asta cade.

2) nocturna nu scrie de mult pe cemeu. asta ashea ie. da in categoria asta intru shi eo. deci shi eo sunt becap la cemeu?

neatza

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Feb 04, 2004 12:50 pm

da. titularii s-au accidentat si atzi intrat voi. si nu e vorba dupa umor...ca umor nu avetzi nici unul. :yD
decat umor grobian..ca sa o citez pe dana.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde nocturna » Mie Feb 04, 2004 12:56 pm

permitetzi-mi sa rad fara ca sa parasesc biuroul: :D
gata.
Oribilul Mosh scrie:si nu e vorba dupa umor...

io m-am uitat dupa umor shi intr-adevar, vorba nu e acolo.

nocturna

Mesajde neatza » Mie Feb 04, 2004 1:02 pm

moshule, treaba de ai scriso mai sus, doar pentru faptul ca vine de la tine, o iau drept un conpliment.

neatza

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Feb 04, 2004 1:12 pm

neatza : Hey, hey, why'd you wake me up?
Moshu : So we can wake up.
neatza : If you didn't wake me up, I might've had a nightmare and it would've woke me up. Then, I could've woke you up and we would both be awake. But since you did wake me up, I can't wake up from this nightmare so i can't wake you up! So we're both still asleep.
Moshu : ...What?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde neatza » Mie Feb 04, 2004 1:23 pm

faptu ca shtii sa dai copii peist dupe un pasaj plin de umor din 2SD, nu inseamna ca ai umor. puate insemna, cel mult, ca ai shtii sa te orientezi.

neatza

Mesajde cubu » Mie Feb 04, 2004 9:32 pm

Oribilul Mosh scrie:ca umor nu avetzi nici unul. :yD

Tu cand ti-ai cumparat? Daca l-ai luat din Obor, sa stii ca nu e asa bun cum se spune. Vorbeste cu Naituisa, ca i-am pus o pila la baba de la Romana...
indescifrabil
cubu

Mesajde stefan » Mie Feb 04, 2004 10:46 pm

Las' ca vine becap si la lutze neishion:

dracusor scrie:Parerea mea n-o pot spune mai bine decat in citatul urmator"o femeie nu il inseala decat pe cel pe care il iubeste,pe ceilalti ii paraseste pur si simplu"

Say hello to dracusor!
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Feb 06, 2004 8:24 am

Nanuk scrie:1/Dj tari invitatzi din Ibitza..
2/aici iti dau o sita unde potzi fi la curent

1/sau bartzelona
2/vorba lu unu, baicsu, un ciur pe motorina ie mai indicat ca sa nu te curentezi
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Feb 09, 2004 8:49 am

Reciteam unele posturi de pe forumul dedicat animalelor si iata peste ce am dat.

Nicholas, in mai 2003
Evident iepurii! Sint dragalashi, pufoshi, si kk lor poate fi folosit ca hrana la caini, pisici, sau de ce nu, si la flori. Daca ai shi o pereche, le poti urmarii viata cea de toate zilele. Pe mine ma amuza cel mai mult cind masculul se urca jumatate pe femela, si incepe sa de-a din funduletz. Sint asa de duuuulci! Sint unii care musca femela de urechi, sau de coada..aia nu-mi plac.

Despre hamsteri nu stiu mai nimic. Am avut unul, dar la prins cotoiul lui vecinu, si a trebuit sa-l impaieze tata. De atunci sta sus pe biblioteca si sfideaza pe toti cei care vin inauntru. Citeodata il mai iau cu mine la dush, dar ultima oara i-am pierdut un ochi (era din fund de sticla verde), si sa suparat tata pe mine tare de tot. A zis ca daca nu ma cumintesc, nu o sa-mi impaieze iepurashii aia mici de ia nascut alaltaieri "Barosana" (asta fiind iepurashul nostru, adica femela, ca mai avem si un mascul, "Barosanu" )

Asa ca votez cu iepurashii...

Imi intaresc spusele. Tre' sa fi cu adevarat nebun sa gandesti la asemenea chestii.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mr Teo » Mie Feb 11, 2004 9:09 am

Ba...daca plec eventul, te sa-mi las neuronii acasa nu? altfel nu pot ca sa ajung demigrant d-ala, nu-i asa? postat de animaloo.
Ba fratelo mah da toti demigrantii tai de emigranti sunt tampiti mai?
Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
Mr Teo
Junior Member

Mesajde basstard » Mie Feb 11, 2004 9:55 am

dornica, ete, intra pe http://www.vaidevoi.ro/ si vezi ca pe prima pajina la ultimele 10 updateuri ai
vorbe de bine\File de proteste\demigrantii
Citeste articolul respectiv si o sa pricepi care e treaba. (unii zice ca nu, da io am incredere in capacitatea ta de concentrare si intzelegere)
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde nocturna » Mie Feb 11, 2004 11:01 am

bassule, istoria nu se repeta, doar istoricii :D
http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=1570&page=448&pp=20

shi cand impartzeam io materialu asta pe clasa muncitoare dornea era doar un pui de demigrant.

chiar, ce-o mai face miaitza? mie imi cam lipseshte. <-- aberatzia zilei. :D

nocturna

Mesajde Mr Teo » Mie Feb 11, 2004 6:43 pm

Bassule jumate din articolu ala e facut la kterinca si jumate cu faze mai reale.
Stiu persoane aici care nu vor(efectiv nu vor) sa vorbeasca romana si cand ii intrebi ceva in Romana zic 2-3 cuvinte in Romana si restul in Engleza(ca e mai usor).
Eu nu fac parte din persoanele respective(desi admit ca am probleme cu limba romana scrisa prin exprimarea greoaie si folosirea anapoda a - .
Eu nu zic cum zice articolu ca vai romanii mor de foame si e asa de rau in Romania si sa nu ma intorc.. prostii ci vreau sa ma intorc in 15-20 de ani acasa.
Faza cu luatul de la 0 e reala deoarece nu e usor sa supravietuiesti cand pleci in alta tara. Eu personal am distribuit ziare din usa in usa, iarna la -40 C la ora 5 in fiecare dimineata timp de 5 luni, dupa aia am lucrat la mcdonalds prajind burgeri. Dupa ce am lucrat la Mcdonalds am fost acceptat la un mall ca persoana care impinge carutele de unde am promovat casier.Totul a fost datorita muncii si perseverentei mele.
Stii de ce pleaca unii in alte tari? Nu neaparat de bani, vor sa vada si ei cum e in alta tara si ce posibilitati sunt pe acolo, ce oameni sunt, cum e viata, etc. Tu bassule crezi ca te vei plimba vreodata prin Hawaii sau intr-o croaziera? Eu as putea merge si maine.
Un mic comentariu la solutii de scapare de "demigranti": Doua din ele nu sunt legale iar a treia e reala si se intampla aproape in fiecare caz(sau cel putin un echivalent). Cand vii in USA si mergi la ore, indiferent de nivelul tau de engleza, trebuie sa urmezi o clasa de un semestru de english as a second language. Aceasta engleza e o engleza mai mult de scoala generala.
Voi ziceti ca emigrantii sunt prosti. Daca e adevarat atunci cum pana mea vorba aia sunt atatia romani care stau 4-6-10 ani in strainatate si se intorc cu diplome, bani si servicii bune? Voi nu realizati in mare parte ca cei ce sunt seriosi cand ajung in alta tara lucreaza si invata pana ce nu mai pot.
Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
Mr Teo
Junior Member

Mesajde basstard » Mie Feb 11, 2004 11:41 pm

dornica, ai postat aci sa scutesti poporu sa-tz caute posturile si sa le aduca acilea?
Mr Teo scrie:am promovat casier.Totul a fost datorita muncii si perseverentei mele.

:A :A :A
Diferentza e ca eu fac ce imi place, chiar daca o fac doar pe cateva sute de dolari.
Ce n-ai inteles e ca iegzista emigrantzi si iegzista demigrantzi. Ieu de egzenplu lucrez pt o firma din Canada ce apartine unui roman (Nu, firma nu e din categoria SO-HO), care n-a prajit chiftele si nici n-a impins carucioare.
Mr Teo scrie: Tu bassule crezi ca te vei plimba vreodata prin Hawaii sau intr-o croaziera? Eu as putea merge si maine.

Daca o sa ma plimb in croaziera nu o sa o fac din banii castigati prajind chiftele in McDonald's. Deocamdata prefer sa ma plimb din birou la buda si retur.
Mr Teo scrie: Voi ziceti ca emigrantii sunt prosti.

noi? duamne fereste.
Mr Teo scrie: sunt atatia romani care stau 4-6-10 ani in strainatate si se intorc cu diplome, bani si servicii bune?

Dezvolta. Cu ce servicii se intorc? De masa? Avem si noi in RO
Mr Teo scrie:Voi nu realizati in mare parte ca cei ce sunt seriosi cand ajung in alta tara lucreaza si invata pana ce nu mai pot.

Ce invata? Sa scrieste romaneste?
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde nocturna » Joi Feb 12, 2004 12:19 am

dornea scrie:Voi ziceti ca emigrantii sunt prosti.

deci nai intzeles nimica, stai linishtit, nu ne mira. noi nam zis shi nu zicem ca emigrantzii sunt proshti. in schimb, demigrantzii...care sunt cu totul altceva.
dornea scrie:comentariu la solutii de scapare de "demigranti": Doua din ele nu sunt legale

odata shodata tot tre sashi asume cineva shi riscurile, nu? :D

nocturna

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma