Intalniri forumiste (sezonul 2)
Moderator: anjin-san
aline, bah scuze ca n-am mai venit azi, dar bs-ul imi era mult mai accesibil ca locatzie decat titanul, plus k tzi-am zis, pe 14 sunt shi tzafnos shi puturos...promit sa ma revanshez (mergi martzi la CTC?)
P.S. fu mini intalnire forumista in BS, neamtzu, gyno, eu shi pentru scurt timp shi "Teo" Trandafir.
P.S. fu mini intalnire forumista in BS, neamtzu, gyno, eu shi pentru scurt timp shi "Teo" Trandafir.
-
cutuma© - Mesaje: 3047
a fost si la noi Wild. bah, Decrete...esti un pishat ca ai lipsit. n-ai idee ce marfa a fost. pozele mai pe seara, cand ajunge Hades acasa.
iar a fost o intalnire te top ten, cu celebrul baixo printre protagonisti. :yD

iar a fost o intalnire te top ten, cu celebrul baixo printre protagonisti. :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
* baixu a terminat portia dubla de clatite inainte sa apuc sa tai prima bucata de papanas
* moshu-cu al sau inel de cocalar-a devenit mare betiv.fara misto
* nu prea aveam chef aseara,din cauza de supradoza de balla si cazaturi cu skatebordu
* chefu veni cam dupa a 10-a bere in fire
* cine ma suna az noapte pe la 2 sa intrebe daca alexandra e cu mine?
* alina,de ce tot imi repetai az noapte ca sunt beat?sa stii ca stiam si eu ../
* moshu-cu al sau inel de cocalar-a devenit mare betiv.fara misto
* nu prea aveam chef aseara,din cauza de supradoza de balla si cazaturi cu skatebordu
* chefu veni cam dupa a 10-a bere in fire

* alina,de ce tot imi repetai az noapte ca sunt beat?sa stii ca stiam si eu ../
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
- baixo a varsat berea pe masa si au trebuit chelnarii sa schimbe masa cu totu
- baixo a mancat ciorba de burta si a ragait fara sa puna mana la gura
- baixo a vrut sa-mi dea foc
- Hades s-a luat
- Alin se uita la curu uneia de 40 de ani in pantaloni bej care dansa in fatza noastra
- Hades mergea la WC numai cu rucsacu dupa el. l-a intrebat si chelnaru de ce face asta
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
* "a trebui" e verb impersonal,nea caisa,baga-ne-am pula-n ea de limba
* va rog,nu mai mancati ciorba de burta cat sunt eu la masa
* eu m-am basit fara sa pun mana la cur
* va rog,nu mai mancati ciorba de burta cat sunt eu la masa
* eu m-am basit fara sa pun mana la cur
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
si am uitat sa spun ca la sfarsit...m-am batut cu baixo pe resturile din farfuria lu Alin, pe ce n-a mai putut el sa manance.
am prins si eu juma de papanas. bun !

am prins si eu juma de papanas. bun !
-
marian jan scrie:
Zi care era numaru' sa vad daca-l am in agenda.
marian jan scrie:* alina,de ce tot imi repetai az noapte ca sunt beat?sa stii ca stiam si eu ../
Ti-am spus odata. Poate de doua ori.. :rolleyes:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
marian jan scrie:baixu a terminat portia dubla de clatite inainte sa apuc sa tai prima bucata de papanas
in conditiile in care ne-au adus desertul in acelasi timp la toti. dar fa precizarea ca erau clatite cu visine, da?
Oribilul Mosh scrie:baixo a varsat berea pe masa si au trebuit chelnarii sa schimbe masa cu totu
da, recunosc, dar am varsat berea cand incercam sa te impiedic sa-i pui mana pe tzatza chelneritei care iti punea tie vin in pahar. am preferat sa vars berea decat sa ne d-ea

Oribilul Mosh scrie:baixo a mancat ciorba de burta si a ragait fara sa puna mana la gura
bine, data viitoare cand o sa ragai o sa-ti pun mana la gura.
Oribilul Mosh scrie:baixo a vrut sa-mi dea foc
dar nu am avut benzina la mine.
bine ca spune-ti numai ce am facut eu. dar de ce nu spune-ti ca Alin si-a suflat nasul de fata cu noi ca ultimul boschetar, fara sa foloseasca batista, iar tata secretia aia i-a cazut peste salata de rosii? evident, dupa aia a consumat salata de rosii. de ce nu spune-ti ca foca a inceput sa urle la chelnerita ca nu-i aducea mai repede mancarea? "Hai, fa, in gatu matii mai repede. ce dracu stai atata? am comandat o garnitura de cartofi prajiti? ce faci? cultivi cartofii?". de ce nu spune-ti ca Hades a facut o chifla d-aia de pe masa bucatele si a inceput sa arunce in ceilalti oameni care mai erau in local? numai pe mine m-ati vazut.
hades, poate nu aduci data viitoare un borcan de dulceata cu visine de la bunica ta, asa cum ai promis.
ps: foca, nu te da in spectacol sa sco-ti in evidenta "greselile" gramaticale care le-am facut in postul asta, da?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
va rog raspundeti
buna!
am si eu doua intrebari. va rog sa-mi raspundeti cat de repede puteti. cine este sanda marin? si de unde pot obtine cat mai multe informatii despre ea? va multumesc
am si eu doua intrebari. va rog sa-mi raspundeti cat de repede puteti. cine este sanda marin? si de unde pot obtine cat mai multe informatii despre ea? va multumesc
- raluxia
da. se organizeaza plecarea mea in Buftea.
raluxia, si care-i legatura cu intalnirile forumiste?
raluxia, si care-i legatura cu intalnirile forumiste?
ANTI
-
la 17:15, in cursul zilei de azi ...caporalul baixinho si soldatzii Oribilul Mosh,Hades si Decret se vor prezenta in Backstage. Impreuna cu acesti bravi militari probabil se va afla si Wild Rose. Caporalul are treaba cu ea.
Cei care doresc sa asiste la aceasta intalnire sunt poftitzi direct in Backstage cu incepere de la ora sus amintita.
Cei care doresc sa asiste la aceasta intalnire sunt poftitzi direct in Backstage cu incepere de la ora sus amintita.
-
Toti cei care s-au anuntat au fost prezentzi, iar ca bonus a venit Alexandra zisa si Funny Girl ...si de asemenea anna|s.
Intalnirea a fost dominata categoric de numitul baixinho care pe langa faptul ca s-a facut de rusine nestiind celebra linie ukrainiana de la echipa de hockey a clubului Steaua Bucuresti.....a avut un comportament huliganic deranjand intreaga asistentza prin faptul ca a vorbit foarte tare si a injurat ca la usha cortului. Noi,cei de la masa sa, am incercat sa-i atragem atentia....dar nu a fost chip ca el sa priceapa. Pentru ca ma acoperea prin debitul sau verbal, am incercat sa-l bat usor pe umar pe baixo sa o lasa mai moale...dar in momentul in care l-am atins, domnul Gigi s-a ridicat in picioare strigand ca din gura de sarpe : "homosexualule...pui mana pe mine ? cum iti permitzi sa ma mangai ? ". Am fost facut cu ou si otet de mi s-a facut rusine de oamenii de la celelalte mese. Dar nu e cazul sa va mai intristez si pe voi cu pataniile lui baixinho, care are un comportament total neadecvat unui local precum Backstageul.
Mai trec in revista si frumoasa coafura a lui Hades (bah sa nu te tunzi ! ) , telefonul de 25 milioane lei a lui monk , fusta si jampierele lui Wild Rose (jampierele seamana cu alea de la Sporting Lisboa)....si cam atat.
In incheiere va spun si voua celebra linie ukraineana, pe care domnul pasionat de hockey nu avea habar. Emilianenko, Butochnov, Pisarenko, Corduban, Lupascu. Ultimii doi sunt romani, primii trei ukrainieni. Generic este numita linia ukraineana....a 3 a linie a Stelei.
Intalnirea a fost dominata categoric de numitul baixinho care pe langa faptul ca s-a facut de rusine nestiind celebra linie ukrainiana de la echipa de hockey a clubului Steaua Bucuresti.....a avut un comportament huliganic deranjand intreaga asistentza prin faptul ca a vorbit foarte tare si a injurat ca la usha cortului. Noi,cei de la masa sa, am incercat sa-i atragem atentia....dar nu a fost chip ca el sa priceapa. Pentru ca ma acoperea prin debitul sau verbal, am incercat sa-l bat usor pe umar pe baixo sa o lasa mai moale...dar in momentul in care l-am atins, domnul Gigi s-a ridicat in picioare strigand ca din gura de sarpe : "homosexualule...pui mana pe mine ? cum iti permitzi sa ma mangai ? ". Am fost facut cu ou si otet de mi s-a facut rusine de oamenii de la celelalte mese. Dar nu e cazul sa va mai intristez si pe voi cu pataniile lui baixinho, care are un comportament total neadecvat unui local precum Backstageul.
Mai trec in revista si frumoasa coafura a lui Hades (bah sa nu te tunzi ! ) , telefonul de 25 milioane lei a lui monk , fusta si jampierele lui Wild Rose (jampierele seamana cu alea de la Sporting Lisboa)....si cam atat.
In incheiere va spun si voua celebra linie ukraineana, pe care domnul pasionat de hockey nu avea habar. Emilianenko, Butochnov, Pisarenko, Corduban, Lupascu. Ultimii doi sunt romani, primii trei ukrainieni. Generic este numita linia ukraineana....a 3 a linie a Stelei.
-
Oribilul Mosh scrie:dar in momentul in care l-am atins
da ca mi-ai bagat limba in ureche dupa ce m-ai legat de scaun si ca mi-ai lasat balele tale pe fatza de ce nu spui? de ce nu spui si ca ragaiai ca un porc? de ce nu spui ca ai spart doua sticle de bere si ca s-a rupt scaunul cu tine? marsh ma de aici. spui numai ce-ti convine. da, ma, nu stiu linia ucraineana de la echipa aia de bors CA NU MA INTERESEAZA. pricepi? NU MA INTERESEAZA.
ANTI
-
...mai mult ca sigur...nu d'alta dar presimt ca discutia se va repeta la urmatoarele intalniri forumiste. Mey Annais, tu nu ai inteles importanta liniei ucrainiene. Orice persoana care se respecta (sau care n-are nimic mai bun de memorat) ar trebui sa stie..
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
sambata trecuta i-am datatentie de ochii lumii, dar nu o sa se mai repete. in concluzie,
este un neadevar, pentru ca atunci cand o persoana vorbeste de una singura se numeste monolog.
Wild Rose scrie:discutia se va repeta la urmatoarele intalniri forumiste
este un neadevar, pentru ca atunci cand o persoana vorbeste de una singura se numeste monolog.
ANTI
-
vulpea cand nu ajunge la struguri spune ca sunt acri. baixo cand nu stie linia ukraineana spune ca nu-l intereseaza.
-
Cu sigurantza o sa vin si eu la urmatoare intalnire - pe cand?
"Imi este calauza oricine-i mai nebun decat mine."
-
diana_bo2002 - Junior Member
sambata asta , pe la orele 15. mai vorbim...sa vedem cum pot si ceilaltzi.
te asteptam.
ai prieten....sau iti facem lipeala cu Hades ? :yD
te asteptam.
ai prieten....sau iti facem lipeala cu Hades ? :yD
-
faceti si voi intalnire duminica ....vreau sa vin si eu si sambata nu pot
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
nu avem cum duminica. e aristide liber. *p
-
Nu am prieten, da nici nu vreau! Am doar cativa iubiti :lol:
Sambata din pacate nu pot veni, pt ca ma duc la Craiova la un concert IRIS!!!
Sambata din pacate nu pot veni, pt ca ma duc la Craiova la un concert IRIS!!!
"Imi este calauza oricine-i mai nebun decat mine."
-
diana_bo2002 - Junior Member
si taxiuri nu exista? sau nu ne lasa inima sa calatorim cu taxiul...atunci propun un tramvai
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
Trebuie sa vin si eu la urmatoarea intalnire forumista...fac invitatie oficiala catre WildRose(te rog mult vino!),lui Monk :p...si in special EUFROSIN POTECA!
Moshule...stiu ca tu vii asha ca ce invitatie sa-ti mai fac?
Moshule...stiu ca tu vii asha ca ce invitatie sa-ti mai fac?

Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
dar cine esti tu de faci invitatii la intalnirea forumista ? nu ne mai cunoastem lungul nasului sau ce ? *p
maine, poimaine o sa ajungem sa cerem voie Matrasitei...sa venim la intalnirea forumista. :yD
maine, poimaine o sa ajungem sa cerem voie Matrasitei...sa venim la intalnirea forumista. :yD
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma