Azi am fost la o mini-intalnire ,cred k a fost intalnirea cu cei mai putin user. Eu(n.r. - edd) ,Hades(cu care m-am intalnit in Grozavesti),Oana(pardon, Superba Oana) si Oribilul Mosh(valutaru`

).
Se anunta o mare intalnire dupa comferinta de aseara d p YM....da` n-a fost sa fie.Hades a zis k Decret nu poate sa vina...de monk zicea OM k nu a venit k e gay,babyanca n-a mai venit,etc...
Am ajuns cu Hades cu 3 minute mai devreme...La ora stabilita a aparut si Oana(corectez SUPERBA Oana

).Moshu a intarziat vreo 15 min,motiv pt care l-am penalizat cu cate doua (2) beri pe care nu le-a dat.
Pana la urma a venit si el insotin de cinci(5) euro pe care i-a facut lei.Am stat juma` de ora(30 min) sa o asteptam totusi pe babyanca si sa ne hotaram unde mergem...nu am venit(defapt Moshu nici nu stia cum arata babyanca si nici macar nr de telefon).Am fost la o casa de schimb ,dupa care Moshu a zis k stie un loc mijto pe Lipscani unde sunt mici si bere la pret mic.Din Universitatii am mers pana acolo.Locul mijto de care zicea Moshu era o bodega penala...Oana nu a vrut sa stea acolo asa ca am plecat la Gara Lipscani.Local frumos,cu preturi acceptabile.Aici am mancat,baut bere,facut poze,filmulete,alea...
Moshu a mancat gordon bleu cu cartofi prajiti + patru (4) clatite cu gem + doo(2) Ciuc, Hades doo(2) clatite cu ciucalata+patru(4) clatite cu gem+2 Hopfen,Oana(Superba) spaghete milaneze + cincizeci(50) de bere - restu a fost bauta de Moshu si Hades,si io(eu) omleta cu ciuperci+ spaghete cu pui+patru(4) clatite cu gem+doo(2) Silva Dark.A fost mai mult masa decat intalnire...In rest...local frumos,atmosfera placuta,muzica buna.Oana a plecat prima cu parere de rau ca nu a venit bhuttu(frate-miu).Dupa ce ne-a :kiss: pe totzi(de altfel cel mai bun moment al serii *p) s-a retras.Dupa kare am facut impreuna cu Moshu un scurt filmulet.LA putin timp dupa a venit in sfarshit bhuttu si am plecat cu el in Spring unde am mai mancat o pizza( ;b )...dak s-a mai intamplat altceva dupa ce am plecat eu intre Hades si Moshu (:moon: :N) aflati de la ei...Atat(cred)!