Ce este dragostea?
Moderator: anjin-san
Citez: "Dragostea-i ca si o raie/Te mananca si-n calcaie..."
Care este?
Care este?
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
buna, di-mi-neatza...
Auto-excitare este corect, autosugestie este cam departe- vezi thread katerinca pentru curiosi, aici este alta tema. Asa, on fuarte toppic, dragostea este o traire pozitiva, departe de onanie si calcaie, are un efect puternic regenerator asupra fiintei umane si este inaccesibila acelora care o desconsidera. Mult succes! :B
- thesoulline
- Junior Member
thesoulline scrie:dragostea este o traire pozitiva, departe de onanie si calcaie,
vez ca habarnai ? deci pana shi dragostea de patrie are legatura cu alea doo de zici tu ca nui ashea.
care cu dragostea pentro femeie, las sa mai cresht tu, sa dai do gagica mai esperimentata shi shi cu imaginatzie bogata shi sa vezi cum descoperi tu legaturile astea.
-
neatza - Mesaje: 5820
uf...
din dragoste... "As vrea sa cunosc crinii degetelor tale,sa patrund in lumea ta si sa transform gheata in flacarile nemuritoare ale iubirii.Vreau sa traim din bulgari de dragoste pe o stea din lacrimi de iubire,pe un nor din petalele unui trandafir,in picurii ploii in lumina intensitatii si a puritatii sentimentelor mele.......As vrea sa-ti cunosc temerile,sa te atrag in mrejele mele si apoi sa nu-ti mai dau drumul,caci timpul,cand iubesti,nu exista............Totul e iubire si iubirea e totul............" :a
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
sunt indragostiti de castraveti.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
memetshol
a se citi bulgari = neste chestii de forma unei mingii care sunt alcatuite de obicei din zapada, daca vroiam sa scriu despre bulgari in nici un caz nu aduceam vb de iubire... 

*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
oPsedatii stiu de ce
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
Dreagostea este forta magica care pune Universul in miscare, raportata la 2
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
-
Dreamy_Girl - Junior Member
"fara Dragoste Ne Indreptam Spre Nicaieri!" (d5)
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
-
Dreamy_Girl - Junior Member
pentru di-mi-neatza
Cred ca ai emisferele destul de departate ca sa ai doar un sex indefinit in capshor... Pe langa sex, oamenii, unii adica, au si alte cunostiinte, dar imi place propunerea cu dama experimentata... Ai detalii, ceva, adrese? Ca o mama te simt...
- thesoulline
- Junior Member
bai incestuosule, deci cunoshtintzele tzi le faci daca te duce capu. in functzie de ce cap te duce, asha cunoshtintze itz faci.
cat despre adrese, trebe sam zici din ce orashi ieshti shi de catzi bani dispui. Imi pare rau pentru tine, da la ce papagal ai, numa cu bani o sa rezolvi problema.
cat despre adrese, trebe sam zici din ce orashi ieshti shi de catzi bani dispui. Imi pare rau pentru tine, da la ce papagal ai, numa cu bani o sa rezolvi problema.
-
neatza scrie: deci cunoshtintzele tzi le faci daca te duce capu
...sau daca iejti o persuana sociabila
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
tu ce te bagi ba ? adica crezi ca daca socializezi cu trei/patru boarfe (scuza-ma liniutza, am vru sa zic domnishoare), deci daca socializezi cu trei/patru domnishoare boarfe d'astea pe seara, iesht mare espert in dragoste ?
-
in general dragostea este ceva menit sa te faca sa suferi.........dar cum totul este relativ pe lumea asat......ea poate fi pt unii :placebo.......parvan.........ustensila a manipularii..........dar daca te gandesti bine nu exista pt ca de ex daca simtzi fluturasi nu inseamna neaparat cai vrei binele acelei persoane sau alte shituri dastea........."NIMENI NU TZINE LA NIMENI/NU CREDE IN NIMENI''
Eu sunt copilul rebel din tine
Sunt nebunul care stie ce-i bine
Pentru tine, pentru mine, mai ales pentru tine .
Sunt nebunul care stie ce-i bine
Pentru tine, pentru mine, mai ales pentru tine .
-
DeathBride - Junior Member
Sa moara Shaki daca Shaki pricepe ceva din ce scrie mai sus...
Dar, daca am inteles bine, DeathBride, tu intai spui ca dragostea te face sa suferi, apoi ca e doar un pretext pentru a-l manipula pe celalalt, apoi... ca de fapt dragostea nu exista (te-ai gandit tu mai bine :yD...).
Cat urasc afirmatii de genul asta, dragostea te face sa suferi, deci nu exista... pe langa faptul k e un nonsens (cum poate sa te faca sa suferi ceva ce nu exista???), mai e si o lasitate... unii nu pot sa accepte ca dragostea e ceva care produce suferinta, asa k e mai comod sa-ti acoperi ochii si sa te faci ca nu vezi nimic...
Dar, daca am inteles bine, DeathBride, tu intai spui ca dragostea te face sa suferi, apoi ca e doar un pretext pentru a-l manipula pe celalalt, apoi... ca de fapt dragostea nu exista (te-ai gandit tu mai bine :yD...).
Cat urasc afirmatii de genul asta, dragostea te face sa suferi, deci nu exista... pe langa faptul k e un nonsens (cum poate sa te faca sa suferi ceva ce nu exista???), mai e si o lasitate... unii nu pot sa accepte ca dragostea e ceva care produce suferinta, asa k e mai comod sa-ti acoperi ochii si sa te faci ca nu vezi nimic...
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
bre deci dupa cum a aratat danone pe cemeu e clar ca dragostea are d-aface cu bulgarii....
deci io unu sunt convins ca da....
deci io unu sunt convins ca da....
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
Io ii iubesc pe bulgari de pe vremea cand urmaream teveul lor, si puteam vede Arabella, Studio X, campionate sportive, desenele de la 8, muzica aia popolara de iti bateai copiii pe ea, konetz, samd
Deci da, am 'trait din bulgari' . :o
Deci da, am 'trait din bulgari' . :o
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
printre cele mai simple lucruri
cum spune si titlul reply-ului, asta este, de aceea este asa de greu de explicat:).
Dragostea este o reactie chimica in organismul unui individ, asta este!
Am impresia ca se poate gasi si formula chimica a reactiei.
Dragostea este o reactie chimica in organismul unui individ, asta este!
Am impresia ca se poate gasi si formula chimica a reactiei.
Per aspera ad astra
-
StealthRun - Junior Member
-
abarnaveti niciunu cei dragostea. dragostea ie ceea ce zice vecina de la 6 "cincisute de mii normalu si saptesute de mii oralu"
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
neatza
Da' cu gagicile ce te scarmana, aliniere in mijlocul cerului la rasarit? Sau, socializat la alea trei-4 gagici, sa intru pe "Accept"? Gradul dvs. de deshteptare la nivel de constiinta se exprima cu sigurantza prin ecuatiile ieftine latzite mai sus, care, asa cum spune capusha populara, exprima shi contzinutul vietzii saracite de fiorul dragostei.
Am citit io ca populatzia lu' ROMANIA e batrana, tare batrana... O fi ramas dacii aia, sau altii, sa aplice stiinta moderna a dragostilor?
Oricum, aia care or mai citi, dragostea sigur nu e ceva ca in ecuatiile emancipate si pline de superioritate afisate mai suus... Nu uitati, istoria se scrie acum!
Am citit io ca populatzia lu' ROMANIA e batrana, tare batrana... O fi ramas dacii aia, sau altii, sa aplice stiinta moderna a dragostilor?
Oricum, aia care or mai citi, dragostea sigur nu e ceva ca in ecuatiile emancipate si pline de superioritate afisate mai suus... Nu uitati, istoria se scrie acum!
- thesoulline
- Junior Member
Credetzi ca dragostea poate sa invinga toate obstacolele, toate prejudecatzile, moartea? ? Atunic ar reusi sa fie mai importanta ca sinele
-
Tanase - Mesaje: 1238
-
Tanase - Mesaje: 1238
ca sa reiterez o iterare care num apartzine facuta anterior deci dragostea mea ainvins opstacolu nevoii mele de piz*a shi a facut ceva deosebit care a durat nu o veshnicie da macar p'apruape: o zi.
aseara, iubita mea shia esprimat dragostea sub forma unei mancari de fasole verde cu carnat afumat. organismul meu a prelucrat dragostea shi primul semn al integrarii shi consumarii acestui sentiment a fost o mare bashina. de dimineatza mam cacat copios. iubesc dragostea ! da ar fi putut sa adaoge ceva mai mult piper shi minim trei gogoshari muratzi.
Nota: * = z
aseara, iubita mea shia esprimat dragostea sub forma unei mancari de fasole verde cu carnat afumat. organismul meu a prelucrat dragostea shi primul semn al integrarii shi consumarii acestui sentiment a fost o mare bashina. de dimineatza mam cacat copios. iubesc dragostea ! da ar fi putut sa adaoge ceva mai mult piper shi minim trei gogoshari muratzi.
Nota: * = z
-
Tanase scrie:vorbe...vorbe....vorbe. Dragostea se simte. Nu se spune
Sa inteleg atunci ca ce ai zis tu mai jos nu se pune:
Tanase scrie:Credetzi ca dragostea poate sa invinga toate obstacolele, toate prejudecatzile, moartea? ? Atunic ar reusi sa fie mai importanta ca sinele
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma