Cea mai cea papusa masculina de pe fanclub

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

cel mai frumos

Chestionarul s-a închis pe data de Lun Mar 22, 2004 11:18 pm

Satyr
2
4%
monk
2
4%
Decret
2
4%
Oribilul Mosh
3
6%
Aliosha
11
20%
SOD
3
6%
baixinho
0
Niciun vot
vali
1
2%
MiG29
7
13%
sly
3
6%
Nicholas_Alex
3
6%
catharsis
0
Niciun vot
marian jan
1
2%
Love2Fly
1
2%
Eufrosin Poteca
2
4%
Spider
2
4%
dj_jaxxx
0
Niciun vot
Gabizzu
10
19%
Hades
1
2%

Voturi totale : 54

Mesajde J'adore » Mie Mar 24, 2004 12:15 pm

Moshule de ce ma futi la cap la 4:35 noaptea? Poate sa ma creada si tot pamantul urata ca tot nu ma intereseaza, pur si simplu nu vad rostu de a participa la un astfel de "concurs" :-?
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mar 24, 2004 12:23 pm

daca nu vezi rostul acestor concursuri...de ce ai votat in ambele ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde J'adore » Mie Mar 24, 2004 12:28 pm

de placere, pt. miss fanclub pt. ca concura shakti, iar la papusa masculina pt. ca ma santajat copilu ala mik si firav gabuba :j
J'adore
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mar 24, 2004 12:29 pm

ahaaaaaaaa ! iar Gabuba mi-a jurat ca nu s-a rugat de nimeni sa-l voteze. :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde J'adore » Mie Mar 24, 2004 12:33 pm

de data asta nu a mintit, chiar nu ma pus sa il votez, dar am zis sa ma scap de o durere in f... sa nu ma ia iarasi pe yahoo si sa ma roage sa il votez *p
J'adore
Junior Member

Mesajde sly » Mie Mar 24, 2004 2:41 pm

moshule nu k m ar interesa prea tare dar tre sa am 2 voturi pentru k lethe nu e clona ...???
e chiar o tipa din clasa de la mine ...cea mai buna prietena a mea!oricum io am fost bagat aiurea in sondajul asta si nici poza pe care ati pus-o nu m-a avantajat ...
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mar 24, 2004 2:43 pm

nu ma intereseaza prietenele tale care te voteaza.
si eu puteam sa-i zic lu' Nea Gogu de la Fanutza sa ma voteze. sau Casandrei. dar nu am facut-o !
milogule !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde sly » Mie Mar 24, 2004 2:46 pm

lol ...
nu am zis nimanui sa ma voteze pt k daca as fi facut asta as fi castigat detasat concursul :)
sly

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mar 24, 2004 2:53 pm

atunci cum iti explici...ca aceasta Lethe apare tam-nesam aici si iti da tie un vot ?
eu nu am citit nici un post de-a lu Lethe.
asa...ca multumeste-te cu votul Catzelushei....in ochii careia tu esti cea mai papusha de aici. *p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Superba Oana » Mie Mar 24, 2004 4:17 pm

:D:D:D:D:D..ce faza......

si eu am doar 7 voturi sly , desi ar fi trebuit sa am 8 dar nu ma plang *p
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
Superba Oana
Junior Member

Mesajde sly » Mie Mar 24, 2004 6:49 pm

bai moshule lethe are cont de ceva timp aici numai k nu a scris...dar ce rost are sa ma cert aiurea cu tine?crezi k sunt gabizzu sa ma milogesc la voturi si sa le amenint pe fete...
oricum nu trebuia sa fiu bagat in acest concurs...
ps: superbo dar nu nu ma cert cu nimeni ...era doar o remarca! Moshul crede k lethe e o clona de a mea ..lol si nu este deloc asha :(
sly

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mar 24, 2004 7:05 pm

nu am zis ca e clona de'a ta. stiam ca e un user anonim...care a aflat de la tine ca se tine concurs...si te-a votat din solidaritate. *p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gabuba » Mie Mar 24, 2004 7:07 pm

sly, eu iti propun sa depui o plangere la forurile internationale, poate ti se va rezolva problema si in loc de un vot vei avea doua... :D
in plus eu zic sa nu ma superi ca sa nu pun pe forum motivatia pt care te-a votat catzelusha :D ma gandesc la forumisti si nu vreau sa moara de ras. :D

si acum eu spun ca e bine, daca tot a castigat aliosha, sa dau pe fata toata miscarea mea din spate si sa vorbesc despre cum le-am amenintat pe toate cele care m-au votat pe YM pentru a ma vota (chiar daca de unele n-am auzit decat in momentul in care am vazut votul lor :D)
1.bad bad Annie - i-am laudat odata avataru' si am zis ca vreau in schimbul acestui lucru un vot, ca daca nu, am pile la moshu si ii trosneste un ban fix peste jurnalu' ala :D

2.diana_bo2002 - din categoria m-am imprietenit cu fanii AX si i-am santajat...diana_bo!

3.Ilinca_ - pai am fost de curand la ea in mangalia, i-am accesat contu, i-am ginit parola (desi nu vroia in ruptul capului sa mi-o dea) si m-am autovotat! parol!

4.Jadore Mafia - saracutza, a ramas cu sechele de la sondaju' din iarna asta, a zis sa ma voteze din oficiu, scapa si ea de-o grija :D

5.Night Strass - Magulita , probabil, de complimentul conform caruia seamana cu 'artista' Georgia, aceasta s-a decis sa ma voteze.

6.Nightmare - stiind ca are oaresce bucurii la mine , n-a fost deloc greu :D

si acum categoria: bade, da' cu tzancii astia ce e:
piskeshu, Tanase, ^mistique.

piskeshu, tanse, ma, da' nu e de bine :D
mistique ma surprinde, poate e ea mai perversa, da' dupa ce am tavalit-o pe barfe pe mai toate threadurile si dupa ce ne-am luat familiile in anumite organe nu ma asteptam sa cotizeze cu un vot..da poate a bifat gresit :D

sper ca l-am multumit pe secs simbolul sly si pe cei care ii impartasesc opiniile...

----

in alta ordine de idei, multumesc celor care m-au votat. chiar nu ma asteptam. :w
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mar 24, 2004 7:19 pm

Gabizz, astept explicatia cu votul Catzelushei pt. sly. nu ca eu nu as sti-o. dar sa stie si nenea sly cum a castigat el un vot. *p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gabuba » Mie Mar 24, 2004 7:22 pm

mi-e lene sa caut prin arhiva, dar fac o mica reconstituire:
catzelusha: l-am votat pe sly pentru ca e amicul meu si e din iasi.
eu: si e frumos rau, nu?
catzelusha: vai ce rautaciosi sunteti voi...
eu: eh nah, hai zii
catzelusha: nu, nu e
eu: pai si de ce ai votat pentru ca e din iasi? aici nu prea se voteaza amicitiile si nu votam userii dupa locul de provenienta...
catzelusha: pai asa mi-a venit, daca ma gandesc mai bine te-as fi votat pe tine.

p.s. si asta e doar reconstituirea, in realitate e mult mai rau :D

deci, sly, ciocu' mic si joc de glezne:D
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mar 24, 2004 7:28 pm

reconstruirea mea e cu totul alta. Catzelusha asta ne joaca pe degete cum vrea ea.

eu : cum de l-ai votat pe sly ? iti place de el ?
Catze : nu !
eu : pai si atunci ?
Catze : pai la ce nervi am avut pe tine !
eu : dar acum ?
Catze : acum pe tine te-as vota

cam asa a grait Catzelusha, aceasta persoana duplicitara. *p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Superba Oana » Mie Mar 24, 2004 7:31 pm

eu cred ca sunteti niste verze.....de fapt catelusha l-ar fi votat pe love2fly dar i s-a parut prea dubios pt varsta ei...imi pare rau pt voi
Superba Oana
Junior Member

Mesajde gabuba » Mie Mar 24, 2004 7:32 pm

lol, mie mi-a mai zis ca m-ar fi votat de doua ori dupa ce a vazut ca am promis un sarut cu limba fetelor care ma voteaza. :D

cred ca in viziunea ei .. toti suntem sexy...chiar si sly... :D
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Superba Oana » Mie Mar 24, 2004 7:36 pm

noroc ca e doar viziunea ei....noi , celelalte , suntem normale si nu te-am vota pe tine de nici o culoare
Superba Oana
Junior Member

Mesajde gabuba » Mie Mar 24, 2004 7:39 pm

muama, superba a devenit un fel de nocturna in vremurile bune, ma fugareste pe toate threadurile si sta cu paru deasupra capului meu incercand sa ma nimereasca...dar vorba aia, nu poti mereu lovi lucruri atat de mici, aproape invizibile, precum capul meu. :D
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Catzelusha » Mie Mar 24, 2004 7:57 pm

Sa mor de ras nu altceva! :hehe: Nu-mi vine sa cred cat de mult a contat votul meu! :hehe: .Cel mai tare rad de gabizzu,care nu s-a prins nici pana acu' ca mi-am batut joc atunci cand i-am zis ca l-as vota de 2 ori numai sa se tzina de promisiune. :D
Oribilul Mosh,un alt personaj nostim de pe acest forum a dat copy/paste la un sfert dintr-o discutie pe care am avut-o cu cateva saptamanai in urma,acuzandu-ma ca-s ipocrita .,cand de fapt el a schimbat ultima replica ,dupa...capul lui. :D Moshule,ca tot veni vorba de fatzarnicie...ia intraba-l matale pe gabizzu ce parere are despre tine si caracterul tau...ca mie mi-a spus.

p.s. Cy lacrimi in ochi de atata ras,tipa care-i joaca pe degete pe toti baietii[nu numai de pe forum :D],il saruta dulce pe Sly,il felicita pe Aliosha si...il saluta pe Sod,un alt concurentpe care vroiam sa-l votez la mr fanclub.

kiss u :D
Catzelusha

Mesajde Superba Oana » Mie Mar 24, 2004 7:57 pm

de acord cu tine cu tine gabizzule :D
Superba Oana
Junior Member

Mesajde gabuba » Mie Mar 24, 2004 8:03 pm

ce se agita catzelusha asta, bre, stai bre mai usor ca nu ti-a luat nimeni beregata.
cat despre caracteru' moshului, ti-am mai zis ca stie ca avem pareri identice unul despre celalalt. nu te mai agita atat, ca slabesti si esti inaintea examenelor, nu-i a buna..
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde cubu » Mie Mar 24, 2004 8:11 pm

Be, io tot n-am inteles, ce primeste cacadou pepusea maxculina? Io propun sa-i dati in dar tot o papuse. Gonflabila. Zic io.
indescifrabil
cubu

Mesajde Catzelusha » Mie Mar 24, 2004 8:13 pm

Am vrut sa mai fac un post ,bre gabriele. :D La urma urmei...toata panarama asta n-a facut decat sa ma bine dispuna.
p.s. de abia acum v-ati prins ca v-am jucat pe degete? :D
Catzelusha

Mesajde gabuba » Mie Mar 24, 2004 8:27 pm

Gonflabila imi aminteste de aia de la Big Brother cu care a iesit Izabela cand a fost huiduita.:D
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde marian jan » Joi Mar 25, 2004 6:02 am

oana,da' care e tzatza ta,aia care musca sau ailalanta?
bravo baixule!
marian jan

Mesajde vali » Joi Mar 25, 2004 6:23 am

bah, eu m0am spart de ras 5 minute cand a vazut ca m-a votat prietenul superbei

si acuma, fie vorba intre noi, nu m-ati fi votat pe mine daca nu v-as fi dat atatea banuri??? :M

ps: gabuba, ti-au ajuns 2 ore de forum??
some people deserve to die
vali

Mesajde ^mistique » Joi Mar 25, 2004 8:09 pm

gabizzu,aspectul tau fizic n-are nici o legatura cu psihicul tau...imbecilule! te-am votat pentru ca erai singurul mai rasarit de pe acolo,si-n loc sa-mi multumesti frumos,tuh te apuci sa ma iei la shto...frumos din partea ta,da` nici nu ma asteptam la altceva din partea unei marle de teapa ta...
in fine,o sa trec cu vederea afirmatia "tzancii astia"....poate ar trebui sa te informez ca am 1.77,sunt matura din punct vedere pshic,iar cei mai multi baieti pe care i-am cunoscut mi-au dat 17 ani,asa ca...taci shi inghite....
beautiful faces hide witches
^mistique
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mar 25, 2004 8:17 pm

oho..mistique...daca e adevarat ce ai spus ai 17 cm peste Gabizzu. totusi da-mi voie sa nu te cred ca la 14 ani ai 1,77. poate niste poze ar fi concludente.
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma