Comentarii impertinente la subiectul de interpretare
Moderator: anjin-san
Necko, departe de mine sa sugerez ca ai fi invechita! A fost doar o gluma neinspirata! Sint fericita ca te bucura ce fac!
Uh, yeah, baby! Now, that's a real compliment, Dany.......
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Don't hate me because I'm beautiful!
-
bad bad Annie - Junior Member
Annieeeeeee cand mergem la un karaokeeeeee huh???????....there you go girlllllll!!!!!!!!...am avea a lot fun ..umm esti extraordinara..iti repet asta de mii de ori..ti-am reascultat mp3-ul cu Fever..e cool coollllllll....
Cand mai ai timp si chef mai ataseaza ceva ..te pup youuuuuuuuuuuuu
Cand mai ai timp si chef mai ataseaza ceva ..te pup youuuuuuuuuuuuu
That's my ShiT
-
Nanuka - Mesaje: 1510
whatever scrie:and i`m being ignored, dar as vrea macar sa il intreb pe bassplayer ce parere are despre ceea ce am facut eu ca un cunoscator in domeniu.
ai vazut ca sunt carcotas, da te-a mancat sa imi ceri parerea

no treaba-i cam ashe:
ce faci tu acolo o vad ca pe un fel de demonstratie de tehnica (*), pt ca muzical nu imi spune nimic.
Poate in context suna misto, dar asa e lipsita de substanta, nu esti sustinut armonic iar cele 2 teme pe care le executi nu se inlantuie nici dpdv ritmic. (ad libitum, ad libitum, da intre temele alea doo daca pui metronomu bate saracu in retragere)
Pe scurt: oi fi io mai de la tara da ce faci tu acolo nu se imbunghe in mintea mea nici cum.
* Marea majoritatea (si eu) apreciaza mai mult o interventie mai simpla dar faina la ureche si cursiva decat o demonstratie de fortza fara substanta.
Hai sa ma exprim altfel, poate ma fac mai bine inteles:
- daca treaba aia suna fain (la ureche) se accepta o gherla doo... doar cantam sa ne simtim bine nu cu tzapa in cur sa cantam ca metronomu
- asa treaba nu suna fain la ureche si o percep ca pe o demonstratie tehnica.Atunci, nu pot decat sa disec executzia tehniCA CAre scartzaie putzin (Asculta ce zice Florin pe threadu de bass: fa numa ce iti iese intotdeauna)

Acum depinde de fiecare ce vrea sa transmita prin ce canta...
human being/being human
-
basstard - Junior Member
bad bad Annie scrie:Necko, departe de mine sa sugerez ca ai fi invechita! A fost doar o gluma neinspirata! Sint fericita ca te bucura ce fac!
WOW....gata, te cred :yD
exceptional, am auzit tot felul de neaveniti cantant Fever la cunoscutul Americon Idol si cum ai cantat tu e de departe cel mai bine......sincer ar trebui sa faci o cariera in muzica

-
Dany_S - Junior Member
pai poate are cariera muzicala. Daca o fi chiar Paula Seling ? *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
bass
pt bassplayer : am fazut ca esti carcotas, dar trebuia sa te intreb
Mai, chestia aia era doar un scurt sample dintr-o tema de bass pentru o piesa. Piesa are ritmul destul de rapid si e funk. Acuma nu am cantat-o, dar o facem data viitoare, si daca vrei iti trimit toata piesa sa vezi cum merge bassul impreuna cu restul sculelor (aduce oleaca a "get up and jump" de la Chili Peppers)
Amu` ideea e ca piesa asta nu e deloc melodica, e pur si simplu pe metoda aia bruta de la Flea "ataca bassu` cu toata puterea" , deci intentia mea era sa iasa slap rapid si daca se poate ritmic. Mie nu mi se pare ca mentronomul bate in retragere dar oricum ideea e ca nu am terminat tema de bass, so poate de aia.
Oricum, mersi de sfaturi, mersi de apreciere pentru 7vies si cum mai inregistrez ceva mai pun.
numai bine

Amu` ideea e ca piesa asta nu e deloc melodica, e pur si simplu pe metoda aia bruta de la Flea "ataca bassu` cu toata puterea" , deci intentia mea era sa iasa slap rapid si daca se poate ritmic. Mie nu mi se pare ca mentronomul bate in retragere dar oricum ideea e ca nu am terminat tema de bass, so poate de aia.
Oricum, mersi de sfaturi, mersi de apreciere pentru 7vies si cum mai inregistrez ceva mai pun.
numai bine
-
whatever - Mesaje: 2848
Crazy Babe, esti fonfaita.
dar ce melodie canti tu acolo, ca nu am recunocut-o ?

dar ce melodie canti tu acolo, ca nu am recunocut-o ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
crazy babe
ca sa vezi cat sunt de dragutz si de simpatic, asa cum imi sta in fire, am sa-ti spun doar ca ai masacrat piesa Christinei Aguilera. la voce este putin sub "ascultabil", iar la ureche esti ca mine, ca moshu, ca necko etc. adica varza
(cand zic ureche ma refer la auz armonic, adica la puterea de a asimila notele pe cat poate glasul tau duce, nu la urechea muzicala de toate zilele, ca afon nu e decat ala care nu face diferenta dintre un pian si o chitara, bine, si mai e o categorie dar nu discutam despre aia
).
hai ca am spus numai prostii mai sus. in fine, crazy, ideea e ca tre' sa te mai inregistrezi, sa nu te lasi pe tanjeala!
dar te rog, nu christina aguilera, incearca ceva mai accesibil! stii spicy - bikini party?
bad bad Anie, mi-a zis necko de tine, dar n-am crezut pana n-am ascultat. Si, da, i-am dat dreptate si inca ceva. Bravo, ma, bravo, dedica-mi si mie ceva, vrei-vrei-vrei?

ca sa vezi cat sunt de dragutz si de simpatic, asa cum imi sta in fire, am sa-ti spun doar ca ai masacrat piesa Christinei Aguilera. la voce este putin sub "ascultabil", iar la ureche esti ca mine, ca moshu, ca necko etc. adica varza

hai ca am spus numai prostii mai sus. in fine, crazy, ideea e ca tre' sa te mai inregistrezi, sa nu te lasi pe tanjeala!
dar te rog, nu christina aguilera, incearca ceva mai accesibil! stii spicy - bikini party?

bad bad Anie, mi-a zis necko de tine, dar n-am crezut pana n-am ascultat. Si, da, i-am dat dreptate si inca ceva. Bravo, ma, bravo, dedica-mi si mie ceva, vrei-vrei-vrei?

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
eram beata flenduri cand am inregistrat aia
) fara alcool in sange ar fi sunat si mai rau
)
)

Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
inca nu e tarziu... am sa-ti urmez sfatu si ma duc in orlando la auditie in septembrie:)))
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
Da, mai Gabizule, itzi dedic, stii ca esti slabiciunea mea si nu-ti pot spune nu! ...imediat cum oi avea timp. Iar pe Necko o medaliez ca Promotion Team No. 1 cu felicitari!
-
Am gasit o chestie mijto sa va antrenatzi vocile:
http://www.dr.dk/skum/cigarfar/growl.asp
Deci punetzi-va pe vocalize si o sa fiti premiantzi pe "interpretare"
http://www.dr.dk/skum/cigarfar/growl.asp
Deci punetzi-va pe vocalize si o sa fiti premiantzi pe "interpretare"
human being/being human
-
basstard - Junior Member
geniala Annie ! gabuba baby
imi pare cunoscuta melodia originala. care e ? ...ca am un lapsus.

imi pare cunoscuta melodia originala. care e ? ...ca am un lapsus.
-
Kingston Town- Harry Belafonte.
Ma bucur ca-ti place, Gabuba! Ma gindisem sa fac ceva cu Gabizzu, da' te-ai facut mare de-acum!
Ma bucur ca-ti place, Gabuba! Ma gindisem sa fac ceva cu Gabizzu, da' te-ai facut mare de-acum!
-
WOW! Am avut in sfirsit timp, sa-mi umplu si eu inima cu bucurie ascultind vocea lui annie! EXCEPTIONAL!! MAGNIFIC!! 1000x
PS: Da´ tot aia cu moshul (eu racit.mp3), este pe primul loc in topul meu, facut special pentru oameni care ar trebui loviti de meteoriti, in timp ce recita poezii sau culeg frunze pentru ierbare.
PS: Da´ tot aia cu moshul (eu racit.mp3), este pe primul loc in topul meu, facut special pentru oameni care ar trebui loviti de meteoriti, in timp ce recita poezii sau culeg frunze pentru ierbare.
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Bad bad Annie...nu am cuvinte....esti fenomenala. Ma uimesti pe zi ce trece. Ca sa nu spun ca te-au ascultat si alti apropiati ai mei si au ramas masca. Bravo. Ai o voce....te invidiez!
PS: Las' ca ma fac eu mare si v-arat eu voua!
PS: Las' ca ma fac eu mare si v-arat eu voua!
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
SCORPY scrie:si v-arat eu voua!
pentru unu din admini ai putea incepe cu tzatzele ca deja ie cu saliva pan la glezne
on topic
anie, super mijtou...si daca tot iejti la capitolu dedicatii puate faci una si cemeistilor cei rai, carcotasi si ai dreacu

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma