Initial trimis de Vixxen
au aparut doua fete pe nume honey...patinatoare se zice...
Da. bai, am vazut si eu... CHIar vroiam sa ma plang de chestia asta!!! PArca sunt mai idioate decat multi... inclusiv accent?!
Moderator: anjin-san
Initial trimis de Vixxen
au aparut doua fete pe nume honey...patinatoare se zice...
Initial trimis de Kryszti
Da. bai, am vazut si eu... CHIar vroiam sa ma plang de chestia asta!!! PArca sunt mai idioate decat multi... inclusiv accent?!
"invita-ma la ceai/pe gheata/e atat de romantic..."
Pe bune... Cat de prost trebuie sa fii sa faci un cantec de genul asta?!
Initial trimis de Zgubilici
N-a avut inca "placerea" sa vad formatia asta...HONEY
dar pot sa ghicesc deja ca sunt super-machiate, cu busturi foarte decoltate. Am I right?
Si daca tot stau lucrurile asa, ma gandeam si eu! Nu am voce, nu am ureche muzicala, nu am pic de talent, prea bine nu arat, dar daca gasesc un cosmetician bun si ma imbrac ca un clown si sunt la televizor merge... Sa scriu d'alea cu "Mi-e dor de tine - Ce romantic e!" cred ca pot, vorbim cu unu care se pricepe sa ne faca un negativ banal... Eu zic ca merge.
Ce zici, vixxen, ne facem trupa!?
ljdhkfhz lb;ofdInitial trimis de Kryszti
stiu si eu... trebuie sa fim creativi, ca blondy. gasim o trupa veche si schimbam "ie" in "y". De exemplu... in loc de "a-ha" ii zicem "e-he". Sau in loc de "abba" ii zicem "aya" si cand zice lumea "trupa aia...", o sa se refere la noi?!
:N
?!
Initial trimis de Aurolacul
Vixxen de la Valcea si Kryszti din Konstanta poate, ca sa fiti asa mai "smecheri".
------------------------------------------------------------------------------------
If you were earth, have balance, if you were fire, provide energy. if you were water, glide flawlessly, if you are a bboy, be proud.
Initial trimis de Vixxen
hihihi...nu vreau valcea ca ios din ardeal
Kryszti de la Konsztantza ar fi mai de effect cred...
si, mai Kryszti, ce cantam? dance, etno? facem un cover la balalau...?
Zgubilici te facem shef de fanclub pe tzara?
primul hit se va intitula ...ashtept sugestii
cautam make/up artist shi dizainar!
Initial trimis de nomaduzzu
bai, parerea mea e ca acordam prea multa atentie nulitatilor care apar in titlul acestui post. lasati-i naibi in pace de dobitoci!
[parerea mea]
Nici eu nu am vreo legatura cu "Patria Manelelor" asa ca nu e prea buna ideea asta cu kr de la constanta".
Cum sa se numeasca primul hit altfel decat "Te-am iubit" sau "Nu te mai iubesc" sau "de ce ai plecat" sau "mie asa dor de tine"?!!!! Ce hit e ala daca nu se numeste asa!?
da asa e... Trebuie gasim pe cineva sa ma faca repede frumos!!!
Initial trimis de Vixxen
ce zici de "m/ai ranit", "te doresc", "iti dau inima in dar"
sau daca abordam un sti mai direct
"aseara ai fost tare", "sa ne distram iubito/ule","misca/te ca te misti bine"...uite asta ultimu'e chiar inspirat!
tre' sa avem shi culori diferite la moatze! io blonda nu ma fac! suggest!
Da! coregrafia!!
Las' ca ma fac eu blond ca gaina aia de la accent! Pentru bani, ce nu fac eu?!
Dam lovitura ca nu prea mai exista trupe d'astea fata + baiat (cum erau pe vremuri genius, ax20 si altii) ;m
In versuri se impune sa introducem "intoarce-te inapoi" si "te astept la semafor"...
Da' ala cu miscatu' e super!!! Nimic mai modern!
Initial trimis de MIKAELLA
DACA VRETZI VA POT AJUTA SI EU LA ....PREAMINUNATA TRUPA...
DACA VRETZI SA DAU O SUGESTIE PT NUMELA TRUPEI...
"NOISUNTEMNOI"
"ANTIVOUA"
"POSTMUZICA"
PENTRU ALTE SUGESTII CAUTATZI-MA:))))))))))))!!!!!!!!!!
Initial trimis de VixxenInitial trimis de Aurolacul
[B]
Niste versuri care trebuiesc considerate:
Du-te inapoi la sufletul meu/eu te voi iubii mereu/ si pe tine eu te vreau/ fara tine nu mai vreau(atentie la rima cu acelasi cuvant, strict necesara intr-o formatie de "calitate"). Peace, si norok cu formatia.
no multzam fain de sprijin, ca noi cu inspiratia stateam cam prost...da' avem vointa!
uite, ai dreptate, rima cu acelashi cuvant e chiar minunat!
da mie imi plac mai mult alea cu mine/tine ..:o :o :o
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator