Comentarii la Concursul "Miss Fanclub" Editia nr 4
Moderator: anjin-san
mare pacat....
fara tine , un concurs de miss ie ca un tom yam kum fara lemon grass
fara tine , un concurs de miss ie ca un tom yam kum fara lemon grass
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Acest concurs fara Jasmine este ca un campionat mondial de fotbal fara Brazilia. Adica...isi pierde mult din interes. Jasmine...baga-ti si tu o pishata de poza...sa crestem audientza.
Mai mult ca sigur nu vei castiga. Sunt aceste "young guns" acum...care au rupt gura targului.....dar cu sigurantza vei starni ropote de aplauze din partea spectatorilor.
Nici macar o medalie poate nu iei....dar te deranjaza acest lucru ? Participi sa castigi un concurs virtual ? Ce draq ?
Hai...in cel mult 24 de ore...sa iti vad poza la inscrieri...ca sa nu ne suparam decisiv *p
Mai mult ca sigur nu vei castiga. Sunt aceste "young guns" acum...care au rupt gura targului.....dar cu sigurantza vei starni ropote de aplauze din partea spectatorilor.
Nici macar o medalie poate nu iei....dar te deranjaza acest lucru ? Participi sa castigi un concurs virtual ? Ce draq ?
Hai...in cel mult 24 de ore...sa iti vad poza la inscrieri...ca sa nu ne suparam decisiv *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
nu stiu ce sa zic.. ma mai gandesc.. dar nu iti promit.. si-asa aici se voteaza pe prietenii..au fost si cazuri in care concurentele s-au votat , si-au facut clone.. si nu mi se pare corect.. in fine.. cum am spus.. ma mai gandesc..
quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
Oribilul Mosh scrie:Jasmine...baga-ti si tu o pishata de poza...sa crestem audientza.
sau mai pe scurt : baga si tu o poza sa imi creasca maimutza
-
monk - Mesaje: 2747
pai pe prietenii se voteaza aici. eu am un carnetel...in care tin evidentza care dintre concurente a dat mai multe beri. inainte de votare...il consult...si votez cu cine a facut de cele mai multe ori cinste. daca a facut de foarte multe ori cinste...intru si cu contul Gabriela Flores si votez.
monk e cu maimutza. eu imi iau deobicei filme de pe dc++ pt. maimutza. prioritare sunt berile in concursul de miss.
deci...inscrie-te....ca daca nu se inscrie Wild Rose (care a dat cu 8 beri mai mult ca tine) ....te votez :p
monk e cu maimutza. eu imi iau deobicei filme de pe dc++ pt. maimutza. prioritare sunt berile in concursul de miss.
deci...inscrie-te....ca daca nu se inscrie Wild Rose (care a dat cu 8 beri mai mult ca tine) ....te votez :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Ban?! de ce? Aiadna exista... e un user, ce-i drept cam paranormal, dar ce sa-i fashi... asta-i viatza, n-ai ce-i face! Daca vreti, o imbrac si o postez iar.
Poftim dovada: http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=12734.
care ii ala care a sters bunatate de femeie?
Apropos de BAN, cat mai lustruiesc banca pe "literatura"? sau m-ati uitat? Cred ca au trecut 2 saptamani de cand l-am luat.
LATER EDIT: In legatura cu literatura, am verificat... pe 2 Martie o sa-mi cada lantzurile de la maini!
(asta in cazul in care am avut ban de 2 saptamani)
Poftim dovada: http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=12734.
care ii ala care a sters bunatate de femeie?
Apropos de BAN, cat mai lustruiesc banca pe "literatura"? sau m-ati uitat? Cred ca au trecut 2 saptamani de cand l-am luat.
LATER EDIT: In legatura cu literatura, am verificat... pe 2 Martie o sa-mi cada lantzurile de la maini!

- Invincible
Unde esti tu Tepes doamne ca punand mana pe ei
Sa-i imparti in doua cete...in nebuni si in mishei
Si in doua temniti large...cu d'a sila sa-i aduni
Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni !
Eu, Gabriela Flores...impartasesc opinia ex boy-friendului meu, Love2Fly.
Sa-i imparti in doua cete...in nebuni si in mishei
Si in doua temniti large...cu d'a sila sa-i aduni
Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni !
Eu, Gabriela Flores...impartasesc opinia ex boy-friendului meu, Love2Fly.
-
Haggis McMutton - Junior Member
Love2 scrie:Hai marsh ca nu sunt ex-ul tau
normal. esti actualul :yD
gata...m-am logat cu adevaratul ID...sa nu ne mai ascundem de nimeni *p
-
merluc (© eye) : Hades e in spital. a facut complicatii de la oreion :cry:
dar sa revenim la oile noastre.
mai prelungim pana vineri perioada de inscriere !
dar sa revenim la oile noastre.
mai prelungim pana vineri perioada de inscriere !
-
Urnele sunt aici...nu le vezi tu!
Unde-s femeile totushi? nu pot sa aleg din 4-5 ....e nevoie de mai mult!!!! mai mult!!!
LATER EDIT (doar un pic "later") : Eu zic sa prelungesti perioada de inscrieri pana la vara cand apar si pozele cu decolteuri adaaaaanci si craci descoperiti
Unde-s femeile totushi? nu pot sa aleg din 4-5 ....e nevoie de mai mult!!!! mai mult!!!
LATER EDIT (doar un pic "later") : Eu zic sa prelungesti perioada de inscrieri pana la vara cand apar si pozele cu decolteuri adaaaaanci si craci descoperiti

-
Love2Fly - Junior Member
Eu propun sa facem asa:sa facem un nou thread in care fiecare baiat sa "lipeasca" poza unei fomei, a mai frumoasa fomeie pe care o stie el, apoi forumistele sa voteze a cui e mai frumoasa, si in felul asta mai aflam care-i mai tare la capitolul "gusturi femei". Eu raman pe pozitii cu "Aiadna".
- Invincible
Oribilul Mosh scrie:merluc (© eye) : Hades e in spital. a facut complicatii de la oreion :cry:
A facut fratiorul meu oreion? Si complicatii??? :cry: :cry:
I don`t like to watch myself in the mirror cause i`m a narcississt,
I simply like to see myself exist.
I simply like to see myself exist.
-
LoveVerde - Mesaje: 376
da. e in spital la Colentina. iese saptamana viitoare.
-
La cererea unei domnisoare care doreste sa participe inscrierile la acest concurs se prelungeste pana duminica 6 martie.
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma