unde te imbraci!!!!
Moderator: anjin-san
eo in spate nu te iau,sa fie clar.dupa ce ca te duc moca cu ciartaru pa deasupra mai faci si figuri,ai si pretentiii.si in giasmina nam nici io incredere da daca ma rugat fata frumos eo ce pot casa zic?nu pot sa zic nu secsului frumos.
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
bon soar! acu am sosit shi eo la munci carevasazica domnu capitan de curva lunga mig'manbrac'cu'D&G'cas'hot'shi'nu'mie'frig ie decis sa decoleze in cotare de tzuale..vazui ca din echipaj o sa mai fucka parte shi a flight attendant: miss jasmina'i'have'huge'tits'like'angelina precum shi copilotu' cubu'i'luv'ipap'thats'why'i'dress'in'FUBU..vazui ca domnu necko'port'balerini'from'Veronesse'cu'bluza'ecko doreshte sa participe shi mnealui in mod activ sau pasiv in funtzie de caz..
paida..da' un singur om va mai lipseshte casa fitz can oshans' ilevan..in spetza io..de ce io?!? de ce nu?!? ce calitatzi ma recomanda pentru aceasta echipa?! care sunt atuurile mele?!? experientza revelanta in domeniu?!?
deci datorita tuturor acestor semne de ? am anecsat un scurt rezumee:
Nume shi pronume: y0ung_h0va, Eu
Domiciliat: in castelu' meu cu turnuletze..
Varsta shi zodie: dooshunu', Feciuara (samuaracopiiimeinenascutzidacaradefunu!!!)
SEX: O, daaaaaaa!!!
Stare civila:
/Studii:
1983-pana in prezent: student anu' 21 in Shcuala Vietzii
/Cursuri de perfectionare, traininguri, alte alea: Exclus, astea ie pt incapabili!
/Locuri de munca anterioare: SAFI, Bancorex, FNI..numelele spune tot, pararea mea
/Recomandari: Gabriel Bivolaru, Corneliu Iacubov, Ioana Maria Vlas, Sorin Ovidiu Vantu, Vasile Ianul, Sherban Mihailescu (Miki Shpaga pt necunoscatori..) shi multz altzii..
/Defineshtete intrun singur cuvant: Shmecher!!
/Pasiuni, hobiuri: Falsul in acte, evaziunea fiscala, shantajul shi delapidarea.
acestea fiind zise tragem linie ________________ shi tragem deci'ul:
deci, avetz nevoie de mine,eo o sa va fac socotelile,eo o sa tzin evidentza banilor, eo o sa ma ocup de shpagi, de tooot..deci iu nid me..vreau shi io..daca ceam scris nu va convins am sa revin cu argumente..okei?!
cu deosebita consideratziune: Six'Fingers'h0va
paida..da' un singur om va mai lipseshte casa fitz can oshans' ilevan..in spetza io..de ce io?!? de ce nu?!? ce calitatzi ma recomanda pentru aceasta echipa?! care sunt atuurile mele?!? experientza revelanta in domeniu?!?
deci datorita tuturor acestor semne de ? am anecsat un scurt rezumee:
Nume shi pronume: y0ung_h0va, Eu
Domiciliat: in castelu' meu cu turnuletze..
Varsta shi zodie: dooshunu', Feciuara (samuaracopiiimeinenascutzidacaradefunu!!!)
SEX: O, daaaaaaa!!!
Stare civila:

/Studii:
1983-pana in prezent: student anu' 21 in Shcuala Vietzii
/Cursuri de perfectionare, traininguri, alte alea: Exclus, astea ie pt incapabili!
/Locuri de munca anterioare: SAFI, Bancorex, FNI..numelele spune tot, pararea mea

/Recomandari: Gabriel Bivolaru, Corneliu Iacubov, Ioana Maria Vlas, Sorin Ovidiu Vantu, Vasile Ianul, Sherban Mihailescu (Miki Shpaga pt necunoscatori..) shi multz altzii..
/Defineshtete intrun singur cuvant: Shmecher!!
/Pasiuni, hobiuri: Falsul in acte, evaziunea fiscala, shantajul shi delapidarea.
acestea fiind zise tragem linie ________________ shi tragem deci'ul:
deci, avetz nevoie de mine,eo o sa va fac socotelile,eo o sa tzin evidentza banilor, eo o sa ma ocup de shpagi, de tooot..deci iu nid me..vreau shi io..daca ceam scris nu va convins am sa revin cu argumente..okei?!
cu deosebita consideratziune: Six'Fingers'h0va
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
cubule,ma nervez.vez ca nu te mai iau.nu ie ciartar obosit bre.ie ciartaru de la aluat jiji becali sa duca iechipa la vilireial.ie inchiriat de la o firma tare,ii zice cataipacific,sau asa ceva.deci pa mine ma costa sal inchiriesc 5000 de ieuroi pa zi si voo nu va convine.ie boing ba,asa sa jtii.
hova.nu jtiu bre,chiar nu jtiu.eo te aj lua,ca duar van zis ca nu va eau in spate.da vorbejte cu necko,ca ea ie cu hiumanrisurses ajtia.vez ca o saz ceara spaga,da i zici ca t-eam trimis eo.
hova.nu jtiu bre,chiar nu jtiu.eo te aj lua,ca duar van zis ca nu va eau in spate.da vorbejte cu necko,ca ea ie cu hiumanrisurses ajtia.vez ca o saz ceara spaga,da i zici ca t-eam trimis eo.
-
cubule, tzualele in dungi verticale ma avantajeste ca ma face mai slaba
vad ca deja glumai gruasa. migule, ce naiba tea apucat asa sa promiti la tuata lumea? sa stii ca io ies din afacere daca ma periclitesti. pai io in cine sa mai am incredere? hai inteleg cu vulturasu ala ca e om serios, ca doar el a deschis subectu asta, da restu lumi ce se baga? mie me frica sa ma cuplez asa cu orisicine! io sunt mai cubagare de seama, ca altfel cum crezi ca rezistam pina acuma sa nu-mi trag tzuale cu dungi verticale?!
si de hova sa naud. e periculos ma !!! auzi la el ce vrea sa faca, sa ne tina evidenta la bani. e clar ca asta la primu chiartar de unu singur si neinsotit ne da tzapa si se carabanejte la nanucutza cu bani si tzualele cu tot. miemi spui?
la cubu incama mai gindesc ca ie bun de badigard in caz ca ne intercalam cu bandele rivale pe teren, la munca, jtii tu care si nu zice tare sa auda totz ca ie de pirnaie.
cit despre ingerash io il trec la vama la sirbi ce jtiu deja o grama de cuscri si ma descurc sai fac rost si de viza. problema ie ca trebe sa treaca podu neaparat pe ceva ceo fi: masina, motor, bicicleta, carutza ceo fi. io mai am o bicicleta cu care faceam enbargou, da i sau cam strinbat spitele, dadaca trece dincolo cu bine, poa so lase sin shant ca numi mai trebe, cacumine in bemvu no poci ca sal iau ca ma cunoajte lumea paci simi ies vorbe ca unblu cu minori. sal vad io dincolo si porma lom ciartaru de viena si nentilnim cum am stabilit mai sus.
giasminutzo mami, tezele intii si porma afacerile! macar atita sa stiu, ca team invatat carte sa jtii si tu sa deschizi gura !

vad ca deja glumai gruasa. migule, ce naiba tea apucat asa sa promiti la tuata lumea? sa stii ca io ies din afacere daca ma periclitesti. pai io in cine sa mai am incredere? hai inteleg cu vulturasu ala ca e om serios, ca doar el a deschis subectu asta, da restu lumi ce se baga? mie me frica sa ma cuplez asa cu orisicine! io sunt mai cubagare de seama, ca altfel cum crezi ca rezistam pina acuma sa nu-mi trag tzuale cu dungi verticale?!
si de hova sa naud. e periculos ma !!! auzi la el ce vrea sa faca, sa ne tina evidenta la bani. e clar ca asta la primu chiartar de unu singur si neinsotit ne da tzapa si se carabanejte la nanucutza cu bani si tzualele cu tot. miemi spui?
la cubu incama mai gindesc ca ie bun de badigard in caz ca ne intercalam cu bandele rivale pe teren, la munca, jtii tu care si nu zice tare sa auda totz ca ie de pirnaie.
cit despre ingerash io il trec la vama la sirbi ce jtiu deja o grama de cuscri si ma descurc sai fac rost si de viza. problema ie ca trebe sa treaca podu neaparat pe ceva ceo fi: masina, motor, bicicleta, carutza ceo fi. io mai am o bicicleta cu care faceam enbargou, da i sau cam strinbat spitele, dadaca trece dincolo cu bine, poa so lase sin shant ca numi mai trebe, cacumine in bemvu no poci ca sal iau ca ma cunoajte lumea paci simi ies vorbe ca unblu cu minori. sal vad io dincolo si porma lom ciartaru de viena si nentilnim cum am stabilit mai sus.
giasminutzo mami, tezele intii si porma afacerile! macar atita sa stiu, ca team invatat carte sa jtii si tu sa deschizi gura !
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
necko,sa jtii ca felu cum gandejti ie najpa.pai lasa mah sa vina totzi cu noi,ii punem la munca,la ciordit,spoi cant leo fiii lumea mai draga le luam banii si actele sii lasam amanet acolosha.si uite asa ese un profit brut in mana de in jur de 25000 de ieuroi de fiecare,adica 20000 tie si 30000 mie ca asa-i corect.
cu vulturasu,nu ma bag,ie treaba ta sal treci la fratii nojtrii sarbi,vez numa sa nazungi din gresala la zarzavagijtii aia de bulgari,ca acolo ie numa mafioti din ajtia necinstiti si ne cere rascunparare pe iel,ca aia din irac.
cu vulturasu,nu ma bag,ie treaba ta sal treci la fratii nojtrii sarbi,vez numa sa nazungi din gresala la zarzavagijtii aia de bulgari,ca acolo ie numa mafioti din ajtia necinstiti si ne cere rascunparare pe iel,ca aia din irac.
-
cubule,lasatz bre detaliiile astea neinportante.nauz ca in doo zile plecam.deja a venit ciartaru,acuma ie la servis ca cica are probleme cu carburatoru si capacu de la ponpa de apa.da pana joi ie gata,si mi-a promis omu ala del repara ca-i pune eleron si bocse ecsplod plus jenti de aliaj.
-
nauz mah ca te luam?da ce faci tu neamanintz pa noi,ba?nutzie rusine asa un pic?pai cand eo si cu necko faceam milano si barselona tu unblai cu carucioru ba.deci te luam,acuma trebe decat sa itz ceri scuze si sa ii pupi mana lu necko,shi ghiulu mie.
-
hovo, io nu teaj lua, sa muara ce vrei tu, da nu manteleg cu migu asta si nam cei face cai partenerde a facere vechio si vorbai parola la noi. asa ca te iau sau mai bine sa te ia el pe razpunderea lui, da si daca faci fro mijcare esti _______________. tie clar, da? nu uita ca io in italia nella milano cunosc lumea e mafia si daca ma nervez ii chem si pe cei della napoli. asa satz intren capo. chiaro ????
ingerashu vad ca nu da niciun signo de vita. daca pina miine sera nu apare sal trec la cuscri, pierde tura asta. nam cei face. si migule, fermate calmo, ca la mine aici, bulgari nau ce cauta.
ingerashu vad ca nu da niciun signo de vita. daca pina miine sera nu apare sal trec la cuscri, pierde tura asta. nam cei face. si migule, fermate calmo, ca la mine aici, bulgari nau ce cauta.
aizzz&co
-
necko,pupatziash copii,chiaro che some calmo.guarantischez per hova.e unu de nojtrii.
cubule,nauz bre sa lasi pretentziile.dupa ce ma mergi dea moaca mai faci si gat.tu crez ca iejt la ceferu aicia sa ceri abees?asta i boing nauzi.are numa ipies,serese si aircondishoning.
cubule,nauz bre sa lasi pretentziile.dupa ce ma mergi dea moaca mai faci si gat.tu crez ca iejt la ceferu aicia sa ceri abees?asta i boing nauzi.are numa ipies,serese si aircondishoning.
-
migule pupatzash ghiulu' deci eo am vrut duar sa vedetz ce caracter deosebit am..pe profilu' afacerii care ieste..deci da..shteam eo ca is indispensabil, ca chiar, unte ai vazut tu mafiot fara contabil?!?
domnu necko am auzit ca suntetz din Trompeta Surdu Nerodin..aaa..Flashneta Kurdu Medelin..aaa..Drobeta Turnu Severin am frut casa zic..deci daca trecem pe la sarbi vreau shi eo la muzeu' de la portzile de FE2 (sau 3 ca nu mai shtiu cum ie cu valentzele alea..) ca tata meu niciodata nu vrea sa opreasca cand venim de la bunici casa intru shi eo sa vaz muzeu' cela..
h0va, ovar end aut!
domnu necko am auzit ca suntetz din Trompeta Surdu Nerodin..aaa..Flashneta Kurdu Medelin..aaa..Drobeta Turnu Severin am frut casa zic..deci daca trecem pe la sarbi vreau shi eo la muzeu' de la portzile de FE2 (sau 3 ca nu mai shtiu cum ie cu valentzele alea..) ca tata meu niciodata nu vrea sa opreasca cand venim de la bunici casa intru shi eo sa vaz muzeu' cela..
h0va, ovar end aut!
?!
-
care lan de capjuni bre?an zis eo de lan de capjuni?te las in mijlocu la pari,bah.pe sanzelize vizavi de tureffel,grandarsdeladefans,tuleri si plasdelaconcord.Adica in santuan te las sa muara bibi,la 2 statii de metrou de stad de frans.la arabitzoi acolo in cartier.te las acolo 2 ore pe zi,la cersit si scoti 1000 de euroi.zi ca nuz convine?
hovo,mie mi place de tine ca ejt baeat respectuos,nu ca alde cubu sh altz dajtia.pe mine mai convins,te eau.
hovo,mie mi place de tine ca ejt baeat respectuos,nu ca alde cubu sh altz dajtia.pe mine mai convins,te eau.
-
mira, cami deveni sinpatic hova asta! gata tinere, sa facut ! cind mai treci paicisha io te duc la muzeu regiunilor pefe 1 si 2 ca 3 nu sa inventat inca, poate doar la turnu magurele siacolosa nam cunojtinte. da aicisha la muzeu io te dau pe mina dreapta a lu domnu stinga, directoru de muzeu cai pretenar deal meu si daca vrei te las si fro doo trei zile in muzeu, sa te saturi, ca au ditati, si animale si podu lu nentu traian si pesti o gramada si vi la acvariu si mortiii impanati... asta, impaiati. si cind te plicti, vine mama si te dezlipeste de geamu de la acvariu si te invata sa vorbesti ca nainte.
migule, vezi cum il convingi pe cubu, cal volio senta dubio. avem bizonio de el, te dico io perche, ma covegelo ! dai che vollie lei, abeesuri, fepepesuri, nefepesuri, no inporta numa che sea in.
migule, vezi cum il convingi pe cubu, cal volio senta dubio. avem bizonio de el, te dico io perche, ma covegelo ! dai che vollie lei, abeesuri, fepepesuri, nefepesuri, no inporta numa che sea in.
aizzz&co
-
necko,capsico che dici.ti dico che io avuto facuto litalia per dieci ani.facuto in senso de ciordito,certo.alora la lingua nu e straniera per me.
deci cubule.omu lu dumnezeu,vine frate cu noi,ca o satz fie bine.vorba aia bani,phemei,bautura girla numa canpari,sivasroial,blodimeri,menhetan,balantainz,ticiarz, ce vrea mujchiu tau.plus ca mergi cu boing.neam de neamu tau na mers cu boing,nu fi fraer,aceepta.iz dau 5 la suta din incasari.e,ce zici?plus ca te las sa stai langa giasmina in boing,sa ai tinp so vrajejti pana ajungem la pari pe degol.
deci cubule.omu lu dumnezeu,vine frate cu noi,ca o satz fie bine.vorba aia bani,phemei,bautura girla numa canpari,sivasroial,blodimeri,menhetan,balantainz,ticiarz, ce vrea mujchiu tau.plus ca mergi cu boing.neam de neamu tau na mers cu boing,nu fi fraer,aceepta.iz dau 5 la suta din incasari.e,ce zici?plus ca te las sa stai langa giasmina in boing,sa ai tinp so vrajejti pana ajungem la pari pe degol.
-
mai fratilor eu dupa adiaza sunt la scoala si daia nu rasp!!!
si cand plecat joi,e ziua mea fac 18 ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
si cand plecat joi,e ziua mea fac 18 ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
///tHE Lion kING\\\
-
Eagle Raider - Mesaje: 645
pai fratello ce cadou de majorat mai misto ca asta itz poti doriii?vii cu noi frate lasa scoala,eo nam facut decat doo clase si uit-at-e la mine ce valuare am.deci ie hotarat joi plecam.
neckoooooooooooooooooooooooooooooooo?
neckoooooooooooooooooooooooooooooooo?
-
capitane, raportez miam impachetat chilotzii shi shosetele..sunt gata de drum..pe jazmina a sunato cineva sai spuie ca plecam sau o luam direct din pat..aaa..da..mai ierea cubu da' iel ne ajunge din urma..deci hai..inparcarea ramane stabilita pt joi s'ami pun alarma la ceasu' cu cuc..shi s'ai spun lu' mama sa'm faca senvishuri s'avem de drum..ia zi capitane ce sa fie parizer cu margarina cu gust de unt sau salam sasesc cu margarina cu gust de parizer!??
igale..de lamultzean o sa'tz suflam noi in lumanare..nu'i asha brigada??!
igale..de lamultzean o sa'tz suflam noi in lumanare..nu'i asha brigada??!
?!
-
eo vreau senvisuri cu znitel de pasare cu aroma de porc si magiun de prune.vez puate nu le iei cu tine ca nu te primesc in ciartar sa jtii.
salarma aia la cuc no pune inca ca mai ie pana joi.deocamdata am vorbit cu mecanicu pe mobilu meu soniiericzon de treijdemilioane si mea zis ca boingu ie tot la servis.sar putea sa ne deia un erbuz dala sau un concord nu jtiu ca nu ma pricep.oricum sa va inbracatz curat la drum sa nu stranbe din nas lumea,ca am nejte parteneri de afaceri de la catar si iemirat invitati si trebe sa le facem inpresie buna.aoleo,sa sai zicetz lu jasmina sa iji puna vual pe fatza ca moare arabii daca o vede descoperita.
salarma aia la cuc no pune inca ca mai ie pana joi.deocamdata am vorbit cu mecanicu pe mobilu meu soniiericzon de treijdemilioane si mea zis ca boingu ie tot la servis.sar putea sa ne deia un erbuz dala sau un concord nu jtiu ca nu ma pricep.oricum sa va inbracatz curat la drum sa nu stranbe din nas lumea,ca am nejte parteneri de afaceri de la catar si iemirat invitati si trebe sa le facem inpresie buna.aoleo,sa sai zicetz lu jasmina sa iji puna vual pe fatza ca moare arabii daca o vede descoperita.
-
fusei cu traba..produsei sheva loveli pt de-ale gurii..migule,e obligatoriu sa ma infofolesc cu atatia textiloase ?! bre,eo mi-s fata di la tzara si na-m di undi sam-i procur shalii di cari spui mata acolo.. pi mini monvatat mamica sa strang bani negri pt zili shi mai negri..
hovo,eo tre sa sar pi jeam noaptia ashe pi shestachi ca ma umuara barbtimiu da-cafla ca pliec pisti hotari ..deshi ie iegzclus sa ma furatzi din patu conjugal care ieste.. si aproapi ca uitasim da shine-i anjilica asta cu tzatzishoari cali meli?
nenea necko,cartia nu-i di mini..io vriau s-a traiesc la macsim,vriau aventure,peripetii,giumbushlucuri.. na-m io tinp di altele
si bre,v-a rog,nu ma pune-ti langa domnu cubu in boing ala ca io am rau di altitudini si nu vriau sa crez problemi
raidere,shi vrei puiule di la geazmina cu ocazia impliniri a optishprezeshi di anishor?
hovo,eo tre sa sar pi jeam noaptia ashe pi shestachi ca ma umuara barbtimiu da-cafla ca pliec pisti hotari ..deshi ie iegzclus sa ma furatzi din patu conjugal care ieste.. si aproapi ca uitasim da shine-i anjilica asta cu tzatzishoari cali meli?
nenea necko,cartia nu-i di mini..io vriau s-a traiesc la macsim,vriau aventure,peripetii,giumbushlucuri.. na-m io tinp di altele
si bre,v-a rog,nu ma pune-ti langa domnu cubu in boing ala ca io am rau di altitudini si nu vriau sa crez problemi
raidere,shi vrei puiule di la geazmina cu ocazia impliniri a optishprezeshi di anishor?
quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
jasmnio,stai linijtita ca vin eo cu baetzii mei care participa si la local conbat si te luam si de sub patu conjugal daca ie nevoe.tu sa fi pe faza maine pe seara asa si itz dau io un bip de pe mobilu meu soniiericzon de treijdemiliuane sa iesi la puarta.porma merjem direct la airoport anricuada ala sau cum ii zice,nenbarcam in avion si direct la paridegol ajungem.sintre tinp ii cantam si lu asta micu lamultzean ca duar ie ziua lui,sa va ganditz totz ce cadoouri il luatz si maine la ora 8-9 asa sa imi prezentatz lista.
neckooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo?vez ca ie a dooa oara cant nu raspunzi fitziar mobilu satz fie.tziam zis duar satz iei si tu un dasta ca al meu de treijdemiliuane,ca la valuarea ta.
neckooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo?vez ca ie a dooa oara cant nu raspunzi fitziar mobilu satz fie.tziam zis duar satz iei si tu un dasta ca al meu de treijdemiliuane,ca la valuarea ta.
-
intzelesei,sorcova vesila,sa traitz! da va rog eo din suflit cu barbatzelu meu sa nu fi-ti prea duri ca ie pricajit si sarmanu di el zishi ca ma iubeshti. mimila di el. ti astiept in fata la grajdi ca poarta nu ie..noi aviem grija di o ferma a lu unu jiji , cari shica ie bazat rau di tot ..poati il fac shi pasta di nishte euroi,vad cum il mangliezc eo. nr mieu 0-800-BITCH(VN)
cadouash lu raideru i-ashi adushi un miel ca abia a fa-tat Mioara noastra . daca nu-i plashi , il taiem ca shiasha neo prindi shi pashtili pi shamzelize.
cadouash lu raideru i-ashi adushi un miel ca abia a fa-tat Mioara noastra . daca nu-i plashi , il taiem ca shiasha neo prindi shi pashtili pi shamzelize.
quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
ai bre giamsino ca de la tine am pretentzii.cum un miel?pai crez tu ce ne lasa aia cu mielu in avion?laso dracu de treaba.un parfum de firma,ceva un lant de aur cu cruce,ceva serios acolosha.da ai ca io va las ca am nejte trebi inportante de rezolvat cu nejte preteni din china care cica le trebe nejte valize mari nu jtiu ce sa bage in iele
-
bre jazmino, orice cordaci al colegei nuastre de echipa ieste pretenu sau clientu nostru shi cum vorba ie "clientu nostru, stapanu nostru" iar cum migu ie stapanu nostru ie clar ca tu joci un joc triplu adica esht cartitza..deci defabt migu ie consortu tau..vez la ce ie buna shcuala vetzii, ca'tz desvolta un super ratzionament..
deci nam sa spun la nimeni cam aflat da' sa nu facetz ca aia doi in filmu asta shi sa ne lasatz pe noi cinci (eo,necko shi cucubu) cu buza unflata cacunoscandul pe domnu cubu sar putea sa va trezitz voi cu a fat lip..
ashashdar ramane precum am stabilit..shi lantrebarea "ce sa'i dea giasmina lu' igal cu ocazea zilei de nashtere" raspunsul vine imediat: bani sa mearga la curve..
ovar and ovul
pies: cum ce sa bage in valize domnu' capitan, sa bage senvishurile mele..atz uitat?!?
deci nam sa spun la nimeni cam aflat da' sa nu facetz ca aia doi in filmu asta shi sa ne lasatz pe noi cinci (eo,necko shi cucubu) cu buza unflata cacunoscandul pe domnu cubu sar putea sa va trezitz voi cu a fat lip..
ashashdar ramane precum am stabilit..shi lantrebarea "ce sa'i dea giasmina lu' igal cu ocazea zilei de nashtere" raspunsul vine imediat: bani sa mearga la curve..
ovar and ovul
pies: cum ce sa bage in valize domnu' capitan, sa bage senvishurile mele..atz uitat?!?
?!
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma