Exista o multime de probleme mai grave de-ale oamenilor despre care nu se discuta.
no offence dar asta imi aminteste de discutiile de pe vremea lu ceashca de la cuada la malai: "io-te-o si p'astea, a draq patzakina plimba javra aia in loc sa creasca un copil".
deci, alte probleme care nu se discuta asteapta un gigiell sa le aduca in discutie, so, tu fa thread si noi le vorbim, baga mare

ai rezon dar pierzi p edrum niste aspecte care scapa si sacosharului:
Este induiosator cat de multa lume este militanta pentru eliminarea cruzimii oamenilor fata de animale nevinovate.
nu uita, oamenii au capacitatea de a se exprima, de a se apara, de a-si spune punctul de vedere. animalul nu. daca tu ma convingi ca ii convine dobituacei sa fie izbit in zid, de acord 100% cu ce zici tu si drepturile de a avea profit cine vrea mujkii tai. nu ma dezumanizez pentru economie orice ai zice. se poate evita cruzimea inutila. parerea mea.
Crescatorul de animale castiga mai putin de pe urma comertului.(ca trebuie sa investeasca in niste metode de a omora animalu fara chinuri).
ma lasi ... cine stie sa faca o investitie se adapteaza, aste-as vrajeli. cine nu se adapteaza vinde la altul mai puternic care are capacitate de adaptabilitate si se duce sa tricoteze cu banii de pe afacerea pe care a vandut-o sau devine angajat. that's the way it is.
Ticalosii aia de saraci vor ajunge prin puscarii ca nu-s in stare sa-si plateasca datoriile
vezi mai sus

declara faliment si se spala pe maini.
Iar eu voi da o gramada de lei grei in plus pentru mielu de pasti
gaseste-ti alt job mai bine platit sau fa-te vegetarian, creste-ti singur mielu', descuca-te tata ca vrei nu vrei inca esti roman, cand o sa ajungi ca italianu care cheama electricianu' cand se arde un bec, atunci sa te plangi.
Ce am vrut sa punctez este ca se pune prea mare pret pe compasiunea fata de animale in detrimentul compasiunii fata de om.
revii la sacoshism:
unulamana: nu este adevarat, copiii srtazii, batranii, orfanii, sidosii, sunt la fel de bine exploatate, doar ca nu vorbim noi despre ele aici.
edit: sa nu mai vorbesc de cancerosii de care zici tu, abar n-ai cat de exploatati sunt, cate fundatii sunt pe spinarea lor, etc.
doilamana: repet:
animalul nu se poate apara singur, nu e de vina de imbecilitate si nesimtirea fata de alta fiinta vie, exista insa oameni care pot ajuta spalarea obrazului de rusinea barbariilor si bravo lor. cui nu-i place nu trebuie sa se bage.