pe cine cu cine atz cupla shi de ce
Moderator: anjin-san
139 mesaje
• Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
pe unii uoameni ii mananca in chiur rau de tot.
io l-as cupla pe aiu cu olmeca
io l-as cupla pe aiu cu olmeca
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
bah pai si pe mine nik
vreua sa-mi fac si eu gagica!!!!
sa dau si eu la vaci..ii la buci!!!
sa perpetuez si eu specia!!!!
vreua sa-mi fac si eu gagica!!!!

///tHE Lion kING\\\
-
Eagle Raider - Mesaje: 645
Pai sa vedem...i-ash cupla asha:
pe BlueBoy cu BlueG|rl (pt ca m-am mai uitat pe lista aia cu membrii sa vad cine a mai venit shi mi s-a parut ca dupa nume se potrivesc)
shi pe Oribilul Mosh cu Titina pt ca shtiu ca Moshu are o slabiciune pt ea din vremuri stravechi
pe BlueBoy cu BlueG|rl (pt ca m-am mai uitat pe lista aia cu membrii sa vad cine a mai venit shi mi s-a parut ca dupa nume se potrivesc)

shi pe Oribilul Mosh cu Titina pt ca shtiu ca Moshu are o slabiciune pt ea din vremuri stravechi

[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
-
Samy - Junior Member
yo m-as cupla pe mine cu Sica, da' numa daca nu iaste chitros la vin, ca doar il iau din interes 

am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
da vad ca sunt pus pe combinatii nu gluma
dar fatza la 3 fete nu stiu daca pot sa fac ca nu am incercat niciodata dar cine stie poate o sa ma descurc
Artemis nu vii si tu ??? o dam in 4
Si ca sa fiu si on topic pe Tzake l-as combina cu bebelusul din poza lui ca parca da prea tare din cu....funduletz

dar fatza la 3 fete nu stiu daca pot sa fac ca nu am incercat niciodata dar cine stie poate o sa ma descurc

Artemis nu vii si tu ??? o dam in 4

Si ca sa fiu si on topic pe Tzake l-as combina cu bebelusul din poza lui ca parca da prea tare din cu....funduletz

bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-
Sică - Junior Member
pe becali cu dan voiculescu
pardon,nu e de pe forum
Pe sica cu cea mai geloasa fata,care-o fi ceea,sa invetze si el ce e aia monogamie(macar virtuala).
pardon,nu e de pe forum

Pe sica cu cea mai geloasa fata,care-o fi ceea,sa invetze si el ce e aia monogamie(macar virtuala).
Gigi Becali e idolul unei generatii
-
incoherent - Junior Member
d'apoi ne chiama pe toate la una mica si ne lasa singure?
am carapacea mea, sunt pionier...
- o_tzestoasa
- Junior Member
i-auzi sica la una mica le chemi?
zi bre pe cinstite ca nu-i mica,te faci de ras acilea 

-
cubule uitashi sa zici de ce
si am urmatoarele chestiuni
1)dupa tine cat alcool trebe ca s-o potzi cupla pe nocturna cu zablue macar un minut ?
2)cate perechi de catushe
3)produce Romania articole suficiente pt 1),2) sau ma interesez la importatori?
4)cu cine crezi ca te cupleaza nocturna ca actiune punitiva la ceea ce declarashi mai sus?
Over.

1)dupa tine cat alcool trebe ca s-o potzi cupla pe nocturna cu zablue macar un minut ?
2)cate perechi de catushe
3)produce Romania articole suficiente pt 1),2) sau ma interesez la importatori?
4)cu cine crezi ca te cupleaza nocturna ca actiune punitiva la ceea ce declarashi mai sus?
Over.
-
139 mesaje
• Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma