Manele

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Pinguinu » Lun Aug 22, 2005 10:54 am

UnReaL scrie:Ala e om care intelege si rockul si manele si asculta amandoua genurile ! (mai mult sau mai putin, in functie de preferinte)

looooool. Mai nerealule mai, tu kiar crezi ca cineva care intelege rockul pe bune(si aici nu vorbesc de linkin park si alte prostii de-astea) se poate cobora la nivelul de intelegere al unui prescolar? Ar fi ca si cum cineva care citeste kant si cioran se apuca sa citeasca o carte de colorat. si by the way, e ceva de inteles la manele??

manelele sunt din punct de vedere artistic nule. Sunt in mare parte plagiate, au acelasi sound, aceasi structura, aceleasi vaicareli nesfarsite, aceleasi greseli gramaticale, aceleasi versuri ce nu respecta vreo metrica, doar doar sa se potriveasca, si evident aceleasi teme pe care le poti numara pe degete.

Si pt cine are nevoie:
Cum sa NU mai fii manelist, in 10 pasi usor de aplicat: 1.Tunde-ti floacele de par gelate de pe frunte 2.Fa rost de o sticla de diluant sa iti cureti parul de gel 3.Scurteaza-ti ciocatele/pantofii cu cioc de ratza 4.Cheama echipa de descarcerare sa te scape de ghiuluri 5.Imbraca-te in haine nu in carpe sau macar incheie-ti camasa si coloreaza-ti blugii 6.Scapa de Dacia 1300 cu inimioara Maggi in geam 7.Nu mai fa comert cu telefoane 8.Scapa de dusmani 9.Pune mana pe un Abecedar si invata sa scrii si sa citesti corect 10.Da mai departe acest mesaj celor care crezi ca inca pot fi ajutati ...campania anti manele
Pinguinu
Junior Member

Mesajde pacha » Lun Aug 22, 2005 11:02 am

Foaie verde,daravela
beau bere s-ascult manela.
Am si bani am si muiere
cred voi mai bea o bere.
Chiar asa,cum dracu sa asculti dupa led zepellin un salam.Acela se mananca.
pacha

Mesajde piskeshu » Lun Aug 22, 2005 11:55 am

Pinguinu sadic scrie:looooool. Mai nerealule mai, tu kiar crezi ca cineva care intelege rockul pe bune(si aici nu vorbesc de linkin park si alte prostii de-astea) se poate cobora la nivelul de intelegere al unui prescolar?

Da, invers ie mai greu!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Eagle Raider » Lun Aug 22, 2005 2:55 pm

Pinguinu sadic scrie:looooool. Mai nerealule mai, tu kiar crezi ca cineva care intelege rockul pe bune(si aici nu vorbesc de linkin park si alte prostii de-astea) se poate cobora la nivelul de intelegere al unui prescolar?

bai piguinule habar ai despre ce vb si pe ce lume traiesti ,mai ales cu campania ta cu anti manele cu tot , dak ascultzi si manele asta inseamna ca esti analfabet ,poate ca eu am mai multe clase peste tine si la mine nu se uita lumea ca la tine ,te-ai uitat in oglinda!! dar oricum nu-mi pasa de dastia ca voi ,sa traitzi in lumea voastra fara nici un viitor
parazitzilor

pai si alde slipknod sau cum io chema si care or mai fi Marlin Manson ,etc. niste mascarici care da din cap ca turbatzii
///tHE Lion kING\\\
Eagle Raider

Mesajde cubu » Lun Aug 22, 2005 3:01 pm

Eagle Raider scrie:dak ascultzi si manele asta inseamna ca esti analfabet

~p ~p ~p ~p ~p
indescifrabil
cubu

Mesajde nbm » Lun Aug 22, 2005 3:10 pm

cum ar zice gaga
QED :D
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde eyewitness » Lun Aug 22, 2005 3:24 pm

niste mascarici care da din cap ca turbatzii

datu din cap nu este rezultatu turbarii ci cel mult unui grad avansat de parkinson :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde diablo_pECi » Lun Aug 22, 2005 3:27 pm

igalraider scrie:dak ascultzi si manele asta inseamna ca esti analfabet

raspunsu mai jos...

igalraider scrie:niste mascarici care da din cap ca turbatzii

...care ieste...
iedit...cat interes a (re)suscitat subiectu asta intre forumishti...shi iei care se ascunde ca asculta manele shi nu recunoashte...ce ipocritzi(or fi rude cu Hypocrate)
sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
diablo_pECi
Junior Member

Mesajde kant emir » Lun Aug 22, 2005 4:07 pm

da din cap ca i-e lene sa vorbeasca
(IU) datu din cap nu este rezultatu turbarii ci cel mult unui grad avansat de parkinson - or puate de la conbinatzia dentre florile de pe kept + hopuri
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde eyewitness » Lun Aug 22, 2005 4:40 pm

zana premolara scrie:In incheiere as mai putea sa va spun k Zana Maseluta nu suporta nici un gen de rock

igale te-ai scos, baga un cap pe satanijti ca ai o manelista dajteapta care ajteapta un erudit ca tine ashea, poate va conbinati la o jumatate tu, o jumatate ia si tot asha :D
eyewitness

Mesajde Eagle Raider » Lun Aug 22, 2005 9:40 pm

scuzatzi eprimarea !! da aveam diste nervi!! ma enervase pinguinu ala si daia !!!
~p ~p
///tHE Lion kING\\\
Eagle Raider

Mesajde Pinguinu » Mar Aug 23, 2005 2:43 pm

Eagle Raider scrie:bai piguinule habar ai despre ce vb si pe ce lume traiesti ,mai ales cu campania ta cu anti manele cu tot , dak ascultzi si manele asta inseamna ca esti analfabet ,poate ca eu am mai multe clase peste tine si la mine nu se uita lumea ca la tine ,te-ai uitat in oglinda!! dar oricum nu-mi pasa de dastia ca voi ,sa traitzi in lumea voastra fara nici un viitor
parazitzilor

mai aia nu era o campanie a mea, era o kestie care circula ieri pe messenger. oricum, interesant modul in care ai reactionat, imediat te-ai simtit atacat(acu nu face pe indiferentul...). mai bine raspundeai la prima parte a mesajului meu :n: , dc ai cu ce.

oricum traim intr-o lume fara mare viitor, dar macar noi ne kinuim s-o intelegem. dar de fapt cine suntem "noi"?? noi toti care nu ascultam manele?

Eagle Raider scrie:pai si alde slipknod sau cum io chema si care or mai fi Marlin Manson ,etc. niste mascarici care da din cap ca turbatzii

sa stii ca rockul nu se rezuma la manson. manson e un mascarici, dar macar are un mesaj....dc poti trece peste partea cu datul din cap, adica sa intelegi versurile, mesajul, starea pe care o transmite melodia, atunci mai vorbim despre asta...
no comment la "niste mascarici da din cap ca turbatii" ;)
Pinguinu
Junior Member

Mesajde cubu » Mar Aug 23, 2005 3:19 pm

Pinguine, lasa-l bre, ca tresa-i vorbesti pe limba lui sa intelege. Pana acu nici noi n-am reusit sa stabilim contactu de grad III, crezi ca reusesti tu in doua mesaje? :D
indescifrabil
cubu

Mesajde FannFAN » Mar Aug 23, 2005 3:37 pm

Eagle Raider scrie:ascultzi si manele asta inseamna ca esti analfabet

Cand are omu dreptate, are!
FannFAN
Junior Member

Mesajde Pinguinu » Mar Aug 23, 2005 4:35 pm

lasa ca a reusit Necko sa stabileasca contactu cu el(Necko, U RULE!) . sau trebuia s-o lasati pe zana maselutza? :banana:
Pinguinu
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Aug 23, 2005 4:46 pm

igale, ia baga bre aia cu "am si bani, am si mertzan, am si femei, sa muara dujmanii mei" da-le pe guarna la ajtia care nu jtie ce-i o manea de manea :D
eyewitness

Mesajde Eagle Raider » Mar Aug 23, 2005 6:01 pm

iauzi :

Esti soarta mea ,
de la precesta
E norocul meu de la Dumnezeu
Sa fac ce vreau eu
Ca e finu meu (cred ca asta zice)

Se intreaba dusmanii meu de unde castig bani grei
Poate am dat vro spargereeee
sau poate e afacereee
Le-am arat la dusmani pe unde ma duc fac bani

Da eu va spun cu-adeverat
Toti banii numai imi plac
Si toate poftele imi fac
Si traiesc viatza de magnat
///tHE Lion kING\\\
Eagle Raider

Mesajde maxx1nsane » Mie Aug 24, 2005 12:02 am

Igale....ziceau ashtia ca eshti manelist..vrei sa le dovedeshti ca au dreptate?
Hai bre..ce dracu....sa fim oameni,nu manelishti:n:
FX47 - wish | more
Can U feel it?...I don't think so...
maxx1nsane

Mesajde cr3tz » Mie Aug 24, 2005 12:11 am

cum pot canta astia "melodii" triste cand isi ridica cate 3 vile odata?sau adrian ala micu cum canta de baiat si fata pe vremea cand nu avea asa ceva?
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
cr3tz

Mesajde Eagle Raider » Mie Aug 24, 2005 12:13 am

dap ,maxxi ai dreptate
aici se dau lupte intre manele si rock ~p

mai intretin si eu atmosfera ,ca se vb prea mult despre rock pe forum si de manele nik ,erau ocolite
eu nu asc numai manele (cu toate ca asa am fost perceput,dar nu conteaza ,dak vretzi sunt manelistu vostru :P),asc orice in afara de metal
am eu ceva cu rock'u , e un tic ,reflex ,asa cum sant si manele pt. ceilaltzi

poate ca si cei care asc rock ,dak stau si asculta manele mai mult timp nu li se mai par chiar asa de insuportabile ,evident ca sunt o gramada de analfabetzi ,dar conteaza ca suna bine pana la urma ,se pricem si in plus canta si live spre deosebire de muzicantzii autohtoni

precizez ca acu 3 ani cred, nu imi placeau manelele de loc si evident ca nu le ascultam ,dar de anturaju' ,bine nu ca mi-ar parea rau
///tHE Lion kING\\\
Eagle Raider

Mesajde kant emir » Mie Aug 24, 2005 12:59 am

Eagle Raider scrie:poate ca si cei care asc rock ,dak stau si asculta manele mai mult timp nu li se mai par chiar asa de insuportabile

daca te gandesti la rocarasii care se "dau" roacheri numa ca-i trendi in grupul/blocul sau pe strada lor, se poate sa ai dreptate. Dar daca te gandesti cumva la cei ce iubesc rockul (sau MUZICA, in jeneral) ma tem ca te inseli. Daca-i vorba de arta, e invatzatura, e munca, e talent si inspiratie. Daca-i vorba de manea, e incropeala, e "plagiat" (michimaus), e facil, e grotesc, e lalaiala multa, e dusmani si bani si femei si masini si ofof si auleu si inima lor si ... crecatata (am uitat ceva?).
N-am nimic cu manelistii, cu telenovelistii, cu andreeabalanistii si, in general, cu nimeni. Dar daca ma asalteaza (vecinii, pietarii, chioshcarii, taximetristii, meseriasii care-i "fac" apartamentu nushcui din bloc, nationalitatile conlocuitoare si tot restul) cu decibelii, imi devin (firesc, cred) antipatici. Si nu pentru genul "muzical" pe care-l consuma, ci pentru ca ma obliga sa ascult ce-mi displace, pentru ca-s cazuti in cap (nu ajunge ca imping volumul la max - "traire ampla si totala", dar nici macar nu observa ca la capatul cursei potentiometrului de volum sunetul este distorsionat - nu-i deranjeaza? nici macar nu observa, asa trebe "dat tare"). Adica nu ma deranjeaza ca-s prosti (pot sa aduc argumente), ma deranjeaza ca-s prosti agresivi si nesimtiti.
Si as mai adauga ceva: un manelist (sa zicem ca ar fi inca tinar si necioplit - dar nu retardat or smth - un om normal care nu stie de alta muzica decat manele) poate sa devina consumator de rock sau de simfonica (umpic de efort, instruire, auditie, teorie muzicala etc); invers nu prea mere (tu ai putea sa traiesti cu mamaliga si ceapa? n-ai muri, dar nici bine nu ti-ar fi).
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde Necko » Mie Aug 24, 2005 7:59 am

mei, fratele meu ! am zis ca tac si nu mai zic nica. da cin vad cum se ia lumea de vulturashu meu, nu pot si nu pot sa tac!

bre cantemire, lasa-mi bre vulturashu sa se desfasoare, sa se simpta bine, sa se bucure de viata, de bani si de pretini. ce tot ii unpli capu cu educatiile tale muzicale si de conportament in conditiile convietuirii laolata la bloc, pe strada si-n taxi. baizauei, dementiale toate escursiile cu taxiu! invat cite-o manea noo la fiecare cuRsa. pacat ca n-am tinere de minte si le uit repede da ma straduiesc sa tin minte macar refrenu, i-l spui la vulturas si vulturasu ma lumineaza colea cu restu creatiei.

si cum ziceam. uite mie. la ce mi-a folosit zepelinu? mai asculta cineva? ma ntreaba cineva de el? ba daca zic ceva ma ia lumia si la shto ca cica-n dusa cu scara la cules de stele verzi de cer si pe pereti. da asa, cum zic ceva de Adi de Vito, cum captez atentia intregului auditoriu.

asa ca io zic sa-mi lasati vulturasu-n pace. cantemire, pinguine, maxine si care mai ziceti ceva rau de el, avetz deaface cu mine !!!

am zis bine, vulturas mami? aaa! si inca ceva! bine ai zis:

Eagle Raider scrie: niste mascarici care da din cap ca turbatzii

lasa-i ma sa dea din cap daca altceva nare! ca manelistele noastre are tzitzi si cuRitz din ce sa dea, nu cap !
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde Pinguinu » Mie Aug 24, 2005 9:15 am

pacat ca pe langa "tzitzi si cuRitz" mai vezi si niste burtzi de zici ca sunt gravide.... + imbracaminte "ultima moda" din Europa :D

bine zis kant_emir, prostia agresiva, asta ne doare....dar asta ar fi deja un subiect pt alt thread, pt ca este o mare problema de care te lovesti in fiecare zi....

Eagle Raider scrie:mai intretin si eu atmosfera ,ca se vb prea mult despre rock pe forum si de manele nik ,erau ocolite

da pe lumea asta exista numai manele si rock? mai bine discutam si noi despre muzica simfonica sau jazz :)
Pinguinu
Junior Member

Mesajde Necko » Mie Aug 24, 2005 9:54 am

domle, ce ma nerveaza pinguinu asta !
aizzz&co
Necko

Mesajde cubu » Mie Aug 24, 2005 10:03 am

Daca te enerveaza, exista o singura soloutie:

http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=10276&highlight=smack+pingu
indescifrabil
cubu

Mesajde Necko » Mie Aug 24, 2005 10:29 am

cubule, buna idee ! il stiam da nu-l mai zvirlisem de mult.

pinguine, tzin-te bine !!!
aizzz&co
Necko

Mesajde Pinguinu » Mie Aug 24, 2005 10:57 am

=)) http://www.arcadetown.com/catapult/playgame.asp
pinguinu e as la jocu asta, asa ca ai grija Necko :D
Pinguinu
Junior Member

Mesajde Necko » Mie Aug 24, 2005 11:07 am

pinguine, io n-am pretentia sa fac scor. daca te troznesc de doo trei ori de pereti, (in tinp ce ascult o manea, desigur - asta ca sa fim ontopic) ma declar multzumita :D
aizzz&co
Necko

Mesajde Pinguinu » Mie Aug 24, 2005 8:41 pm

Necko scrie:pinguine, io n-am pretentia sa fac scor. daca te troznesc de doo trei ori de pereti, (in tinp ce ascult o manea, desigur - asta ca sa fim ontopic) ma declar multzumita :D

pai dc asculti o manea o sa ai ochii in lacrimi(caci sufletul ti se va inmuia cand va intelege durerea launtrica a rapsodului inconjurat de dusmani) si nu o sa vezi prea bine sa ma trozneshti :)
Pinguinu
Junior Member

Mesajde Necko » Mie Aug 24, 2005 8:49 pm

ca mare adevar grait-ai, sadicule !

deci intii te troznesc si porma-ti pling de mila-n tinp ce ascult maneaua zilei, care-o fi ia aia si-anume ce ne recomanda vulturasu.

care vulturash pe unde-o unbla el oare, ca mi-i dor de el tare.

pingu, si ca sa vezi ca avem (noi, manelijtii) dreptate, iaca ce zice duhovnicii care ie-npotriva muzicii roc:

zice unu antonio:
Desi nu sunt ascultator de muzica in general si de manele in special , consider ca muzica usoara romaneasca de acum e mai nociva decat manelele .

In timp ce in versurile manelelor apare familia , apar copiii , sentimente familiale , apar prietenii ( dar si dusmanii ) , in muzica usoara apare numai dragostea desfranata , de o vara , fustele care in mod periculos se dau mai jos , si in general un mod libertin de viata . In acelasi timp trebuie sa remarc si faptul ca muzica usoara romaneasca dinante de '89 era decenta .

vezi ma, ca tine cu noi ?! dupa aia n-a mai scris. creca inchizitia l-a mincat.
aizzz&co
Necko

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma