Comentarii pentru Zakuska Industriala
Moderator: anjin-san
noa, nada ? nu moare nimeni ? nu scrie nimeni ?
nu ma pune la anbitie...

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
eyewitness scrie:ca sa gasejti metaforele ceri concursu lu flufa
btw, il uitasi pe cecu de la enumerare

daca nu omoara whatever pe nime pana mane poate omor io, ca tot sunt in dispozitie (sau in dispozitiv?!).
Maybe
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
Poate-i bagati si pe Andreea Marin si noul si modificatul Stefan Banica JR ca personaje secundare. Evident, trebe ucisi cu cat mai multa cruzime in timp ce danseaza un tango sau ajuta vreo batranica sa traverseze strada.
Gigi Becali e idolul unei generatii
-
incoherent - Junior Member
Nu stiu ce-i aia. Inseamna "ce idee buna, abia astept?". SANGEEEEEEEEEEE
-
yea, sure, cum nu. ierea sa zic "learn english bre" da' dictionaru nu binevoieste a contine cuvantu. in any case, sa-nteleg ca n-ai vazut Space Balls?(Barfolomew is the hint). Search "puke" and ""vomit".
Deci nu, nici macar o asemenea scurta si sangeroasa existenta nu merita.
Man, mi-i greatza... why did you have to mention them at all?
pwah.
Deci nu, nici macar o asemenea scurta si sangeroasa existenta nu merita.
Man, mi-i greatza... why did you have to mention them at all?

-
Pai oamenii buni tre sa moara primii, ca sa poa sa apara eroii nu? D-aia m-am gandit la ei, dragii de ei. I-as martiriza cu mana mea, da am inceput si io sa cred ca n-am simtu umorului.
Andreea Marin FOREVA!!!!!!!!!!!!
Vedeti dumneavoastra?
Andreea Marin FOREVA!!!!!!!!!!!!
Vedeti dumneavoastra?
-
Intr-un mesaj din 4-04 ma ofer explicit voluntar
Si acu ies la o plimbare pe strazile minunate ale Brasovului, cu speranta ca voi intalni pe cineva destul de nebun sa imi stea in cale. Va urez senzatii placute in cortex.

-
nocturna loveste pe neasteptate
cum spuneam in alte randuri SANGEEEEEEEEEE

-
da mah: a mancat bine, a baut sdravan si s-a apucat sa-sh plateasca politzele (da' nutz imagina ca direct si pe fatza - nooo, o pune pe mercurica sa-i faca jobu cel murdar!)
(flufacioasao, da' cu ce-ai suparat-o pe antipateca de s-a hotarat sa-tz faca bucata? aoz, din bratzele lu uatu direct in vejnicie teo trimas!)
(flufacioasao, da' cu ce-ai suparat-o pe antipateca de s-a hotarat sa-tz faca bucata? aoz, din bratzele lu uatu direct in vejnicie teo trimas!)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
decida, vesnicie, bine zis
acu sa vedetzi voi...
apreciem si noi cu deosebita incantare talentul scriitoricesc a lu nashica, ne-am tavalit pe jos de ras
numa la o treaba o gresit ea, da' o iertam
(mai precis, n-a cuantificat corect instinctele fluficesti de conservare, mai ales in fatza unei miercurici cu topoare si priviri sangeroase...).

apreciem si noi cu deosebita incantare talentul scriitoricesc a lu nashica, ne-am tavalit pe jos de ras

-
uatevaaaaaaaaaaaa, ai belit carasu. cand mi so pune pata sa scriu cum vine ghostu lu memetu sitz manca tie creeru....
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
whateva scriitor scrie:scoase telu din buzunar
deci sa mor io, am inteles ca scoasa din buzunar telu ala cu care bati oole si altea alea la bucatarie si ma miram cum de naiba suna de pe el, ce scriitura suprarealist borisvianista

memet furios si calare si pa jos scrie: cand mi so pune pata sa scriu cum vine ghostu lu memetu sitz manca tie creeru....
lol memete lol, vezi ca ai gresit tinta

(Still mad at me ?

-
care continua ?
nici-o problema uati, oricand sunt omu tau, numa sa spuneti intr-un sumar lapidar si succind cine ce si cum ie mort sau in muarte clinica avansata ca duar nu-s nebun sa citesc atatea randuri

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
apai memetu si bhuttu is in purgatoriu parca (deci mortzi, da dupa cum zice flufa sunt sanse sa revina), io is rapit tot de flufa, wednesday e in stare de berserk, uidu il asteapta pe keshu sa il linseze pe incoerent, aliosha e disparut de multa vreme (ii/isi pregatesc/te reintrarea mai incolo) si .... tu cu baicsu si sodu stapaniti de fapt orasu din umbra, fara ca incoerentu, sica sau kantemiru sa aiba habar
ei bine, cam asta e in mare
maestre, asteptam
ei bine, cam asta e in mare
maestre, asteptam

-
whatever - Mesaje: 2848
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma