whatever scrie:pai da, nu se pot compara cele doua, deci nu am ce sa iti raspund. Placebo am ascultat la greu de prin 98 pana prin 2005, si dupa atata ascultare intensiva mi s-a acrit de ei. inca imi plac, albumele vechi cred ca le-as mai putea asculta din cand in cand, dar de la Sleeping with Ghosts nu le-am prea mai acordat atentie. ce-i drept, intr-o zi cu soare o sa ascult atent tot Meds'ul si viitorul album de studio.
cu Muse treaba sta oarecum la fel. si pe ei ii ascult de prin 2000 (de la o prietena fanatica stiu de ei, care asculta Muse inca din 1998, cand fix pula auzise de ei la noi) si evident acum nu mai ascult atat de des. am fost la concert ce-i drept, si a fost fenomenal. printre cele mai faine concerte din viata mea.
amu faza e ca sunt atatea trupe relativ noi care le dau clasa atat la Placebo cat si la Muse, incat mi-ar lua cateva ore sa le scriu. ce stil te-ar interesa ca sa iti recomand niste artisti? incearca un raspuns specific, pentru ca daca imi zici "rock" pur si simplu pot sa iti sugerez sa asculti de la Job for a Cowboy pana la Jimmy's Chicken Shack

Bai, eu nu pot sa te contrazic cu "care le dau clasa atat la Placebo cat si la Muse", cu toate ca daca ar fi asa, ar aparea pe toate posturile si ne-ar asalta, ori asta nu se intampla.
Cat am fost in forumul lui muse tot sub id-ul asta mi-au recomandat Arcade Fire, Kasabian si Franz Ferdinand. Le-am downloadat pe toate 3 si erau toate un vax. Kasabian suna infundat, iar pe ceilalti 2 nici nu mi-i mai aduc aminte.
Mai sunt labagii aia de la White Rose Movement - un fel de new wave din anii 80 cu solistu ala bun de pizda, da care mare lucru nu canta nici ei.
Perfect Circle, System of a Down si astea sunt deja foarte vechi.
In rest, trupe de gagici, multe multe pizde care lalaie ca la Cantarea Romaniei.
Vreau o trupa de barbati cu sound plin si cu versuri gandite. Mai exista asa ceva?
Uite aicea lista din clubul lui muse. Crezi ca eu am rabdare sa ascult toti ratatii astia? Daca handicapatul ala de Mika cu Grace Kelly a lui e mare star acuma (care, vorba lu taica-miu, canta ca la pomul de Craciun si suna MULT mai de cacat decat Bee Geesul de acum 1000 de ani), atuncea nu prea am ce sa sper.
http://board.muse.mu/showthread.php?t=21684
Am uitat sa-ti zic ca cu Medsul lu Placebo n-ai pierdut nimic. E slab, la fel ca si BHAR-ul lu Muse. Ambele albume sunt mai slabe decat cele anterioare.
“Love, work and knowledge are the wellsprings of our lives, they should also govern it.â€Â