kant emir scrie:da?
da jeleroanca ce mai presteaza uare? shofi taiat venele? or fi pastrato bulgarii pentru iei? or (si mai rau deatata nu pot sami imaginez acuma!) sofi maritat cu frun lipovan barbatos si betzivan si lo uitat pe pijke?
Nu breh, m-a-nteles lumea total gresit. Lumea despre care va vorbeam, in loc sa arate inteligenta si injuraturi bine plasate asa cum barem facea Piskeshu, imi trimite citate porcoase pe mail si cate si mai cate.
N-au inteles nimic astia din mine, sefu. Chestia aia cu forma si continutul. Pacat.
La bulgari a fost bine, cu toate ca n-am reusit sa conving decat un neamt care nu-mi place.
Avand in vedere ca salvamaru n-a vrut sa ma futa, il regret amarnic, ca asa e omu, isi doreste intotdeauna ce n-are.
Reveneagu a plecat de la noi din firma, sa-i fie tarana usoara, ca mi-a trecut de el, Doamne ajuta! Noroc cu Piskeshu. Sanatate sa-i dea Dumnezeu! Si lu bulgaru sanatate sa-i dea ca mi-a trecut de Piskeshu si tot asea.
Deocamdata am luat o pauza. Am intrat in hibernare. Mi-am facut program de somn. Sper sa ma tin de el, dar e foarte greu. Mai bine mananc un cacat decat sa-mi fac program de culcare. E cel mai groaznic lucru cu putinta.
Uite, si-n seara asta am dat-o dreaq. M-am uitat la niste poze cu mine, m-am masturbat pe ele, am mai facut o analiza politica, am mai postat niste poze si s-a facut 5 dimineata.
Ziceam ca la bulgari a fost bine, FOARTE bine, MINUNAT!
Omul nu are neaparata nevoie de
pula, ci de
libertate! Am mai spus-o si pe loco si o repet si aici. Eu asta nu am: libertate!
Pe Piskeshu l-am cam uitat.
Acu sunt in febre mari cu alegerile.
Ma strofoc sa vad ce dreaq fac cu analizele alea politice de la americani. Sper sa iasa Hillaroaica macar VP, ca sa mi se confirme analiza.
“Love, work and knowledge are the wellsprings of our lives, they should also govern it.â€Â