Videoclipurile din muzica romaneasca
Moderator: anjin-san
Initial trimis de Raven
Da, gata, numai ca-mi exprimam si eu punctul de vedere, nu fi asa intepata...![]()
Raven....;e...i'm on your side!!
eu nu sunt intepata...si atata timp cat ti-am dat dreptate,ce mai vrei??

si ca sa nu fiu offtopic....una bucata masina demna de videoclip mishto e noul Volswagen de lux(aparut acu'fo' 2 luni,pare-mi-se...)
Dar sa-ti mai spun una,Joao.....formatiile noastre de tot kktul ar face de rusine prestigiul masinilor alea enuntate de tine mai sus....
in plus...le-ai vedea tu pe Andrele-semi-dezbracate si lalaind mai stiu eu ce "lasa-ma papa..." -calare pe un Porche din ala vechi,renovat??sau intr-un Cadillac de acum 20 de ani? hai sa fim seriosi!! in asa masina nu te poti f***,ori asta reiese in principal din "atmosfera" videoclipurilor lor...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
hmmmmm
eu daca as avea un porsche 1956,i-as testa capota in fiecaare seara!Cu riscul de a lasa 2 adancituri!Dar ai dreptate,nu au ce cauta steoarfe ca andrele in masini!Ele merita dacii sau biciclete!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
- Joao
- Junior Member
Initial trimis de Joao
eu daca as avea un porsche 1956,i-as testa capota in fiecaare seara!Cu riscul de a lasa 2 adancituri!Dar ai dreptate,nu au ce cauta steoarfe ca andrele in masini!Ele merita dacii sau biciclete!
nuuuuu,ca daca ar aparea intr-o Dacie sau o Lada din aia veche mi-as zice ca e ori promoveaza u n surogat de spirit natiobnal,ori ca vor sa dovedeasca ceva....iar cum ASndrelele&co.nu au NIMIC de dovedit....eu le las in kitchiurile lor de mertanuri...ca sa am si pe viitor ce comenta!!:p
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Re: hmmmmm
Initial trimis de Joao
Nu uita tricicletele... Mbwuahhahaahahahahaha...
Mah, cred ca daca ar intra si s-ar uita nitel sa vad parerile pro/contra lor, s-ar lasa de muzica...

Welcome... to the desert... of the real
- Raven
- Junior Member
Raven fiule
am impresia ca subestimezi ingamfarea si fudulia idioatelor!
Ele vor zice ca suntem noi invidiosi,nicidecum ele stupide si penibile!
- Joao
- Junior Member
Re: Raven fiule
Initial trimis de Joao
am impresia ca subestimezi ingamfarea si fudulia idioatelor!
Baaaaaaaaaaaahhhhhh! Sa mor de n-ai dreptate !!!!!
- Raven
- Junior Member
Re: Re: Raven fiule
da,are dreptate Joao,dar eu ma intreb....hai unu',doi,chiar si 6-7 invidiosi....da' cand o fi jumate de forum ce-or sa mai zica??
ca ne-am aliat toti impotriva lor,saracele victime??
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
ha!
dar Mirela ca sunt 500 de pustoaice la concertele lor care le striga ca sunt cele mai tari,bla-bla-bla!Si cum sa ne creada pe noi,pe care nici macar nu ne vad in fata,ci numai din citite,vorba aia,ne ascundem dupa scris!:( (sau alte scuze stupide)
Cand esti schizofrenic,paranoia-i mereu aproape!
Cand esti schizofrenic,paranoia-i mereu aproape!
- Joao
- Junior Member
Re: Re: Re: Raven fiule
Initial trimis de Mirela
da,are dreptate Joao,dar eu ma intreb....hai unu',doi,chiar si 6-7 invidiosi....da' cand o fi jumate de forum ce-or sa mai zica??
Pai ce sa zica ? Poate or sa plece la culcare....

- Raven
- Junior Member
eu le-as sabota videoclipurile!
daca as afla unde se filmeaza m-as duce si eu sa fac ''figuratie''
de n-ar trage 50 de duble,numai asa,ca-s eu pe acolo!
de n-ar trage 50 de duble,numai asa,ca-s eu pe acolo!
- Joao
- Junior Member
vazui un kkt nou!
deci ultimul videoclip de la cssa loco=un KKT
Aceleasi versuri de tot kkt,ei zic ca le fac la baza,dar defapt nu pot pune un subiect pe rime,costume si regie jalnica,nu am inteles nimic din el(probabil asta era intentia!)
Aceleasi versuri de tot kkt,ei zic ca le fac la baza,dar defapt nu pot pune un subiect pe rime,costume si regie jalnica,nu am inteles nimic din el(probabil asta era intentia!)
- Joao
- Junior Member
Ca$$a s*it...
Bei, orice demnitate care o aveam pentru formatia aia, mi-a cam pierit. Ultimul interviu care l-am citit cu ei din revista "Fan", era jalnic de tot. Bei, aia au inebunit de tot!
Cand au aparut prima data, mi s-au parut destul de comici, tipii, dar acuma ce fac este nimica deosebit, shi isi strica imaginea....daca au ceva de stricat.
Cand au aparut prima data, mi s-au parut destul de comici, tipii, dar acuma ce fac este nimica deosebit, shi isi strica imaginea....daca au ceva de stricat.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Re: Ca$$a s*it...
observ ca asta se intampla cu mai toate formatiile/artistii romani noi--au un inceput cat de cat promitator dupa care se tampesc si devin comerciali...asta daca nu sunt una din trupele care "suck" de la bunul inceput...
a se vedea de ex.Vama Veche sau Vita-de-vie.(parere pur personala dar Vita-de-vie nu mai sunt ce erau la inceput,iar de Vama Veche n-am mai auzit de muuuult.mai exista??)
a se vedea de ex.Vama Veche sau Vita-de-vie.(parere pur personala dar Vita-de-vie nu mai sunt ce erau la inceput,iar de Vama Veche n-am mai auzit de muuuult.mai exista??)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Nici eu...
Nu am mai auzit nimica de Vama Veche, doar cica ca au scos un nou album, shi cica merita. Nu sunt sigur cat de bun e noul album, dar nici nu ma intereseaza. Dupa ce am ascultat "Vara Asta" shi "Hotel Cismigiu" am observat ca stilul il basculeaza dintr-o parte in alta cunerusinare, shi nu prea poti sa stii ce stil canta astia.
-
pt aurolac
vazui si ultimul videoclip simplu---cam slabut,sincer,iar linia melodica e jalnica!Au suferit o schimbare de stil?!?!?!?:con:
- Joao
- Junior Member
Ambele formatii mentionate de tine, Vita de Vie si Vama Veche au aparut la noi intr-un moment in care muzica nu era chiar un fenomen atat de mare. Apoi au inceput sa apara multe trupe jalnice, mult dance, multa prostie, acestea au inceput sa fie apreciate iar pentru VDV si Vama Veche pur si simplu nu a mai ramas loc.
Tocmai vin din BackStage de la un concert unde nu mai aveai loc de lume, atmosfera extraordinara, in comparatie cu ce e la televizor contrastul e imens!
Tocmai vin din BackStage de la un concert unde nu mai aveai loc de lume, atmosfera extraordinara, in comparatie cu ce e la televizor contrastul e imens!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
Voi chiar nu intelegeti!De ce vi se pare a fi ceva rau sa fii comercial.Doar si oamenii astia in afara de a face muzica vor sa traiasca din asta.in fond si la urma urmei e totul simplu:chiar daca muzica lor la inceput este considerata ca fiind necomerciala,fratilor comercialul vine atunci cand materialul muzical se vinde.Incercati sa vedeti esenta nu va mai ciocniti de amanunte fara nici o valoare.Nu sunt de acord cu tine Zgubilici.Eu nu cred ca au fost dati la o parte
MUSIC IS LOVE,LOVE IS MUSIC,MUSIC IS MY LIFE AND I LOVE MY LIFE
- CCMUSIC
- Junior Member
Mie imi place...
Initial trimis de Joao
vazui si ultimul videoclip simplu---cam slabut,sincer,iar linia melodica e jalnica!Au suferit o schimbare de stil?!?!?!?:con:
Melodia mi se pare super. Este adevarat ca si-au schimbat stilul. NU mai au ce cauta la breakdance baietii, mai bine fac competitie cu Akcent, care am observat cu nerusinare ca le-au adoptat stilul in "Da-mi UN Tel". Oricum, faine melodii amandoua. IN fine, se desteapta Romania si nu mai avem miorlaitele de Bambi, Candy, Giglio si Angels cu piese de 2 bani. R&B se pare ca e in voga!!!
-
Si mie imi place r&b-ul

- CCMUSIC
- Junior Member
Scuza-ma, dar daca nu stii ce inseamna R&B nu mai spune. Nici Akcent nici Simplu nu fac R&B.
Ce e rusinos in a fi comercial? Pai daca nu iti dai seama singur de asta, gandeste-te cum te simti tu ca artist cantand muzica ce te unge pe suflet, si cum e cand faci lumea sa se bucure prin ceva ce tie personal nu iti place!
Ce e rusinos in a fi comercial? Pai daca nu iti dai seama singur de asta, gandeste-te cum te simti tu ca artist cantand muzica ce te unge pe suflet, si cum e cand faci lumea sa se bucure prin ceva ce tie personal nu iti place!
-
eu.............raspund.....
Eu nu cred ca asta inseamna comercial.Comercial poti sa fii si daca iti place ce canti,comerciala e muzica,care se vinde.Aceia la cre te referi tu sunt niste prefacuti cu lectiile pt.acasa bine invatate"noi cantam ce se cere" sau noi cantam pentru ca asta ni se potriveste"etc.Si daca vrei sa stii eu stiu ce inseamna r&b,stiu chiar foarte bine.Eu n-am spus ca Akcent canta R&B ci ca ultimul single simplu e R&B 

- CCMUSIC
- Junior Member
cc music factory--erau comerciali la greu
Initial trimis de CCMUSIC
Eu nu cred ca asta inseamna comercial.Comercial poti sa fii si daca iti place ce canti,comerciala e muzica,care se vinde.Aceia la cre te referi tu sunt niste prefacuti cu lectiile pt.acasa bine invatate"noi cantam ce se cere" sau noi cantam pentru ca asta ni se potriveste"etc.Si daca vrei sa stii eu stiu ce inseamna r&b,stiu chiar foarte bine.Eu n-am spus ca Akcent canta R&B ci ca ultimul single simplu e R&B![]()
?????????????????????????????????????????????????
:con: :con: :con:
- Joao
- Junior Member
pt cel de mai sus!!!
Ce n-ai inteles,vrei sa fiu mai explicit?
- CCMUSIC
- Junior Member
Re: pt cel de mai sus!!!
Initial trimis de CCMUSIC
Ce n-ai inteles,vrei sa fiu mai explicit?
dupa tine,ce e r&b?
io am ascultat fara sa vreau albumul alora accentuati,dar mi-a scapat r si b-ul de acolo,poate imi explici tu................:confused:
- Joao
- Junior Member
lovesc fiti pe faza

Daca vrei sa asculti r&b adevarat iti recomand:Usher,Destiny's Child,Ginuwine,Aaliyah and all that stuff ca sa te convingi cum suna r&b-ul:)

- CCMUSIC
- Junior Member
Let's be mean!
R&B inseamna intr-adevar Rhythm si Blues, dar Blues nu inseamna o melodie lenta cum sunt asta de la Directia 5, Blues inseamna B.B. King, Johnny Lee Hooker, asa ca daca mai adaugi si ceva ritm iese un Barry White, trupele mentionate de tine canta pop cu ritm puternic, dar blues-ul unde e?
-
4you
Daca trupele si cantaretii enumerati de mine mai sus nu canta r&b atunci inseamna ca eu nu disting r&b de pop.Scoate-ma tu din ceata si spune-mi de fapt cine canta r&b,si enumara-mi niste trupe sau artisti/e " :confused:"
Ti-am spus ca nici un stil in ziua de azi nu mai este pur.Si-acum iar ma intrebi ce inseamna pur?.Nu mai poti spune cu precizie daca o formatie canta un anumit stil de muzica.Toate stilurile au suferit modificari,au primit mai multe influente de la alte stiluri....
Ti-am spus ca nici un stil in ziua de azi nu mai este pur.Si-acum iar ma intrebi ce inseamna pur?.Nu mai poti spune cu precizie daca o formatie canta un anumit stil de muzica.Toate stilurile au suferit modificari,au primit mai multe influente de la alte stiluri....

- CCMUSIC
- Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma