asl pls ;)
Moderator: anjin-san
si eu pe aici....
nu stiu daca va interesa pe cineva, dat fiind faptul ca sunt aproape noua in superforum, dar fie:
15 (16 in nov)
f - ca e cu tza:D
buc - ala hiper calduros...
btw: pana ajung si eu veterana, pls sa nu-l desfiintzatzi!!!
15 (16 in nov)
f - ca e cu tza:D
buc - ala hiper calduros...
btw: pana ajung si eu veterana, pls sa nu-l desfiintzatzi!!!
is somebody more happy than me???
i don't think so!!!
i don't think so!!!
- lulutza
- Junior Member
Ca sa ma bag si eu ca musca in lapte:
a:13ani si 7 luni
s:f normal
l: momentan in toronto dar in septembrie ma intorc in 'scumpa' noastra romanie;P
a:13ani si 7 luni
s:f normal
l: momentan in toronto dar in septembrie ma intorc in 'scumpa' noastra romanie;P
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
- zuza
- Junior Member
Ce e aia "taramul gondorului" ? De fapt...ce e aia gondor ?
E frate cu condorul ? :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Initial trimis de Oribilul Mosh
Ce e aia "taramul gondorului" ? De fapt...ce e aia gondor ?
Gondorul e o tara din lumea basmului. De fapt m-am inspirat si eu din Stapanul inelelor de J R R Tolkien. E super cartea. Ti-o recomand.

Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
- zuza
- Junior Member
pai....
am vreo 16 ani...cica ar trebui sa fie unul din cei mai frumosi ani...
sunt fata dupa buletin, dupa parerea mea personala si a tuturor celor care ma cun
traiesc in cea mai mare vagauna a terrei......scumpa mea craiova
si sunt eleva a unui liceu care se afla pe locuri fruntase printre lucrurile pe care le urasc cel mai mult
am vreo 16 ani...cica ar trebui sa fie unul din cei mai frumosi ani...
sunt fata dupa buletin, dupa parerea mea personala si a tuturor celor care ma cun
traiesc in cea mai mare vagauna a terrei......scumpa mea craiova
si sunt eleva a unui liceu care se afla pe locuri fruntase printre lucrurile pe care le urasc cel mai mult
-
axeandra - Junior Member
Initial trimis de Sopra Tutt1
moshule vezi ca esti off topic :cry:
Oftopic esti tu,bai baiatule ! Aici este vorba de asl ! Stii ce e aia ?
A = age
S= sex
L = location
Iar la locatzia Monicai scria taramul Gondorului.....si am intrebat-o ce fel de locatzie este asta.
Asa ca...tu esti oftopic.
Multumesc pentru explicatzii Monica.

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Initial trimis de monikaisinlove
Gondorul e o tara din lumea basmului. De fapt m-am inspirat si eu din Stapanul inelelor de J R R Tolkien. E super cartea. Ti-o recomand.![]()
eu i-o recomand de ceva timp si cred ca nu a citit nici macar the hobbit , daca nu seria lotr
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Oftopic esti tu,bai baiatule ! Aici este vorba de asl ! Stii ce e aia ?
A = age
S= sex
L = location
Iar la locatzia Monicai scria taramul Gondorului.....si am intrebat-o ce fel de locatzie este asta.
Asa ca...tu esti oftopic.
Multumesc pentru explicatzii Monica.![]()
Eu zic sa nu te certi cu sefu'......ca iese cu ban (lol) ...... dar asta nu inseamna ca nu ai dreptate moshule
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
- Andrada The Dev
- Junior Member
pâi.....sa va zic sh io ....
:sal:
A: cinshpe ani... almost 16
S: mmmm........asculin
L:de Cimpina atzi auzit ...?
Sunt un infocat statator de...geaba ....si totdata elev la Colegiul d'aci...din orash...
A: cinshpe ani... almost 16
S: mmmm........asculin
L:de Cimpina atzi auzit ...?
Sunt un infocat statator de...geaba ....si totdata elev la Colegiul d'aci...din orash...

- Rãzvãnelu
- Junior Member
Da..Campina este orashul ala aflat langa Telega ! :p
-
o constatare
Varsta medie a userilor acestui fanclub scade pe zi ce trece!Ma simt batrana tre sa fac o pauza de recuperare!.
addio pirata!
-
alina - Junior Member
incurajare
Alina, nu dispera totusi :p
Eu:
34 / m / bucuresti
Inca profita - recuperezi mai tarziu !

Eu:
34 / m / bucuresti
Inca profita - recuperezi mai tarziu !

excedet
-
Merlucius - Junior Member
Si pe langa faptul ca ai 34 de ani..mai itzi place si pestele oceanic.
Brava ! :A
Brava ! :A
-
Care e cel mai mic user si ce varsta are?
- zuza
- Junior Member
oftopic grosolan
Ohohoho...doar o data daca am mancat ? De miliarde de ori,domnule..nu o data !
Dar ..tre sa spun..ca imi place mai mult pestele de apa dulce decat pestele de apa sarata.
Dar ..tre sa spun..ca imi place mai mult pestele de apa dulce decat pestele de apa sarata.
-
Re: oftopic grosolan
Ohohoho...doar o data daca am mancat ? De miliarde de ori,domnule..nu o data !
Hmmm....ia sa vedem si noi "miliardele" acelea: 25ani(sa zicem:con: :p ) x 365zile =aprox.10mii de "dati"
Si zici ca nu ai facut intoxicatie, O'Mosh ???? ;P :con: :confused:
LOL
excedet
-
Merlucius - Junior Member
Initial trimis de monikaisinlove
Care e cel mai mic user si ce varsta are?
Scuze pentru intervenirea in discutie. Cred ca noi doua (esti mai mica decat mine, hehehe). Zic si eu: am (aproape)14 ani, fetita dulce si cuminte, si ocupatia mea actuala este pregatirea pentru capacitatea care se apropie. Si locatia este Bucuresti, pe bulevardul ..., foarte aproape de Bucuresti Mall. :a
- Kayla
Merlucius..datele mele sunt la inceputul acestui subiect. Cum potzi sa spui ca am 25 de ani ?
Am 23 de ani si sunt baietzel (baietzel,nu baietzash) . Din Bucuresti,cartierul Titan.
Scrie si acilea despre ce varsta am . Asa sa stii !
Am 23 de ani si sunt baietzel (baietzel,nu baietzash) . Din Bucuresti,cartierul Titan.
Scrie si acilea despre ce varsta am . Asa sa stii !
-
DA-MI-I MIE!!!
Initial trimis de alina
Varsta medie a userilor acestui fanclub scade pe zi ce trece!Ma simt batrana tre sa fac o pauza de recuperare!.
Am mai zis-o pe un post, crezi k ai prea multzi ani? Da-mi-i mie, io sunt EXTREM de complexat de amarata mea varsta de 16...Vreau sa fiu mare...
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Re: DA-MI-I MIE!!!
Initial trimis de decret
Am mai zis-o pe un post, crezi k ai prea multzi ani? Da-mi-i mie, io sunt EXTREM de complexat de amarata mea varsta de 16...Vreau sa fiu mare...
daca-ti mai dau unu suntem la egalitate.nu ma refeream la tine ci la useri de 12-13 ani la varsta asta inca mai tre sa te joci afara asa-i firesc si frumos nu sa stai cu okii in fata unui computer idiot.dar lumea se schimba cica evolueaza ,asta e!
addio pirata!
-
alina - Junior Member
Crinuza....in Romania..in ce orash stai ?
-
He,he...pai esti de'a noastra atunci ! :p
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma