Top Useri
Moderator: anjin-san
Joao...nu ai de ce sa imi multumesti ! E premiul tau ! Eu ti-l ofer..doar asa pe hartie..iar Sopra te va cinsti cu o bere....ca el e sefu' cel mare !
De acum inaite..voi inmana lunar premii ! (pt. cea mai buna tanara sperantza a forumului) !
Iar,tu ..Joao....esti primul laureat al acestui premiu ! :p
De acum inaite..voi inmana lunar premii ! (pt. cea mai buna tanara sperantza a forumului) !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
hai ma,nu fii.....
Initial trimis de Oribilul Mosh
Joao...nu ai de ce sa imi multumesti ! E premiul tau ! Eu ti-l ofer..doar asa pe hartie..iar Sopra te va cinsti cu o bere....ca el e sefu' cel mare !
moshule,ca sa citez dintr-un bou: ''moshule oribil,eu nu cred ca esti asa de oribil pe cat crezi tu''---roby2002
abea astept sa stam la o discutie pe meesenger,sa vedem ce ne poate capul,poate iti dau si eu un premiu,cine stie............pt ce!:D
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
- Joao
- Junior Member
Nu,nu..Joao..sa nu bagi Yahoo Messanger..ca e foarte periculos ! Nu stii ce se paote intampla ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
da, intr-adevar, joao merita acel premiu
, haideti sa creem si alte premii...... bah... nu shtiu, zicea sopra mai demult ca pe portal vor fi astfel de concursuri... si el cu ceilalti doi vor alege cashtigatorul. ce se mai aude cu asta?????

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Din cate am observat shi eu pana acuma pot sa zic ca la categoria good guyz intra Aliosha(a postat la thread-ul meu cu RATM,deci are valoare
) Oribilul Mosh (shtie shi fotbal pe langa altele) shi cam atata.Restu inca nu shtiu ca nu prea ma avut timp sa obsev fenomenu`Shi costasiviu ca a creeat multe controverse shi i-a confuzat pe multzi.La "asha nu" intra totzii semidoctzii de pe literatura in frunce cu dana shi aphextwinz pentru mai multe motive da ala principal ar fii ca ,vezi domne,ei sunt ai mai destreptzi de p-aici shi restu care vine shi posteaza tre sa fie der acord cu limbaju de lemn shi aberatziile lor.....(aici mai sunt shi colonelu,onk,curly shi restu de confuzatzii &meseriashi)....One last thing...astea ar fii un fel de nominalizari.....poate ar trebuii shi un vot ceva ca sa gasim cel mai tare user sa il incoronam shi apoi sa ii dam ban,k e prea bun shi ne pune pa restu in urma 

The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Nu,nu..Joao..sa nu bagi Yahoo Messanger..ca e foarte periculos ! Nu stii ce se paote intampla ! :p

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Bai Gabytz...eu dau premiu pentru ...cel mai bun user debutant ! Nu te opreste nimeni..sa te gandesti..la alt premiu..si sa il acorzi lunar !
Zicea..Sopra...ca dupa sarbatori o sa ne povesteasca ce e cu premile de pe portal !
Ha ha...ma bucur AcidJazz...ca ti-am lasat o impresie buna..si ca m-ai inclus printre baietzii buni !
Zicea..Sopra...ca dupa sarbatori o sa ne povesteasca ce e cu premile de pe portal !
Ha ha...ma bucur AcidJazz...ca ti-am lasat o impresie buna..si ca m-ai inclus printre baietzii buni !
-
Aciduzzu nu se dezminte, exact ca si celalalt pitzigoi (nimeni nu mai e ca noi) dupa ce vede ca si-o ia in barba datorita lipsei lui de argumente isi manjeste nasul de maro pe la spatele unor useri mai importantzi (no offence moshulica) pt. a fi bagat in seama :gay:
Da-i inainte aciduzzu! Bravo!
p.s zi mah shi la admin ca eshti moale si pufos ca-n regie nu e hartie igienica la WC si poate uita sa o ia de pe dulap
p.s zi mah shi la admin ca eshti moale si pufos ca-n regie nu e hartie igienica la WC si poate uita sa o ia de pe dulap

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Dana..daca era vreun apropos la mine ...la vremurile mele de inceput pe forum..e OK ! Ai dreptate..nu ma supar !
Chestia e ca..acum lucrurile s-au inversat...si vretzi sa va bagatzi voi in seama cu mine ! HA HA HA !
Forumul nu mai e al mamutzilor....e al baietzilor buni in frunte cu Moshul cel Oribil ! Fiecare acum e liber sa isi spuna parerea....dupa ale sale putinte !
Traiasca libertatea forumului !
Chestia e ca..acum lucrurile s-au inversat...si vretzi sa va bagatzi voi in seama cu mine ! HA HA HA !
Forumul nu mai e al mamutzilor....e al baietzilor buni in frunte cu Moshul cel Oribil ! Fiecare acum e liber sa isi spuna parerea....dupa ale sale putinte !
Traiasca libertatea forumului !

-
Initial trimis de DANA
Aciduzzu nu se dezminte, exact ca si celalalt pitzigoi (nimeni nu mai e ca noi) dupa ce vede ca si-o ia in barba datorita lipsei lui de argumente isi manjeste nasul de maro pe la spatele unor useri mai importantzi (no offence moshulica) pt. a fi bagat in seama :gay:
p.s zi mah shi la admin ca eshti moale si pufos ca-n regie nu e hartie igienica la WC si poate uita sa o ia de pe dulap![]()
tu vad ca chiar nu ai treaba....te iei de mine pe unde potzi cand potzi shi mai ales fara motiv...da nu-i nimica te iert pana la urma nimeni nu e perfect(mai ales tu)
Shi in legatura cu criza de hartie din regie,tu de unde stii ...e din cauza ta?manancii prea mult BEEP shi de-aia?
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Terminatzi cu certa pe forumul meu !
AcidJazz..asa e Dana..nu fii nepoliticos cu ea. Peste 3-4 luni,daca mai continui sa scrii p'aci...o sa devenitzi prieteni.
Si tu la fel Dana....ce ai mai cu baiatu' ?? Vezi ca acum ai ramas singura...nu itzi mai sare nimeni in ajutor. Esti ca un cal....inconjurat de o haita de lupi ! :p

AcidJazz..asa e Dana..nu fii nepoliticos cu ea. Peste 3-4 luni,daca mai continui sa scrii p'aci...o sa devenitzi prieteni.
Si tu la fel Dana....ce ai mai cu baiatu' ?? Vezi ca acum ai ramas singura...nu itzi mai sare nimeni in ajutor. Esti ca un cal....inconjurat de o haita de lupi ! :p
-
Initial trimis de AcidJazz
Shi in legatura cu criza de hartie din regie,tu de unde stii ...e din cauza ta?manancii prea mult BEEP shi de-aia?
LOL mosh, n-am mah nimic cu el, ma amuza pitzigoiu'
aciduzz, io nu stau mah in regie dar sta BEEP si legatura era facuta intre hartie si fundul lui BEEP shi daca ai concluzionat ca nu e hartie fiindca se mananca prin regie s-ar putea sa BEEP BEEP (ca-s doi admini p'acolo) asa ca mai zi tu de regie/ fiindca bine o sa-ti fie BEEEEP
sorry moshulica, gata ii dau "ignore" sa nu-ti mai stric subiectul de TOP USERI unde io n-am ce cauta
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Re: si tu?
Initial trimis de Joao
si tu ai luat troiani de pe acolo?:(
not really , eu m-am referit la altceva

To speak is to be silent
-
bah nu vream sa ne bagam in seama cu tine, vrea sa te bagam in...seama
just kidding

some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Pai stiu ca glumesti ! Oricum..eu sunt bun la suflet..si nu itzi fac nimic,draga Vali !
Nu de alta....dar te pricepi si tu cat de cat la ceva..si anume la filme !

Nu de alta....dar te pricepi si tu cat de cat la ceva..si anume la filme !

-
Nominees
Hai sa ma bag si eu in seama ca-i tare thread-ul asta.
Deci, in ordine absolut aleatorie:
Sopra - "Traind in cercul nostru stramt/ Norocul ne petrece/ Ci el in lumea lui se simte/ Nemuritor si rece". Adica pe forumul asta Sopra mi se pare ca e un fel de "father of all knowledge" care are si marele merit de a sti sa-si joace bine rolul. A-propos, Sopra, "Which is the purpose of meaning?"
Dana - La fel de inconstanta in ochii mei ca si nationala de fotbal a Romaniei. O data baga un post de cad in admiratie, altadata imi inchide thread-ul ca nu-i place ei cum suna... Nu stiu ce sa zic. Are farmecul ei... Sa zicem ca una peste alta imi place.
K-gula - Initial nu mi-a venit sa cred cat de bune sunt gusturile lui muzicale. Daca ar fi sa dau f'un premiu, lui i l-as da. Le zice rar, da' le zice bine de tot.
Zgubilici - Admiratia mea pentru ea dateaza de cand am citit "Am cunoscut-o pe Zgubilici" pe forumul Hi-Q. Dar am impresia ca ori tinde sa aiba mai multa atitudine decat e cazul cateodata, ori are ceva cu sly.
curly si KickAss - n-are cum sa nu-ti placa de oamenii astia doi. Prea misto posturi au! Ma declar fan!
AcidJazz - asta e baiat de treaba dar are o problema: ori sufera de mania persecutiei, ori a prins un context nefavorabil, si l-au cam jumulit "baietii" prin unele locuri.
onk - destul de pertinente parerile ei, dar putin cam aroganta.
costasilviu - trebuie sa existe si personaje negative!
Aliosha - nu ne potrivim deloc la gusturi. Ma straduiesc, da' nu reusesc sa ma fac sa-mi placa de el.
deedee, gabitu, animaluta_X, adriana si altii de teapa lor - Copii, de ce nu va duceti sa va jucati pe-afara? (darkshines a fost scos de-aici in urma referintelor lui zgubilici - mai discutam)
fanii de muzica proasta(nu-i stiu pe nume, ca nu prea intru pe Blondy, Andre, Hi-Q sau Animal X) - CENZURAT!(ca altfel mi s-ar duce dracu bunatate de post)
Oribilul Mosh - Cel mai neutru forumist dupa parerea mea. Ce e fascinant la el e ca are 1842 de posturi.
(E, cum e?)
Cam atat deocamdata! Daca mai am ceva de zis o sa revin.
Deci, in ordine absolut aleatorie:
Sopra - "Traind in cercul nostru stramt/ Norocul ne petrece/ Ci el in lumea lui se simte/ Nemuritor si rece". Adica pe forumul asta Sopra mi se pare ca e un fel de "father of all knowledge" care are si marele merit de a sti sa-si joace bine rolul. A-propos, Sopra, "Which is the purpose of meaning?"

Dana - La fel de inconstanta in ochii mei ca si nationala de fotbal a Romaniei. O data baga un post de cad in admiratie, altadata imi inchide thread-ul ca nu-i place ei cum suna... Nu stiu ce sa zic. Are farmecul ei... Sa zicem ca una peste alta imi place.
K-gula - Initial nu mi-a venit sa cred cat de bune sunt gusturile lui muzicale. Daca ar fi sa dau f'un premiu, lui i l-as da. Le zice rar, da' le zice bine de tot.
Zgubilici - Admiratia mea pentru ea dateaza de cand am citit "Am cunoscut-o pe Zgubilici" pe forumul Hi-Q. Dar am impresia ca ori tinde sa aiba mai multa atitudine decat e cazul cateodata, ori are ceva cu sly.
curly si KickAss - n-are cum sa nu-ti placa de oamenii astia doi. Prea misto posturi au! Ma declar fan!
AcidJazz - asta e baiat de treaba dar are o problema: ori sufera de mania persecutiei, ori a prins un context nefavorabil, si l-au cam jumulit "baietii" prin unele locuri.
onk - destul de pertinente parerile ei, dar putin cam aroganta.
costasilviu - trebuie sa existe si personaje negative!
Aliosha - nu ne potrivim deloc la gusturi. Ma straduiesc, da' nu reusesc sa ma fac sa-mi placa de el.
deedee, gabitu, animaluta_X, adriana si altii de teapa lor - Copii, de ce nu va duceti sa va jucati pe-afara? (darkshines a fost scos de-aici in urma referintelor lui zgubilici - mai discutam)
fanii de muzica proasta(nu-i stiu pe nume, ca nu prea intru pe Blondy, Andre, Hi-Q sau Animal X) - CENZURAT!(ca altfel mi s-ar duce dracu bunatate de post)
Oribilul Mosh - Cel mai neutru forumist dupa parerea mea. Ce e fascinant la el e ca are 1842 de posturi.

Cam atat deocamdata! Daca mai am ceva de zis o sa revin.
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
Bai Bhuttu ..dar de mine nu zici nimic ?? Ma simt exclus ! ;P
-
Re: Nominees
Initial trimis de bhuttu
deedee, gabitu, darksines, adriana si altii de teapa lor - Copii, de ce nu va duceti sa va jucati pe-afara?
scuza-ma bhuttu , dar
1.singura asemanare dintre mine si gabytu este ca suntem minori

2.copii nu se mai joaca afara :rolleyes: ci stau pe net si invata(oare?)! :p
3.nu ma cunosti indeajuns sa ma bagi in categoria gabytu-deedee
To speak is to be silent
-
Bai Bhuttu ..dar de mine nu zici nimic ?? Ma simt exclus ! ;P
Bai Moshule, sunt complet neutru in privinta ta... Si nu cred ca interesa pe cineva...
Cat despre dark... asta esti in ochii mei!
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
Da..aici itzi dau dreptate ! Parerea ta nu intereseaza pe nimeni !
-
Nu ma atac,fratioare ! Te luam si eu la misto !
Totusi..am ramas stupefiat..ca nu ai zis si de mine cateva cuvinte ...bineinteles de lauda !
Chiar sunt invizibil pe acest forum ?? Nu ma vede lumea ?? :p
Totusi..am ramas stupefiat..ca nu ai zis si de mine cateva cuvinte ...bineinteles de lauda !

Chiar sunt invizibil pe acest forum ?? Nu ma vede lumea ?? :p
-
mai bhuttu, la darkshines chiar n-ai nimerit-o, nu mai vorbi daca nu stii la cine te referi.
Moshule, nu esti invizibil, eu te vad foarte clar!
Si cu sly nu pot sa spun ca nu am nimic pentru ca ma enerveaza mesajele stupide pe care le lasa in urma, atat!
Moshule, nu esti invizibil, eu te vad foarte clar!
Si cu sly nu pot sa spun ca nu am nimic pentru ca ma enerveaza mesajele stupide pe care le lasa in urma, atat!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
sunt invizibil pe acest forum ?? Nu ma vede lumea ?? :p
Da,bah,moshule...you're fading away,ca sa zic asa....
in plus...la cat de mititel esti tu pe forumul asta...cum vrei sa te observe lumea??:p
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
He,he...multumesc prieteni ! 

-
Re: Nominees
Initial trimis de bhuttu
Oribilul Mosh - Cel mai neutru forumist dupa parerea mea. Ce e fascinant la el e ca are 1842 de posturi.(E, cum e?)
Hmm...tot nu e bine ! Mai bagat la coada ! Eu trebuia sa fiu primul..chiar inaintea lui Sopra ! Aaa....am uitat..ca Sopra..e Sopra Tutti...dar orcium..macar al doilea dupa Sopra !
Acum..daca mai declarat "cel mai neutru forumist" ...explica-ne ce ai dorit sa spui prin acest lucru ??
Daca la mine e fascinant ca am 1842 de mesaje...ce mai zici de Dana ?? Ea cum tzi se pare ?? :p
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma