Fumatul
Moderator: anjin-san
taci draq... ca m-ai intoxicat cu tzigarile tale... si aia era o apreciere pentru ca din cand in cand mai spui si lucruri adevarate si maretze... nu generaliza ;b
- Sopra Tutt1
- Junior Member
atunci de ce drq imi tot ceri parerea? data viitoare iti tai factura?
Cum te-am intoxicat cu tzigarile mele? N-am fumat niciodata in camera si as mai spune cateva dar spun din casa
Cum te-am intoxicat cu tzigarile mele? N-am fumat niciodata in camera si as mai spune cateva dar spun din casa
Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
corect e: de ce draq mi-ai tot cerut parerea? - pentru ca nu aveam cui altcuiva
"data viitoare iti tai factura?" - m-am ars
... shtii si tu ca sunt ingropat in datorii
"Cum te-am intoxicat cu tzigarile mele?" - cu grija...
"N-am fumat niciodata in camera si as mai spune cateva dar spun din casa" - cand am zis ca m-ai intoxicat... m-am referit si la faptul ca am fost la un pas de a ma apuca de fumat... dar apoi am deschis ochii si te-m vazut pe tine... si m-am razgandit :a

"data viitoare iti tai factura?" - m-am ars

"Cum te-am intoxicat cu tzigarile mele?" - cu grija...
"N-am fumat niciodata in camera si as mai spune cateva dar spun din casa" - cand am zis ca m-ai intoxicat... m-am referit si la faptul ca am fost la un pas de a ma apuca de fumat... dar apoi am deschis ochii si te-m vazut pe tine... si m-am razgandit :a
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Initial trimis de SOD
bre,da' multi nefumatori prin fanclubu' asta.io fumez de sparg ,aproximativ 3,5-4 pachete in 18 ore si beau 6-7 cafele pe zi.daca e de sprit,cantitatea creste in mod proportional cu numarul paharelor golite.
Pfo-ooai !! 4 pachete ... pe zi, asta chiar e ceva fenomenal !
In fine, eu inainte de acu doua luni fumam numa social, si asa la o bauta (niciodata singur) da' acuma ma trezesc ca fumez vreo 6-7 tzigari pe zi, si cand ies prin cluburi sau bairame, mult mai mult !
si + trabuce la ocazii (de revelio tre sa-mi iau unu bun ca altfel nu se poate)
Asta pentru ca mi-am adus niste Davidoff si Cartier si cand o sa mi se termine rezerva (zic eu in vreo doua luni) atuncea automat ma las, ca doara nu dau echivalentu a 150 de mii pentru un fuc'king pachet !!!
Cam atata
Trancanu
- Gioro_T
- Junior Member
am inceput sa fumez in clasa a 7-a dar nu m-a tinut decat 2 ani pana au aflat ai mei si au inceput sa se "imprumute" de la mine ...
am reinceput in a 11-a si de atunci am ajuns la 2 pachete si jumatate...
e cam mult dar ce conteaza , placerea e prea mare
am reinceput in a 11-a si de atunci am ajuns la 2 pachete si jumatate...
e cam mult dar ce conteaza , placerea e prea mare
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
ah.fumatul...........
se face atata caz cu fumatul asta .exista 3 categorii de oameni aici:fumatori,nefumatori si cei care critica.
pt.noi fumatorii placerea este fumatul ,iar cafeaua fara tigara este ca mancarea fara sare.
SI NU VREU SA MA LAS SI NU MA INTERESEAZA CAT ESTE DE NOCIV,PT.CA ASTA STIU.:o
pt.noi fumatorii placerea este fumatul ,iar cafeaua fara tigara este ca mancarea fara sare.
SI NU VREU SA MA LAS SI NU MA INTERESEAZA CAT ESTE DE NOCIV,PT.CA ASTA STIU.:o
alina
- alina_simona
- Junior Member
Initial trimis de Sopra Tutt1
da mai ... se spune ca daca fumezi traiesti cu 5 ani mai putin... dar ce nu se spune este ca cei care fumeaza nu au o moarte prea ushoara.
Oricum io trebuia sa traiesc cu 5 ani mai mult ca tine ...deci....fumehz..le "sudez", glumesc...da cam fumehz mult ..cam 1 pachet si jumate de tigari pe zi ..asta cand muncesc la ambele servici in aceeasi zi..
In curand o sa le mai subtiez..ca imi dau demisia..
Daca nu intelege cineva de ce se fumeahza mult la servici ..va zic eu ...pentru pauze:D
Ps: cafea sucks ....colacao rulez
Go go shift+7 keep running!
-
Bamse - Junior Member
jos mastile!
Hmm, stateam aseara cu doi prieteni pe balcon la o berica si-o tigara, si din vorba in vorba ne-am adus aminte de primele fumuri...prima tigara pufaita cu timiditate si nestiintza, p'orma primul fum tras cu adevarat in piept...
In aprilie anul trecut...scriam urmatoarele.
Hmm...ar trebui sa fi invatat pana acum cat de adevarata e expresia aia..."Never say never!" But it seems i never learn...
Nu mi-e rusine sa recunsc ca eu, care mai acum un an spuneam vehement ca nu ma apuc sub nici o forma de fumat, "tutunul dauneaza sanatatii" si alte yada-yada-uri, sunt de ceva vreme fumatoare, mai mult sau mai putin convinsa, dar fumatoare nonetheless.
E alegerea mea! Si vorba onkai de mai demult...fumez pentru ca vreau, pot si imi permit...Si in plus...sunt anumite zile in care o tigara, savurata asa cum trebuie (de ex. afara pe balcon, intr-o zi frumoasa si insorita, in companie placuta si asortata cu o gura de lichior de cafea-cu sau fara gheatza :drool: ), calmeaza si relaxeaza mult mai mult decat o ora de somn/odihna.
Am zis. (copirait genicon)
In aprilie anul trecut...scriam urmatoarele.
Initial trimis de Mirela
sunt total impotriva fumatului.cu toate astea,am tras si eu ca tot omul cateva fumuri de curiozitate...
...dar daca am ceva impotriva fumatului,asta nu inseamna ca am ceva si contra fumatorilor
Hmm...ar trebui sa fi invatat pana acum cat de adevarata e expresia aia..."Never say never!" But it seems i never learn...
Nu mi-e rusine sa recunsc ca eu, care mai acum un an spuneam vehement ca nu ma apuc sub nici o forma de fumat, "tutunul dauneaza sanatatii" si alte yada-yada-uri, sunt de ceva vreme fumatoare, mai mult sau mai putin convinsa, dar fumatoare nonetheless.
E alegerea mea! Si vorba onkai de mai demult...fumez pentru ca vreau, pot si imi permit...Si in plus...sunt anumite zile in care o tigara, savurata asa cum trebuie (de ex. afara pe balcon, intr-o zi frumoasa si insorita, in companie placuta si asortata cu o gura de lichior de cafea-cu sau fara gheatza :drool: ), calmeaza si relaxeaza mult mai mult decat o ora de somn/odihna.
Am zis. (copirait genicon)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Unde era si thread-ul asta, mai frate?
Uite ca eu fumez cam un pachet pe zi si nu mi-am pus niciodata problema sa ma las... Am inceput asa din curiozitate cu o kentana, am continuat o perioada sa fumez numai cate o tigara, doua pe zi, apoi m-am luat de Rothmans (pe vremea aia gaseai Rothmans la bucata!!!)... Timpul a trecut, am marit "doza" cu treptat si am ajuns chiar la doua pachete pe zi intr-o perioada... Perioada in care fumam "Carpati" sau "Marasesti" sau "Bran", pentru ca se scumpisera tigarile rau... Dar inainte de asta, in liceu toata lumea ma stia ca fumez "Lucky Strike", imi placeau mie mult si gaseam la bucata... cat puteam sa fur de la maica-mea din portofel? Acum fumez Viceroy lights si imi cumpar un pachet pe zi, din care un sfert dau la rechinii din jurul meu... deci ar veni cam 15 tigari pe zi...
Uite ca eu fumez cam un pachet pe zi si nu mi-am pus niciodata problema sa ma las... Am inceput asa din curiozitate cu o kentana, am continuat o perioada sa fumez numai cate o tigara, doua pe zi, apoi m-am luat de Rothmans (pe vremea aia gaseai Rothmans la bucata!!!)... Timpul a trecut, am marit "doza" cu treptat si am ajuns chiar la doua pachete pe zi intr-o perioada... Perioada in care fumam "Carpati" sau "Marasesti" sau "Bran", pentru ca se scumpisera tigarile rau... Dar inainte de asta, in liceu toata lumea ma stia ca fumez "Lucky Strike", imi placeau mie mult si gaseam la bucata... cat puteam sa fur de la maica-mea din portofel? Acum fumez Viceroy lights si imi cumpar un pachet pe zi, din care un sfert dau la rechinii din jurul meu... deci ar veni cam 15 tigari pe zi...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Nasolie
Bazele au fost puse in jurul varstei de 5-6 ani, cand in vacanta fiind, mai furam o tigara de la mama si fumam in spatele casei lol. M-a prins odata insa si s-a terminat cu jmecheria. Apoi prin 2000-2001 sa zic, fumam destul de rar la diferite 'ocazii'. In 2002 la fel, dar mai intens. De vreo 7-8 luni fumez regulat 1 pachet pe zi, cu acordul parintilor (ce sa-mi faca ?) etc. De la o vreme am trecut pe lights (intentii de a scapa de viciu), dar cred c-o sa trec inapoi pe marlboro pentru ca am inteles ca astea lights produc impotenta
. Nu vad rostul subiectului, dar sunt prea plictisit si cred c-am sa aprind un pall mall chiar acum...

- ckride
- Junior Member
Da,fumez....m-am apucat in acu' un an,dar nu fumez foarte mult.Daca stau sa ma gandesc am fumat mai putin de o tigara pe zi(facand o medie)!
La meciul Poli-Dinamo in schimb...vai de curu meu,am zis ca dau foc la stadion...noroc ca ploua:)
A da era sa uit...fumez Kent 4(stiu sunt slabe),dar au o aroma deosebita in comparatie cu altele.
Numa bine
La meciul Poli-Dinamo in schimb...vai de curu meu,am zis ca dau foc la stadion...noroc ca ploua:)
A da era sa uit...fumez Kent 4(stiu sunt slabe),dar au o aroma deosebita in comparatie cu altele.
Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
Am incercat sa fumez, de curiozitate, dar daca trag fum in piept ma simt de parca mi-as baga gaze de esapament pe gat. E o prostie, in nici un caz n-o sa ma apuc de fumat.
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Am fumat prima data la 7 ani, carpati, cu o vecina de 5 ani, care ciordise tigarile de la bunica-su. De la 16 ani am inceput sa fumez mai serios, ca sa par interesanta, desigur, iar acum 4 ani, cand mi-am pierdut pentru 2 saptamani vocea si n-am mai putut sa muncesc (nu, nu sunt cantareatza, ca atunci nu ar fi fost nici o problema ca n-am voce:D ) m-am speriat foarte tare si m-am lasat. Acum mi se face greatza cand ma gandesc sa pun tzigara in gura, lucru care nu poate decat sa ma bucure.
-
Salma - Mesaje: 774
O prostie mi se pare sa fumezi pt a fi interesant.Sa fim seriosi...
Yo cand m-am apucat de fumat am fumat pt a vedea cum ii si mi-a placut.Oricum nu sunt un fumator inrait.
Yo cand m-am apucat de fumat am fumat pt a vedea cum ii si mi-a placut.Oricum nu sunt un fumator inrait.
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
Yeah ok .... deci prima data am incercat prin clasa a 7 a o tigara, doua da dupa m`am lasat ... m`am apucat apoi din nou in clasa a 9 a din simplul motiv ca imi placea ... + ca atunci cand te plictisesti aprinzi o tigara shi parca iti mai revi
... nu acum sincer fumez pt ca majoritatea prietenilor mei o fac shi pt ca atunci cand ieshi intr`un club la o terasa ceva o tigara e binevenita.
Lame but the truth ...
PS : de curand m`am apucat sa fumez numai tigari metolate ... cel mai des Marlboro Menthol ... sau Pall Mall Menthol .. good stuff ..+ ca nu mirosi asha puternic dupa ce fumezi

Lame but the truth ...
PS : de curand m`am apucat sa fumez numai tigari metolate ... cel mai des Marlboro Menthol ... sau Pall Mall Menthol .. good stuff ..+ ca nu mirosi asha puternic dupa ce fumezi
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
-
KoRn_bitch - Junior Member
Daca tot am scris aici, as mai avea ceva de adaugat. Mie mi se pare o prostie acel "fumat" in care tragi un pic fumul in gura apoi il dai afara... Eu unul n-am facut niciodata asa ceva, ce sens mai are ? Si nici nu m-am apucat din motive ca toti cunoscutii fumau, sau sa 'par mai interesant', etc, mi-a placut si gata. O fi si ceva genetic nu stiu
. Intr`adevar un subiect foarte interesant

- ckride
- Junior Member
a cigarette makes your life 5 minitues shorter, sex makes your life 15 minutes longer... so smokers, fuck for your life... ;D
parca asa era...
in orice caz, m`am mai prostit si eu putin...
faza e sa nu exagerezi... sa nu ajungi la 3-4 pachete pe zi... sa poti sa te stapanesti...
parca asa era...
in orice caz, m`am mai prostit si eu putin...
faza e sa nu exagerezi... sa nu ajungi la 3-4 pachete pe zi... sa poti sa te stapanesti...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Matrashita a fumat prima oara in clasa a 7a .De fapt fumat e mult spus..
Am fost corupta de o prietena mai mica decat mine care stia cum e cu trasul in piept.
Eu nici acum nu stiu sa trag fumul in piept dar nici nu ma preocupa problema asta.
Cand am incercat sa inghit fumul ca sa zic ca am fumat si eu odata pe bune si m-am facut asha
So..stop smoking people!

Am fost corupta de o prietena mai mica decat mine care stia cum e cu trasul in piept.
Eu nici acum nu stiu sa trag fumul in piept dar nici nu ma preocupa problema asta.
Cand am incercat sa inghit fumul ca sa zic ca am fumat si eu odata pe bune si m-am facut asha

So..stop smoking people!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
fumatul dauneaza grav sanatatii. d'apoi ce lucru bun in viata nu este ilegal, imoral sau nu ingrasa?! sau ce om e fara vitzii (macar d'alea de procedura)?! esentialul e sa nu faci abuz.
am votat da. dupa 30 de ani ma las.
am votat da. dupa 30 de ani ma las.

-
nocturna - Mesaje: 8725
Cel mai ushor lucru pe lumea asta ie sa te lashi de fumat. Io am reushit lucru asta de vreo treisute de ori.
-
neatza - Mesaje: 5820
Io sunt anti-fumat rau de tot.
cel mai mult ma amuza fumatorii care imi spun :"Lasa ca te apuci in armata" sau mai stiu io pe unde. am stat la camin in primul an de facultate cu 3 colegi care fumau minim ` pachet pe zi. deci daca nici dupa acest maraton de fumat pasiv nu m-am apucat...
oricum nu ma mai stresaza atat de mult fumatorii chiar daca nu-i inteleg: mai de ce sa dai o gramada de bani sa-ti strici plamanii cand aerul din romana si in general din bukle e gratis ?
cel mai mult ma amuza fumatorii care imi spun :"Lasa ca te apuci in armata" sau mai stiu io pe unde. am stat la camin in primul an de facultate cu 3 colegi care fumau minim ` pachet pe zi. deci daca nici dupa acest maraton de fumat pasiv nu m-am apucat...
oricum nu ma mai stresaza atat de mult fumatorii chiar daca nu-i inteleg: mai de ce sa dai o gramada de bani sa-ti strici plamanii cand aerul din romana si in general din bukle e gratis ?
-
memetshot - Mesaje: 7050
din pacate pot spune ca am fumat si eu pentru o perioada destul de lunga. In urma cu 2 ani, m-am lasat definitiv si nu am regretat niciodata asta.
nu mi-a fost foarte greu, se poate spune ca nu aveam o dependenta.. nu pot spune ca sunt anti fumat sau anti fumatorilor, pentru ca am fost si eu odata ca ei..
nu mi-a fost foarte greu, se poate spune ca nu aveam o dependenta.. nu pot spune ca sunt anti fumat sau anti fumatorilor, pentru ca am fost si eu odata ca ei..

They that love beyond the world cannot be seperated by it.
Death cannot kill what never dies
Death cannot kill what never dies
- IcE QuEeN
- Junior Member
Pot sa spun ca fumez din placere. La inceput a fost o joaca pe care eu cu 2 prietene am experimentat-o dar acum a devenit dependenta la toate trei. Eu una fumez cam un pachet la 4-5 zile sau mai mult si drept sa spun nu vreau sa ma las. Cea mai nasoala faza e cand a aflat mama. Au fost zile in care nici nu ne suportam si am fost nevoita sa-i spun ca nu mai fumez. Macar am reusit s-o fac pe ea sa se lase.
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
- zuza
- Junior Member
Desi sunt destul de tanara fumez de doi ani si jumatate. La inceput a fost curiozitatea de a incerca. Ulterior a aparut nevoia de a epata prin ceva si ca aproape toti adolescentii am incercat sa fac asta prin fumat. Cu timpul nu am mai simtit nevoia de a iesi din comun, am inteles ca toti avem ceva iesit din comun si am inceput sa fumez din obisnuinta. Acum fumez din nevoie, pentru ca nu ma mai pot lasa de fumat...
Nu fi trista daca voi pleca/Fiecare are calea sa!
Mai trec pe la voi/ Poate marti, poate joi/ Poate peste un an/ Sau poate doi!
Mai trec pe la voi/ Poate marti, poate joi/ Poate peste un an/ Sau poate doi!
- Cruela
- Junior Member
2780
Initial trimis de Mirela
cu conditia sa nu-mi sufle fumul in fata
selecteaza, foca, selecteaza
are si gestul asta oaresce semnficatiuni.
eu m-am apucat de fumat in armata. am trecut in primele luni ale anului 1996 printr-o perioada de cí£c... nasoala rau de tot. mi-au spart hotii casa, pe tata l-au operat pe aceeasi taietura de trei ori, bunicului i-au pus aparat la inima. ma rog, d-astea. culme aeste ca nu m-am apucat ca am vrut sa ma mai calmez, ci urmkare a faptului a m-a servit unul cu o tigare, fara sa stie ca sunt fumator ma rog, mai trageam, din cand in cand din tigare, dar asta nu se chema fumat, ca nu trageam in piept). mi-a dat omu tigarea, mi-a aprins-o, si am fumat-o. mi-a mai at inca una dupa ceva vreme (si-a dat seama ca nu am tigari), dupa are mi-a dat un pachet intreg. pasul urmator a fost sa-mi cumpar singur tigari (am dat-o pe Viceroy rosu), iar spre finalul armatei, mi-aducea tata tigari sa nu mai dau eu banii pe ele.
tin minte ca prima data cand am tras in piept am avut ameteli si mi-a cazut tigarea din mina. interesant este ca nu mi-am dat seama pe moment, ci dupa cativa pasi, asa ca m-am intors si am luat-o.
logic, ai mei stiu ca fumez, dar nu consum tigari in casa, pentru ca nimeni nu fumeaza la mine in casa. din and in and, noaptea, cand ai mei dorm, deschid geamul si fumez, dar asta se intampla numai vara si maxim de 2 ori pe saptamana.
am incercat sa ma las de fumat si am dat-o pe Viceroy light, iar acum fumez Viceroy ultra lights. sunt mandru si de tabachera pe care o posed si de scrumiera.
evident, multumex pentru atentie ©
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Re: 2780
Initial trimis de baixinho
are si gestul asta oaresce semnficatiuni.
hehehe, jtiu. si oaresce(daca-mi permiti copiraitu') efecte marfa, da' daca o face o tipa (care eventual stie sa o faca si in mod..."elegant"

ps: ca mi-am adus aminte...o intrebare si o curiozitate:
-intrebarea: se mai gasesc pe undeva pe la noi tigari la bucata?
-curiozitatea: parca a zis cineva de Marlboro mentolate. Cat is de faine?
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Re: Re: 2780
Initial trimis de Mirela
-curiozitatea: parca a zis cineva de Marlboro mentolate. Cat is de faine?
Eu cred ca am zis de Marlboro Menthol ... sunt tigarile mele preferate . sunt usoare si nu put asa de rau k restul tigarilor ... multa lume spune ca sunt cele mai periculoase da nu prea vad de ce ... ma rog ... in concluzie ... is faine

A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
-
KoRn_bitch - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma