Debutantul lunii pe forum

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde sly » Sâm Aug 03, 2002 8:49 pm

eu am citit mai toate posturile monikai shi mi-a lasat o impresie ff buna shi de asta as fi votat cu ea dar m-a deprimat faptul ca eam se retrage din cursa
vot monika (care totusi nu cred ca se pune)
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Aug 04, 2002 12:08 pm

Joao..cand vii la Bucuresti...o sa itzi primesti premiul. Ia intreaba-l pe Angus. Si-a primit sau nu berea ?
SOD nu si-a primit premiul..pentru ca nu bea bere..si nici nu manaca inghetata. Lui am sa-i cumpar un ursuletz de plush..pentru ca stiu ca ii plac f. mult.

Cat despre debutantul lunii...habar nu avetzi voi la cine ma gandesc eu !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Aug 17, 2002 9:25 am

Gata..sa anuntam debutantul lunii iulie pe fanclub !

Si surpriza mare de tot....am tinut cont de parerile userilor ! Daca era dupa mine..i-as fi dat axeandrei premiul....dar lumea nu a votat-o.

Asadar, mentiuni speciale pentru prestatzia lor de pe forum ca debutante,in luna iulie : axeandra si lulutza .

Doamnelor si domnilor...castigatorul celei de-a patra editzii este :

monika :A

De remarcat faptul ca pentru prima oara castigatorul este o fetitza. Si are doar 13 ani ! Oricum..bravo monika. Daca userii te-au votat....ai castigat !
Te astept sa itzi ridici premiul : 1 inghetata ,ca bere probabil nu bei !
Si ceilaltzi castigatori sa ma contacteze pt. premiu,in afara de angus care si l-a primit deja. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde zuza » Sâm Aug 17, 2002 3:56 pm

LOL!M-am trezit cu o veste buna! Yay! Daca vreti va prezint mai incolo un discurs ca la oscar ca acum n-am timp!
Thamk u soooooo much!!!!!!!:D :D :D :D
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
zuza
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Aug 17, 2002 4:34 pm

Vezi monika..ca acest premiu te obliga ! Te obliga ca de acum inainte sa ai doar posturi pertinente ! Asa ca ai mare grija ! Nu mai esti doar un simplu user al fanclubului !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde zuza » Dum Aug 18, 2002 11:57 pm

Discursul ca la oscar:

Sunt foarte fericita ca am primit acest premiu. Nu ma asteptam. :p Vreau sa multumesc in mod special urmatoatrelor persoane: mie, mie, mie, lui sopra si lui xkran ca au facut fanclubul, oribilului mosh ca a facut acest thread, persoanelor care m-au votat, chiar daca nu sunt persoane plictiselii si internetului si in sfarsit mie, mie, mie.:D
Intr-un final sper sa stau cat mai mult aici si enervez cat mai multe persoane. Just kidding!:D
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
zuza
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Aug 21, 2002 8:14 am

De'abia acum se inchide cursa pentru debutantul lunii ! M-am gandit sa fac ca si luna trecuta..un debutant din partea userilor,un debutant din partea mea.
Luna trecuta..angus fu din partea userilor..iar maximus din partea mea.

Ii dau si axeandrei premiu' ! Ca prea a postat frumos. Si a deschis si 4 subiecte foarte interesante pe generalitatzi !
Vorbind cu ea..am intrebat-o de ce posteaza asa putin...si mi-a spus ca fiind la inceput se simte prost sa se bage in discutzie...d'asta a postat mai mult pe subiectele facut de ea...si cate ceva pe turism.
Asa ca monika..va trebui sa impartzi premiul cu ea. Oricum..voi suntetzi din Dolj amandoua,asa ca sper sa nu fie suparare.
Bai,nene...ai dracu olteni astia ca ne iau premiile ! Deja sunt 3 doljeni castigatori,daca il punem si pe Joao la socoteala.
Din 6 castigatori : 3 din Dolj,3 din Bucuresti (il consider bucurestean si pe vranceanul SOD....ca e aici in capitala,de 100 de ani,probabil)

Asadar :

• aprilie 2002 ----> Joao
  • mai 2002 -------> SOD
  • iunie 2002 ------> angus,maximus
  • iulie 2002 -------> axeandra,monika

Nu mai inchid acest subiect..pentru ca ..in cateva zile o sa discutam despre debutantzii lunii august !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Kayla » Mie Aug 21, 2002 11:56 am

Seth2 e candidat? Mie mi-au placut posturile lui.:D
Kayla

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Aug 21, 2002 4:18 pm

Asteapta inca o saptamana..si vedem atunci candidatzii !
Deocamdata exprimati-va parerile despre castigatorii actuali !
Multumesc !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde SOD » Mie Aug 21, 2002 5:11 pm

ba,sa-mi dai berea ce m-i se cuvine,ca nici acum n-am capata-o.sau macar sa ma scoti la plimbare prin mall.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Aug 21, 2002 5:17 pm

Pana acum am dat premiul lu' Joao si lu Angus ! Bere ? Tu ? Vrei sa te caci apa ? :D
Ti-am zis si mai sus..ca o sa-tzi cumpar un ursuletz de plush....pentru ca stiu ca itzi plac foarte mult !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde axeandra » Joi Aug 22, 2002 9:04 pm

nu trebuia sa primesc premiul asta....ca sa castig un premiu, ar fi trebuit sa postez mult mai mult, or' majoritatea userilor nu stiu probabil ca exist
acum ca am primit premiul ii multumesc frumos Moshului si promit sa incerc sa postez mai mult(poate si mai bine).....desi nu stiu daca o sa ma intind la prea multe subiecte...
inca o data...multam' frumos
axeandra
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Aug 26, 2002 12:35 am

Ta..na-na-naaaa ! Se apropie sfarsitul unei noi luni !
Haidetzi cu propunerile ! Ganditi-va bine....inainte sa facetzi vreo propunere !

Axeandra...tu in calitate de castigatoare en-titre ..pe cine ai remarcat ? Vad ca intri in fiecare seara 2-3 ore pe forum. Si mai mult citesti decat scrii....deci tre' sa fii remarcat tu pe cineva !
(debutant sa fie,insa. adica sa fie inscris pe forum dupa 15 iulie)

monika..tu ce parere ai ?

Daca iar castiga vreun oltean.....desfintam premiile ! :lol:
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Aug 29, 2002 9:41 pm

Pentru aceasta luna..eu propun 2 nume :

Seth2 si eyewitness

Astept parerile voastre !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde zuza » Vin Aug 30, 2002 6:37 am

OK Intr-un final m-am decis si eu. Votez cu Seth2! Good luck!
zuza
Junior Member

Mesajde angus » Vin Aug 30, 2002 9:43 am

Vi se pare sau nu ciudat, dar am o parere mai ferma despre debutantul lunii septembrie decat august! Nu va spun de pe acum la cine ma gandesc ca e prematur, sa vedem cum se comporta in continuare.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 30, 2002 10:08 am

Da,anguse..imi tau seama ca te gandesti la Nikolas ! :p Dar totusi..exprima-tzi parerea si despre debutantul lunii august !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde angus » Vin Aug 30, 2002 10:26 am

De unde shtii tu mah la cine ma gandesc eu?! Fac eforturi sa-mi dau cu parerea shi la august, sa shtii. Pentru ca, spun drept, nu mi-a sarit nimeni in oichi, ba chiar seth 2 mai deloc. D-abia am facut o incursiune prin mesajele lui eye. Trebe sa ma uitz shi la seth, ca sa fiu impartzial. Inca se delibereaza.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

august 2002

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Sep 01, 2002 10:38 pm

Moshu : hai salut !
Oribilul : hai noroc !
Moshu : ba ....tu stii ce data e azi ?
Oribilul : 1 septembrie ! de ce ?
Moshu : pai si ? ce facem noi pe 1 ale fiecarei luni ?
Oribilul : hmmm ! :con: ce facem..ca nu mai stiu ?
Moshu : pai anuntam debutantul sau debutantzii lunii pe forum !
Oribilul : aaaaaa...da bah !

Oribilul Mosh :

Doamnelor si domnilor , am deosebita placere de a va anuntza debutantzii lunii august :

Din Bistrita , filozoful de pe forumul de cinema : Seth2 . :A

Din Bucuresti , omul care isi petrece vacantzele in Ibitza : eyewitness . :A

Felicitari pentru amandoi ! Atzi castigat impreuna a 5-cea editzie a trofeului "Debutantul lunii pe fanclub" .
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde axeandra » Dum Sep 01, 2002 10:49 pm

pt ca am castigat si eu un premiu ca debutant(mai mult sau mai putin pe drept) dar mai ales la rugamintea Moshului am sa-mi spun si eu parerea
pe amandoi i-am observat: pe eyewitness mai mult pe turism
iar pe seth2 pe mai multe subiecte...nush cat de bine au postat, poate nu-s eu cea mai in masura sa zic asta, cert este ca numa' ei doi dintre toti "noii" lunii s-au evidentiat
so....FELICITARI castigatorilor
axeandra
Junior Member

Thank You

Mesajde Seth2 » Dum Sep 01, 2002 11:03 pm

Well.. merci pentru nominalizare si evident - pentru premiu. Inseamna destul de mult pentru mine amandoua.

Nominalizarea pentru ca asta inseamna ca am fost observat si citit , chiar daca nu am postat excesiv ca sa sar in ochi prin numarul de posturi.

Iar Premiul , pentru ca asta inseamna ca pe langa faptul ca am fost observat , am fost si apreciat pentru ceea ce am postat.

De multumit as vrea sa multumesc tipei care mi-a recomandat site-ul , prin care am ajuns aici , tipa care e si o foarte buna prietena a mea . :p

Thx a lot again.

(So? Asta e o aluzie ca trebuie sa incep sa postez mai mult? :p )
Seth2
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Sep 01, 2002 11:10 pm

Nu ! Este o aluzie ca tre' sa postezi la fel de bine in continuare. Chiar mai bine.

Pentru ca noi vrem .....calitate,nu cantitate . Luna trecuta a fost un user care a postat peste 1000 de mesaje in 25 de zile ! Dar nu a castigat nimic in afara de antipatia noastra.
Conteaza calitatea posturilor....in nici un caz numarul lor !

Si in incheiere imi permit o gluma : numai eu...dau posturi multe si de calitate :D
Oribilul Mosh
Junior Member

multumesc

Mesajde eyewitness » Lun Sep 02, 2002 7:56 am

multumesc pt aprecieri si premiu...sunt magulit ca in pofida varstei am fost acceptat si tolerat intr-un forum al tinerilor. sper sa nu dezamagesc...
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Sep 03, 2002 11:29 pm

Bunul obicei al acestui subiect..este acela ca el sta inchis pe parcursul lunii....asteptand cuminte...sfarsitul de luna !
Asa ca....il inchid pana spre sfarsitul lui septembrie. Dar nu inainte de a anuntza totzi castigatorii :

aprilie 2002 ----> Joao (Craiova)

mai 2002 -------> SOD (Bucuresti)

iunie 2002 ------> angus (Bucuresti),maximus (Bucuresti)

iulie 2002 -------> axeandra (Craiova),monika (Canada)

august 2002 ----> Seth2 (Bistrita) , eyewitness (Bucuresti)
Oribilul Mosh
Junior Member

septembrie 2002

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Sep 29, 2002 9:08 pm

Doamnelor si domnilor , a mai trecut o luna pe fanclub . Si chiar daca cei din jurul meu ...s-au schimbat...eu am ramas acelasi . Ca intodeauna voi anuntza debutantul lunii !

In luna septembrie ,anul Domnului 2002 ,avem doar un singur castigator . Si ,un fapt incredibil ! Pentru a 3 a oara debutantul lunii vine din Craiova . Ce-i cu atatia olteni ? :p

Castigator al premiului nostru ....cu felicitari si coronitza ....Hera . :A
Oribilul Mosh
Junior Member

mersic mult tuturor

Mesajde Hera » Lun Sep 30, 2002 9:35 am

:)
multumesc din tot sufletelul meu pt premiul acesta (as minti daca as nega ca nu mi l-am dorit:D) multumesc celor care ma apreciaza si celor care au avut rabdare cu mine-stiti voi care sunteti,nu?:P
as vrea sa va povestesc cum am ajuns eu aici: prin luna august cautam ceva cu ebony si mi s-a afisat si un link de funclub,desi nu avea nici o legatura cu ceea ce cautam eu. nu cred ca am stat mai mult de 15 minute pe el, desi imi amintesc ca m-a uimit faptul ca pareati toti o familie .timp de o luna am uitat de forum, si am reintrat pe 5.09 , insa de aceasta data m-am hotarat sa si raman. si,uite asa ,de atunci am intrat zilnic.

ps: mosule, m-ai iertat ca am dat quote la un ditamai mesajul si am raspuns cu o propozitie? :D
Hera
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Sep 30, 2002 2:59 pm

Eu sunt un om iertator de felul meu ,asa ca te-am iertat ! :p
Daca nu te iertam..crezi ca mai primeai vreun premiu ?
Premiu' consta intr-o inghetata la McDonald's . Ca asta a primit si compatriotul tau Joao ,fost debutant si el .
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde SOD » Lun Sep 30, 2002 8:56 pm

excelent debutant!imi place mult!si cred ca ar putea fi si un bun moderator,aici ,pe generalitati!mai bun ca altii!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Hera » Mar Oct 01, 2002 8:08 pm

multzumesc frumos, Sod!
Hera
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Oct 01, 2002 10:59 pm

Gata cu felicitarile . Inchidem subiectul pentru 1 luna .
Deci ,sa recapitulam :

• aprilie 2002 : Joao
  • mai 2002 : SOD
  • iunie 2002 : angus si maximus
  • iulie 2002 : monika si axeandra
  • august 2002 : Seth2 si eyewitness
  • septembrie 2002 : Hera
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma