Moderator: anjin-san
Initial trimis de Melutza
Opa! M-am trezit singura pe pagina! :a :confused:
Initial trimis de tre cool
cre ca tre sa ma uit mai des la stiri...
Initial trimis de upsgirl
Wow, nu am fost demult pe acest forum, si acuma am vazut ca este MTV Romania..... MTV.cica.Mdea......am citit ce ati spus si parerile voastre.Faza este ca MTV Romania nu este si nu va fi niciodata cum este MTV-ul "normal" sa zic asa. Imi pare rau ca echipa este de la MCM pt. ca niciodata nu mi-a placut de ei.Daca MTV Romania inseamna manele si chestii din astea slabe, atunci imi pare rau de MTV. Nu stiu cine a scris despre negrii, si sa va zic ceva, economia americana nu ar fi asa cum ii , daca nu ar fi ei, si MTV-ul normal ca da muzica lor ca doar aia ii comerciala..... aici nu este un om care sa nu aiba CD-ul lui Nelly sau cine o mai fi faimos dintre negrii. Asa ca nu vorbiti despre ei in nume urat ca habar nu aveti nika despre ei!Daca aveti..... imi cer scuze.
Eu sper ca MTV rOmania va exista si va fi un post bun.....ca daca nu, chiar numai manele putem asculta.
Parerea mea...............nu o luati in nume rau.
Initial trimis de Melutza
Eu zic ca MTV Romania este o copie nereusita a celebrului post de TV! De ce nu dau si ei muzica mai buna?!
:rolleyes:
Imi place ca au multe emisiuni, cu prezentatori tineri si "aratosi", dar ... Sunt cateva chestii lipsa. Ma mai gandesc si va spun si care!
Initial trimis de qeru
shi cam care-ar fi muzica aoa mai buna? eu zic ca vama veche shi partizan shi iris intra in categoria asta, totushi. bine bine, o sa zici ca ai vazut 3surdfest, da' aici intervin interese mai puternice.
te rog, zi-mi shi mie care-s chestiile alea care lipsesc shi vrei sa fie pe mtv, ca ma fac producator shi le dau eu pe post...
Initial trimis de monikaisinlove
Eu m-am uitat si mi-a venit sa vomit!!!! Ce dracu aia e emisiune?:bleah:
Initial trimis de Josefine^
pana la urma,se uita cineva la emisiunea "zero" ca sa-si dea cu parerea?![]()
Initial trimis de tre cool
pai si mie!!
imi place si madam pasarin apropo.
Initial trimis de qeru
ba, nu deraiatzi de latopic...:mad:
cam shtiu ce-i lipseshte lu mtv ca lucrez la ei...da's un biet editor video shi pina ajung io la aia de sus mai trece vreme.
nu pot sa laud programele mtv romania ca n'am de ce. da' pot sa spun ca trag sperantze, sint citziva oameni p-aici cu care potzi sa te-ntzelegi shi sa mai schimbam cite ceva. ceva imbucurator shtiu, da' nu pot sa zic in public (e de nashpa pt unii).
tehnica, se zvoneshte ca ar fi nishte bani bagatzi proaspat in scule, da' mai va pina ajung alea la noi. cit despre calitatea programelor, aici trebuie facute schimbari pe multe nivele, inclusiv la public, care marea majoritate nu shtie sa ceara ceva de calitate. ashtia de mai glasuim p-aici prin forum, sintem nishte ratacitzi care nu-i baga nimeni in seama, ca turma dicteaza. plus ca englezoii nu s-au implicat deloc pina acum. da', cine shtie...
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator