Echipa Fanclub
Moderator: anjin-san
Daca ai citi cu atentzie posturile precedente...ti-ai da seama..care este situatzia cu tine !
Deci....pt. ce optezi ?
Deci....pt. ce optezi ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Nu mascota Robingo..tu esti mascota Tuborg !
..aia care striga dupa ea superterii giulesteni !
Ba..free agent..inseamna..ca te duci unde doresti !
Deci..sau joci in echipa mea....cu fetitzele...sau te duci la Joao si echipa de mamutzi !
Oricum..la mine o sa fi rezerva ,pt. moment...ca am deja 3 atacantzi de mare valoare !
Zi rpd..ca maine anuntz echipa ! :p

Ba..free agent..inseamna..ca te duci unde doresti !
Deci..sau joci in echipa mea....cu fetitzele...sau te duci la Joao si echipa de mamutzi !
Oricum..la mine o sa fi rezerva ,pt. moment...ca am deja 3 atacantzi de mare valoare !
Zi rpd..ca maine anuntz echipa ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Eu ma multzumesc cu functzia de suporter.
Vad ca va tot laudatzi. Vreau sa va shi vad
Si puteti sa ma alegetzi tot pe mine shi mascota daca vretzi :lol:
Vad ca va tot laudatzi. Vreau sa va shi vad

Si puteti sa ma alegetzi tot pe mine shi mascota daca vretzi :lol:
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Tu sa fii mascota la "Pinalti" Stefan ! Nu la noi !
La noi mascota..e rinocerul din avatarul meu ! (la Joao...mascota e bineintes..cainele ala oribil din avatarul sau )
La noi mascota..e rinocerul din avatarul meu ! (la Joao...mascota e bineintes..cainele ala oribil din avatarul sau )
-
Sunt mik shi nushtiu nimik
Pentru cultura mea generala
, Cine-i Pinalti Stafan asta?
Vreun user de pe-aici
?

Vreun user de pe-aici

-
R U kidding me ?
Auzitzi mai...e din Piatra Neamtz si nu stie cine e "Pinalti" Stefan !
In seara asta (ca e sambata seara doar) ...cand te vei duce la discoteca cu baietzii..sa-i intrebi pe ei ..cine i marili "Pinalti" Stefan ! :p
Auzitzi mai...e din Piatra Neamtz si nu stie cine e "Pinalti" Stefan !
In seara asta (ca e sambata seara doar) ...cand te vei duce la discoteca cu baietzii..sa-i intrebi pe ei ..cine i marili "Pinalti" Stefan ! :p
-
lol
Daca tot ai dus vb. de avatar asha am crezut.:p
Faza e ca eu nu prea ma duc pe la discoteca, si in nici un caz cu baieti.
Dar tot ma pricep la ceva:D
Faulturile-s specialitatea mea :o
Daca tot ai dus vb. de avatar asha am crezut.:p
Faza e ca eu nu prea ma duc pe la discoteca, si in nici un caz cu baieti.
Dar tot ma pricep la ceva:D
Faulturile-s specialitatea mea :o
-
mai moshule dar pe mine nu ma ia nimeni in echipa?
pe ce criterii sunt facute echipele astea? pe pile sau ce..
vreau shi eu sa evoluez ...
pe ce criterii sunt facute echipele astea? pe pile sau ce..
vreau shi eu sa evoluez ...
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
Auleo...am uitat de bunul meu prieten Sly...de la Iasi ! Bineinteles..ca joci...in echipa mea ! Fundash...pe aceiashi linie cu Stormy Lady ! :p
Aliosha..ai ultimatum...vrei sa joci sau nu ? La ce echipa ?
Aliosha..ai ultimatum...vrei sa joci sau nu ? La ce echipa ?
-
asha mai axeandra, io vin la moshu sa il conving sa ne dea salariile la timp shi vii tu sa zici ca n-ai pretentzii. Pai ce-i asta...o sa zica moshu k doar eu sunt nemultzumit shi dupa ce ca o sa ma tzina pe banca poate imi da shi amenda. Pai se poate?
offf
tu chiar crezi ca eu nu vreau salarii si conditii bune? ce naiba? si eu sunt om.....doar ca....deh....ma dau si eu bine pe langa Moshu'....daca nu ma dadeai matale de gol, poate obtineam ceva si pt voi......poate totusi imi iese ceva......sa vedem, sa vedem.....
-
axeandra - Junior Member
Initial trimis de axeandra
adica nu am pretentii la echipament, deloc(adica atata timp cat sunt noi, curate, de firma, scumpe, frumoase n-am absolut nici o pretentie)
Dar daca jucam fara echipament? Aceasta problema ti-ai pus-o?

ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
fara echipamente? hmmm.....pai...adica.....eu.....aaaa.....
cum fara echipamente????
salariu nu, conditii ba......da macar echpamente frate....n-om fi si noi asa de saraci....daca nu ne permitem nici macar atat, spune-mi si mie cum o sa dam ochii cu echipa adversa???? pai ne mai arde noua de meciuri bune, certuri care sa te tina cu sufletu' la gura, vorbe aruncate cum si unde trebuie.........sau...victorie, cand intram pe teren fara macar niste haine k-lumea???
si macar de-ar fi si adversarii la fel de saraci, da' parca-i vad aranjati, frumosi cu nici un alt gand decat acela de a ne invinge
hmmm.....
cum fara echipamente????
salariu nu, conditii ba......da macar echpamente frate....n-om fi si noi asa de saraci....daca nu ne permitem nici macar atat, spune-mi si mie cum o sa dam ochii cu echipa adversa???? pai ne mai arde noua de meciuri bune, certuri care sa te tina cu sufletu' la gura, vorbe aruncate cum si unde trebuie.........sau...victorie, cand intram pe teren fara macar niste haine k-lumea???
si macar de-ar fi si adversarii la fel de saraci, da' parca-i vad aranjati, frumosi cu nici un alt gand decat acela de a ne invinge
hmmm.....
-
axeandra - Junior Member
moshule? ceva nou? unde ma situez si eu? ma bagi si pe mine in echipa? Vezi ca de la un timp am un "croshe" d-ale dashteptu' da drepata, de care nimeni nu se poate feri. Si asta o confirma sopra, si uralele sale! OK? ma primesti in echipa??
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
-
Bravo DM ! Cum a fost la discoteca ?
O sa te bag si pe tine ,bai Gabytzule ! :p
O sa te bag si pe tine ,bai Gabytzule ! :p
-
Pai...... de discoteca nushtiu ce sa zic...... dar am trecut pe langa ea aseara. Cred c-au pus numai manele, asa ca nu-i de nasul meu!
-
Atunci..pentru ca esti fata cuminte...si nu te-ai dus la manelisti....te iau la mine in echipa.
Impreuna cu Sly si StormyLady..vetzi forma linia moldoveana ,in aparare. 2 ieseni si o nemteanca ! :p
Impreuna cu Sly si StormyLady..vetzi forma linia moldoveana ,in aparare. 2 ieseni si o nemteanca ! :p
-
Ce nu-ntzeleg eu e de ce nu ishi anuntza joao echipa. Vrea sa piarda la masa verde pt neprezentare?
dom' profesor, io intzeleg dorintza de a intari lotul...dar pe ce criterii se face selectzia, nu se da nici o proba de joc?
dom' profesor, io intzeleg dorintza de a intari lotul...dar pe ce criterii se face selectzia, nu se da nici o proba de joc?
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Selectiza se face pe criterii forumistice,bai Decret !
Si..pe criterii de prietenie cu mine ! :p :p :p
-
-
pe pile...si pe favoruri sexuale ....din partea jucatoarelor !
Sa nu va fie cu suparare..daca in echipa vor fi 7 reprezentante ale sexului frumos ! Ma refer la echipa de 11 !

Sa nu va fie cu suparare..daca in echipa vor fi 7 reprezentante ale sexului frumos ! Ma refer la echipa de 11 !

-
De cand m-ai amenintzat ca ma tzii rezerva nu ma mai surprinde sau supara nimic. Dak stau sa ma gandesc...tre' sa-tzi multzumesc, itzi dai seama ce frumos e sa te uitzi de pe banca la 7 doamne shi domnishoare cum incearca sa bage mingea-n poarta? Ehe...
-
Pai Mosule, daca e asa cum spui, prefer sa fiu maseor decat mijlocas. 

ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Initial trimis de Oribilul Mosh
Selectiza se face pe criterii forumistice,bai Decret !
Pentru mine nu cred ca se poate aplica aceste criterii. poate criterii de colegie cu...?
Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma