Cu ce vedeta ti-ai petrece o noapte ?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Renato2002 » Vin Aug 23, 2002 5:21 pm

Initial trimis de DaNuTz
"Cu ce vedeta ti-ai petrece o noapte ?"

La propriu figurat taclale secs dragoste etc numai cu Angelina Jolie :D :D D:

Hihihihhihihihihiiiiihi....Sa mor yo daca aici nu ai avut dreptate...bravo bravo bravo...pana la urma si eu as face acelasi lucru..Numai ca exista o problemaaaaaaa..:(..Angelina Jolie nu e langa mine:D
Renato2002
Junior Member

Mesajde DaNuTz » Vin Aug 23, 2002 5:45 pm

Ttotushi ... daca ma mai gandesc un pic poate ash petrece o noapte shi cu ... jojo de pe la noi ca parca e mai accesibil. In orice caz Angelina Jolie rockz ;P
just a thought ... just a voice
DaNuTz
Junior Member

lol

Mesajde n3aGabitz » Sâm Aug 24, 2002 3:36 am

eu asi face un harem cu fetele de la BAMBI ca prea sunt sexy looooooooool
n3aGabitz
Junior Member

Re: lol

Mesajde Renato2002 » Sâm Aug 24, 2002 4:04 pm

Initial trimis de original
eu asi face un harem cu fetele de la BAMBI ca prea sunt sexy looooooooool

Bai tata..daca ti-ai petrece noaptea cu fetele de la Bambi ar scrie sapte ani de "beci" pe fruntea ta...oricum ...bravo..frumoasa alegere!!!
Renato2002
Junior Member

Mesajde DaNuTz » Dum Aug 25, 2002 2:48 am

Looooooool BAMBI ?!! geez! macar de mai ziceai un blondy sau eu mai shtiu ce dar BAMBI?! -no comment-

PS: poate 14 ani minim :D
just a thought ... just a voice
DaNuTz
Junior Member

Mesajde go2rome » Dum Aug 25, 2002 8:48 am

Initial trimis de Emanuela
Pai, nu? Doar daca ar fi fost foarte "emancipat" ar fi putut, la 14 ani, dar altfel... Abia se dezmeticise si el atunci...:a Iar la Vierme nici nu mai spun. Poate Soparla ar fi putut, dar nu Serban(!).:)
Eu,una k Keanu Reeves,dar nu cred k am vreo sansa....
go2rome

lol

Mesajde n3aGabitz » Dum Aug 25, 2002 12:08 pm

deci...credeam ca o sa va dati seama ca a fost o gluma faza cu bambi da na.....poate ca "looooooool" nu a fost un semn :)))

da bah..blondy....sa remixam un numele tau ceva hahahahahah
n3aGabitz
Junior Member

AOLEU.....

Mesajde ALEXE ADINA » Dum Aug 25, 2002 9:53 pm

EU MI-AS PETRECE O NOAPTE DE MILIOANE CU JUSTIN TIMBERLAKE DE LA N'SYNC.E CEL MAI BUUUUUUUUUUN TIP DE PE PLANETA!!!!!!!!!!!!!!:D
ALEXE ADINA

Mesajde Unregistered » Dum Aug 25, 2002 9:58 pm

dar de smiley ce parere ai?
Unregistered

Mesajde ALEXE ADINA » Dum Aug 25, 2002 10:23 pm

Initial trimis de Unregistered
dar de smiley ce parere ai?

ce sa zic?arata binisor,nu e de lepadat,dar Justin ramane cel mai bun!!!!!!!!!!!!!!!!!
ALEXE ADINA

Mesajde Unregistered » Lun Aug 26, 2002 2:46 am

nu stiu de ce si cand mi-a venit ideea asta..dar mi-e mi-ar placea o noapte cu Smiley.....
Unregistered

Mesajde big dexter » Lun Aug 26, 2002 10:14 am

Sincer sa fiu as petrece o noapte cu Andreea Banica (Blondy). E o tipa superba si as fi ancantat sa o "cunosc".
big dexter

Mesajde Unregistered » Lun Aug 26, 2002 10:47 am

Mai, Emanuela, de unde stii tu ce poate si ce nu Hyena? have you tried him (sau it)?
Unregistered

Mesajde Tanya » Lun Aug 26, 2002 10:47 am

Mai, Emanuela, de unde stii tu ce poate si ce nu Hyena? have you tried him (sau it)?
Tanya

Mesajde Jasmine » Lun Aug 26, 2002 11:58 am

Initial trimis de Tanya

poate l-ai incercat tu...atunci cand ai udat asternuturile si te-a trezit mama ta!!! :lol:

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mar Aug 27, 2002 1:58 pm

o noapte intreaga cu Tudor Chirila, pe o plaja, sa vorbim, apoi el sa cante, apoi o imbratisare nepamanteana, timpul sa stea pe loc, sa fie acea prima si ultima noapte, apoi iar sa vorbim, sa il iubesc eu pe el, mult si tandru, in zori cred ca mi-as dori o imbratisare salbatica, extaz, un vers si revenirea la realitate.
Unregistered

Mesajde manelesux » Mar Aug 27, 2002 2:08 pm

Initial trimis de Unregistered
o noapte intreaga cu Tudor Chirila, pe o plaja, sa vorbim, apoi el sa cante, apoi o imbratisare nepamanteana, timpul sa stea pe loc, sa fie acea prima si ultima noapte, apoi iar sa vorbim, sa il iubesc eu pe el, mult si tandru, in zori cred ca mi-as dori o imbratisare salbatica, extaz, un vers si revenirea la realitate.

shi daca ii put picioarele?
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Mesajde stryker » Mar Aug 27, 2002 10:43 pm

Ce faceti baieti si fete?E bine in lumea voastra imaginara?Voi chiar credeti ca veti face sex cu toti astia pe care ii scrieti?Si eu eram ca voi pana am daramat zidul si am iesti in lumea reala si e mult mai bine.
Se pare ca e advarata treaba ca muzica tampeste.

No Comment!
stryker

Mesajde KARLYTA » Mar Aug 27, 2002 11:12 pm

Interesant subiect!
Eu mi-as petrece 100 de noptzi cu Enrique Iglesias!
Shi de la noi cu Huidu care arata bestial!!! Pacat ca s-a insurat! Mare pierdere!;P
KARLYTA
Junior Member

Mesajde KARLYTA » Mar Aug 27, 2002 11:17 pm

Initial trimis de stryker
Ce faceti baieti si fete?E bine in lumea voastra imaginara?Voi chiar credeti ca veti face sex cu toti astia pe care ii scrieti?Si eu eram ca voi pana am daramat zidul si am iesti in lumea reala si e mult mai bine.
Se pare ca e advarata treaba ca muzica tampeste.

No Comment!

nu te costa nimik sa visezi!
deci, daca noi suntem tampitzi inseamna ca shi tu ai fost!
crezi ca ai scapat?!?!?!?!:confused:
KARLYTA
Junior Member

Mesajde Kayla » Mie Aug 28, 2002 6:46 am

Am mai spus si o mai zic: subiectul NU se refera numai la sex! M-am referit la tot ce poti face intr-o noapte. Poti si sa faci prostii, dar si sa vorbescti, sa joci ceva... Fiecare scrie despre care sens vrea, OK?
Kayla

Mesajde Kayla » Mie Aug 28, 2002 6:59 am

Initial trimis de Tanya

Nu. Si te-as ruga sa te abtii de la intrebari de genul asta. Apropos, se zice him, vorbim despre o persoana. Si te-as mai ruga si sa nu deschizi discutii incheiate.
Kayla

Mesajde stryker » Mie Aug 28, 2002 10:47 pm

Aveam 14 ani pe atunci banuiesc ca tu ai tot atat sau chair mai putin si am vazut ca atomicu se nasoleste si am luat-o frumos cu Limp Bizkit,Pheonix-perioada Moni Bordeianu,pana am ajuns la Pink Floyd ,Led Zeppelin,Black Sabbath,AC/DC si lista continua.
Tot ce vreau sa zic este ca am descoperit si fata nepromovata a muzicii si personal mi se pare mai buna.
Ce ai vrut sa zici prin faptul ca nu am scapat?
stryker

Mesajde Deedee_Lo » Joi Aug 29, 2002 9:19 am

Stiti cine cred io ca face sex nebun si-amor ghebos..?Fostu` Angelinei Jolie..barbatu` ala e mortal..
*eXista fiinte care-s mult prea triste pentru a putea fi numite oameni*
Deedee_Lo
Junior Member

....

Mesajde n3aGabitz » Joi Aug 29, 2002 2:30 pm

stryker:...ai ceva lipsuri

deedee_lo: interesanta alegere..exu lu angelina...pacat ca se trezeste una realitatea si cade alta in exrema...da e ok mami...toti le avem pe ale noastre!

Calypso: Ai dreptate nu te-ai referit la sex...eu de exemplu mi-asi petrece noapte cu Dr.Dre in studio lucrand la ceva piese....
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde Deedee_Lo » Joi Aug 29, 2002 5:14 pm

Initial trimis de Deedee_Lo
Stiti cine cred io ca face sex nebun si-amor ghebos..?Fostu` Angelinei Jolie..barbatu` ala e mortal..

Si inca unul..Mai popular..Razvan Fodor de la Kripton...Nu e Billy Bob Thornton dar e ceva...:D
*eXista fiinte care-s mult prea triste pentru a putea fi numite oameni*
Deedee_Lo
Junior Member

Mesajde marian jan » Joi Aug 29, 2002 5:34 pm

Initial trimis de Deedee_Lo

recunosc,arata super tipu
bravo baixule!
marian jan

Darren Hayes...the one and only

Mesajde Dia » Joi Aug 29, 2002 10:39 pm

Singura vedeta cu care as dori sa-mi petrec o noapte salbatica este Darren Hayes....ex savage garden....care mie mi se pare cel mai tare tip :) Anyway...pe site-ul lui era o chestie cu compatibilitati si la zodia noastre impreunate sareau scantei :P Cica daca am fi impreuna ne-am trage-o toata ziua :) God...i'm dreamin` :( Oricum cat visez la el ma multumesc cu iubitul meu care e un sweetie :) ! Dar am si eu dreptu` sa visez nu? Si stangu` :P
Dia

Mesajde ancora » Vin Aug 30, 2002 11:45 am

Initial trimis de manelesux

shi daca ii put picioarele?

te urasc cu intrebarea asta. nick tau spune oricum destule. ar fi trebuit sa nu intervin.
mesajul e sensibil. tu asa raspunzi?
ancora

Mesajde marian jan » Vin Aug 30, 2002 11:52 am

am vazut azi un videoclip(merci primatv) si mi-am amintit de o dragoste mai veche:natalie imbruglia.

o noapte mi-am mai petrecut cu una,Maria-Jana. :)
bravo baixule!
marian jan

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma