PacE
Moderator: anjin-san
. Sunt amestecati cu harti ale Europei si poze din Praga si tarile scandinave. Then ... un alt perete este dedicat filmelor ... LOTR, primele 2 postere, ceva Matrix, combinate cu niste muzica Death si un poster de la un joc de strategie ... erm ... Baldur's Gate II 

Oribilul Mosh scrie:Tocmai ce mi-am lipit un nou poster. Posterul infatiseaza 5 dintre personajele principale ale jocului Mafia.La mijloc Don Salieri care este incadrat de Tommy si Frank. Iar pe extreme....Paulie si Sam.
Posterul l-am primit de la Oana Superbisima...careia ii multumesc si pe aceasta cale.
Superba Oana scrie:yw..dar povesteste-le si de ala pe care tocmai l-ai primit si pt care s-ar putea sa fiu data afara de la munca
Ce postere am la mine in camera?? ...Pai, am mai mult poze....Peretii sunt plini de poze cu Ferrari Modena, cai, am un calendar simpatic, c-un porcusor care are in gura o floare galbena
), niste peisaje cu mare, barci, o padure etc...un fel de mic "tablou" c-un caine facut din paie....e super...plina lumea de oameni talentati...
iar usa e plina de poze cu Alex Band, (hehe, ce de kkt suna
Jennifer Sky (prietena lui), vreo cateva cu Giselle Bundchen in costum de baie...si top 5 cele mai urate poze cu mine....
Incerc sa fac dieta...
si asta e o extraordinara metoda de autosugestie....:lol:....Giselle intr-o poza profesionala si eu mancand hehe...
De data asta chiar c-o sa tin regim...
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator