Aberatia zilei

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Wild Rose » Lun Dec 02, 2002 9:17 pm

Originally posted by Jaded

Sper ca stiti despre cine e vorba......Bad Girl......fata asta abereaza rau de tot......What's in her head!!!!:con:

Poate si eu aberez da nici chiar asa........ mai bine nu mai postez decat sa aberez..........
Bad Girl, ESTI DUSA RAU DE TOT!

:con: in primul rand...ma chinui sa inteleg ce ai cu mine... si deoarece nu cred ca am discutat vreo data cu tine, o sa continui sa ma chinui....

Citind posturile tale (si le citesc de mult) am observat ca aberezi mai mult decat mine (nu ma face sa-ti arat dovezi ca n-am chef sa le caut pe toate...dreaq stau pe internet o zi intreaga si nu gasesc toate aberatiile tale pe acest subiect...) Macar eu am postat ceva mai inteligent decat "alo esti pe fir? daca da ai grija sa nu cazi" sau ce dreaq ai spus...

eu iti dau un sfat: nu comenta cand nu stii despre ce vorbesti si nu te baga in seama cand n-ai de ce!

acum scuza-ma, mi-am pierdut prea mult timp cu un copil incult ca tine
:fuck:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde J'adore » Mar Dec 03, 2002 12:29 am

Fetito, tu esti aia inculta nu eu, nu cred ca am aberat mai mult decat tine, uitate la cate posturi am eu si cate ai tu (ai mai multe decat mine), eu sunt pe forum de un an de zile si tu esti din septembrie...if u get my point.......tu esti aia care aberezi in continu pe toate forumurile, mai ales pe animalx, dar pe mine nu ma intereseaza forumul zoofillxilor aia tampiti.
Draga mea, de ce draqu sunt eu inculta:con:
nu am nimic cu tine fetita, dar ma enervez degeaba cand vad posturi dalea gen "am fost la film cu x, si nu a venit y, dar tot a fost bine ca am luat j..etc."

;B ;f :fuck: ;e :z
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mar Dec 03, 2002 12:40 am

Numarul meu de posturi este cat este deoarece scriu pe mai multe forumuri. Dar cum tu nu stii despre ce e vorba, nu ai avea de ce sa intelegi asta. Cand vei scrie pe cate forumuri scriu eu, atunci sa comentezi ok??

Ai stat tu cumva sa citesti toate posturile mele dupa Animal X sa vezi cat aberez?? Daca aberam, mi se stergeau posturile, so gandeste un pic inainte sa scrii!

Si acum asa...doar ca sa stiu si eu, ce te intereseaza atata ce scriu eu?!?! Nu te obliga nimeni sa citesti! Eu de exemplu nu te mai bag in seama de mult, nu-ti face griji! So, fa ca mine, si nu citi totul...

iar imi pierd timpul cu oameni aberanti ca tine care se baga in seama degeaba...

iti mai dau un sfat: nu mai cauta cearta peste tot...si asa nimeni nu te baga in seama (eu de ce dreaq ma complic :con:)
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde lil'lizard » Mar Dec 03, 2002 12:42 am

las-o sa abereze in voia cea buna sis... sunt forumuri mai bune decat asta... aicic se cam cauta cearta... da-o drek ca nici ea nu stie ce vrea de la viata.:)
I am just an Evil Girl
lil'lizard
Junior Member

Mesajde J'adore » Mar Dec 03, 2002 12:50 am

FEtitele mamii, puisori inteligenti: 1. Bad Girl, nu te roaga nimeni sa ma bagi in seama...mai degraba tu esti aia care vrea sa fie bagata in seama, mai "multe forumuri" pt. tine inseamna aberatii, animalx, treisudest....etc.
Nu ma face sa iti caut toate posturile d.p. animalx!
2.lil' Lizard or whatever's ur name, nu te mai baga in seama, stai in banca ta, cred ca tu esti aia care nu stie ce vrea de la viata!

Gata discutia sa incheiat.....mai aveti ceva de spus, exista pm.......PUNCT!:rolleyes:
J'adore
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mar Dec 03, 2002 12:54 am

1. Tu habar n-ai despre ce vorbesti... daca crezi ca posturile mele se limiteaza la animal x, 3se, si aberatii...cand vei fi mai documentata, stam de vorba.

2. Nu te-a rugat nimeni sa-mi citesti posturile dupa Animal X... daca iti face placere n-ai decat!

3. pe mine nu ma iei tu la misto got it?

4. te simti??

5. Discutia se va incheia cand vreau eu, tu nu ai dreptul sa-mi spui cand sa tac got it!
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Dec 03, 2002 12:58 am

Unde esti tu ,Sopra , Doamne ?
Ca punand mana pe ei
Sa-i impartzi in doua cete ....in nebuni si in misei
Si in doua temnitzi large cu de-a sila sa-i aduni
Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni !

Imi place ca certurile intre forumisti nu sunt doar la nivelul seniorilor.Ele se manifesta chiar si la juniori ! Daca acesta este un lucru bun sau rau ,nici eu nu stiu. Cert este,ca ar trebui sa vina Militia !

Eu am plecat la culcare ! Noapte buna si s-avetzi caldura'n casa !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde J'adore » Mar Dec 03, 2002 12:59 am

fetita geniu, pt. mine discutia sa incheiat.....got it.....hope u did 'cause this is the last time I'm gonna tell u this!
Ce puisor, ce imi faci daca fac misto de tine, ma bati, incearca, dar nu ai cum, nu imi venii tu mie cu amenintari.............ce te crezi printesa sau ce.....hai valea....dute acasa!

Punct.(nu uita daca te "macina" ceva pe creier exista pm)
J'adore
Junior Member

Mesajde lil'lizard » Mar Dec 03, 2002 12:59 am

1. mi-e nu-mi spui sa stau in banca mea.. cine drek te crezi sa comentezi dre toata lumea?? nu ai cu cine vb dsisi te legi de lumea de pe foruma sa fara motiv??? mai bine te-ai bagta in pat ca dupa ceea ce postezi se pare ca esti fara buletin :con
2. sa stii ca astept foarte multe de la viata... nu ca tine... nus unt o pierde -vara ca u...:)
vrei cearta /ai cearta....
I am just an Evil Girl
lil'lizard
Junior Member

Mesajde J'adore » Mar Dec 03, 2002 1:03 am

Scumpa.....e dracu nu drek, got it??...........de unde sti tu ca sunt o pierde vara....poate tu esti scumpa, eu nu sunt...daca te simti nu am ce iti face! Nu iti face griji ca nu sunt fara buletin, cred ca tu esti....hai valea la culcare!

Punct! Case closed!
J'adore
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mar Dec 03, 2002 1:04 am

Moshule...ti cu mine right???? :kiss:

inapoi la mica mea conversatie cu desteapta Jaded...

Iti multumesc din suflet ca ma consideri printesa! You made my day! Si, doar asa pentru cultura ta generala, sunt ACASA (ce crezi, ca n-am bani sa-mi cumpar calculator sau sa platesc netul :D sorry sa te dezamagesc, D-zeu a fost mai bun cu mine decat cu tine 'iubire mica' (copyright neamtzu))

Cand ma 'macina ceva pe creier' pot posta si aici, mersi foarte mult!
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde J'adore » Mar Dec 03, 2002 1:08 am

Da, fetito, eu nu stiam ca sunt saraca...mama ce descoperire, hai ca incep sa plang......;P ........ce dezamagire, draga mea nu am zis ca esti printesa, am zis ca te crezi printesa nu ca esti...din contra........daca esti acasa valea la culcare!
J'adore
Junior Member

Mesajde lil'lizard » Mar Dec 03, 2002 1:11 am

eu fara buletin?? loolzzz.. valea la culcare tu si mai alsa aberatiile ca se vde de la o posta cat de proasta esti..,, :con:
I am just an Evil Girl
lil'lizard
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mar Dec 03, 2002 1:11 am

"iubire mica" eu ma voi culca atunci cand imi va fi somn...totusi, te sfatuiesc sa fugi in patutz cu lapticul, sa-ti pui un cantecel cuminte, sa-ti imbratisezi ursuletul cu care dormi si sa-ti strigi parinti sa iti spuna noapte buna si sa astepte pana adorm k?
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde J'adore » Mar Dec 03, 2002 1:16 am

lil' shit.............tu esti proasta, nu am avut nimic cu tine, dar daca te bagi, ce sa iti fac, normal ca one on one nu e fair....trebuie sa fie two on one..........cat despre tine bad girl........vi cu niste replici de cacat, se vede cat de desteapta esti!
J'adore
Junior Member

Mesajde lil'lizard » Mar Dec 03, 2002 1:20 am

nani nani drek mamii// noapte buna trebuiesc platita ca ti-am cantat eu.... a si alt sfat: du-te dimineta la prima ora la psihiatru ca ai nevoie:A
ps. sa -ti preincalzesti lapticul ca sa nu te doara gatu... nu ca mi-ar pasa .. da n-o s amai poti abera....:)
I am just an Evil Girl
lil'lizard
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mar Dec 03, 2002 1:20 am

As comenta daca as avea de ce... dar esti atat de plictisitoare incat mai am un pic si adorm in fata laptop-ului asa ca mai bine te las sa-ti traiesti viata ta plictisitoare in continuare...totusi, gaseste si tu o replica mai buna decat ultima facuta la adresa mea ca aia e folosita... cand o sa ai un IQ peste 100, o sa mai stam de vorba...
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde J'adore » Mar Dec 03, 2002 1:30 am

For the last time: Fetitele, replici dalea cu lapticu etc.....sunt de fetite mici, dar la altceva nu ma pot astepta de la voi.........cat despre IQ meu, ce te intereseaza.......sunt asa cum ma facut mama si tata.........dar nu asa cum ai scris tu mai sus..:o
I didn't ask u if u had a laptop.....:rolleyes:
J'adore
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mar Dec 03, 2002 1:36 am

hm....n-am chef de tine...esti foarte plictisitoare! Nu ca nu mi-a facut placere sa ma cert cu tine, dar ce rost are cand tu si asa nu intelegi nimic din cea ce spun eu si atata timp cat n-ai nimic inteligent de adaugat??

am spus laptop pentru ca pe asta sunt! Preferi sa te mint sa-ti spun calculator daca calculatorul nici nu e dat drumul :con:

hai ca te las...nu neaparat ca esti plictisitoare (totusi, ai fost si distractiva...uitasem ce prosti sunt uni) dar saracutzu Sopra a inebunit mai devreme cand a vazut cat are de citit si n-am chef sa-l inebunesc si mai rau (:kiss: 4 Sopra) :D
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mar Dec 03, 2002 1:38 am

astazi cred ca am facut schimb de identitate cu Neamtzu... hehe... doar asa imi explic de ce el era pe Animal X si eu pe Parazitii :D

(sa nu ma omori ok?)
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mar Dec 03, 2002 2:51 am

:rolleyes:

;a
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Hera » Mar Dec 03, 2002 3:16 am

Aliosha, ma ofer voluntara la datul unora cu capul de pereti!

;a
Hera
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mar Dec 03, 2002 9:46 am

Bad Girl, Jaded, lil'lizard: de ce autocenzura mea nu va trimiteti voi pemeuri? Ce, sunt eu obligat sa citesc toate ecscrementele pe care le scoateti voi pe gura prin intermediul tastelor?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=5072

Mesajde marian jan » Mar Dec 03, 2002 1:44 pm

sopra,nu crezi ca e mai grav ce fac batutele astea in cap decat injuraturile pentru care iau BAN altii?
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Nicholas_Alex » Mar Dec 03, 2002 3:16 pm

*loooool* nu am mai ris asa de mult....tari fetele! Nu as vrea sa intr-un gura lor...parca asa un dialog am vazut odata la teatru de stat, cind ne-a dus cu japca sa vedem nu stiu ce nebuneala de teatru...da nu mai stiu cu ce era, ca eu incercam sa ma uit sub fusta lui una Lili de care eram indragostit..
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Mar Dec 03, 2002 5:21 pm

pana la urma care a cashtigat mai sus? :con:... ca eu am adormit dupa primele 3 posturi :)
Sopra Tutt1
Junior Member

Aberatia zilei (episodul doi)

Mesajde baixinho© » Joi Dec 05, 2002 9:51 am

De mí£nanci peste oceanic
Si bei vin de la Obor!
Nici in (autocenzurí£) nu te doare,
Nici de pí£sí£ricí£ nu ti-e dor!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde marian jan » Joi Dec 05, 2002 2:08 pm

de pasarica mi-e dor oricand :D
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Superba Oana » Joi Dec 05, 2002 2:37 pm

Originally posted by Alin
de pasarica mi-e dor oricand :D

stim ,draga, stim.....
da' nu cred ca esti singurul.....:p
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
Superba Oana
Junior Member

Mesajde omu de ieri » Joi Dec 05, 2002 3:04 pm

de ce intrebam de ce? sau..de ce stau casele afara? deoarece pentru ca, findca, probabil!
omu de ieri
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma