Cea mai frumoasa vedeta din Romania
Moderator: anjin-san
3608
Initial trimis de Alondra
Monica Barladeanu
aici nu pot sa te contrazic. in fiecare seara/noapte am ocazia sa o vad imbracata in pielea goala (nu in vreun poster ceva, ci "live") si pot spune ca este aproape perfecta. nu spun perfecta, deoareece nu cred ca exista perfectiunea intruchipata.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Sweet
Dana Nalbaru ( Hi-Q ) mi se pare o frumusetze naturala care nu incearca sa se impuna prin machiaj si haine.Are o varsta pe care icnearca cu disperare sa o ascunda , totusi arata foarte bine(fondul de ten face intr-adevar minuni)
In poza de jos Leancik eu sunt
}{ ciao
In poza de jos Leancik eu sunt

Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
- Sweet_model
- Junior Member
Re: Hmmmm...
corect!!!!!anca e cea mai frumoasa!!!!toti cei care iubesc class pt muzica sau aspectul fetelor anca si mihaela sunt invitati in forumul class:forum.classonline.roInitial trimis de Love2Fly
Anca de la Class....aia da frumusete naturala!:)
- Unregistered
zise cineva din Class! Anca e departe de a fi cea mai frumoasa vedeta din Romania. Este frumoasa, n-am ce zice, dar nu cea mai frumoasa! Frumusete naturala gasesti la Barladeanca.
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
Mie imi place de :
Lili Sandu - am vazut-o azi la teo, si e destul de dragutica
Monica Barladeanu - mi se pare super frumusica
Nici Alexandra Mutu nu-i urata
Imi place Angel...ca nu se machiaza, si e draguta!
In rest...nu mai stiu..ma mai gandesc...
Lili Sandu - am vazut-o azi la teo, si e destul de dragutica
Monica Barladeanu - mi se pare super frumusica
Nici Alexandra Mutu nu-i urata
Imi place Angel...ca nu se machiaza, si e draguta!
In rest...nu mai stiu..ma mai gandesc...
Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci când sunt cu tine. Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, nu înseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa. Un prieten adevarat te prinde de mâna si îti atinge inima. Pentru lume tu esti o singura persoana, dar poate pentru o singura persoana esti intrega lume.
So sweet...;r
Ufff...:love: ...:G
So sweet...;r
-
M|haElla` - Junior Member
bai baicsu
baicsule da matale esti armasar de inchiriat sau matale inchiriezi fetitze ca sa te distrezi cu ele pe rand ca nu-ti ajung vezi doamne cate 2-3 pe noapte
Just because I don't like to fight doesn't mean I can't.
-
Mithos - Junior Member
cat despre?!
sa zicem ca angelina jolie stie ca e frumoasa si fara sa credetzi voi asta, si mai buna decat barladeanca sau raduleasca sau ma rog dar si astea sunt bune dale dracu ca sunt romance ce mama lor de le-a facut asa de bune
-
Mithos - Junior Member
casa ma iau si io dupa mithos pun si io o poza cu trandafiri pentru toate romancele bune rau
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
sa zicem ca angelina jolie stie ca e frumoasa si fara sa credetzi voi asta, si mai buna decat barladeanca sau raduleasca sau ma rog dar si astea sunt bune dale dracu ca sunt romance ce mama lor de le-a facut asa de bune
Parca era vorba de romance!
Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci când sunt cu tine. Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, nu înseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa. Un prieten adevarat te prinde de mâna si îti atinge inima. Pentru lume tu esti o singura persoana, dar poate pentru o singura persoana esti intrega lume.
So sweet...;r
So sweet...;r
-
M|haElla` - Junior Member
4178
Initial trimis de Mithos
baicsule da matale esti armasar de inchiriat sau matale inchiriezi fetitze ca sa te distrezi cu ele pe rand ca nu-ti ajung vezi doamne cate 2-3 pe noapte
deci nici una nici alta. ele face dragoste cu mine de placere.
ANTI
-
mai da cum asa
atunci esti atre rau mai baicsu
-
Mithos - Junior Member
pai si romance
asta pt mihaela dar si altele mai bune
-
Mithos - Junior Member
4185
mai nene, da ai probleme mari de tot de bagi sase posturi 1 dupa altu si consecutive.
ANTI
-
Re: 4185
Initial trimis de baixinho ©
mai nene, da ai probleme mari de tot de bagi sase posturi 1 dupa altu si consecutive.
nu e vorba de asta mai baicsu, dar avroia si eu sa imi pun un avatar si de aceea, sper ca intelegi
-
Mithos - Junior Member
4186
Initial trimis de Felix
Barladeanca ma calca pe nervi ...tare desteapta se mai crede ,dar ..da in gropi.
ma nea, can te i-ei de ibuita mea, e ca si cum tea-i lu-a de mine. pentru ca finca na-i stiut, trec cu vederea, da la prima abatere te ard de dracii te gaseste. asa sa sti.
ANTI
-
..
Ileana Lazariuc a fost colega mea de clasa in generala..la scoala nr 5 din Piata Romana....
Ceea ce pot sa zic despre ea este ca ..cu sigurantza garantata are silicon..deoarece avea chiar sanii foarte foarte mici in clasa 8..genul de plat..buzele dintotdeanuna le-a avut groase..dar din cate am intzeles este ca si-a mai pus si un pic de silicon si-n buze...
In rest ..heh ce pot sa zic ...primul barbat din viata ei este un tip pe care-l cheama Lucius..un tip slabanog dar senzual din fire...
Din generala ne-am mai vazut un picutz si in perioada liceului dar ea deja se inflitrase in lumea mondena datorita mamei...era atat de toanta incat ne spunea ca ii este frica sa se intalneasca cu reporterii din cauza faptului ca nu stie sa se exprime bine...
Altceva??..hmm pai numele ei adevarat este Criganutza Ileana..noi ii spuneam Elena..am fost un pic socata sa-i vad numele real la Tele Ileana...
Era la un moment dat inebunita dupa varul lui Vacaroiu....Costin il cheama...sincer si mie imi placea tipu ..invatza la Sava..
N-a fost niciodata atras de ea ..si chiar un tip Ionut radea de ea la un moment dat..ii se spunea limba de vaca ..probabil cand s-au sarutat nu i-a placut din cauza faptului caci limba ei era aspra..
Hai ca nu sunt reaaaa...dar v-am facut unpicutza imagine despre fosta "copila" Ileana Criganutza...nu sunt minciuni..poate as putea spune mai multe ..dar ma opresc aici
Va pupic,
Nanuk
Ceea ce pot sa zic despre ea este ca ..cu sigurantza garantata are silicon..deoarece avea chiar sanii foarte foarte mici in clasa 8..genul de plat..buzele dintotdeanuna le-a avut groase..dar din cate am intzeles este ca si-a mai pus si un pic de silicon si-n buze...
In rest ..heh ce pot sa zic ...primul barbat din viata ei este un tip pe care-l cheama Lucius..un tip slabanog dar senzual din fire...
Din generala ne-am mai vazut un picutz si in perioada liceului dar ea deja se inflitrase in lumea mondena datorita mamei...era atat de toanta incat ne spunea ca ii este frica sa se intalneasca cu reporterii din cauza faptului ca nu stie sa se exprime bine...
Altceva??..hmm pai numele ei adevarat este Criganutza Ileana..noi ii spuneam Elena..am fost un pic socata sa-i vad numele real la Tele Ileana...
Era la un moment dat inebunita dupa varul lui Vacaroiu....Costin il cheama...sincer si mie imi placea tipu ..invatza la Sava..
N-a fost niciodata atras de ea ..si chiar un tip Ionut radea de ea la un moment dat..ii se spunea limba de vaca ..probabil cand s-au sarutat nu i-a placut din cauza faptului caci limba ei era aspra..
Hai ca nu sunt reaaaa...dar v-am facut unpicutza imagine despre fosta "copila" Ileana Criganutza...nu sunt minciuni..poate as putea spune mai multe ..dar ma opresc aici
Va pupic,
Nanuk
-
Nanuka - Mesaje: 1510
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma