Comentarii (im)pertinente la "Forumistul lunii"
Moderator: anjin-san
il asteptam si pe eye sa voteze..dupa care tragem linie. cu cat mai putini votatori...cu atat mai putine calcule pt. mine...cu atat mai bine. :o
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
a'ma... shi mie mi sa spart un vot. trei puncte! nush ce sa fac? cre ca mai bine ma duc unde am treaba shi vin mai incolo. de votat cra ca pan la urma o sa votes, nui de alta, da am neshte datori.
-
neatza - Mesaje: 5820
lasa mah..ca iti dau eu 3 p de ziua ta...sa nu mai plangi.
imi opresti si mie niste fursecuri ? :"
imi opresti si mie niste fursecuri ? :"
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
esht dragutz. maine poate amsa te sarut. da' eo shtiu ca tu deja ai dat puncetelealea.. da eo sun baiat bun.
eo itz opresc ce vrea mushchii tai: fursecur, ber, vinoase, tzuici, gotci... avem de toate. da tu cum vii sa le iei?
eo itz opresc ce vrea mushchii tai: fursecur, ber, vinoase, tzuici, gotci... avem de toate. da tu cum vii sa le iei?
-
Initial trimis de Oribilul Mosh
Important
Peste aproximativ 12 ore va incepe votarea pentru o noua editie a deja popularului concurs "Forumistul lunii" .
Se introduce o regula foarte importanta : nu se mai accepta doar enumerarea propusilor. langa fiecare nominalizat trebuie sa scrieti o referire la unul dintre posturile sale din luna respectiva , post care v-a impresionat sau placut in mod deosebit. puteti face referire si la mai multe posturi. de asemenea...cateva cuvinte despre cel nominalizat. unii forumisti au respectat aceasta regula mereu. altii nu...dar se vor conforma acum. nominalizarile fara explicatii nu se iau in calcul.
Bafta tuturor in detronarea lu' eye ! :o
io votez cu moshu si cu postu asta,ca tare e mai scris din inima,asa!mie mi-au dat lacrimile si am simtit ca o palpitatie in inimioara,ca atunci cand te indragostesti si tresalti de emotie.ce mai tura vura,moshu rulz!e trendi,fensi,cul!
-
SOD - Mesaje: 6035
nu stiu. :cry:
nu poti sa-mi trimit prin 90 ? ma intalnesc cu ea in statie la tramvai si imi da ea pachetul ! :p
angus...tot aiurea ai votat. motivatii impertinente. ma doare in maimutza ca a revenit dana pe forum. ma doare in maimutza ca te binedispune baixo. exemplifica. da exemple de posturi. lasa-ne cu gargara. :mad:
nu poti sa-mi trimit prin 90 ? ma intalnesc cu ea in statie la tramvai si imi da ea pachetul ! :p
angus...tot aiurea ai votat. motivatii impertinente. ma doare in maimutza ca a revenit dana pe forum. ma doare in maimutza ca te binedispune baixo. exemplifica. da exemple de posturi. lasa-ne cu gargara. :mad:
-
adu mai Nighty..2,3 fursece in buzunar. ce esti chitra asa ?
-
Nightmare a votat corect !
anguse...am zis ca luna asta putem vota si un singur candidat , sau doi. chestia e ca votul il exprimam tot de'odata....nu pe parti..asa ca dumneata.
o sa ma sfatuiesc cu Master eye ...sa vedem ce e de facut cu votul lu' matale. oricum..rostesti 50 de vorbe...din care 49 sunt gargara. :mad:
anguse...am zis ca luna asta putem vota si un singur candidat , sau doi. chestia e ca votul il exprimam tot de'odata....nu pe parti..asa ca dumneata.
o sa ma sfatuiesc cu Master eye ...sa vedem ce e de facut cu votul lu' matale. oricum..rostesti 50 de vorbe...din care 49 sunt gargara. :mad:
-
3443
pai ba, o fi votat ea corect, da cate puncte ii da lu Nicolas? sau se subintelege ca pe Nicolas l-a pus in frunce?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
e de la sine inteles !
gigi , eye ...votati si voi cati oameni vreti (intre 1 si 3 de caciula) ...ca diseara tragem linie.
hai neatza...si tu ! :o
gigi , eye ...votati si voi cati oameni vreti (intre 1 si 3 de caciula) ...ca diseara tragem linie.
hai neatza...si tu ! :o
-
3448
pai daca e sa votez, imi dau mie trei puncte, lu maimutza lu foca - 2 si lu limba lu foca - 1, macar sa stiu de ce imi anulez votu, nu sa-mi bagi motive de tot rahatu. da nu votez, ma, nu votez, sa vedem ce-mi faci.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
deci eo luna asta no sa votez, pe motiv ca nu mai ie distractzie. totul a devenit prea formal. in plus, din motive care ma depashesc, regulile se schimba intr-un ritm prea ametzitor pentru naturelu meu firav. adica la inceput se hotarashte ceva din care citez mai jos:
dupe care se hotarashte exact pe dos shi iarash citez
ba, in plus, se mai da shi o esplicatzie care, chipurile are rolul de a lamuri:
pai, fac shi eo o intrebare: cum po sa te conformez unei reguli care nu a existat?
in concluzie: nu cer sa se schimbe nimica, doar anuntz ca eo nu voi mai vota. preferintzele shi antipatiile mele le cunoashte deja toata lumea. care este.
Regulile sunt foarte simple :
[...]
6.daca vreti sa face comentarii asupra celor ce ii votati este permis (puteti adauga un mic comentariu in paranteze , dupa numele celui pe care l-ati votat)
Succes si distractie placuta ! :o
dupe care se hotarashte exact pe dos shi iarash citez
Se introduce o regula foarte importanta : nu se mai accepta doar enumerarea propusilor. langa fiecare nominalizat trebuie sa scrieti o referire la unul dintre posturile sale din luna respectiva , post care v-a impresionat sau placut in mod deosebit. puteti face referire si la mai multe posturi. de asemenea...cateva cuvinte despre cel nominalizat.
ba, in plus, se mai da shi o esplicatzie care, chipurile are rolul de a lamuri:
unii forumisti au respectat aceasta regula mereu. altii nu...dar se vor conforma acum.
pai, fac shi eo o intrebare: cum po sa te conformez unei reguli care nu a existat?
in concluzie: nu cer sa se schimbe nimica, doar anuntz ca eo nu voi mai vota. preferintzele shi antipatiile mele le cunoashte deja toata lumea. care este.
-
bunica'miu , D-zeu sa-l ierte , avea o vorba : paguba'n ciuperci ! o folosesc si eu acum..la adresa lu' neatza & baixo ....ca nu voteaza ei. :o
-
Voi am impresia ca pt o a o vota pe NightWish gasiti marele pretext ca ne-a taiat mie si lui Love2Fly "vorba din gura" si punctul pe "I" care se pare ca a devenit deja o expresie uzuala in vocabularele dvs,prea mari ai Forumului.
Cred ca NightWish a noastra a ajuns a doua Ioana D`arc...ma bucur ca ti-am oferit ocazia asta...dak nu eram eu tot o anonima erai..
Desigur ca glumesc,la cat mai multe puncte celor mai buni!
Cred ca NightWish a noastra a ajuns a doua Ioana D`arc...ma bucur ca ti-am oferit ocazia asta...dak nu eram eu tot o anonima erai..

Desigur ca glumesc,la cat mai multe puncte celor mai buni!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
Initial trimis de Nightmare
[B]Nicholas_Alex
Ii citesc de mult timp sfaturile de pe forumul despre sex si chiar m-am hotarat sa ii cer ajutorul. [/B]
tie ce iti trebe ma sfaturile lu Nicu ? daca zici ca ai tai iti fac gura si pt faptul ca au aflat ca ai prieten ... io zic sa mai astepti
-
monk - Mesaje: 2747
Lool. Asa este, ai mei nu vor sa am prieten, dar asta nu inseamna ca trebuia sa imi fac primul prieten la 18 ani.
I-am cerut sfatul pentru ca aveam nevoie de sfatul unei persoane mature.
I-am cerut sfatul pentru ca aveam nevoie de sfatul unei persoane mature.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
-
Nightmare - Junior Member
Clasament general forumistul lunii septembrie
1.Nicholas_Alex 20 p
2.baixinho 4 p
3.Nightwish 4 p
-----------------------
4.angus , aphex 3 p
6.BloodOnMoral , neatza 2
sa intzeleg eo d'acilea ca ezista locu cinci care a loat 2.50p? sau ca locu cinci ie afex?
1.Nicholas_Alex 20 p
2.baixinho 4 p
3.Nightwish 4 p
-----------------------
4.angus , aphex 3 p
6.BloodOnMoral , neatza 2
sa intzeleg eo d'acilea ca ezista locu cinci care a loat 2.50p? sau ca locu cinci ie afex?
-
mai neatza...vad ca nu intamplator ai avatarul pe care'l ai ! :p
gigi sau eye....explicatzi voi lu' neatza de ce nu exista locul 5.
gigi sau eye....explicatzi voi lu' neatza de ce nu exista locul 5.
-
deci cred shi eo ca din moment ce eo miam ales avataru, el na aparut acolo in mod intamplator.
totush, poate im esplica shi mie cineva (orcine) de ce la forumishtii lunii iunie (vez locurile 6-7; 8-9 shi 10-11) shi iulie (vez 4-5 shi 8-9) ezista deferentza de locur in ciuda egalitatzii de punte, ca dup'aia sa sentample ca la sectembre shi agost cand na mai fost asha. cu toate ca am citit regulamentu, nu scria nicairea de impartzirea locului, ba, o contrer (au contraire, pur le conesior) de departajarea celor care au acelash numar de punte in functze de cum lea dobandit. coroborand (!) informatzia asta cu rezultatul optzinut, creieru meu a fost indreptatzit sa puna aceasta intrebare: ce sa patzit cu locu cinci?
totush, poate im esplica shi mie cineva (orcine) de ce la forumishtii lunii iunie (vez locurile 6-7; 8-9 shi 10-11) shi iulie (vez 4-5 shi 8-9) ezista deferentza de locur in ciuda egalitatzii de punte, ca dup'aia sa sentample ca la sectembre shi agost cand na mai fost asha. cu toate ca am citit regulamentu, nu scria nicairea de impartzirea locului, ba, o contrer (au contraire, pur le conesior) de departajarea celor care au acelash numar de punte in functze de cum lea dobandit. coroborand (!) informatzia asta cu rezultatul optzinut, creieru meu a fost indreptatzit sa puna aceasta intrebare: ce sa patzit cu locu cinci?
-
sa mor daca inteleg ce spui. vrei un forum separat pe care sa postezi doar tu cu angus ? :rolleyes:
domne...eu am zis asa...pe locul 4 ...se afla 2 oameni....la egalitate. nu putem da unuia locul 4 si altuia locul 5...pentru ca sunt la egalitate perfecta. pe urma zicem asa...primii 5 concurenti ocupa locurile de la 1 la 4. urmatorul concurent...va ocupa locul 6...ca 5 locuri sunt deja ocupate.
altceva ce sa mai zic ? stiu ca n-ai inteles nici acum...si vei continua sa ma intrebi "de ce ? " . asta e....big dog e cel destept dintre doi caini stupizi....asa ca nu ma mai mira nimic.
domne...eu am zis asa...pe locul 4 ...se afla 2 oameni....la egalitate. nu putem da unuia locul 4 si altuia locul 5...pentru ca sunt la egalitate perfecta. pe urma zicem asa...primii 5 concurenti ocupa locurile de la 1 la 4. urmatorul concurent...va ocupa locul 6...ca 5 locuri sunt deja ocupate.
altceva ce sa mai zic ? stiu ca n-ai inteles nici acum...si vei continua sa ma intrebi "de ce ? " . asta e....big dog e cel destept dintre doi caini stupizi....asa ca nu ma mai mira nimic.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
-
unu) ar fi o idee...
doi) ai dreptate: nici acu n-am intzeles.
trei) nu te mai intreb "de ce"
cinci) multzam de poza. no aveam.
doi) ai dreptate: nici acu n-am intzeles.
trei) nu te mai intreb "de ce"
cinci) multzam de poza. no aveam.
-
Initial trimis de Regina Matrashita
Voi am impresia ca pt o a o vota pe NightWish gasiti marele pretext...
si iar a grait vocea ratziunii diluate si persecutate. apoi sper ca glumeai d'soara, sa nu credem noi si mai marii forumului ca ne rod invidiile chiar atat de tare si aprig, ca nu-i frumos, plus ca tu ai un avantaj inaintea mea, esti mai tinerica si mai sprintena, ai toata viata inainte si timp berechet sa-ti chemi pe forum rudele primare, secundare si tertiare sa te voteze. pe mine medalia de argint si bronz, respectiv locul 2 si locul 3, obtinute aicisa mi-au incalzit sufletul, tinand cont de faptul ca eu mereu am fost premianta pe linie si tare-mi doream sa cunosc sentimentul secundului si tertzerului.

matrashito, matrashito, am io impresia sau asta chiar se cheama 'patetism'?! sa ne spuna moshul, posesor de dex si vorbitor al limbii romane academice, ce-nseamna asta.

moshule, tu ce patisi? ca sezonul anofelilor s-a trecut!
cu placere, alexei.

-
nocturna - Mesaje: 8725
Scumpa mea Nightwish ,
Zilele mele sunt tot mai scurte. Se apropie iarna. Vremea elfilor a trecut. Nu stiu ce sa zic...dar am consultat dictionarul si am dat de boala prietenei tale sprintena (buna gluma) si tinerica. Uite ce zice la carte despre aceasta grava maladie : psihoza caracterizata de un delir de persecutie sistematizat si interpretativ. Nu inteleg valoarea aceste definitii. Doar ti-am spus-o , ca m-ai intrebat.
Acestea fiind spuse...va rog frumos nu va mai certati pe acest forum , care este sfant...fiind moderat de umilul slujitor al Domnului....eyewitness.
Zilele mele sunt tot mai scurte. Se apropie iarna. Vremea elfilor a trecut. Nu stiu ce sa zic...dar am consultat dictionarul si am dat de boala prietenei tale sprintena (buna gluma) si tinerica. Uite ce zice la carte despre aceasta grava maladie : psihoza caracterizata de un delir de persecutie sistematizat si interpretativ. Nu inteleg valoarea aceste definitii. Doar ti-am spus-o , ca m-ai intrebat.
Acestea fiind spuse...va rog frumos nu va mai certati pe acest forum , care este sfant...fiind moderat de umilul slujitor al Domnului....eyewitness.
-
JUMATATE ? ar fi bine ! tzi se anuleaza toate in afara de cel al lui Love2Fly care a motivat corect.
restu..e frectie.
of,of...Gabizzule....te si vedeai medaliat cu aur.
restu..e frectie.

of,of...Gabizzule....te si vedeai medaliat cu aur.

-
pai da normal ca ma vedeam medaliat !dar cum tu m-ai anuntzat ca orice ar fi mi le anulezi... m-am saturat de fitzele tale! :mad:
si pt fiecare vot anulat vreau argumentare clara si la obiect.
ca din cate vad eu toate se leaga de forum si de ceea ce scriu eu! sa-ti fie clar! :mad:
si pt fiecare vot anulat vreau argumentare clara si la obiect.
ca din cate vad eu toate se leaga de forum si de ceea ce scriu eu! sa-ti fie clar! :mad:
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma