Cain!!!

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde F|y! » Joi Aug 14, 2003 6:31 pm

Cain, am un msg pentru tine: :p Stai acas' si crosheteaza (daca stii macar atat sa faci... );)
Only pilots know why birds are singing!
F|y!
Junior Member

Bleagh!

Mesajde NEmessIS » Joi Aug 14, 2003 10:01 pm

Asta e tot ce am de zis... Nu merita sa pierd mai mult timp cu asa ceva.
If a god of love and life ever did exist... he is long since dead. Someone... something rules in his place.
NEmessIS
Junior Member

Mesajde Nightmare » Joi Aug 14, 2003 10:09 pm

LIL^Angel, nu stie sa croseteze. Nici o problema...Sa se sinucida cred ca stie.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Joi Aug 14, 2003 10:24 pm

Initial trimis de Cain
Baieti si fete, o cunostiinta mi-a atras atentia asupra acestui thread si trebuie sa va marturisesc ca m-am distrat copios citindu-l. Trebuie neaparat sa va multumesc pentru atentia pe care mi-o acordati. Este cu adevarat flatant pentru mine sa observ cu cata energie discutati despre lucrurile negative dar si pozitive ale proiectului meu, incepand cu look-ul si terminand cu melodia in sine. Oricum sper doar ca in continuare sa va pastrati primele opinii legate de mine indiferent de calitatea urmatoarelor mele single-uri si videoclipuri. Desi gusturile se schimba, eu personal apreciez integritatea celor care stiu ce vor si ce le place. Oricum, vroiam doar sa va spun ca, eu cred, asa cum a spus si Henry Wadsworth Longfellow - "There's nothing in this world so sweet as love. And next to love the sweetest thing is hate." Deci, ce faceti voi aici este extrem de sweet. :)

hai mah... ne-o tragem??? ;D
;m
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde F|y! » Sâm Aug 16, 2003 5:43 pm

Wild Rose... nu cred ca are simtul gaurii :p si, ai uitat? :con: "el nu vrea decat banii" ;f
F|y!
Junior Member

Mesajde Unregistered » Lun Aug 25, 2003 1:08 pm

Initial trimis de Cain
Baieti si fete, o cunostiinta mi-a atras atentia asupra acestui thread si trebuie sa va marturisesc ca m-am distrat copios citindu-l. Trebuie neaparat sa va multumesc pentru atentia pe care mi-o acordati. Este cu adevarat flatant pentru mine sa observ cu cata energie discutati despre lucrurile negative dar si pozitive ale proiectului meu, incepand cu look-ul si terminand cu melodia in sine. Oricum sper doar ca in continuare sa va pastrati primele opinii legate de mine indiferent de calitatea urmatoarelor mele single-uri si videoclipuri. Desi gusturile se schimba, eu personal apreciez integritatea celor care stiu ce vor si ce le place. Oricum, vroiam doar sa va spun ca, eu cred, asa cum a spus si Henry Wadsworth Longfellow - "There's nothing in this world so sweet as love. And next to love the sweetest thing is hate." Deci, ce faceti voi aici este extrem de sweet. :)

Apropo, de ce esti dat cu ruj pe buze? si cu contur! cah! esti baiat bre!
Unregistered

Mesajde F|y! » Mie Aug 27, 2003 8:29 pm

ca sa fie si mai libidinos decat atunci cand nu e machiat! d'aia s-a dat cu ruj!! :) nu cred ca exista unu' mai nashpa ca asta! :bleah:
F|y!
Junior Member

in caz ca mai "treci" pe-aici...

Mesajde usualflow » Joi Aug 28, 2003 12:39 pm

Initial trimis de Cain

uite, chiar nu stiu ce fel de om esti.... exista doua variante:
A). te-ai gandit sa impresionezi sau sa dai dovada de integritate mentala postand aici un astfel de mesaj.... in cazul asta valoarea ta ca om nu poate echivala decat cu "valoarea" din p.d.v. calitativ a pieselor pe care le interpretezi. [ asa.....si
B). post-ul tau pur si simplu oglindeste, timid, felul tau de a fi.....atunci nu-mi ramane decat sa ma intreb cum poate un om aparent descuiat la minte sa cante asa o aberatie cum s-a dovedit a fi primul tau single....

ma rog.... :con:

Macar recunosti ca te-a dat afara Moga din studio? :o
usualflow
Junior Member

Mesajde SiMiCs » Joi Aug 28, 2003 1:53 pm

Loooool!! :)) ..Apropo...dak stie cineva..cand are concerte..Cain asta..sa ma anunte si pe mine...am vazut azi in fata blocului:)) o lada plina cu prune stricate:)) asi vrea...sa i le fac cadou..lu ..Cain!:)) ..Vedeti ce darnica sunt?? :p
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Re: Cain!!!

Mesajde Studentul » Sâm Aug 30, 2003 5:42 am

Initial trimis de Sw33tie
M`am indragostit!! Ati vazut ce beton arata Cain?;) :p
* Are un par super sexi asha, lungut!! Brunetel frumos pana peste :D..
* Are un corp beton de beton!!! Oare practica vreun sport? O fi atlet?? hmm.. :confused: :confused:
*Are o tenta usor erotica shi "te vrajeste" cu privirea lui!!
*O voce care, insa, cam lasa de dorit desi..nu e prea rau! Dar totusi..

Voi ce ziceti??
ma noi suntem din satu mare de la no nem si stim noi ce stim si boram tot orasul pe cain , ne bagam toate pulele in el si in toata familia lui de ordinar borat si cine l-o facut deeci stiu eu ce stiu baby si oare ce pula mea stiu? sa dau cu cardu si cu banu ??? bagamia-s pula in tine ma cacatule dau-ai lu mata cu cardu pensie alimentara la hotelu de batrani hmmmm si vomit ca imi vin o gramada in cap da nu le mai pot decarta
Studentul

Mesajde Studentul » Sâm Aug 30, 2003 5:59 am

ma noi suntem din satu mare de la no name si stim noi ce stim si boram tot orasul pe cain , ne bagam toate pulele in el si in toata familia lui de ordinar borat si cine l-o facut deeci stiu eu ce stiu baby si oare ce pula mea stiu? sa dau cu cardu si cu banu ??? bagamia-s pula in tine ma cacatule dau-ai lu mata cu cardu pensie alimentara la hotelu de batrani hmmmm si vomit ca imi vin o gramada in cap da nu le mai pot decarta
Studentul
Junior Member

cain shi abel

Mesajde LENNY-KRAVITZ » Sâm Aug 30, 2003 6:11 am

Auzi ma zdreantza ordinara poate ai citit mesaju de la "studentul",da ala din satu mare..........mai am shi eu ceva de adaugat aici............
Cum pula calului poate satzi debiteze cerebelul asemenea aberatzi"Tenta erotica",mai tu ai inebunit?eshti varza ?cei cu tine ?de unde eshti mah? din Calarashi,Pitesht,drobeta turnu severin?din ghetz din ghehena tzarii?
Itzi dau ieu tzi atlet numai hai aici................
shi in final vomit pe tot cainul asta NU MAI SUPORTTTTTTTTTTTTT mai bine ascult RA FA GA shi MANELE RELOADE CU ALESHI AIA DISTRUSHI DE VALY STORM ..............
ASHA CA DRAGA NATZIUNE REVENITZIVA DIN ANOMALIA ASTA PSHIHICA DE RAHAT........................
DECA MAI AUD DE CAIN II sa va futa in gura pe cel mai shmecher din romania DEBELO
LENNY-KRAVITZ
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mar Sep 02, 2003 8:20 pm

Eu zic ca acest fenomen numit Cain e de toata greata!Un obsedat sexual,badaran si care nu are ce face decat sa polueze si mai mult muzica romaneasca.L-as sfatui sa se faca gigolo mai bine.....daca o sa-l vrea cineva!
Unregistered

Mesajde RAZVAN2002 » Mie Sep 03, 2003 10:06 am

melodia pe care a scos-o Cain e penibila din toate punctele de vedere.......si el nu seamana a barbat.no offense!
POATE-NTR-O ZI O MAMA PLANGE ..
CA BAIATU' EI S-A DUS
TOT ATUNCI UNA CE NASTE RADE C-ARE UNU-N PLUS
YEAH,IN CARTIER VIATZA NU S-A OPRIT..AS PUTEA SA POVESTESC LA NESFARSIT
RAZVAN2002
Junior Member

Mesajde T.Z.K.A » Joi Sep 04, 2003 10:49 pm

:dir: [B]Sw33tie mai bine te duci in padure.... [/B]

:moon:
Bafta tuturor!
No offence!
Danke pt. atentzie!!!
T.Z.K.A
Junior Member

Mesajde Weirda » Vin Sep 05, 2003 1:36 pm

Initial trimis de T.Z.K.A
:dir: [B]Sw33tie mai bine te duci in padure....

:moon: [/B]

in sfarsit un sfat intelept pe tot threadu` asta.. :o
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Re: FACETI LOC!!!!

Mesajde Dreamy_Girl » Lun Sep 08, 2003 9:34 pm

Initial trimis de T.Z.K.A

Pazea fratzilor...s-a nervozat Sw33tie pe mine.... intra ca Unregistered si injura... :no: Nu-i frumos... te vede lumea... nu pot decat sa-ti inmanez un sincer RUSINIKA-RUSINIKA!!! [-o [-X :nope:

Nu stiu cine o fi Unregistered asta, dar sa stii ca ai deptate sa spui "Rusinica": chiar nu putem sa avem o discutie normala, fara sa ne jignim si sa ne injuram? Totusi, n-am vazut pe nicaieri scris "Usa cortului" ca sa vorbim asa!
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
Dreamy_Girl
Junior Member

Re: Re: FACETI LOC!!!!

Mesajde Weirda » Lun Sep 08, 2003 10:01 pm

Initial trimis de Dreamy_Girl
Totusi, n-am vazut pe nicaieri scris "Usa cortului" ca sa vorbim asa!

cortu` are usa?!? :con: hmmmz.... :D
Weirda
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mar Sep 09, 2003 11:29 am

ie cocutza mea dom`le!! ati inteles? ie a mea dom`le!! ie desteapta si sexoasa si ie buna la pat.. ce sa-i mai ceri... Caine, oamenii e prosti maica! nu`i baga in...seama!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mar Sep 09, 2003 9:25 pm

Initial trimis de Wild Rose
ie cocutza mea dom`le!! ati inteles? ie a mea dom`le!! ie desteapta si sexoasa si ie buna la pat.. ce sa-i mai ceri... Caine, oamenii e prosti maica! nu`i baga in...seama!

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLL
Unregistered

Mesajde SiMiCs » Mar Sep 09, 2003 9:37 pm

Unregistered :lol: saracu de tine!!!...mai incet ma!!..am inteles toti...din prima!!..nu trebuia sa te lungesti in halu asta!!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mar Sep 09, 2003 9:50 pm

Initial trimis de Studentul
ma noi suntem din satu mare de la no name si stim noi ce stim si boram tot orasul pe cain , ne bagam toate pulele in el si in toata familia lui de ordinar borat si cine l-o facut deeci stiu eu ce stiu baby si oare ce pula mea stiu? sa dau cu cardu si cu banu ??? bagamia-s pula in tine ma cacatule dau-ai lu mata cu cardu pensie alimentara la hotelu de batrani hmmmm si vomit ca imi vin o gramada in cap da nu le mai pot decarta

1) Se zice "pulile" pentru ca este forma articulata a substantivului "pula" cu pluralul "pulI" cu "i" dom`le cu "i" ..
2)"deeci stiu eu ce stiu baby si oare ce pula mea stiu?"
se scrie "deci" si "stiu eu ce stiu baby" se scrie intre ghilimele
3)"stiu eu ce stiu baby si oare ce pula mea stiu? sa dau cu cardu si cu banu ???" ..lolo..pai barvo lui dom`le.. chiar daca nu e prea talentat, face bani...fara sa`i pese ce ziceti voi!!!
4)"bagamia-s pula in tine ma cacatule dau-ai lu mata cu cardu pensie alimentara la hotelu de batrani hmmmm si vomit ca imi vin o gramada in cap da nu le mai pot decarta": se scrie "baga-mi-as"
dar mi`e lene sa`ti mai explic de ce... shi.. in al doilea rand.. asteapta sa`l vezi in fata sa vorbesti la persoana a 2`a.. lolo.. pana atunci "recita" si tu la pers. a 3`a..Ca nu`s eu Cain!

AM ZIS!!!
Unregistered

Re: cain shi abel

Mesajde Unregistered » Mie Sep 17, 2003 5:27 pm

Initial trimis de LENNY-KRAVITZ
Auzi ma zdreantza ordinara poate ai citit mesaju de la "studentul",da ala din satu mare..........mai am shi eu ceva de adaugat aici............
Cum pula calului poate satzi debiteze cerebelul asemenea aberatzi"Tenta erotica",mai tu ai inebunit?eshti varza ?cei cu tine ?de unde eshti mah? din Calarashi,Pitesht,drobeta turnu severin?din ghetz din ghehena tzarii?
Itzi dau ieu tzi atlet numai hai aici................
shi in final vomit pe tot cainul asta NU MAI SUPORTTTTTTTTTTTTT mai bine ascult RA FA GA shi MANELE RELOADE CU ALESHI AIA DISTRUSHI DE VALY STORM ..............
ASHA CA DRAGA NATZIUNE REVENITZIVA DIN ANOMALIA ASTA PSHIHICA DE RAHAT........................
DECA MAI AUD DE CAIN II sa va futa in gura pe cel mai shmecher din romania DEBELO

Zdreanta ordinara sa`i zici lu` doamna ma`ta!!!!
Unregistered

Mesajde Unregistered » Mie Sep 17, 2003 5:30 pm

Initial trimis de d3a^crazY

in sfarsit un sfat intelept pe tot threadu` asta.. :o

Suge`mi soseta si linge`mi chilotii :))))
Unregistered

Cain - copilul sugativa

Mesajde T.Z.K.A » Mie Sep 17, 2003 10:27 pm

Cain --- hmmmm, pai revin si spun apasat : Ce bine ca nu se mai difuzeaza pe Mtv...:) in sfarsit pot sa ma uit linistit la canul meu favorit de muzichie....desi... a aparut iar domnul "DILER" --- un cah mai mare nici ca se putea...parca ar fi fratiorul mai mic al lui CAIN...

Concluzie: Lasati-ne bai copiilor...incercati alte cariere...

Huooooooooooo!!!!!!!!

P.S: Ce spui domnu' admin....acum sunt ontoppic???

Citeste semnatura....SARUT'MANA :)
T.Z.K.A

cain rulz

Mesajde fizz » Mar Oct 14, 2003 9:22 am

Draga Cain,

Sunt un barbat tanar, sexy, potenta mare.
mam indragostit de lookul tau stil gay si vroiam sa stiu daca putem coresponda.
fanii sau ne-fanii Cain sa imi scrie la adresa de e-mail:
i_am_a_goldfish_2002@yahoo.com
sunt DESCHIS la noi experiente, sociabil si prietenos cu oricine indiferent de sex
va pup dulce,
Flavius

P.S.: imi place pe la spate
fizz

Mesajde Abaddon » Mie Oct 15, 2003 11:37 pm

Nu stu de voi ce ziceti da io zic ca un mare ratat din orice punct de vedere ... si din melodia lui pe care am ascultat-o intamplator toate da toate fetele sunt materialiste ..... Nu io am zis-o ...
a zis-o un poponar. M-am cam saturat sa vad chestii dastea care apar peste noapte si se cred mari staruri.... ;a ;a ;a
Noma Flactis Xombuxer
Abaddon
Junior Member

Mesajde I`m With You » Joi Oct 16, 2003 5:35 pm

Complet aiurea..
l`am vazut si in anumite interviuri a unor emisiuni si sa nu va suparati pa mine d`a are o greatza in voce,iar melodia mi se pare penibila...
I`m With You
Junior Member

Mesajde Weirda » Joi Oct 16, 2003 6:16 pm

God! inca se vb despre acel specimen... :bleah:
Weirda
Junior Member

Mesajde Unregistered » Joi Oct 16, 2003 8:58 pm

Hmmm... am aflat ceva nou: ala e "barbat" si canta "muzica"! Pe cont propriu nu mi-as fi dat seama niciodata... Hmmm... numai cand ma gandesc la melodie si nu-mi vine nimic in minte... Desi tacerea ar fi ceva intelept! Cui ii place, n-are decat sa asculte. Dar am sesizat coerenta celor kre-l lauda! Il "reconfirma"! ;a :bleah: ;P
Unregistered

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma