Ce ne-a incantat sufletul astazi....

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

1383

Mesajde baixinho© » Lun Ian 06, 2003 12:04 pm

Mi-am cumparat camera video si am pus-o pe birou!
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde JaJa Beens » Lun Ian 06, 2003 2:11 pm

Daca accesoriul a fost inclus in pret sa-mi zici si mie de unde o ai cumparat-o
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde Aragorn » Mar Ian 07, 2003 2:08 am

Azi mi-a incantat sufeletul faptul ca am scapat cu 30 de minute mai devreme de la clasa de C ...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde bhuttu » Mar Ian 07, 2003 5:52 pm

Acu' sunt super-incantat de super-muzica pe care o au baietii astia in CyberClub P14. Super! Aproape ca uitasem cat de misto e muzica in cyber.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Aragorn » Mar Ian 07, 2003 8:14 pm

Acum is super bucuros ca maine am primul meci de fotbal dina ctulaul campionat si ca acum castig un meci de sah pe Yahoo Games...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mie Ian 08, 2003 3:53 am

1. Faptul ca, insfarsit, mi-am reparat mobilul!!! De 2 saptamani am schimbat mobile nonstop... am avut si 6310, si 3310, si motorola (nu mai stiu de care) dar problema era ca nici unul nu era al meu!!!

2. Astazi am stat linistita, m-am plimbat prin mall, am mancat un sandvish delicios...yum!!!

3. faptul ca, in aproximativ 10 minute o sa fiu in patutzul meu inalt (la ora asta deja il visez...) si confortabil, probabil o sa si adorm.... (se vede ca sunt moarta de somn...si cand ma gandesc ca maine ma scol devreme....uf!!!)
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

1410

Mesajde baixinho© » Mie Ian 08, 2003 5:57 pm

Inca nu mi-a, da' o sa. Abia astept sa beau o bere cu (in ce ordine vreti voi sa-i aranjati) SOD (primu', ca-i gazda si ca, vorba, cuiva, il idolatrizez), vali, Alin, bhuttu, k-gula, neamtzu, Gabyzzu, Jaja, Superba (cei din urma vor fi cei dintai, evident). Am uitat pe cineva? Mi-e dor de voi, ma! dana, onk, kicku, cand o sa va deplasati prin Backstage ca si de voi mi-e dor?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Ian 09, 2003 1:49 am

Ca azi a venit un prieten cu hardu pe la mine si mi-am luat o gramada de muzica buna. Vreo 15 piese clasice cu celebra formatzie Albatros !
O mai tine minte cineva pe Naste din Berceni ?

O melodie ce am fredonat-o pe parcursul intregii zile : " curvo esti frumoasa , esti ambitioasa....si te rog sa vii acasa ! curvo tu mi-ai dat de hac si m-ai inselat...si acuma ce sa-tzi fac ? "

Naste are o voce superba..iar orga ca in melodiile celor de la Albatros nu se mai intalnesc.

Migule...am facut rost si de cateva melodii sarbesti superbe...de care nu cred ca ai auzit. Una dintre ele ar fi Sar e Roma - Bida mange romale .

Pe langa asta..o gramada de The Animals , The Kinks si alte melodii superbe.

Deci....muzica imi incanta pe moment sufletul , acum in singuratatea noptzii !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Sâm Ian 11, 2003 2:07 am

1. Am vorbit cu Andra....ce dor imi era de ea!!! You can't imagine!!! N-am mai vorbit cu ea demult....2-3 saptamani!!! :kiss: to my beautiful sis!!!!

2. Am revazut-o pe vara-mea!!! N-am mai vorbit cu ea demult.... am fost amandoua ocupate! Eu cu scoala (si in vacanta distractie!) ea cu facultatea!!!

3. Am reusit sa rezist si sa nu adorm in fatza lu maica-mea ... eram ft obosita!!! :p
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Dum Ian 12, 2003 12:16 am

HEhe ! OAre ce ?!!?!

[b]Cele doua forumuri pe care le ashteptam de mult : Avril Lavigne & Linkin Park
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Sydney » Dum Ian 19, 2003 5:23 pm

A venit Laura la mine :G :-X :kiss: ;r ;v
Good shit this is....mmmmm....

Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
Sydney
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Lun Ian 20, 2003 5:04 pm

a fost o zi distractiva, no complaints! :D Ora de mate, pierduta vorbind cu un coleg (imi explica de ce s-a batut cu unu din a 9a....:lol: si o prietena... ora de sport jucand baschet (a inceput sa-mi placa....) si tot asa....Parinti mei iubiti au plecat :) asa ca iar sunt Home Alone ...come and vizit me :p Inafara de faptul ca la ora 7:30 asistam la o convorbire "filozofica" intre taica-mio si vara-mea (epuizant.... timp de o ora aveam reactii intarziate :D ) si k am murit de frig in fata usi pana sa-mi deschida.... a fost o zi ok!
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Mirela » Lun Ian 20, 2003 5:45 pm

ptiu , ptiu , sa nu-mi fie de deochi , ca tare bine ma simt azi in pielea mea .

pe bune , imi incanta sufletul mirosul de iarba umeda din aer , cerul pe jumatate senin , vremea un picutz racoroasa ( ca ma trezeste din somnolentza ) , soundtrackul din Ultimul Mohican ( mi-am permis sa ma rasfatz ieri cumparandu-mi-l ) , Walt Whitman , radiocontactul , felul in care arat azi ( ptiu , ptiu , ptiu ) , gandul ca joi termin sesiunea si ca o sa traf un chef pe cinste...
bah...cre'ca au pus astia ceva in aer , ca prea ma simt bine azi .
simt ca , daca vreau , toata lumea poate sa fie a mea . numai ca nu vreau , sunt enorm de multumita de ce am , de ce am "castigat" prin "munca" mea , si de ce mi-a oferit viatza asta .
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Ian 23, 2003 3:59 pm

Am revazut The Fellowship of The Ring . Pe video. Parca v-am povestit ca saptamana trecuta mi-am luat caseta. Eram prin trecere prin zona magazinului Titan si era un om care le vindea casete pirat. Ii dau 130 k pe ea....cu mare bucurie..caci la HM&F este vreo 600 k.
M-am temut ca o sa se vada naspa...dar se vede luna ! Impecabil ! Mult mai bine decat o caseta originala de la HM&F.
Maine cred ca ma duc sa-mi iau Harry Potter. :)

Traiasca pirateria ! :yD .....ca scuteste bani buni !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mar Feb 04, 2003 12:23 am

Mi-am schimbat avataru.....
<------ take a look :D

thanks Vali!!! :kiss:
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Vin Feb 07, 2003 9:41 pm

A mai trecut o zi din viatza mea! Si ma incanta faptul ca asa ne apropiem cu totzii de primavara, eu de ziua mea,ceilaltzi de zilele lor de nashtere, de vacantza de Pashti, si de mult-asteptata vacantza de vara!:)
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Sesiunea

Mesajde Love2Fly » Mar Feb 11, 2003 1:18 am

Mda...azi am picat al 3-lea examen.....mai am 2 de dat....daca le pic si pe alea sunt cool rau!:) cred ca ma asteapta o toamna agitata...anu' asta mai mult ca oricand nu am chef de nimic....
Love2Fly
Junior Member

Mesajde basstard » Joi Feb 20, 2003 10:03 pm

Vanzatoarea de la magazinul din colt ca si-a luat bluza cu decolteu.
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Vin Feb 21, 2003 9:29 pm

Azi sufletul mi-a fost incantat de faptul ca am decoprit shi eu (in sfarshit!:p) shmekeria cu copy/paste.
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Apr 17, 2003 10:56 am

Interventzia lui baixinho de pe Fotbal Intern. Il credeam mort pe acest user...dar iata ca a re-aparut la momentul oportun....ca un mare sol al pacii.

Astazi a fost cu multe clase peste mine si eyewitness.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Apr 21, 2003 7:45 pm

Fata sin Sibiu de pe hip-hop....care i-a umplut de rusine pe Decret si nea Gabitz. Am ras cu lacrimi..de ce le-a zis.

Decret = Decretin cel mai dulce animalutz biped
nea Gabitz = nea Guitz

Imi place pustoaica...are imaginatie .....si le-a dat rusine celor doi battle-isti consacratzi.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cutuma© » Lun Apr 21, 2003 8:22 pm

Mda...marele orash Sibiu, nu-i asha moshule..."asha sa shtii bahi baiatule", ne-a facut de kko...:rolleyes: ...tzi-ash zice ceva dar risc sa fiu acuzat de lauda de sine shi sincer,nu-mi convine, in fine. Parerea mea k fiecare ar trebui sa stea pe parcela lui...ce-ar fi sa vin shi eu pe NBA sa zic, MAMA MOSH!!! ce clasa tzi-a dat Jaded, eshti un zero in comparatzie cu ea vis-a-vis de baschet...
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

incantare

Mesajde Cristina » Joi Apr 24, 2003 9:51 am

Azi de dimineata venind la servici am trecut prin parcul din Drumul Taberei si am simtit ca traiesc vazand copacii infloriti si mirosul de primavara. Ma bucur ca a venit primavara parca toata natura s-a trezit la viata.
Am luat flori si mi-am pus in glastra la mine la servici ca sa simt caldura de afara.
Aminteste-ti de trecut,
traieste in prezent,
gandeste in viitor!
Cristina
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Apr 24, 2003 11:29 am

Initial trimis de Cr@zY @nGeL
Parca nu mai venea aceasta clipa...

ei si acu ca a venit poate iei o pauza sa-ti mai tragi sufletu...au vrei sa-l ajungi pe lustru ?
eyewitness

Mesajde cubu » Joi Apr 24, 2003 11:43 am

Initial trimis de Cr@zY @nGeL
Pe mine m-a incantat faptul ca am facut (in sfarsit) 300 de posturi. Parca nu mai venea aceasta clipa...

Tu fata tu... Ce fericire!!! Dupa cum vezi si eu am facut de curand 300... Vai, e un vis implinit... Fata, da' greu a mai fost, ce mult mi-am tocit creierii... Acum hai pe alt forum, ca aici am facut tot ce se putea face...

Acum hai sa fim seriosi... Sunt multumit ca am facut rost de un CD cu Dream Theater numai cu inregistrari video... Si se vad si bine... Si mai ma incanta ideea ca dupa Pasti o sa fac rost de o gramada de muzica... :D
indescifrabil
cubu

Mesajde catharsis » Joi Apr 24, 2003 9:40 pm

dupa ce am fost racit si am stat cateva zile prin casa am iesit si eu azi la un tenis...
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Arteziana

Mesajde Love2Fly » Joi Apr 24, 2003 11:11 pm

Fratilor, astia care stati in bucwalle, e o fanatana arteziana nou inaugurata la Obor si noaptea e FANTASTICA....trebuie sa vedeti....e mirifica!:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Matrashita » Vin Apr 25, 2003 12:57 am

Azi am fost cu cineva care s-a oferit sa ma duka si pe mine la "La Mama"(un personaj celebru ....si mancacios ;) ..dintre forumisti) si eu zic ca a fost OK,ne-am simtit bine,atmosfera mijto,papika k-lumea.
Merci nenea....:p
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Apr 25, 2003 1:08 am

care atzi dus-o pe matrasita la restaurant..fara stirea mea ? :mad:

Fariseilor !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Vin Apr 25, 2003 7:34 pm

pai ce sa ma incante azi?
1. ii Vinerea Mare, fac cozonaci (ptiu, ptiu, sa creasca mari si frumosi si sa nu mi se deoache) si oo rosii (ale cui oare?) si pe urma trag o beuturica cu prietenii...
2. am plecat la munca...la 4...si am iesit la 6. 2 ore am frecat menta (mai bine zis tejgheaua, ca sa ma fac si io ca fac ceva) :D eeeh, asta da munca.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma