comentarii (im)pertinente la poze noi
Moderator: anjin-san
cubu scrie:maxx, tu semeni cu Fizz, sa moara Hector...
ms frumos

sper sa imi pot face operatzie estetica, cat mai repede

shi mie mi se pare in de in ce mai mult ca seman cu terminatu ala

intrebare: ce ai cu hector?

-
maxx1nsane - Mesaje: 713
cubu scrie:Bre, io doar am zis ca arati ca el, acu nu te supara ca Sica pe Tzaka.
Cum, nu ai auzit de Hector Berlioz si de soarta lui cruda? A-i dori moartea inseamna ca ii vrei binele...

stai linishtit bre, nu ma supar pe tine, shi tzin sa te corectez daca imi dai voie:
eu nu seman cu Fizz, Fizz seamana cu mine

-
maxx1nsane - Mesaje: 713
ai mare grija de ochii aia ca sunt foarte frumos
io zic sa nu-i mai cari peste tot cu tine, ca-i perzi si nu ie bine.
scuatei si bagai in seif...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
Sica_wine scrie:p.s. ai mare grija de ochii aia ca sunt foarte frumosi
Sa ai griza de ei ca de ochii din cap

Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
darkshines are un look foarte interesant, e f frumoasa.
la fel si nanuka.
nu stiu de ce ziceti ca e nereusita ultima poza ca mie mi se pare ingrozitor de frumoasa fata din poza.
restul pozelor pe care le-am vazut nu m-au impresionat (ma refer la fete). titina e prea vulgara, nu-mi place. acum o sa ma uit mai atent la baieti si revin
la fel si nanuka.
nu stiu de ce ziceti ca e nereusita ultima poza ca mie mi se pare ingrozitor de frumoasa fata din poza.
restul pozelor pe care le-am vazut nu m-au impresionat (ma refer la fete). titina e prea vulgara, nu-mi place. acum o sa ma uit mai atent la baieti si revin

- shanjoly
- Junior Member
frumuasa fata asta shanjoly chiar daca io nu sunt fan blonde...nu dadeatz...ne salutz de peste ocean cumva?
sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
-
diablo_pECi - Junior Member
acum o sa ma uit mai atent la baieti si revin
ai grije sa nu cazi si tu in plasa lui sica wine, pe langa ca ie frumos si dejtept, tuate fetele care ii privesc chipu din poze cad ca mujtele, strapunse de sagetile lu cupidon

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
sucka, scuza-ma k tzi-o spun da eshti bolnav la cap. completez ce spunea baicsu cu ideea k ar trebui sa-i verifice shi la sanatatea mentala inainte de a le da drumu pe forum
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Amaterasu are nişte cizme foarte frumoase. suckă ăla e penibil.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma