Tanase scrie:raspunsul tau mi-am placut Portnoy
Si mie. Ce-am mai ras amandoi... Vrei sa-ti zic si de epoca digitala, de scurtcircuite? Mai bine nu. Zic io.
danonino, nu sunt in cemeu, imi permit. Te oftici? *p
Moderator: anjin-san
Tanase scrie:Bine, ca traim in epoca digitala, asta e alta problema. Ptr Eye dc vrea sa faca vreun comentariu rautacios, nu ma refeream la geget.
Una peste alta, raspunsul tau mi-am placut Portnoy
baixinho © scrie:inseamna ca ie dí£jtept. da cine ie biacsu asta?
Tanase scrie:Portnoy, recomanda-mi un lubrifiant mai de soi, ala al meu mi l-a furat cineva. Nu stiu cine. tu stii?
nocturna scrie: duiliu zamfirescu
Portnoy scrie:Nu stiu.
De fapt nu stiu de 3 ori:
1. nu stiu daca tu ma intrebi cine ti-a furat vaselina sau daca ma intrebi daca stiu una mai buna, asa ca rezulta de aici urmatoarele doua:
2. nu stiu daca ma intrebi cine ti-a furat vaselina, asa ca presupun ca ma intrebi daca stiu un lubrifiant mai de soi, si iti raspund: nu stiu.
3. nu stiu daca ma intrebi daca stiu un lubrifiant mai de soi, deci presupun eu ca ma intrebi daca stiu cine ti l-a furat, asa ca iti raspund: nu stiu.
Sfat (nu solutie): Poatete invita Zara alala emisiunea lui si faceti un mic schimb de solutii.
Tanase scrie:daca esti asa deshteapta spune ce este l in cazul asta: scatiul
Tanase scrie:daca esti asa deshteapta spune ce este l in cazul asta: scatiul
Tanase scrie:ca la Romani
Tanase scrie:Eu o intrebasem pe Pokenitza ce inseamna l-ul
Tanase scrie:In privinta fatalaului...poate aveam succes.
Tanase scrie: Si sa stii ca chiar fugeam la scoala ca sa citesc. prima oara s-a intamplat asta in clasa a treia, cand nu terminasem de citit Robinson Crusoe.
Tanase scrie:Ok, dar aici e thread de aberatii si caterinci.
Tanase scrie:Dar ca la Romani, dai intr-unul, tipa doi.
Tanase scrie:In privinta fatalaului...poate aveam succes.
Tanase scrie:Si sa stii ca chiar fugeam la scoala ca sa citesc.
Tanase scrie:prima oara s-a intamplat asta in clasa a treia,
Tanase scrie:cand nu terminasem de citit Robinson Crusoe.
Tanase scrie:HAi sa zambim un pic. nu strica
Urasc heavy-metalul pentru ca reprezinta ce urasc mai mult in rock : jegosi nespalati cu late pana la fund, care dau din capete ca niste magari pe niste ritmuri agasante, in timp ce solistul urla despre lanturi, razboaie, metale, sex, droguri si in cazurile mai putin evoluate dragoni sau elfi.
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator