Aberatia zilei

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde cubu » Vin Mar 26, 2004 10:00 am

Tanase scrie:raspunsul tau mi-am placut Portnoy

Si mie. Ce-am mai ras amandoi... Vrei sa-ti zic si de epoca digitala, de scurtcircuite? Mai bine nu. Zic io.

danonino, nu sunt in cemeu, imi permit. Te oftici? *p
indescifrabil
cubu

Mesajde eyewitness » Vin Mar 26, 2004 10:09 am

Tanase scrie:Bine, ca traim in epoca digitala, asta e alta problema. Ptr Eye dc vrea sa faca vreun comentariu rautacios, nu ma refeream la geget.

Una peste alta, raspunsul tau mi-am placut Portnoy

bre si ziceati ca dornica ne-a parasit...zvonuri bre ,gurile rele

cuacavete matale care le ai cu incoerentele, poti sa-mi traduci si mie ce-a vrut crestinu asta sa zica au te depaseste si pe matale? puate-mi definesti si "geget" ca decsu nu-l insereaza . m-am prins duar cu "raspunsu tau mi-am placut" adica orice raspuns i-ai da omului iel tot narcisist ramane
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde vali » Vin Mar 26, 2004 1:10 pm

err, aici nu e clasa muncitoare
some people deserve to die
vali

Mesajde eyewitness » Vin Mar 26, 2004 2:12 pm

bah clasa muncituare ie peste tot...cine crezi ca face jimbla aia de-o manaci tu zilnic? telectualii?
eyewitness

Mesajde Tanase » Vin Mar 26, 2004 5:39 pm

da...mai tastez si io greshit.

LA geget...am vrut sa zic geget. N-ati auzit de geget? gegetul e un deget. Mai special

Am gresit acolo unde am scris ca "mi-am placut". Am vrut sa zic ca mi-a placut.
In conformitate cu prevederile si legislatia aflata in vigoare numai si numai in capul meu. Si in conformitate cu regulamentul de bun simt. Imi trag singur trei spituri in poponetz. mama ce doare.
Tanase

Mesajde wwritza » Sâm Mar 27, 2004 4:20 am

Ce glumetz esti mai nea Tanase Scatiu!!! Si ce glume de shantier ai in tine!!!
O minunatie la casa uomului...
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde cubu » Sâm Mar 27, 2004 9:12 am

Tanase scrie:Am gresit acolo unde am scris ca "mi-am placut".

Vreau pentru ca sa stii ca eu am facut tot posibilul. Data viitoare sa te implici mai mult si ai grije sa-ti cumperi un lubrifiant mai de Doamne ajuta...
indescifrabil
cubu

Mesajde Tanase » Dum Mar 28, 2004 1:24 pm

Pokenitza, cine a fost Tanase Scatiul? Eu stiu ca n-a trecut pe santier...avea el daravelile lui...
Portnoy, recomanda-mi un lubrifiant mai de soi, ala al meu mi l-a furat cineva. Nu stiu cine. tu stii?

Glume de santier, ce sa-i faci daca n-am fost la scoala.
Tanase

Mesajde gabuba » Dum Mar 28, 2004 6:58 pm

tanase, doare rau, nu? imi imaginez :( pacat ca e si incurabila si trebuie sa o impartasesti cu noi.
(prostia)
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde gabuba » Dum Mar 28, 2004 6:59 pm

tanase, doare rau, nu? imi imaginez :( pacat ca e si incurabila si trebuie sa o impartasesti cu noi.

pese pt tanase si pt cei ca el: da, prostia
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde wwritza » Dum Mar 28, 2004 7:43 pm

tanase, puna manutza si mai citeste din scriitori romani (ca pe cei straini i-ai terminat) si afli cine a fost Scatiu (nu scatiul, ca nu-i pasare)
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde Tanase » Lun Mar 29, 2004 12:23 pm

daca esti asa deshteapta spune ce este l in cazul asta: scatiul

Gabizzu...joaca-te cu cei de varsta ta.
Tanase

Mesajde vali » Lun Mar 29, 2004 12:33 pm

adi, n-ai treaba?
some people deserve to die
vali

Mesajde nocturna » Lun Mar 29, 2004 12:36 pm

baixinho © scrie:inseamna ca ie dí£jtept. da cine ie biacsu asta?

nush, sa-l intrebam pe baicsu, poate il cunoashte.
bre, tuate bune shi frumuase, da' mi-a disparut un post dupe pagina asta. adica vad citatu da' nu vad postu, in fine. care nici postu lu biacsu nu mai ie.

scatiul tanase era unu mai demult, un inchipuit a lu' un altu', duiliu zamfirescu, se studiaza exclusiv abia la o doua facultate.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde cubu » Lun Mar 29, 2004 12:43 pm

Tanase scrie:Portnoy, recomanda-mi un lubrifiant mai de soi, ala al meu mi l-a furat cineva. Nu stiu cine. tu stii?

Nu stiu.
De fapt nu stiu de 3 ori:
1. nu stiu daca tu ma intrebi cine ti-a furat vaselina sau daca ma intrebi daca stiu una mai buna, asa ca rezulta de aici urmatoarele doua:
2. nu stiu daca ma intrebi cine ti-a furat vaselina, asa ca presupun ca ma intrebi daca stiu un lubrifiant mai de soi, si iti raspund: nu stiu.
3. nu stiu daca ma intrebi daca stiu un lubrifiant mai de soi, deci presupun eu ca ma intrebi daca stiu cine ti l-a furat, asa ca iti raspund: nu stiu.

Sfat (nu solutie): Poatete invita Zara alala emisiunea lui si faceti un mic schimb de solutii.
indescifrabil
cubu

Mesajde eyewitness » Lun Mar 29, 2004 12:48 pm

nocturna scrie: duiliu zamfirescu

te inseli ,conform cu filolojii de p-acilea ie duiliul zamfirescu, da?
eyewitness

Mesajde Tanase » Lun Mar 29, 2004 1:02 pm

Portnoy scrie:Nu stiu.
De fapt nu stiu de 3 ori:
1. nu stiu daca tu ma intrebi cine ti-a furat vaselina sau daca ma intrebi daca stiu una mai buna, asa ca rezulta de aici urmatoarele doua:
2. nu stiu daca ma intrebi cine ti-a furat vaselina, asa ca presupun ca ma intrebi daca stiu un lubrifiant mai de soi, si iti raspund: nu stiu.
3. nu stiu daca ma intrebi daca stiu un lubrifiant mai de soi, deci presupun eu ca ma intrebi daca stiu cine ti l-a furat, asa ca iti raspund: nu stiu.

Sfat (nu solutie): Poatete invita Zara alala emisiunea lui si faceti un mic schimb de solutii.

Am fost la Zara la emisiune.

Dar imi plac femeile...
Tanase

Mesajde cubu » Lun Mar 29, 2004 1:13 pm

Pai din cate stiu eu, el e fetita. Daca asta e problema, mai asteapta pana se face mare, ca te baga astia la pedofilie de gradul trei.

Naituso, oculare, Tanase vrea sa ne induca in oroare, zice ca a trait in santier, da noi stim ca Duiliu ii facuse rost de un domiciliu ca sa-si traiasca Viata la tara... De aici i se trag glumele... :D
indescifrabil
cubu

Mesajde cubu » Lun Mar 29, 2004 1:16 pm

Pai din cate stiu eu, el e fetita. Daca asta e problema, mai asteapta pana se face mare, ca te baga astia la pedofilie de gradul trei.

Naituso, oculare, Tanase vrea sa ne induca in oroare, zice ca a trait in santier, da noi stim ca Duiliu ii facuse rost de un domiciliu ca sa-si petreaca linistit viata la tara... De acolo cred ca i se trag si glumele... :D
indescifrabil
cubu

Mesajde Tanase » Lun Mar 29, 2004 1:26 pm

Am trait in Salajean (:)). Santierul era ceva mai departe de mine. Dar praful ajungea repede la mansarda. MAi ales ca n-o foloseam prea des. Ce sa-i faci, aveam alte preocupari. Fugeam de la scoala ca sa citesc si imi carau fetele ghiozdanul.
Tanase

Mesajde wwritza » Lun Mar 29, 2004 7:44 pm

Tanase scrie:daca esti asa deshteapta spune ce este l in cazul asta: scatiul

o liniutza verticala !?!!?

Dar praful ajungea repede la mansarda.
se vede. si s-a strans cam mult in ultima vreme...se pare ca doar praf ai in mansarda.
Fugeam de la scoala ca sa citesc
ce??? :con:
imi carau fetele ghiozdanul.
fatalaule! :gay:
wwritza

Mesajde Nanuka » Mar Mar 30, 2004 6:23 am

Tanase scrie:daca esti asa deshteapta spune ce este l in cazul asta: scatiul

Okay, umm n-am mai facut analize gramaticale de pe vremea cand eram la liceu, dar din cate mi-amintesc "l" este, articol hotarat de obicei enclitic aflandu-se la sfarsitul cuvantului...

"Scatiul", depinde la ce te referi, in cazul in care este nume de persoana, il analizezi ca pe un substantiv propriu, "l" nu are nici o importanta..dar in cazul Pokenitzei, raferindu-se la pasare, il analizezi ca pe un substantiv comun articulat cu articolul hotarat enclitic "L"....la fel ca si in cazul urmatoarelor adjective cu frumosu"L", desteptu"L" sau la genul feminin, frumoas"A", inteligent"A" s.a.m.d.

Okay sper sa nu imi sara toata lumea in cap, mai ales Danone care le are cu analizele gramaticale, literare., etc...

Oricum nu ma deranjeaza sa fiu corijata, dar totusi nu strica o mica parere :)...sper sa-mi fi adus aminte bine daca nu, umm Danone, vreau sa-mi explici te rog diferenta dintre articol hotarat si nehotarat, am incercat toata seara sa-mi aduc aminte..."un", "una" stiu ca sunt articole nehotarate...nu mai sunt sigura, am uitat de cand nu mai sunt la scoala, din pacate...

Nanuka
Nanuka

Mesajde Tanase » Mar Mar 30, 2004 11:44 am

Eu o intrebasem pe Pokenitza ce inseamna l-ul

Dar ca la Romani, dai intr-unul, tipa doi.

In privinta fatalaului...poate aveam succes. Si sa stii ca chiar fugeam la scoala ca sa citesc. prima oara s-a intamplat asta in clasa a treia, cand nu terminasem de citit Robinson Crusoe.

Ok, dar aici e thread de aberatii si caterinci.

HAi sa zambim un pic. nu strica
Tanase

Mesajde gaga » Mar Mar 30, 2004 11:55 am

nucutza, m-a rugat un domn important de pe forum sa nu mai zic nimic despre ineptziile pe care le spui la fiecare post al dumitale, ceea ce am si facut.

asa ca nu ma mai apela ca cine stie, poate iti si raspund.

zlinuasa si bubuasa
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde eyewitness » Mar Mar 30, 2004 11:57 am

Tanase scrie:ca la Romani

majuscula ie la plezneala ,nu?
eyewitness

Mesajde wwritza » Mar Mar 30, 2004 12:27 pm

Tanase scrie:Eu o intrebasem pe Pokenitza ce inseamna l-ul

si vroiai neaparat sa-ti raspund eu??

Tanase scrie:In privinta fatalaului...poate aveam succes.

se pare matale nu sti ce inseamna fatalau. sau vrei sa-ti explic tot eu!?
Tanase scrie: Si sa stii ca chiar fugeam la scoala ca sa citesc. prima oara s-a intamplat asta in clasa a treia, cand nu terminasem de citit Robinson Crusoe.

ce precoce ai fost!! in clasa a treia?! sa sti ca citeam si eu, dar nu fugeam, mergeam incet. si tu fugeai la scoala sa citesti? acasa te bateau parintii?

Tanase scrie:Ok, dar aici e thread de aberatii si caterinci.

nope, te integrezi perfect, no problem...
wwritza

Mesajde gabuba » Mar Mar 30, 2004 12:29 pm

Tanase scrie:Dar ca la Romani, dai intr-unul, tipa doi.

hiene rele si nemiloase, 'rar a dracu de natzie :D

Tanase scrie:In privinta fatalaului...poate aveam succes.

daca succesul tau de atunci este egal cu cel al trupei in care activezi, "poate" capata sens negativ.

Tanase scrie:Si sa stii ca chiar fugeam la scoala ca sa citesc.

pai parca fugeai de la scoala ca sa citesti... mmm... sa inteleg ca CA CHIAR te duceai la scoala ca sa lecturezi suplimentar si separat inscripti(i)le ce inca reprezinta o enigma pentru tine de pe bancnotele de 5.000 lei?

Tanase scrie:prima oara s-a intamplat asta in clasa a treia,

vai, asa prematur? iar instrumentul folosit era vreo carioca din penarul respectivei? sau era vorba de un el si a folosit lubr(i)(e)fiantul ce aveai tu sa-l pierzi?
oricum, preconce copil, precoce rau..

Tanase scrie:cand nu terminasem de citit Robinson Crusoe.

tanase, cati bani iei pe asta? nu de alta da nu le-am apreciat niciodata pe cele care citesc presa sau cate o carte cand sunt "la munca", pe teren, asta denota dezinteres. desi mai exista ipoteza conform careia domnul cu lubrefiantul ti-a dat o carte ca sa nu te plictisesti in timp ce el isi facea treaba.

Tanase scrie:HAi sa zambim un pic. nu strica

sa zambim? eu mor de ras de fiecare data cand tu, uns cu lubrefiant in dos, mai scrii ceva ca sa nu te plictisesti in timp ce...
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde cubu » Mar Mar 30, 2004 12:45 pm

Tanase scrie:Am trait in Salajean

... unde bate porumbu-n geeeaaaam... Gyeah!
indescifrabil
cubu

Mesajde memetshot » Mar Mar 30, 2004 12:50 pm

Urasc heavy-metalul pentru ca reprezinta ce urasc mai mult in rock : jegosi nespalati cu late pana la fund, care dau din capete ca niste magari pe niste ritmuri agasante, in timp ce solistul urla despre lanturi, razboaie, metale, sex, droguri si in cazurile mai putin evoluate dragoni sau elfi.

auzirati ba voi ajtia care ascultati hevi: sunteti niste mizerabili si pletosi si v-as mai zice io multe daca nu mi-ar intra parul in ochi si daca mizeria de supt unghii nu ma-r impedica la tastat
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Tanase » Mar Mar 30, 2004 3:02 pm

Vad ca Babizzu nu vrea sa se joace cu cei de varsta lui. Vreti sa radem cu adevarat. Candva a intrat la mine pe messenger acelasi copil rascumparat care-si zice Gabizzu. Zicea ca e dumnezeu si ca-mi ordona sa mor. Din asta se deduc doua lucruri.
1. PAcientul prezinta afectiuni majore in zona cerebrala, iar in timpul liber invata norisorii sa zboare
2. Gabizzu sufera de un teribilism cumplit care se va incheia numai in momentul in care ii vor cadea cosurile de pe fata. Asta inseamna sa nu se mai joace o perioada cu extraterestrii si sa nu mai doarma noaptea cu piticii din cartea de colorat.
3. A vrut sa faca o gluma dar nu studiase dinainte manualul de poante sa vada ca poanta e rasuflata.

CAm atat

In privinta celui citat de Aliosha ca metalistii sunt nespalati, no comment, ma enervez degeaba.

Poate-i trimitem niste lilieci noaptea sa-i bantuie somnul
Tanase

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma