Noapte buna, Wild Rose...oriunde te-ai afla !
Moderator: anjin-san
Noapte buna Necko ( te log flumos de tot , imi dai voie , mie , si numai mie , sa i spun lui K@tzy , "bebe " ? ) , Shaki , K@tzy ( pana nu imi da voie , nu-ti zic bebe in public ; si nu uita , simle , ramai tanara asa
) , Razorel ( vezi sa te inscrii iar copilu' *p ) , Love , Gabuba , Monk , Alex , Samy , Razvan , Weed , Wweritza , Superkitz , Mtz , Misha , Darky , Scorpy , River , Delphy , Cst , 7vies , Zoso .. forumisti sau neforumisti . Noapte buna tuturor !
:kiss:

Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Nuapte buna nana(misssss yaaaa:cry: ), haditza (huratu diez unu:D) ,satyr, razorel, shaki, weet, diana,zbor sa fly,kgula, mosh, gabi, copilu, wild rose, decret, prabushitoru, hades, zoso, xkran, jadore, samy,cst, nuapte buna tutror!
sa visatzi frumoooos:kiss:
sa visatzi frumoooos:kiss:
- kahlan
- Junior Member
All the tales are told/All the orchids gone/Lost in my own world/Now I care for dead gardens
mi-e cam somnik, asha k va pupik :kiss: noapte buna, forumishti
mi-e cam somnik, asha k va pupik :kiss: noapte buna, forumishti

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-
Shaki - Mesaje: 7089
Noapte buna somn usor etc etc!
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
in conditziile in care am adormit, m-am trezit si acu mor de somn, cred k cel mai bine ar fi sa ma bag inapoi in patuc 
noapte buna si vise dragalashe, forumishti

noapte buna si vise dragalashe, forumishti

aliatzi, right? 

-
noapte buna
vise placute
vise placute
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
Noapte buna bey! si vise umede! :hehe:
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
oPsedatii stiu de ce
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
Noapte buna [email="k@tzy"]k@tzy[/email], Rock Chick, Weet-Weet, Shaki, Mtz, Cst, Scorpy, Jadore, Wild Rose, Razorel, Gabuba, Oribilul Mosh, Zoso shi tuturor celor pe care nu i-am mentzionat!
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
-
Samy - Junior Member
gata m-am plictisit si ma doare capul
noapte buna tuturor ,vise placute
noapte buna tuturor ,vise placute
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
mey, nu mai am chef de nimik, asha k ma duc sa dorm, sunt obosita, noapte buna misha (da, concertu e vineri, nu joi, nu tre sa tzipi
), noapte buna katzy, noapte buna satyry, noapte buna mtzuly, noapte buna mylord, noapte buna necko, noapte buna weet, superkitz (nu plecaaaaa
), razorely (depndentu-le*p), samy, wwritz, love2, darkshines, weed13, zoso, shakti, noapte buna forumishti, pupici iubitori :kiss:
Sleepwalker seducing me/I dare to enter your ecstacy/Lay yourself now down to sleep/In my dreams you're mine to keep

Sleepwalker seducing me/I dare to enter your ecstacy/Lay yourself now down to sleep/In my dreams you're mine to keep
aliatzi, right? 

-
Noapte buna Necko , Shak , K@tzy , Razorel ( sper ca ai fost constiincios *p ) , Mtz , Love , Gabuba , Monk , Alex , Razvan , Weed ( vezi cum iesti ? nici nu raspunzi [-( ) , Wweritza , Superkitz , Samy , Zoso , Darky , Misha , forumisti , neforumisti .. Noapte buna tuturor !
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Nopate buna Samy si k@tzy !
eu nu ma culc...ca mai am o repriza de fotbal. doar v-am raspuns la urare
eu nu ma culc...ca mai am o repriza de fotbal. doar v-am raspuns la urare

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
nuapte buna ba .. io ma car ca mi-e somn si maine am meditatii la germana .. caterinca mare ... sunt curios ce imi mai povesteste profa din tineretile ei ...
-
monk - Mesaje: 2747
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma