comentarii (im)pertinente la poze noi
Moderator: anjin-san
mig: da` cin te obliga bre sa te chiolbesti pe forumu de poze?!
daca nutz convine gasesteti alta tarla si gata...
si da, stiam ca ie vb de mine. doar nu te luai de titina, trebia sa te iei de cineva pe masura ta
ha ha ha de trei ori
daca nutz convine gasesteti alta tarla si gata...
si da, stiam ca ie vb de mine. doar nu te luai de titina, trebia sa te iei de cineva pe masura ta

ha ha ha de trei ori
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
cREtzul3, unde plm vezi tu fund in poza aia ?! io am incercat si cu photohop, si cu corel, da tot numa doo tzatze si ceva din sold am reusit sa evidentiez.
amaterasu, fuarte frumoase pozele, pacat ca ie asa cunva, zgruntzuroase.
amaterasu, fuarte frumoase pozele, pacat ca ie asa cunva, zgruntzuroase.
-
weed13 - Mesaje: 1868
uidule, vulpea cand n-ajunge la struguri spune că i-e acriii. se vede că nu ai văzut-o pe Pisica.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
pai io ce sa fac daca nu m-o cautat ?!
da nu inteleg, adica nu ie pozele zgruntzuroase, ci asa ie normal sa fie ?! sau cum ?!

da nu inteleg, adica nu ie pozele zgruntzuroase, ci asa ie normal sa fie ?! sau cum ?!
-
weed13 - Mesaje: 1868
Am promis ca revin, nu?
Deci: sucka asta e bolnav, gigi0517 e penibil, titinei ii place rozul, riana e frumoasa, prietena lui hova e foarte simpatica, whatever are un look foarte interesant (love the dreads!), wild rose e frumoasa (si are un pisoi foarte dulce), aliosha e stelist (fortza steaua!)
nanuka e frumoasa (imi place poza in care arati... semnul pacii
)
Deci: sucka asta e bolnav, gigi0517 e penibil, titinei ii place rozul, riana e frumoasa, prietena lui hova e foarte simpatica, whatever are un look foarte interesant (love the dreads!), wild rose e frumoasa (si are un pisoi foarte dulce), aliosha e stelist (fortza steaua!)

- shanjoly
- Junior Member
shanjoly scrie:(fortza steaua!)
vrei saţ i-ei ban pentru injurii?
foarte artistica ultima (?) poza alu uaild roz.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
roxano, esti cam purcelusha ashea ... ce papi tu zilnic colosha ? 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
subscriu...tari coditzele...da de fapt, is masculine sau feminine, nu de alta dar stiu ca si solista..ah, pardon, solistul de la Hara avea
si el e de prin Cluj. V-ati coafat la acelasi stilist??? 

am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
N-avea dreaduri ... avea cozi gen Andre
mie nu imi plac deloc ... deloc deloc deloc
mi se par oribile chiar...mai ales asa de lungi !! Tzestoaso...nu ai inteles ce am vrut sa zic..am fost prea subtila
unu din defectele mele..nah .. 

like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
si eu am fost subtila tareeee....ca din topor, doar is ardeleanca 

- o_tzestoasa
- Junior Member
Sper ca n-ai pretentii mari de la mine sa inteleg subtilitatile...nu ?
Nu-mi place sa zic asta...dar n-am ce sa fac : Titina are dreptate ... e o poza reusita
persoana din poza e de vina ca a iesit poza bine:P

Nu-mi place sa zic asta...dar n-am ce sa fac : Titina are dreptate ... e o poza reusita

like a soul without a mind
i'm missing every part
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
-
maxx1nsane - Mesaje: 713
broscutzica mea tot asa simpatica si draqutza ai ramas, imi pare bine
aiu-le unde vezi tu ca ii grasa fata ? pentru mine e numai buna
roxana imi place cum arati esti dragutza dar ar trebui sa renunti la codite.
later edit: tzake da ce frezura ti-ai tras omule, propun sa ramai cu ea dar geluit putin parul, poate si spalat daca nu e
aiu-le unde vezi tu ca ii grasa fata ? pentru mine e numai buna

roxana imi place cum arati esti dragutza dar ar trebui sa renunti la codite.
later edit: tzake da ce frezura ti-ai tras omule, propun sa ramai cu ea dar geluit putin parul, poate si spalat daca nu e
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-
Sică - Junior Member
Sydney scrie:Pe mine ma amuza umpic si Tzake...dupa locatie da impresia ca ie pedofil!
Si fatza lasa aceeasi impresie!
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
Tzake, de mici ne-au invatat parintii s anu bagam dej'tele la priza
exagereaza sid, dara! mi imi plac pozele, serios! 

- o_tzestoasa
- Junior Member
SuCkA - p'asta numa acu l-am sesizat
minunata poza, mi-ai facut seara! 

- o_tzestoasa
- Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma