Noapte buna, Wild Rose...oriunde te-ai afla !
Moderator: anjin-san
Somn usor ba! si see ya cand ma intorc in Buc.... Pup u all! :kiss:
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
noapte buna,forum :o
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Noapte buna k@tzy , Weet-Weet , Rock Chick , Mtz , Cst , Scorpy , Matrashita , Supermouse , Depeche (chiar daca nu shtiu din ce motive nu ma suportzi) , Oribilul Mosh , gabuba , Razorel , Love , Weed , shi tuturor celor pe care nu i-am amintit!
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
-
Samy - Junior Member
Noapte buna, Samy...singura care-si mai aminteste si de mine 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Asa, asa....foarte bine !
Noapte buna ! :yD
Noapte buna ! :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Domne...era melodia aia care o punea Calinescu cand facea emisiunile alea radio pe PROFM....o canta Gilbert O'Sullivan si se numea Alone Again (Naturally)....incercati sa o puneti in player la culcare....va garantez un somn linistit!
NUmai bine si somn usor!
NUmai bine si somn usor!
-
Love2Fly - Junior Member
Noapte buna Necko , Razorel , Shak , K@tzy , Love , Gabubu , Monk , Alex , Razvan , Samy , Titina , Wweritza , Weed , Suprkitz .. forumisti , care mai sunteti , neforumisti .. Noapte buna tuturor . Si ... " somnic pufos "
:kiss:

:kiss:
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Noapte buna [email="k@tzy , Shaki , Weet-Weet , Rock"]k@tzy , Shaki , Weet-Weet , Rock[/email] Chick , Scorpy , Depeche , Necko , Supermouse , Wweritza , Mtz , Cst , Oribilul Mosh , Love , gabuba , Razorel , Weed shi tuturor celor pe care nu i-am mentzionat...
Ash mai sta pe forum dar trebuie sa-mi repet pt teza de la romana...
Ash mai sta pe forum dar trebuie sa-mi repet pt teza de la romana...
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
-
Samy - Junior Member
Noapte buna Necko , K@tzy ( bebe cuminte
) , Shak ( lasa ma , ca e frumos daca e mai putin de 17 *p ) , Razorel ( copil drag :kiss: ) , Love , Gabubu , Monk , Alex , Weed , Samy , Titina , Wweritza , Razvan , Satyr , Nocti , Eye , Baix , Paiacec , Pijkesh , Cst .. si care mai sunteti . Noapte buna tuturor :kiss:

Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Noapte buna
vise placute
va urez un inceput de saptamana fericit si mult spor la munca tuturor
vise placute
va urez un inceput de saptamana fericit si mult spor la munca tuturor
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
cred k e prima oara cand scriu pe topicul asta da' mi-e mult prea lene sa urez pe ym noapte buna tuturor userilor cu care am stat de vb azi....deci...noapte buna
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Noapte buna lume. S-a mai terminat un weekend. :cry:
Noapte buna ro-chici si Zeamy!(ca sa nu mai zicetz ca sunt rea)
Noapte buna forum!
Noapte buna ro-chici si Zeamy!(ca sa nu mai zicetz ca sunt rea)
Noapte buna forum!
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Noapte buna forum!
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma