Intrebari tampite...raspunsuri pe masura

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde cubu » Mie Feb 15, 2006 8:41 pm

Pentru ca el e de mai mult timp la salonu de agitati.
indescifrabil
cubu

Mesajde shiona » Mie Feb 15, 2006 9:19 pm

de ce daca avem gene superioare si inferioare nu avem si laterale?!?
"Ar trebui pus un gratar la intrarea in orice suflet.Ca sa nu se bage nimeni in el cu cutitul." M Sorescu
shiona
Junior Member

Mesajde incoherent » Mie Feb 15, 2006 9:27 pm

se terminasera lateralele de la buze.
Gigi Becali e idolul unei generatii
incoherent
Junior Member

Mesajde shiona » Dum Mar 12, 2006 10:40 pm

120dB scrie:dumnezeu a facut marihuana
omul a facut berea
in cine ai incredere?

in om..ca e mai palpabil[si cum io-s precum Toma necredinciosu...]
in bere...ca-i mai ieftina
"Ar trebui pus un gratar la intrarea in orice suflet.Ca sa nu se bage nimeni in el cu cutitul." M Sorescu
shiona
Junior Member

Mesajde maxx1nsane » Lun Mar 13, 2006 12:02 am

cand oare?:|
FX47 - wish | more
Can U feel it?...I don't think so...
maxx1nsane

Mesajde shiona » Sâm Mar 18, 2006 11:56 pm

unde ajung copiii care nu mor?
shiona
Junior Member

Mesajde kant emir » Dum Mar 19, 2006 12:37 am

ajung sa creasca si sa puna intrebari tampite
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde 120dB » Dum Mar 19, 2006 1:48 am

daca o groapa are dimensiunile:
un metru lungime
un metru latime
un metru adancime
Cat pamant este?
man made beer.
god made weed.
who do you trust?
120dB
Junior Member

Mesajde 120dB » Dum Mar 19, 2006 1:49 am

Daca io am mere, Anei ce ia mai ramas?
man made beer.
god made weed.
who do you trust?
120dB
Junior Member

Mesajde eyewitness » Dum Mar 19, 2006 6:32 am

anei probabil nijte prune uscate dar tie sigur un avertisment pentru posturi consecutive in mai putin de 3 ore
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde 120dB » Lun Mar 20, 2006 7:25 am

hai imi cer scuze
ma ierti?
man made beer.
god made weed.
who do you trust?
120dB
Junior Member

Mesajde incoherent » Lun Mar 20, 2006 7:38 am

hai ca-ti raspund io pe rand la intrebari
1)cate kilograme ai?incapi in groapa aia?(pamantu il cantaresti tu si-ti zic p-orma)
2)Ana are porche deci nu-i pasa de merele tale
3)te iert dragule/o,da sa nu se mai intample.ok?
incoherent
Junior Member

Mesajde kant emir » Lun Mar 20, 2006 8:00 am

120dB scrie:..
un metru lungime
un metru latime
un metru adancime
Cat pamant este?

unde mah, in juru iei? poi io creca ie tot, nu libsejte nica (icsept proble de sol recoltate de cei ecstraterestri curiosi)
kant emir

Mesajde incoherent » Lun Mar 20, 2006 8:20 am

pamantu nu e tot ma,si in primu rand ca n-a vrut sa zica in ce il masuram?litri,kilograme?cu ce aproximatzie?chestii d-astea de detaliu,io mai jos de micro nu merg sa fie clar.
incoherent
Junior Member

Mesajde 120dB » Lun Mar 20, 2006 7:36 pm

deci e vorba de volum, deasta am zis dimensiunile in metri.
raspunsul este in metri cubi
man made beer.
god made weed.
who do you trust?
120dB
Junior Member

Mesajde kant emir » Lun Mar 20, 2006 7:55 pm

aaaaaaaaaaaaa, deci tan pita intre barea (ta), tan pita si precizarea (tot a ta) - care vas'ca io am fo oftopic cu raspunsu meu cel plin de comonsens! poi ne ertatzpardon!
kant emir

Mesajde shiona » Lun Mar 20, 2006 8:33 pm

pai depinde si de forma gropii:cubica...sferica...piramidala?....
shiona
Junior Member

Mesajde kant emir » Lun Mar 20, 2006 8:40 pm

adevarat, shiona, cum sa nu? ca duar o gruapa care are:
un metru lungime
un metru latime
un metru adancime

puasa puarte orece forma, ca duara noso stranga pe nicaieri, no?
(decida, bravos: ai lovit in centrul topicului, naveai cum sa fii p'alaturi!)
kant emir

Mesajde shiona » Lun Mar 20, 2006 9:03 pm

l=L=h => poti avea o sfera cu D=L=l=h
o piramida cu baza un patrat cu laturile=l=L si inaltimea=h
si logic poti avea un cub[care este cea mai logica varianta]
shiona
Junior Member

Mesajde kant emir » Lun Mar 20, 2006 9:31 pm

taci bah! unde ai mai vast tu sfera lunga? or lata? poi daca ie sfera, nu tresa fie sferica? adica are raza (sau diametru!) si basta! nu ma aburi tu ca ie lata cat diametru si inalta tot cat lunga! ca daca ie lata, tresa fie lata peste tot, nu? nu numa la buricu iei (or ca aia piramida in forma de gruapa: "am uo sfera care are latzimea bazei de atata shatata ie de lunga - tot baza iei")
ca cubu ie lung (stai langa iel si-l masori), ie lat (stai laga iel shil masori), ie inalt (sprijini scare de iel si vascat are, den crejtet panan talpa tzarii) - asta merge; daca jtii deja ca ie cub, nu mai masori decat una dintre masuri
deci si raspunsu tau ie tot asa (promitzi: am tuata nadejdea-n tine!), lato pic!
kant emir

Mesajde shiona » Lun Mar 20, 2006 10:59 pm

acu o mai ramas o problema...din groapa s-a scos 1 metru cub pamant....dar in groapa nu-i pamant...adica pereti-s de pamant si atat...inauntru-i aer....si pamantu scos afara nu mai are acelas volum...din cate stiu[daca nu ma inshel se schimba densitatea]
sau poate nu stiu nimic si mai bine taceam
shiona
Junior Member

Mesajde kant emir » Mar Mar 21, 2006 12:13 am

poi de unde jtii tu caso scos? ca daca ie gruapa, se presupune (shaici ai avea dreptate, dadada!) caso scos; da' chear shasha, ie scos, nu ie consumat, deci vezi asta
kant emir

Mesajde shiona » Mar Mar 21, 2006 12:25 am

pai io ce-am zis...ca-i scos un volum de 1 metru cub...si pus langa groapa undeva....n-am zis ca-i consumat
in plus omu zice clar: "daca o groapa are dimensiunile" ...deci se presupune imediat ca-i o groapa...sau ca a fost[daca a fost reumpluta dupa cu acelas pamant care a fost scos? (stii ca de obicei e mai umflat pamantu-adeca mai reavan...pana se batatoreste) ]
ma rog...acu nici ce spui tu nu-i greshit...ba chiar are o anume logica mai aparte... :nesigur:
shiona
Junior Member

Mesajde kant emir » Mar Mar 21, 2006 12:31 am

ce spui tu nu-i greshit...ba chiar are o anume logica mai aparte...

ehehehe, ai o bere de la mua (meritz, finca - se pare ca - incepi sa descoperi ruata!)
kant emir

Mesajde incoherent » Mar Mar 21, 2006 12:39 am

dati un google pe volumu estimat al planetei,scadeti metru ala care a fost trimis in spatiu cu ultima misiune si gat :( ce plictisitor... deci ceva mii de kilometrii cubi minus un metru,respectiv adaugati meteoriti de baga praf mereu,scadeti fiecare misiune spatiala sau superman plecat in misiune si of,e tot mia plictisitor.abandonez.
incoherent
Junior Member

Mesajde jeorj » Mar Mar 21, 2006 3:38 pm

bei, ma-ti inebunit cu gropile astea ale voastre. hai ca va lamuresc io cum sta treburile
pe deo parte shiona are dreptate cu sfera. ca da coi ei la masurat intr-un sistem de coordonate 3D, are lungime latime si inaltime in functie de axa pe care faci masurarea.
pe de alte parti, volumu de pamant scos din gruapa depinde de mai multi factori,shanume:
1) de tipu de pamant pe care l-ai scos din gruapa(adica raportu dintre volumu de pamant scos si volumu de aier ce ramane inauntru gropii, raport care se cheama parca coeficient de infoiere, difera de la un sol la altul*)
2) locu unde pui pamantu ala scos, ca daca il arunci in raul ce curge pe langa tine va fi cam prea complicat sa ii mai masori volumu
3) persoana care face masuratorile tinand cont de fabtul indubitabil ca omu ieste subiectiv
si ar mai fi si alti factori da consider ca astia sunt principalii

referitor la puntu 3, un esemplu merlucian ar fi ca cum se masoara 3 metri cubi de lemne pentru parpandel din costinesti:
- Parpandele , fii atent la mine ca masor. Un metru lungime, cu un metru latime si cu unu inaltime cat fac?
- Pai,........unu...plus unu...plus inca unu..............TREI!!!.
- hai cu banii ca ma asteapta si altii. si sa stii ca tie vand mai ieftin ca mi-esti simpatic.~p~p~p

ps. shiona, as avea o singura nelamurire: cum naiba sapi gruapa aia sferica? adica de unde incepi, pe unde scoti pamantu, ca de masurat ma ocup io:D de fapt ie mai multe nelamuriri da le poti considera ca una singura:D

*nota ajutatoare: daca iei o cartzulie tehnica despre terasamente si sapaturi gasesti peacolo un tabelas cu coeficientii aia cu care trebe sa inmultesti ca sa afli volumu pamantului scos in functie de soiu lu pamant.
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
jeorj
Junior Member

Mesajde shiona » Mar Mar 21, 2006 3:42 pm

Masa = 5,976*10^24 kg
Densitatea medie = 5500 kg/m^3
deci volumul[dupa grele calcule matematice efectuate cu un calculator super perormant]=1,08654*10^21-1 ....
sau volumu-i de 1m^3 ceea ce inseamna ca masa pamantului [din groapa,de langa groapa,sau de unde-o fi] este 5500kg si le scadem pastea din 5,976*10^24...
in ambele cazuri este insesizabila consecinta de pe urma gropii asupra masei sau volumului Pamantului si in concluzie mi se par o pierdere de timp[si cand ma gandesc ca am pierdut juma din timpu ala....:(...asa-i cand esti tont]

ps:kant emire vezi ca nu te uit cu berea aia :P

iedit: better now?
shiona
Junior Member

Mesajde kant emir » Mar Mar 21, 2006 3:44 pm

cum naiba sapi gruapa aia sferica?

face uo cerere pentru urmashii urmashilor nojtri, sa-i trimita si iei un Terminator II (numa grija mare, sa nu mai poposeaseasca in fro parcare de tiruri, ci pe terenu cu pricina, unde ie cultura de gruape)
shapoi tu chear cresca se puate sapa o groapa sferica? nici de-ar fi groapa altuia n-ar esi cum trebe, dapoi asa?
iedit pur shi ona:
asupra mesei sau volumului pamantului
- poi daca ne stabilim Intalnirea din pamanturi (casa vedem de berea AIa, ofcors), crecosa avem in vedere chear si mesele pamanturilor, casa nu mai zic de volumele de proza (alea despre care am io intentzia sa vorovesc, da' in alta parte, nu aici)
kant emir

Mesajde shiona » Mar Mar 21, 2006 3:55 pm

da una elipsoidala[park asta era termenu] merge......:P
daca vrei neaparat sferica....poti sa faci un tunel....prin care intri ca sa sapi si prin care scoti pamantu....da e mai complicata treaba ca-ti trebe stalpi de sustinere si grinzi[tot sferice de preferat...si pe astea daca le faci din lemn tre sa le prelucrezi la caldura...sa le faci din mai multe bucati si risca sa cedeze...mai bine din metal da astea-s prea grele] oricum n-are rost sa-ti complici existenta cu astfel de trebi cand poti sa faci totu mai usor mai rapid si mai curat
shiona
Junior Member

Mesajde jeorj » Mar Mar 21, 2006 3:55 pm

shiona scrie:volumu-i de 1m^3 ceea ce inseamna ca masa pamantului
daca te iei dupe calculu ala atat de sofisticat, adica daca vrei sa pui pamantu la loc in groapa s-ar putea sa iti iasa alta socoteala(ochii sau alceva) ca o sa vezi ca desi gruapa e plina uochi iti ramane o gramada de pamant pe langa pe care tre sa il arunci in rau pana nu se prinde lumea:D(sau apelezi la terminatori sa-l des integreze :D)
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
jeorj
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma