the longest thread[subiect] in the history of fanclub.ro!!!:D

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

3669

Mesajde baixinho© » Dum Oct 19, 2003 9:02 am

bine ai revenit si tu printre noi aiule. zi-mi, cu ce vrei sa te mai slugaresc?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Dum Oct 19, 2003 9:32 am

sa te ocupi matale in continuare de sereleu din ior ca io m-am cam plictisit si mi-e si scarba mai ales ca acu imi deschisei taraba pe lizeanu cu topi-top si boni-bon
eyewitness

3674

Mesajde baixinho© » Dum Oct 19, 2003 10:00 am

se vede nea ca nu ai mai trecut in inspectie demult pe la sereleu. am pus perdele rosii, am bagat braduleti d-aia cu miros de menta (odorizante, adicatelea) si am vopsit peretii cu portocaliu cu inmioare roz. este ceva de numa.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Weet-weet » Dum Oct 19, 2003 9:13 pm

Eu abia acum am inceput sa citesc aici ... si am o intrebare ..
pentru Aliosha : care era intrebarea de la generalitati si care e faza cu "poze manarite" ? sa mor io daca ma prind care e faza :con:
e mai greu sa gandesc , avand stomacu' plin ,asa ca ajutaaaaaaaaaaati-ma si pe mine .. sunt saraca cu duhu' azi :cry:
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde eyewitness » Lun Oct 20, 2003 8:36 am

Initial trimis de Weet-weet
e mai greu sa gandesc , avand stomacu' plin
...sunt saraca cu duhu' azi

vezi caconfunzi stomacu cu vaginu...la tine ala mai face eforturi sa gandeasca cat de cat

numa azi?
eyewitness

Mesajde SOD » Lun Oct 20, 2003 10:10 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
mai da-te-n pula mea , gigi !

iotete coalesa dihai jignirea si injuratura!sau nu se pune,ca e pe katerinci?pai nu avea dreptate omu dom'le,cand intreba care e caterincile mai acide si care nu e?nu de alta,da sa stie si muschii nostri.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Weet-weet » Lun Oct 20, 2003 10:57 am

Lasa , fii tu mai destept , si pentru mine ... numai ca vaginu' meu nu gandeste , capu' e ala care gandeste si daca e sa tot selectezi din ce spun ... pai poti sa scoti niste aberatii mai mari decat tine , asa ca nu mai lua un pic de-aici si un pic de-acolo ... si data viitoare scrie cu mainile , oki ? nu-ti lasa "creierul" inferior sa scrie ;) Numai bine !
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde eyewitness » Lun Oct 20, 2003 11:01 am

Initial trimis de Weet-weet
... numai ca vaginu' meu nu gandeste

ptiu drace...esti pierduta pha daca nici macar ala nu gandeste la tine...
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Oct 20, 2003 11:06 am

ia vezi SOD in atasament. ti s-a dat penalizare pentru mesaje in genul celor de acolo ? daca stau sa caut cred ca gasesc vreo 50 de mesaje in care iti bagi si scoti pula.
:rolleyes:
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

3691

Mesajde baixinho© » Lun Oct 20, 2003 11:14 am

misto captura. chestia aia aplecata de mijloc din poza din stanga din captura, DA, stiu cine este. io ma intreb cine-i aia din spate la aia care ie in fata.
ANTI

baixinho©

Mesajde SOD » Lun Oct 20, 2003 11:17 am

io am zis intotdeauna ca legea e interpretabila de aia de sus.cum dracu se face?tragedia este ca unii nu vor sa se destupe la minte neam,ioc,ciuciu!o tin pe a lor incontinuu.

si ca tot veni vorba,pune mana si modifica nr de banari,ca e recordul meu,ca tot stai si nu faci nimic toata ziua.iar noi astilalti muncim ca sa dam impozit la stat ca sa poata sa-ti dea tie la batranete asistenta sociala niste banuti din fonduriel alocate celor fara capatai.macar treaba asta fa-o bine.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Oct 20, 2003 11:21 am

Initial trimis de SOD
io am zis intotdeauna.....

Initial trimis de SOD
o tin pe a lor in continuu

Pai sunt eu de vina ?

------

e corect nr. de banari ! cand ai luat ban saptamana trecuta am schimbat din 7 in 8 !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

3693

Mesajde baixinho© » Lun Oct 20, 2003 11:24 am

postu lu SOD de mai sus ie al 1000-lea raspuns pe threadul asta. aiule, nu mancam o friptura si sa bem o bere pe chestia asta?
ANTI

baixinho©

Mesajde SOD » Lun Oct 20, 2003 11:30 am

Initial trimis de Oribilul Mosh

Pai sunt eu de vina ?

------

e corect nr. de banari ! cand ai luat ban saptamana trecuta am schimbat din 7 in 8 !

incoerenta asta!

cum dom'le numai 8?asa de slab sunt?ia sa ma apuc sa fac niste boroboatze!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Lun Oct 20, 2003 11:37 am

baicsule si or sa mai fie inca 5000 ca tot dejeaba oricum asta nu ne impiedica sa sarbatorim cum se cuvine cu traditionalele neshte beri si fripturi...

sodule, ce-ai zice de un tread sondaj " cea mai frumoasa noapte in ior" ? perioada de la opera nu se pune ca fu ucenicie si vai de mama noastra cat ne chinuiram cu educatia ...
eyewitness

Mesajde neatza » Lun Oct 20, 2003 11:45 am

sarbatoare? friptane? ber? gotci? aaa... vin shi eo!
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde SOD » Lun Oct 20, 2003 12:00 pm

maine bre,promit.ca sondaju zilnic de azi fu facut.
FOUR OF A KIND
SOD

3701

Mesajde baixinho© » Lun Oct 20, 2003 4:25 pm

ma gandeam ca poate va intereseaza

Salariile de bazí£ ale ministrilor si cele ale secretarilor de stat vor creste, anul viitor, cu aproape 40% in termeni nominali, de aproximativ trei ori mai mult decit nivelul inflatiei prognozat pentru acest an.
Potrivit proiectului legii bugetului de stat pentru 2004, salariul lunar de bazí£ al unui ministru va atinge 37,29 milioane de lei, in crestere cu 39,82% fatí£ de anul precedent, cind retributia a fost de 26,66 milioane de lei.
In ceea ce priveste secretarii de stat, salariul va inregistra o majorare similarí£, de 38,2%, de la 23,33 milioane de lei la 32,63 milioane de lei.
Inflatia pentru acest an este estimatí£ la 14%, iar pentru luna decembrie a anului 2004 Executivul a preconizat reducerea inflatiei la 9%. Media anualí£ a inflatiei pentru 2004 a fost anticipatí£ la 11,5%.
"Aceastí£ evolutie descrescí£toare a ratei inflatiei este conditionatí£ decisiv de transpunerea programelor de restructurare/privatizare, cu precí£dere in sfera utilití£tilor publice, de ameliorare a disciplinei fiscale si impunerea politicii bugetare tari, in scopul eliminí£rii arieratelor financiare, precum si de intelegere a necesití£tii mentinerii unor politici restrictive a veniturilor de cí£tre toti partenerii sociali", se aratí£ in proiectul Legii bugetului.
Cheltuielile de personal au fost proiectate sí£ detiní£ o pondere de 5% din Produsul Intern Brut, aceeasi din acest an.
ANTI

baixinho©

3711

Mesajde baixinho© » Lun Oct 20, 2003 8:42 pm

migule, ba migule, ba, daca te duci la expozitia chinologica (cum o numeste aiu) sau la dresura de caini (cum o numesc eu) care are loc la finele acestei saptamani, vezi ca cele mai bune locuri ie cum intri in stadion dinspre statuie, pe stanga. se vede ceva de numa. ie superb. si daca mai si strigi bravo cainii, o sa se vada si mai bine.

ps: si daca nu te duci la expozitie/dresura, tot alea ie cele mai bune locuri.
ANTI

baixinho©

Mesajde MiG29 » Lun Oct 20, 2003 8:48 pm

Baixinho,ma duc ma nici o grija da ma duc la oficiala,ce mama draq k odata pe an ma duc shi io la Dinamo(mai nasol iera daca se juca la voi pe stadion,aaa chiar mai avetzi stadion sau il face Copos hotel da mii de stele sau laborator de patiserie?)...da nu shtiam k amatorii(parca asa i-a caracterizat dom cofe....aaa pardon patron Copos,pe jucatorii Rapidului)are voie sa faca dresaje....Shi chiar daca ie expozitzie tot ma duc k macar ie cu caini ieuropeni:o
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde eyewitness » Mar Oct 21, 2003 7:51 am

cele mai bune locuri ,spun proprietarii odraslelor canine, sunt la etaju 5 al spitalului de urgenta ,aripa de nord ,sectia neuropsihiatrie , unde la toate expozitiile chinologice asista sute de pacienti cocotati pe ferestre aplaudandu-i frenetic pe pechinezu petre ,cel mai dezvoltat exemplar din rasa lui mai ales la exercitiile de sezut si culcat, precum si ale frumosului exemplar belgian dresat excelent pentru exercitiile de aport in special de adus mingiile din poarta.
eyewitness

Mesajde MiG29 » Mar Oct 21, 2003 8:14 am

Adevaru ie ca nimica nu se compara cu un meci de(hai sa incerc sa zic desi nu prea seamana)fotbal pe terenu din regie.O privesliste iecscelenta se obtine din caminele de acolo(Belvedere parca le zice,vedetzi ce denumire sugestiva).Din pacate din unele camine potzi vedea numa o poarta shi ceva din careu da tot spectacolu ie mare...de exemplu atunci cad vine Raora Rm Valcea sau Electromagnetica sau Intergaz sau alte asemenea mari iechipe,spectacolu ie total pentru saracu student care in loc sa-si vada de restante priveste fascinat spre realitatea de pe teren.am intzeles k deja iecsista multzi amatori,care nu-si permit sa isi i-a bilet la meciurile lu Sportu shi inchirieaza camere(cu repriza) in caminele mai sus numite...
MiG29

3717

Mesajde baixinho© » Mar Oct 21, 2003 8:37 am

migule, o dai aiurea in diverse. continua discutia daca ai argumente sau replici, nu ne lua cu vrajeala si gargara ieftina ca in Regie se face si se drege. si nici nu incerca sa argumentezi ca "aiu de ce se baga in seama" ca nici asta nu merge. si vezi ca Electromagnetica inca nu a ajuns in Regie, ca Sportul a jucat in deplasare cu acea echipa. daca tot debitezi, incearca sa te informezi inainte.

ps: Doamne, ce i le zic. si chit de mult ma bucur.
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Mar Oct 21, 2003 8:39 am

migule tu te referi la fotbal ? ca nu inteleg ...ce au in comun expozitiile chinologice sau dresurile de pechineji (c.b) cu fotbalul ? sa inteleg ca o scarbosenie de musca scapata de pe threadu gandacilor taratori poposi pe caciula-ti proprietate personala?
eyewitness

Mesajde MiG29 » Mar Oct 21, 2003 8:52 am

Baixinhio,nu imi aduc aminte k postu ala sa fi fost pentru tine(acuma incep sa il intzeleg pe Moshu,chiar k iesti umil mah...cre k eye putea sa raspunda shi singur,nu iera nevoie sa intervi shi tu aiurea`n tramway)...oricum ma bucur ca te bucuri ca tzinand cont cu ce iechipa tzii,alte bucurii n-o sa mai ai anu asta.
P.S. Sa vezi ce o sa ma bucur io duminca seara.

Eyule,da ce mah aia de-o practicatzi voi acolo cu domnu Siman,nenea Dan shi restu de juniori se cheama fotbal?Marpha :)
MiG29

Mesajde eyewitness » Mar Oct 21, 2003 8:59 am

nu bre am zis io vrodata ca ie fotbal ? tzurca ,oina , bambilici cum vrei matale sa-i zici...chestia iera ca subiectu iera legat de asociatia crescatorilor de animale si in subsidiar de faptu ca stadionu dinamo, proaspat modernizat gazduieste expozitiile canine lucru de altfel foarte apreciat pe plan national...nu inteleg de ce legi fotbalul si in special echipa de oina(sau cum doresti tu) din regie de dresurile de caini (c.b) ? te abati de la subiect zau asa...sau sa inteleg ca unii chiar se oftica?
eyewitness

Mesajde MiG29 » Mar Oct 21, 2003 9:06 am

Eyu-le ie apreciata shi pe plan internatzional nu numa natzional..ma gandeam serios s-o duc shi io pe Pepsi acolo,poate imi dau shi mie de-o bere ceva...da din cate jtiu io ie diferntza intre expozitzie canina(k aia ie de frumusetze) shi dresaj...la noi ie dresaj da dresoru activa shi iel prin regie pana sa vina la noi
Cat despre ofticare nu ma oftica mah,k nu m-am ofticat io 7 etape sezonu trecut;P (dupa cum am mai zis) de ce draq sa ma ofticez acuma?
MiG29

Mesajde eyewitness » Mar Oct 21, 2003 9:14 am

v-ati scos...inseamna ca dresoru vostru actual stie bine tzurca daca pleca din regie unde a profesat mult timp...
eyewitness

Mesajde MiG29 » Mar Oct 21, 2003 9:24 am

Aaaaaa...deci tzurca se cheama pana la urma.Ce frumoas ie cand invetzi in fiecare zi ceva nou:)
MiG29

3820

Mesajde baixinho© » Dum Oct 26, 2003 10:38 am

Stimate domnule Administrator (nu ma refer la vali, Aliosha sau xkran)
1. este pentru ultima data cand va atrag atentia ca atunci cand va referiti la mine/persoana mea/nickul meu sa folositi baixinho ©. nimic altceva. altfel, ma siliti sa fac si eu acelasi lucru la adresa nickului dumneavoastra.
2. faptul ca nu recunoasteti ca pana si monk a ajuns sa v-o traga din orice pozitie si in orice orificiu pe care il aveti sau nu ar trebui sa va puna pe ganduri. de fapt, nu cred ca ar trebui sa va puna pe ganduri, deoarece inca nu v-ati dat seama ca monk va face din vorbe, exprimarile lui fiind prea subtile pentru dumneavoastra.
3. acea copila nevinovata de 14 ani sau cati dracu o avea nu ma alearga pe forum si mi-o trage din proprie initiativa, ci pentru ca asa o sfatuiti dumneavoastra. v-as ruga, pentru ultima data, daca tot faceti astfel de gesturi, sa nu va mai treaca prin cutia craniana (goala de altfel) sa sfatuiti userii sa se ia de persoana din avatar, deoarece va fut de nu va vedeti.
4. mi-e sila si greata de dumneavoastra.
5. vedeti ca userul Dreptatea a scris un post de bagare in seama pe threadul creat chiar de ea. ea de ce nu primeste avertisment? are trei tzatze in loc de doua?
ANTI

baixinho©

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma