Aberatia zilei

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde eyewitness » Mie Apr 14, 2004 1:22 pm

Oribilul Mosh scrie:ar trebui sa-i nationalizam pe ukrainieni si sa mai imprutam 3-4 slovaci...

ca-i trecem pe ucrainieni in proprietatea statului n-ar fi o problema dar imprutarea celor 3-4 slovaci va fi o mare problema ca nu cred ca slovacii vor da dunarea pe prut
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde SOD » Mie Apr 14, 2004 1:52 pm

Nanuka scrie:Eu tocmai am mancat drobuletz yummy si-acum ma delectez cu o tigarusha si un ness...

Gabuba hun vad ca ai atractie la avataruri foarte ciudate hahaha si cu fetitze*p..da urate fetitze....

Poke, te pup u si cand esti online pe yahoo iti trimit poza cu porcushorul hahaha..

Nuka:yD

bre oameni buni, fata asta e incurabila. si s-o luam incetisor, sa vedem ce aflam azi.

dupa ce mananca un drobuletz yummy, da fugutza si pune o pozulica pe forumas sa vada userashii se tatzisoare mari si yummy are ia.

mai apoi, avem un hahaha exemplu hahaha de hahaha de*******e hahaha urata la varsta ei si hahaha periculoasa hahaha fetzitze hahaha deoarece hahaha.

nanu, te pup u cand u esti online pe lips u. u esti foarte beautiful u send si mie un picture cu u cand esti online. pup u darling mea.

cu dragoste, al tau pe vecie Sodulitzicutzica :D
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Joi Apr 15, 2004 7:13 pm

Cristina_rock scrie:Eu nu am de gind sa pierd timpul pe aici (n.r. fanclub.ro), prefer forumurile americane unde pot sa aflu lucruri interesante, nu ineptiile unor handicapati.

dupa alte 4 amenintari cu plecarea , dupa argumentari puerile sau mai degraba lipsa acestora in sustinerea teoriilor aberante, aplicand metoda dornea imbunatatita cu tezele aurolace si algoritmii svengalieni si domnisuara cristina_rock merje pe forumurile americane unde lucrurile interesante si intelijenta legendara tipic americana , al carei exponent marcant e chiar presedintele acestei natiuni, tind sa sparga cortexu vbuletinului imprastiindu-se in lumea larga contribuind semnificativ la eruditia intregii omeniri. voi , popoare de handicapati continuati debitarea ineptiilor pe fanucluburile vuastre.
eyewitness

Mesajde memetshot » Vin Apr 16, 2004 11:36 am

http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=11195

Nu-i asa ca va era dor de dornea? ei bine sa nu va mai fie va aduc la panou pe nenea ionuzz. acest nene este un nene care se vrea a fi un nene politic si de aceea a deschis acest subect care seamana o tzara cu Dornea vs Dornea si cu jurnalu lu doo muste.
Rog administratorii sa nu=i dea lu nenea ionuzz avertisment pentru posturi consecutive (sau cum se chiama) precum si alorlati care au ceva de spus sa o spuna in alta parte si nu pe subectu lu iel.
Va multumesc
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde SOD » Sâm Apr 17, 2004 11:03 am

dEpEchEmIND scrie:Moshule!!! Imi imaginam sa ai o voce d'aia groasa de rinocer, da' constat ca esti o adevarata privighetoare! :yD
Ai vocea chiar mai subtzirica decat a mea! *p

aoleo, deci tu esti aia de ai speriat saptamana trecuta toate zburatoarele de pe ruta bucuresti - botosani cand te-ai coborat din rata de ora 3 si ai cerut la chiosc, cu vocea ta suava si cristalina de bariton obosit de coniace si mahoarca, un pachet de biscuitzi. macar de-ar veni inapoi bistele pasari ca au cuiburi deja facute si puisori. ce dracu ma depesho, chiar n-ai suflet?

plus ca io treaba asta v-am zis-o de-acu doi ani.
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=84344&postcount=10

[quote="dEpEchEmIND"]Bai Gabuba, aplauze pentru papagalu' tau, ca tare-i pervers! ]
asa draga mea, mai zi-ne. mai povesteste. si ce-a mai facut gabitzu cu papagalul lui pervers? te-a pus sa dai dedicatzii la el? te-ai jucat cu penajul lui monocolor?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Catzelusha » Sâm Apr 17, 2004 7:22 pm

Mesajul unei lutze convinse
Ma declar o fana Eminem... nu ma laud cu asta...dar am zis sa scriu ji eu aici...Anyway I love Eminem !! O zick din tot sufletu.Ma` da` daca ar veni eminem in romania crezi ca n`ar avea ce fu** ? Stai linijtit ca se arunk in bratele lui ... curv*** )

Draga mea im WITH U,ia povesteste-ne noua ce-ar face fetele ca tine,daca ar veni idolul tau pe plaiurile mioritice.?Nu de alta,dar rad cu lacrimi cand iti citesc mesajele monosilabice,care nici macar pentru topicul asta nu sunt bune. :hehe:
Catzelusha

Mesajde eyewitness » Lun Apr 19, 2004 7:33 am

alexutzas scrie:... salut, tapinarii si fanii tapinarii!
sunteti nemaipomeniti!! m-a intristat insa faptul ca sunteti atat de buni si erau atat de putini oameni acolo, unii probabil nimeriti din intamplare si cu gandurile imprastiate prin alte parti

asa ie cu marile valori ale culturii universale, sunt recunoscute numai dupa muarte...:D
eyewitness

Mesajde nae cinefil » Lun Apr 19, 2004 9:56 am

m-a intristat insa faptul ca sunteti atat de buni

ceva e-n neregula aici...
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde cubu » Lun Apr 19, 2004 11:47 pm

Love2Fly scrie:orice mesaj offtopic sa fie sters si userul ce a postat sa fie avertizat cu un avertisment.

Io zic sa-l avertizezi cu un semnal din creasta.

... --- ...
indescifrabil
cubu

Mesajde piskeshu » Mar Apr 20, 2004 9:29 am

Dany S scrie:Oricum, ce se intampla e ca majoritatea fetelor astea, trec printro faza trecatoare (vezi Nanuk) si revin la realitate, din fericire, dar cum au dat mai sus cativa exemple, ajung sa ramana cu masculii lor feroce.

Un exemplu de incoerentza amestecata cu rasism (a se vedea tot postul demigrantului).
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde eyewitness » Joi Apr 22, 2004 7:05 am

Originally Posted by Nanuka
Eu zic ca tipa de 26 de ani..e o cretina....ar trebuii sa inceteze filtrajul cu minorii..
Va pupic,
Nanuka.

tipa de 26 de ani ie sigur cretina...in loc sa filtreze cu minorii ar trebuiiii sa filtreze cu un filtru special tip bosch sau rowenta

va pupic
aiukuliculitzu
eyewitness

Mesajde vali » Joi Apr 22, 2004 7:33 am

[quote Dany_S]
The haunted mansion - ...cu Eddy murphy in rol masculin principal, [/QUOTE]ar fi fost ceva sa fie in rol feminin principal, nu?
un fel de tootsie 2...
some people deserve to die
vali

Mesajde Nanuka » Joi Apr 22, 2004 8:39 am

Zoso vezi cum se ia de mine mereu??????????..acum yo ce sa fac sa nu zic nimic de frica ca-mi dai ban?..nu e corect:yD....ochiule se zice flirt...da eu am gresit sa scriu., desteptaciunea pamantului...

Pa!
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde baixinho© » Joi Apr 22, 2004 8:54 am

Nanuka scrie:am gresit sa scriu

zici ca a comis-o primarul sectorului cinci, care este.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Joi Apr 22, 2004 9:08 am

Nanuka scrie:ochiule se zice flirt..

multzumesc, nu jtiam.
eyewitness

Mesajde wwritza » Joi Apr 22, 2004 10:52 am

Chrysilla scrie:
Ana mi-a zis ca pentru omor se fac 20 de ani de inchisoare. Dar se poate face facultatea si acolo, si n`as fi prima scriitoare care trece prin inchisoare. Si pentru purtare buna mi-ar drumul mai repede... si alte avantaje (o gramade de lesbiene pe acolo, scap de maica-mea, casa si masa, plus ca la 39 de ani inca mai pot sa-mi refac viata). Ramane sa ma hotarasc cum o sa-l omor...

Dar daca lui ii tai ... podoabele si ei ii fac niste cicatrici pe fata, ca sa n-o mai placa nimeni? Scap mai ieftin....

;n =D =D ;n nu esti normala Crisilo!!!
Te-ai hotarat pana la urma ce faci?? :u ;j ;f
Om gasi vreun avocat pe forum
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde eyewitness » Joi Apr 22, 2004 10:57 am

Nanuka scrie:...am cunoscut multe persoane raraite si culmea majoritatea erau numai din socitatile inalte, invatau bine si aveau umor fin..

unu fu ceasescu , umoru nu prea ierea fin ci cam negru , sa lasi 22 milioane de crestini in frig si fuame nu prea ie finete . nici cu invatatura nu a stralucit in schimb se invartea in societatile inalte si fuarte inalte.
eyewitness

Mesajde gaga » Joi Apr 22, 2004 11:03 am

si n`as fi prima scriitoare care trece prin inchisoare.

LOOL, merci pokenitza de citat, eu nu il vazusem :) cei care scriu se cheama scribi, nu scriitori, pt a fi scriitor e nevoie de multe alte calitatzi ;D
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde vali » Joi Apr 22, 2004 8:20 pm

[21:23] <zoso[fop]> ce vaca GIA
[21:23] <zoso[fop]> a luat best website
[21:23] <zoso[fop]> www.gia.ro
[21:23] <zoso[fop]> au intrebat-o daca situl e in flash sau html
[21:23] <zoso[fop]> si nu a stiut
some people deserve to die
vali

Mesajde supermouse » Joi Apr 22, 2004 8:27 pm

SOD scrie:bre oameni buni, fata asta e incurabila. si s-o luam incetisor, sa vedem ce aflam azi.

dupa ce mananca un drobuletz yummy, da fugutza si pune o pozulica pe forumas sa vada userashii se tatzisoare mari si yummy are ia.

mai apoi, avem un hahaha exemplu hahaha de hahaha de*******e hahaha urata la varsta ei si hahaha periculoasa hahaha fetzitze hahaha deoarece hahaha.

nanu, te pup u cand u esti online pe lips u. u esti foarte beautiful u send si mie un picture cu u cand esti online. pup u darling mea.

cu dragoste, al tau pe vecie Sodulitzicutzica :D

shi uite asha ai reushit sa imi provoci o durere de cap.... din nefericire, ma tem ca adrisanta nu poate face diferentza dintre parodie shi drobuletz
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde MiG29 » Joi Apr 22, 2004 8:31 pm

DEci va ruog frumos pentru omor se fac de la 10 la 25 sau pe viatza :u .Cum donsoara ie (presupun)la prima infractiune,cre ca scapa cu 15.Shi poa sa iasa conditzionat dupa 2/3 din termen adica dupa 10 ani:D.Faza cu mancare ie cam nasuala ca nu prea ii hraneste bine pe detinuti in Romania.Nici cu lesbienele nu jtiu cum ie,da nu prea cred ca ie bine.Ca dusurile de la noi nu arat cum arata alea de la americani :)
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde nae cinefil » Vin Apr 23, 2004 9:03 am

migu, desi nu-s expert in penal, omoru calificat, caci aici s-ar incadra fapta respectivei, se pedepseshte cu inchisoare de la 15 la 25 de ani si interzicerea unor drepturi. pe viatza se da la omoru deosebit de grav, ale carui conditzii nu cred ca sunt indeplinite. Atenuantele ar putea reduce minimu special(15 ani) cu pana la 3 ani, deci ar fi minim 12 ani. Fiind mai mult de 10 ani, liberarea conditionata nu poate interveni decat dupa executarea a cel putin 3 patrimi din pedeapsa, adica minim 9 ani. Ar mai fi chestiile cu munca prestata de condamnat, care modifica partial termenele de mai sus.
Conditiile in penitenciarele romaneshti sunt in continua imbunatatire, in sensul in care chiar daca nu ating standardele occidentale, e o diferenta majora fata de acum, sa zicem, 10 ani.

deci cam asta ar fi varianta fericita!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde MiG29 » Vin Apr 23, 2004 10:41 pm

Io am zis de la 10 la 25 sau pe viatza ,referindu-ma la omor in general.Atenuante nu cred ca ie cazu.Shi asha ie cum zici tu deca pedeapsa e mai mare de 10 ani,e cu 3/4 nu 2/3.Cat despre conditziile din penitenciare,chear nu stiu ce sa spun,eu am facut practica la Poarta Alba shi arata jalnic.Iar la Rahova n-ajung chiar totzi:p

Pese: se vede ca am restanta la penal special:D
MiG29

Mesajde eyewitness » Sâm Apr 24, 2004 7:35 am

MiG29 scrie:eu am facut practica la Poarta Alba

p-asta no jtiam deci cand te baga ajtia la mititica acu, mai nou, ii zice "sa faci practica". mijtou.

da ce facusi migule? un viol ceva ? i-ai dat in cap la fro baba pe plaje si i-ai furat colacu? :D
eyewitness

Mesajde nae cinefil » Sâm Apr 24, 2004 11:01 am

bre aiu, poi shi io am facut practica pe la aiud shi gherla! deci ie bai!:)

migule, ejti penal ma! cum sa-tz pici penalu special?! poi ala ie cea mai lejera materie din cele importante! io am avut pe toamna procedura penala, da` aia-i alta poveste!

peseu: ma gandeam la atenuanta de la art.73, lit.b C.pen.! Shi aia-i in partea generala!:)
oricum, bafta la re!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde supermouse » Sâm Apr 24, 2004 12:06 pm

Alternativ, don'shoara se poate muta in Anglia, invita dobitocul in vizita, il omora discret shi pe urma zicea ca tipul a incercat sa o violeze. Walk away free shi cu publicitate gratuita.
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde MiG29 » Sâm Apr 24, 2004 12:30 pm

cinefilule,la articolu 73 litera b Cod Penal,nu ie aia cu depasirea limitelor starii de necesitate?:pPartea generala am luat-o shi io:D.Shi procedura:D.Partea speciala am picat-o tocma din cauza unei spete cu un omor calificat:(.DEci d-aia nu ma atrage pe mine penalu:)

Aiule,da ma,i-am furat colacu,k io nu jtiu sa`not shi aveam nevoie de iel:D
MiG29

Mesajde wwritza » Sâm Apr 24, 2004 1:58 pm

Naiba m-a pus sa bag citatul respectiv la "aberatia si kterinca zilei"??!?!
S-a transformat threadu' in 'sfatu' avocatului' ...Mai bine faceti unu' special, luati si tarif pe consiliere, se plateste cu CC sau in natura :)
Chiar diversificat - omor, viol, pedofilie, divortz, delapidare...etaca
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde nae cinefil » Lun Apr 26, 2004 7:59 am

pokenitzo, stai linishtita! profitam shi noi de ocazie sa mai facem nishte posturi!
shi ca veni vorba migule, eshti pe-aproape, aia e la litera a)!

no gata!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde MiG29 » Lun Apr 26, 2004 11:10 am

Nae,pardon da la litera a) ie aia cu excesu scuzabil,adica depasirea limitelor legitimei aparari:D.Ce dracu duar ti-am zis ca am luat penalu general:p
MiG29

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma