Deci... ea sta in Satu Mare, are 22 de ani si e fata la niste prieteni de familie. Teoretic, ne cunoastem de cand ne-am nascut ca sa zic asa, doar ca... distanta mare a facut sa ne intalnim doar de vreo 3 ori. Adica pe la 5 ani, pe la 13 ani si acuma, cand am eu 18. Pana acuma (adica in septembrie 2003) nu am avut nici o treaba cu ea, dar a venit in vizita cu parintzii pe la mine, in Bucuresti, dupa care am mers si pe la Busteni vreo 3 zile).
Cand a venit in Bucuresti nu prea am bagat-o in seama... adica nu vorbeam, n-aveam nici o treaba. Parca stiam eu ca daca o sa vorbesc, sa "ma bag" in seama o sa ma implic mult si o sa-mi para rau... cand o sa plece. Until now nu prea am avut prietena, ca nu m-a interesat si in plus (cel mai important) nu am avut bani pentru ca mie nu mi se dau bani pe mana. Pana si alocatzia o lua maica-mea (!!!) si imi dadea asa, daca avea chef, vreo 50.000 din ea bla bla bla (lasa ca tzin eu banii ca tot tzie iti iau chestii si adidasi si bla bla bla - zicea maica-mea). Deci din cauza ca n-am avut bani pe mana - nu mi-am permis sa am prietena. Nu-mi place sa cer bani si aberatzii, sa ma rog de maica-mea etc.
Sa revenim. Cum ziceam, cand a venit in Bucuresti nu prea vorbeam cu ea si nu pentru ca sunt foarte timid neaparat (nu sunt timid dar nu-mi place sa ma bag in vorba... am impresia (gresita de fapt) ca deranjez etc). Oricum, a doua zi eram la calculator si jucam Quake3 sau ceva (ii rupeam pe unii in retea la mine in bloc LOL) si am inceput sa vorbim - ca daca sa jucam ceva daca bla bla bla... pana la urma am jucat BOMBERMAN. Si la BOMBERMAN sunt tare - ii bat pe totzi de-i rup LOL. Si am jucat cu ea si m-a batut :con: . Interesant... mai ales ca am observat ca cei care joaca bine BOMBERMAN (it may sound stupid) sunt oameni destepti. Anyway pe urma am inceput sa vorbim mai mult, am vorbit si am vazut ca ne potrivim la atatea lucruri... si am vazut ca de fapt ne potrivim la tot. Mai mult, ajunsesem aproape sa stim ce va zice celalalt! Si asta e incredibil, zic eu, dupa doar doua zile!
Am stat apoi la geam la mine de am vorbit vreo doua ore, am vorbit si ne intelegeam asa bine, niciodata nu m-am inteles asa bine cu cineva... adica sa zic o gluma si chiar sa o inteleaga ... sa aibe atentie asa mare... nu stiu cum sa zic... nu cred ca intelegetzi.
Am stat pana la ora 3 noapte la geam de am vorbit si... parca era ar fi trebuit sa ne sarutam dar era asa ciudat cu parintzii mei in casa si parintzii ei in casa si doar asa dupa doua zile ... si oricum ma oftica sa stau cu fete cand e maica-mea prin apropiere ca face comentarii aiurea si aberatzii :con: .
Pana la urma n-am mai facut nimic si ne-am culcat (in paturi diferite of course

Apoi am fost la Busteni, am fost pe muntzi pe acolo, am mai vorbit... a fost marfa. Dar nu m-am simtzit bine, mereu ma gandeam ca o sa se termine si ca o sa plece... mi se parea normal sa fie langa mine mereu! Nu-mi imaginam cu e cand n-o sa mai fie!
Ma tot gandeam ca o s-o vad tocmai peste 1 an sau cine stie cand... (censored - acuma injur in minte).
Oricum mi-e greu cand scriu mesajul asta...
Dar cand a fost sa plece, nici n-am stat pe langa ea ca ma lua plansu! LOL Si nu suport sa plang cu lume in jur (mai ales de fatza cu ea). Ma plimbam pe acolo prin gara ca nebunu ma mai uitam de tren si mi-era din ce in ce mai rau.
Pana la urma cand a venit trenu ne-am pupat - hai pa ne vedem noi bla bla bla ... nu suport despartirile! Sub nici o forma! Daca e trebuie sa fie cat mai scurte fara cuvinte multe ca mi se face rau dreq... asa ca dupa aia m-am dus in tren de m-am bagat in compartiment si am stat la geam pe partea ailalta a trenului - nu pe partea cu gara... sa nu o vad ca... :rolleyes:

Mi-am zis pe urma ca domne... lasa ca imi trece mie in 3 zile si gata nici nu o sa ma mai gandesc la ea... n-o sa am nici o treaba.
De unde! Era tocmai invers. Am venit vineri acasa de am plans in baie - chiar cand faceam baie LOL. Da am plans LA GREUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! Cred ca n-am mai plans asa de 10 ani! Nici mie nu-mi venea sa cred, nu mai puteam sa ma opresc!
Asta a continuat si sambata si duminica (cu mici pauze de masa si cand ieseam afara). Oricum nimeni nu stie (nu stia) asta si credeam ca o sa-mi treaca, asa cum am mai zis.
Bine ca eu oricum nu aveam mari sperantze ca i-ar place de mine si chestii d-astea... ca ea arata marfa oricum si zic "ce dreq la catzi baietzi o avea ... ma vede pe mine mare chestie".
Doar ca o saptamana mai tarziu mi-a trimis mail cum ca vrea sa vorbeasca cu mine pe chat ca de ce am fost asa rece la Bucuresti si ca sa-i trimit pozele de la Busteni (facute cu camera digitala) pe mail. Bineinteles ca m-am bucurat si i-am trimis pozele dupa care au urmat o serie de mailuri de dragoste, am vorbit pe chat mereu in fiecare saptamana si simteam ca as fi vorbit cu ea la infinit fara sa ma plictisesc sau ceva. Numai puteam sa astept sa intre pe chat... Apoi ma gandeam la ea ore in sir, imaginandu-mi tot felu de scenarii despre ce ar urma sa fac cand o sa ne intalnim din nou tot felu de lucruri. In fiecare zi ma gandesc la ea... cred ca la fiecare 5 minute in vine in minte. Si asta fara gluma! Mesaju asta e super-sincer si sa-l luatzi ca atare. Eu in general fac glume si alea alea dar niciodata... si vreau sa zic NICIODATA nu ma joc cu sentimentele. Cred ca sunt cel mai de valoare lucru pe care il are omul. Ce il diferentiaza de animale, de fapt.
Si cand am dat examenu auto cu politzianu in masina m-am gandit la ea. Si cand am dat examene la scoala m-am gandit la ea. In orice situatie m-am gandit la ea. Si asta dupa ce am petrecut doar o saptamana impreuna fara sa se intample lucruri importante.
Acum n-am mai vorbit de vreo 7 saptamani pe chat dar m-a sunat de ziua mea (pe 16 ianuarie acuma) de am vorbit nitzel - oricum a fost super-marfa.
Sper sa ma vad cu ea cat mai curand fiindca (desi nu am mai avut vreo prietena pana acum) stiu ca e o persoana deosebita, ma pricep destul de bine la psihologie and stuff... bla bla bla si stiu lucru asta (sper).
Sunt curios daca a avut cineva rabdare sa citeasca tot mesaju... si sa-mi spuna ce parere are.
Mersi, Raptor.