Povestea mea...

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Povestea mea...

Mesajde Vince Carter » Lun Ian 19, 2004 12:10 am

Ok... o sa fie cam mult de scris dar sa vad cum ma descurc...

Deci... ea sta in Satu Mare, are 22 de ani si e fata la niste prieteni de familie. Teoretic, ne cunoastem de cand ne-am nascut ca sa zic asa, doar ca... distanta mare a facut sa ne intalnim doar de vreo 3 ori. Adica pe la 5 ani, pe la 13 ani si acuma, cand am eu 18. Pana acuma (adica in septembrie 2003) nu am avut nici o treaba cu ea, dar a venit in vizita cu parintzii pe la mine, in Bucuresti, dupa care am mers si pe la Busteni vreo 3 zile).

Cand a venit in Bucuresti nu prea am bagat-o in seama... adica nu vorbeam, n-aveam nici o treaba. Parca stiam eu ca daca o sa vorbesc, sa "ma bag" in seama o sa ma implic mult si o sa-mi para rau... cand o sa plece. Until now nu prea am avut prietena, ca nu m-a interesat si in plus (cel mai important) nu am avut bani pentru ca mie nu mi se dau bani pe mana. Pana si alocatzia o lua maica-mea (!!!) si imi dadea asa, daca avea chef, vreo 50.000 din ea bla bla bla (lasa ca tzin eu banii ca tot tzie iti iau chestii si adidasi si bla bla bla - zicea maica-mea). Deci din cauza ca n-am avut bani pe mana - nu mi-am permis sa am prietena. Nu-mi place sa cer bani si aberatzii, sa ma rog de maica-mea etc.

Sa revenim. Cum ziceam, cand a venit in Bucuresti nu prea vorbeam cu ea si nu pentru ca sunt foarte timid neaparat (nu sunt timid dar nu-mi place sa ma bag in vorba... am impresia (gresita de fapt) ca deranjez etc). Oricum, a doua zi eram la calculator si jucam Quake3 sau ceva (ii rupeam pe unii in retea la mine in bloc LOL) si am inceput sa vorbim - ca daca sa jucam ceva daca bla bla bla... pana la urma am jucat BOMBERMAN. Si la BOMBERMAN sunt tare - ii bat pe totzi de-i rup LOL. Si am jucat cu ea si m-a batut :con: . Interesant... mai ales ca am observat ca cei care joaca bine BOMBERMAN (it may sound stupid) sunt oameni destepti. Anyway pe urma am inceput sa vorbim mai mult, am vorbit si am vazut ca ne potrivim la atatea lucruri... si am vazut ca de fapt ne potrivim la tot. Mai mult, ajunsesem aproape sa stim ce va zice celalalt! Si asta e incredibil, zic eu, dupa doar doua zile!

Am stat apoi la geam la mine de am vorbit vreo doua ore, am vorbit si ne intelegeam asa bine, niciodata nu m-am inteles asa bine cu cineva... adica sa zic o gluma si chiar sa o inteleaga ... sa aibe atentie asa mare... nu stiu cum sa zic... nu cred ca intelegetzi.

Am stat pana la ora 3 noapte la geam de am vorbit si... parca era ar fi trebuit sa ne sarutam dar era asa ciudat cu parintzii mei in casa si parintzii ei in casa si doar asa dupa doua zile ... si oricum ma oftica sa stau cu fete cand e maica-mea prin apropiere ca face comentarii aiurea si aberatzii :con: .

Pana la urma n-am mai facut nimic si ne-am culcat (in paturi diferite of course :sperm: ). Trebuia sa ne sculam la 5 sa plecam cu trenu la Busteni.

Apoi am fost la Busteni, am fost pe muntzi pe acolo, am mai vorbit... a fost marfa. Dar nu m-am simtzit bine, mereu ma gandeam ca o sa se termine si ca o sa plece... mi se parea normal sa fie langa mine mereu! Nu-mi imaginam cu e cand n-o sa mai fie!

Ma tot gandeam ca o s-o vad tocmai peste 1 an sau cine stie cand... (censored - acuma injur in minte).

Oricum mi-e greu cand scriu mesajul asta...

Dar cand a fost sa plece, nici n-am stat pe langa ea ca ma lua plansu! LOL Si nu suport sa plang cu lume in jur (mai ales de fatza cu ea). Ma plimbam pe acolo prin gara ca nebunu ma mai uitam de tren si mi-era din ce in ce mai rau.

Pana la urma cand a venit trenu ne-am pupat - hai pa ne vedem noi bla bla bla ... nu suport despartirile! Sub nici o forma! Daca e trebuie sa fie cat mai scurte fara cuvinte multe ca mi se face rau dreq... asa ca dupa aia m-am dus in tren de m-am bagat in compartiment si am stat la geam pe partea ailalta a trenului - nu pe partea cu gara... sa nu o vad ca... :rolleyes: :( :( :( :( ;P .

Mi-am zis pe urma ca domne... lasa ca imi trece mie in 3 zile si gata nici nu o sa ma mai gandesc la ea... n-o sa am nici o treaba.

De unde! Era tocmai invers. Am venit vineri acasa de am plans in baie - chiar cand faceam baie LOL. Da am plans LA GREUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! Cred ca n-am mai plans asa de 10 ani! Nici mie nu-mi venea sa cred, nu mai puteam sa ma opresc!

Asta a continuat si sambata si duminica (cu mici pauze de masa si cand ieseam afara). Oricum nimeni nu stie (nu stia) asta si credeam ca o sa-mi treaca, asa cum am mai zis.

Bine ca eu oricum nu aveam mari sperantze ca i-ar place de mine si chestii d-astea... ca ea arata marfa oricum si zic "ce dreq la catzi baietzi o avea ... ma vede pe mine mare chestie".

Doar ca o saptamana mai tarziu mi-a trimis mail cum ca vrea sa vorbeasca cu mine pe chat ca de ce am fost asa rece la Bucuresti si ca sa-i trimit pozele de la Busteni (facute cu camera digitala) pe mail. Bineinteles ca m-am bucurat si i-am trimis pozele dupa care au urmat o serie de mailuri de dragoste, am vorbit pe chat mereu in fiecare saptamana si simteam ca as fi vorbit cu ea la infinit fara sa ma plictisesc sau ceva. Numai puteam sa astept sa intre pe chat... Apoi ma gandeam la ea ore in sir, imaginandu-mi tot felu de scenarii despre ce ar urma sa fac cand o sa ne intalnim din nou tot felu de lucruri. In fiecare zi ma gandesc la ea... cred ca la fiecare 5 minute in vine in minte. Si asta fara gluma! Mesaju asta e super-sincer si sa-l luatzi ca atare. Eu in general fac glume si alea alea dar niciodata... si vreau sa zic NICIODATA nu ma joc cu sentimentele. Cred ca sunt cel mai de valoare lucru pe care il are omul. Ce il diferentiaza de animale, de fapt.

Si cand am dat examenu auto cu politzianu in masina m-am gandit la ea. Si cand am dat examene la scoala m-am gandit la ea. In orice situatie m-am gandit la ea. Si asta dupa ce am petrecut doar o saptamana impreuna fara sa se intample lucruri importante.

Acum n-am mai vorbit de vreo 7 saptamani pe chat dar m-a sunat de ziua mea (pe 16 ianuarie acuma) de am vorbit nitzel - oricum a fost super-marfa.

Sper sa ma vad cu ea cat mai curand fiindca (desi nu am mai avut vreo prietena pana acum) stiu ca e o persoana deosebita, ma pricep destul de bine la psihologie and stuff... bla bla bla si stiu lucru asta (sper).

Sunt curios daca a avut cineva rabdare sa citeasca tot mesaju... si sa-mi spuna ce parere are.

Mersi, Raptor.
Check out my STREETBALL site : http://www.streetballromania.tk
Vince Carter
Junior Member

Mesajde ROMIKA » Lun Ian 19, 2004 1:35 pm

ma baiete, tu chiar esti indragostit... ma dor ochii de atata citit..
aminteste-ti mereu, casatoria este primul pas catre divort.....
ROMIKA
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Ian 19, 2004 7:09 pm

Raptor, pai invit-o si pe ea aici. Sa vedem de cel fel de persoana te-ai indragostit.

Da la 22 de ani sa plingi cu lacrimi dupa o fata...esti mai firav din fire?
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Vince Carter » Lun Ian 19, 2004 8:13 pm

LOL am 19 ani ea are 22... si sunt firav cand vine vorba de chestii d-astea... in rest nu stiu... I have yet to find out! :rolleyes:
Vince Carter
Junior Member

frumoasa

Mesajde Cristina » Mar Ian 20, 2004 2:33 pm

Frumoasa intamplare.Iti tin pumnii si nu renunta la fata pe care o iubesti. Propunei sa mergeti pe la munte impreuna bineinteles fara parinti, la vara la mare si alea, alea.
Hai, bafta
Aminteste-ti de trecut,
traieste in prezent,
gandeste in viitor!
Cristina
Junior Member

Mesajde piskeshu » Mar Ian 20, 2004 2:43 pm

Io creca nu i-ai dat limbi pt. ca de fapt ti-era jena ca la 19 ani nu stii cum se face. Nu te lasa de ea , ca cine stie cand mai prinzi shi tu ceva.:o
Oricum , stiut fiind faptu ca cei care joaca Bomberman sunt oameni destepti, o sa te descurci shio o sa freci shi tu ceva intr-o zi!:D
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Vince Carter » Mar Ian 20, 2004 11:37 pm

Ba eu stiu ca faza cu BOMBERMAN pare stupida... da' sa stii ca asa e, fara gluma :rolleyes: :p . La fel e si cu sahul. Bla. Mai putzin cu basketu' :D :rolleyes: . LOL

Anyway, o sa fac asa cum bine zice Cristina... sper.
Vince Carter
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Mar Ian 20, 2004 11:45 pm

Noah....interesanta a ta povestire. Ar semana o leaca cu "Love Story" daca l-ai vazut numai ca "prietena ta" nu moare ci pleaca.
E normal sa nu-ti dispara din cap acea fata atat timp cat atunci cand ati stat alaturi unul altuia te-ai simtit excelent gasind intr-o fata nu numai 2 proeminentze in fatza si una in spate ci si o partenera de discutii excelenta (si de bomberman) :D .
Eu zic ca, atat cat vei simtii ceva pt ea sa o tii langa tine intr-un fel sau altul (mailuri, chat, poze, telefoane, etc) oricum...avand in vedere ca e prima fata de care iti place ( care sunt sansele sa gasesti alta in viitorul apropiat ?) eu zic sa nu renunti caci nu stii ce iti aduce viitorul. Dragsotea neimpartasita mistuie inima, stiu! dar cu rabdarea "treci marea"...
Numai bine!
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Ian 21, 2004 12:10 am

Eu am citit cu nesatz povestirea lui Vince, pe care il cunosc de mai demult prin intermediul forumului de sport si in special basket. Nu credeam ca este un mare romantic si un fin psiholog...desi toti iubitorii de basket sunt niste mari romantici.

Nicholas, are cea mai mare dreptate dintre toti. Noi nu cunoastem sentimentele fetei fatza de Vince. Am fost partasi la povestea lor ...vazuta doar prin ochii lui Vince. De aceea fata de 22 de ani din Satu Mare ar trebui chemata pe forum pentru a ne spune parerea sa.

Daca si ea este de aceiasi parere cu Vince ar trebui luata in calcul varianta Cristinei.

Eu astept cu sufletul la gura noutatzi...si va voi pomeni in rugaciunile mele adresate zeilor dragostei.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Mie Ian 21, 2004 12:31 am

De aceea fata de 22 de ani din Satu Mare ar trebui chemata pe forum pentru a ne spune parerea sa.
Da' ce e aici domne? Marele Consiliu al Romaniei?

Eu astept cu sufletul la gura noutatzi...si va voi pomeni in rugaciunile mele adresate zeilor dragostei.

Mah, tu esti fan "din dragsote" si nu vrei sa recunoasti.
O sa vorbesc si eu cu m#$ul ala de Cupidon sa-l intreb cm gatu' m@#$ nu nimereste niciodata pe amandoi partenerii ci doar pe unu...
Love2Fly
Junior Member

Re: Povestea mea...

Mesajde Crilia » Mie Ian 21, 2004 5:19 am

Am avut rabadre sa citesc mesajul, dar nu cred ca asa s-a pus problema. A fost deosebit de interesant ce ai scris si mai ales cum ai scris. Sincer si deschis. Esti tanar, dar mijeste barbatul din tine. Tu nu plagi, dar te doare si suferi. Si nu trebuie sa te vada nimeni. Tipic masculin si nu pot sa zic ca e condamnabil. Dar ce curat ai recunoscut si suferinta si lacrimile. Mi-a placut. In legatura cu ce simti nu cred ca trece asa de repede. Daca insa trece pentru ca nu v-ati mai intalnit mare pacat. Fi barbat si nu lasa la voia intamplarii o mangaiere a sufletului si o fericire cum poate fi aceea a dragostei impartasite!
Crilia
Junior Member

Mesajde Red_Mustang » Mie Ian 21, 2004 8:29 am

Felicitari...inseamna ca fata e o tipa pe cinste de o iubesti tu asa de mult...
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
Red_Mustang

Mesajde Vince Carter » Mie Ian 21, 2004 11:15 pm

Avetzi dreptate cu totii. Ma rog mie mi se pare normal sa scriu in felu ala... nu ma complic eu cu prostii cand e vorba de sentimente. Nu-mi place sa fac oamenii sa sufere si zic direct ceea ce gandesc, la fel ma astept si de la ceilalti (???) si daca imi zic direct ce gandesc cum ca anume ii deranjeaza nu stiu ce la mine nu ma supar, adica pot sa o iau direct si sa analizez fara sa ma supar sau ceva. Oricum, ce am scris eu e adevarat si... uite acuma ma chinui si eu cu un prieten sa mai trimit niste SMS pe niste conturi la myx... ca eu n-am celular (deh, de unde bani pe mana pentru mine? Daca de banii aia imi iau tzigari sau ma droghez sau cine stie ce?! LOL :confused: ). Anyway mai greu la parintzii mei sa-si dea seama ca nu e cazu de asa ceva - ca nu ma intereseaza si nici n-o sa ma intereseze sa ma autodistrug or something...

Oricum, in legatura cu ea... arata si bine si are si o gandire marfa adica e desteapta etc si modesta si tot ce vrei. D-aia tzin asa mult la ea. Mi se pare speciala si (sper) sa fie asa (sunt aproape sigur dar vreau sa mai petrec nitzel timp ...).

Sa vedem ce-o sa iasa - sper sa ne intalnim in iulie ... intre timp sa vorbim pe chat. N-a mai intrat de vreo 7 saptamani pe chat ca invatza pentru examene ca face facultate de limba engleza and stuff...

Crilia are dreptate. Pe de-o parte unii ar crede ca cine stie ce gandire am etc dar cand sunt singur nu e aceeasi. Eu in general ma dau dupa cum e cel cu care vorbesc sa fiu compatibil (adica am mai multe personalitati...). Bine, personalitatea mea de pe forum e cea adevarata (adica cea mai puternica). Comportamentu meu nu tradeaza ce gandesc - adica lumea poate sa zica domne ce nesimtit e asta uite ce face uite cum face dar nu e asa. Asta-i doar asa... sa ma dau si eu smecher (cateodata). Mai ales la basket ca stiu zeci de skeme AND1 si aberatzii toti zic mama iete la asta ce figuri ce alea alea. De fapt chiar daca ar fi sa joc cu cel mai prost jucator nu i-as zice ca "ba da' prost esti ma, nu mai joc cu tine ma ca ma fac de ras" sau prostii d-astea. NICIODATA. PERIOD. In schimb altii imi zic mie asa, chiar aia care joaca mai prost, dar eu nu zic de ei nimic. Nu-mi place sa-i fac sa se simta prost... (asta daca puteti sa facetzi o paralela intre basket si viata sociala). Dar ma rog, asta-i un principiu al meu ... bun sau rau asa o sa fac in continuare. Cu ea in schimb o sa fiu sincer. O fi bine? Adica daca ma intreaba "Sunt mai frumoasa ca aia de pe trotuaru ala?" si aia e mai frumoasa ca ea o sa-i zic ca nu. LOL. Dar si invers. Cel putin asa mi-ar place mie, sa stiu clar si nu m-as supara in nici un fel, vorbesc serios. De fapt eu am incredere ca din cate am vazut gandeste ca mine... dar mai trebuie nitzel timp petrecut impreuna sa vad...

:a

PS. LOL Moshu :rolleyes: :con:
Vince Carter
Junior Member

Vince fa ceva !!

Mesajde EvilAngel » Mie Ian 21, 2004 11:40 pm

In primul rand va salut pe totzi si ma prezint sunt Adrian si sunt nou pe acilea da' promit ca la sfarshit de an ori ma vetzi vedea la cel mai iubit user ori la cel mai nesuferit !!!
Acu despre Vince..ce pot sa zic ca povestea lui intr-adevar e romantica ... pentru ca e vazuta prin okii lui si seamana cu un film vazut recent pe HBO ... a fost luna asta premiera !!!
Totushi ceva grav se vede in zare domnule fin psiholog cum zicea cineva mai sus ....
Ai 19 ani ... cine stie anu' asta kiar 20 si plangi ca ai tai nu iti dau bani... asta inseamna grave probleme de comunicare intre tine si ai tai.
Ai 19 ani si inca nu esti in stare sa ai un venit al tau. De ce oare?
Ai 19 ani si esti de abia la prima prietenie cu o fata...care oricum sa recunoastem e una virtuala 80 % !!! De ce oare?
As putea sa mai continui...dar te las pe tine ca un bun psiholog ce esti sa itzi pui prima si cea mai elementara intrebare a psihanalizei !!
TU CE CREZI DESPRE ASTA ???
Hell is gone and heaven's here
There's nothing left for you to fear
Shake your arse come over here
Now scream
EvilAngel
Junior Member

Mesajde Vince Carter » Mie Ian 21, 2004 11:55 pm

Pai e foarte simplu.

1. Nu plang ca nu-mi dau bani. Oricum nu au de unde sa-mi dea... maica-mea n-are nici de medicamente. Zic doar ca e cam aiurea in sensu ca se exagereaza cateodata. Eu plang din alte motive...

2. Nu sunt in stare, daca poti sa zici asa, sa am un venit al meu pentru ca sunt la facultate. Acuma-mi caut de munca la o firma de calculatoare ceva, din moment ce am si diploma CISCO de retzele, asa zis nu ca sa ma laud ci doar ca sa-ti dai seama ca "sunt in stare".

3. Sunt la prima prietenie cu o fata - odata din cauza lu maica-mea ca ma oftica si aberatzii, nu vreau sa intru in amanunte. Nu e rea sau ceva sau sa-mi interzica da' oricum... ma enerveaza in comportamentu ei... si a doua oara ca nu am gasit pe nimeni potrivit mai ales ca multe fete nu-mi intelegeau glumele cand eram mai mic si eram mai timid ca acuma. Plus ca imi era frica, cum ca daca m-as indragosti de cineva :con: as ajunge sa fiu ranit and stuff...

4.Sunt fin psiholog dupa propria mea gandire. Stai linistit ca nu am citit Sigmund Freud si alte aberatzii. Si nu am cautat sa ma laud daca asa crezi despre mine. Pur si simplu am zis ce cred despre mine. NO NEED TO BE MAD. ;)
Vince Carter
Junior Member

Re: Vince fa ceva !!

Mesajde Love2Fly » Joi Ian 22, 2004 12:27 am

Initial trimis de EvilAngel

Ai 19 ani si esti de abia la prima prietenie cu o fata...care oricum sa recunoastem e una virtuala 80 % !!! De ce oare?

Nu ti-a zis ca n-are bani? fara bani ce faci? te plimbi mereu, mereu mereu prin Cismigiu? tot o sa ceara la un suc tipa....sau o inghetata (asta daca e modesta)...nu o s-o serveasca cu un Trompi, nu? si nici la cinema Gloria nu o sa poata sa o duca....ca sa ai o prietena iti trebuie un venit minim de 800.000 pe luna numai pt iesiri.....decente!
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Vince Carter » Joi Ian 22, 2004 12:48 am

Deci oricum n-o intereseaza banii sau alte alea da' totusi... doar nu ies in oras si plateste ea totul, nu...? Sau da? :rolleyes: LOL. Just kiddin'
Vince Carter
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Joi Ian 22, 2004 1:46 am

Bai, poate sa plateasca si ea....daca are bani...acum totul tine de orgoliul tau masculin sau de "cine pe cine iubeste mai mult" :)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Vince Carter » Joi Ian 22, 2004 2:02 am

mda... deocamdata tre' sa gasesc loc de munca... "bla"
Vince Carter
Junior Member

Mesajde EvilAngel » Joi Ian 22, 2004 9:31 am

Era doar o opinie Vince .... erau lucruri pe care eu le-am dedus din ce ai spus tu in povestirea ta.
Si pentru domnishorul care a raspuns la remarca mea cu banii ...tin sa ii spun ca in loc sa dea cate 10.000 pe ora de net sau eu stiu alte keltuieli infime ar fi putut sa lase spiritul de aventura sa il conduca .... sa se duca dupa ea la Busteni in uikenduri. ( eu asha as fi procedat pentru iubita mea ).
Vince ma bucur ca itzi cauti de munca....si ca te consideri un fin psiholog da' sa stii ca cel mai greu subiect de analizat esti kiar tu.
Intotdeauna ego-ul tau e cel mai greu de analizat.
Sper ca totusi parerea mea sa nu te fi suparat cumva....eu doar am spus ca trebuie sa fii mai activ, sa faci mai mult pentru relatia asta caci ceea ce avetzi voi virtual trebuie pus la incercare real , realitatea e proba cea mai grea a relatiei voastre. Sunt sigur ca animalu' din tine vrea sa o stranga in brate sa o sarute si multe altele. La naiba din ce ai povestit tu cred ca toti barbatii am vazut o femeie superba prin okii tai si tot prin okii tai cred ca toti ravnim la ea :) asha ca do something.... nu de alta da' suntem tineri si okii nostri zboara era si o zicala mai veche " Okii care nu se vad se uita "
Now scream
EvilAngel
Junior Member

Mesajde piskeshu » Joi Ian 22, 2004 11:16 am

Mai stiu io o zicala:"Foootzi nu foootzi, vremea p@lii trece!":o
piskeshu
banned

Mesajde EvilAngel » Joi Ian 22, 2004 11:44 am

Initial trimis de piskeshu
Mai stiu io o zicala:"Foootzi nu foootzi, vremea p@lii trece!":o

Sau cam asha ...da' scoate destu' ala din nas.... ca e dezgustator !!
Now scream
EvilAngel
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Joi Ian 22, 2004 12:28 pm

Angel-ule, nu mai da te rog "quote" la post anterior. Oricine intelege ca raspunzi la el.

Multumesc pentru atentie.
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde ROMIKA » Joi Ian 22, 2004 12:33 pm

nicholas, el e obisnuit asa de pe forumul home.ro.....iarta-l ca nu stie cum stau lucrurile pe aici......
aminteste-ti mereu, casatoria este primul pas catre divort.....
ROMIKA
Junior Member

Mesajde EvilAngel » Joi Ian 22, 2004 12:44 pm

Inteles Nicholas... bagat la creier !!!
Important e sa ramana acolo :P
Apropo are Robbie Williams un cantec marpha ... Me and my monkey !!!
Now scream
EvilAngel
Junior Member

Mesajde piskeshu » Joi Ian 22, 2004 3:17 pm

Vince ne demonstreaza cu mult aplomb legatura dintre feminitate , inteligenta ETC. shi modestie, precum shi paralela care poate fi facuta intre viatza sociala a fiecaruia dintre noi shi sportul numit basket. Povestea lui incepe sa se contureze...

in legatura cu ea... arata si bine si are si o gandire marfa adica e desteapta etc si modesta

[quote]Mai ales la basket ca stiu zeci de skeme AND1 si aberatzii toti zic mama iete la asta ce figuri ce alea alea. De fapt chiar daca ar fi sa joc cu cel mai prost jucator nu i-as zice ca "ba da' prost esti ma, nu mai joc cu tine ma ca ma fac de ras" sau prostii d-astea. NICIODATA. PERIOD. In schimb altii imi zic mie asa, chiar aia care joaca mai prost, dar eu nu zic de ei nimic. Nu-mi place sa-i fac sa se simta prost... (asta daca puteti sa facetzi o paralela intre basket si viata sociala)[quote]
piskeshu
banned

Mesajde Vince Carter » Vin Ian 23, 2004 12:00 am

NOW WHAT A FUC|< is that suppose to mean? Think you're smart or somethin'?

Pe bune nu-ntzeleg ce vrei sa zici... poate vrei sa explici :mad:
Vince Carter
Junior Member

Mesajde piskeshu » Vin Ian 23, 2004 10:10 am

Voiam sa subliniez faptul ca tu esti un baiat pe cat de sensibil, pa atata de inteligent. Pentru tine viata e la fel de frumoasa shi de luminoasa ca basketu.
piskeshu
banned

Mesajde Vince Carter » Sâm Ian 24, 2004 2:10 am

Yeah right... :con:
Vince Carter
Junior Member

Mesajde rasheedkpenny » Lun Iun 07, 2004 2:15 pm

Vince, lasa mah ca "o sa rasara soarele si pe strada ta", trebuie doar sa fii increzator...
Optimism inainte de toate! Asta e cheia!

-------------------------------------
Basketball is life... the rest is details!!!
www.csu2.go.ro - site-ul echipei de baschet CSU2 Brasov
rasheedkpenny
Junior Member

Următorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma