Eu am plecat acum 2 ani din Romania si vroiam sa va intreb ce muzica romaneasca noua a mai aparut si daca merita ascultata. Mersi mult.
Bye!

Moderator: anjin-san
Initial trimis de FrozeN
Buna. Iti recomad sa ramai acolo unde esti acum si sa nu indraznesti sa asculti muzica romaneasca din ultimii 2 ani. Nu de alta dar poate stai rau cu stomacul...
Initial trimis de testoasa
Pai, nu prea stiu ce genuri iti plac, ca sa iti spun ce sa asculti...Ai putea sa incepi cu Directia 5...
Initial trimis de Madalina
Buna,
Eu am plecat acum 2 ani din Romania si vroiam sa va intreb ce muzica romaneasca noua a mai aparut si daca merita ascultata. Mersi mult.
Bye!![]()
Initial trimis de original
iar ma umpleti de spume.....
madalina nu te lua dupa astia ca nu e bine!
lumea avanseaza unii stagneaza asta e .....
Initial trimis de Aliosha
Tocmai asta e ca prea multi stagneaza, iar cei care tie ti se par ca avanseaza de fapt se ineaca in prostia lor...
aliosha dar stii care-i cea mai mare prostie? ca nimeni nu le da o sansa la cei care zici tu ca se "ineaca in prostia lor". voi tot ii criticatzi pe astia. dar pana la urma urmei castiga si ei un ban cinstit don't u think so? si nu poti sa spui ca nu au voce sau ca sunt chiar asa de prosti cum zici tu.
Da Madalina ce sa zic... Eu nu am dreptul sa fiu scarbit de marea majoritate a muzicii romanesti, nu am dreptul sa ma enervez cand vad tot felul de chestii jalnice la TV in schimb tu ai tot dreptul sa spui despre Andre: "ma enerveaza ca se cred destepte dar defapt sunt doar niste proaste care-si flutura sanii pe scena. cine are de gand sa ma contrazica s-o faca."
De ce nu-ti urmezi ideile si nu le lasi in pace pt ca " la urma urmei castiga si ele un ban cinstit".
Din partea mea sa apara 100 de formatii pe zi de fete si baieti care ajung la pubertate si pe care ii chinuie talentul.
Dar ei n-au nici cea mai mica dorinta sa faca muzica. Vor doar sa se vada la TV ca sa ne zgarie noua retinele. De multe ori nici nu e vina lor, pe unii ii imping de la spate chiar parintii ( vezi chiar cazul Andre), si din proicet muzical devin afacere.
Dar nu te condamn.
Probabil ca de peste ocean nu se vad toate amanuntele astea.
Initial trimis de Anonim
Una e sa te enerveze o anumita formatzie si alta e sa te enerveze absolut toate formatziile romanesti. Nu zic... si pe mine ma enerveaza anumite formatzii da nu chiar toate ca pe tine asa ca...
... asa ca mai citeste odata ce am scris. " Marea majoritate" nu toate au fost cuvintele mele. Interpreteaza-le ca atare
Buna,
Bye!![]()
Buna,
Bye!![]()
Initial trimis de Anonim
damn, se pare ca mesaju meu (ala cu recomandarile de muzici technomane pentru madalina) a aparut in forum inainte ca () contu meu sa fie validat:D
shi in plus, il postai shi de doo ori:(
Initial trimis de gratie
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 1 vizitator