Muzica noua ...

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Muzica noua ...

Mesajde Madalina » Joi Noi 22, 2001 8:42 pm

Buna,
Eu am plecat acum 2 ani din Romania si vroiam sa va intreb ce muzica romaneasca noua a mai aparut si daca merita ascultata. Mersi mult.
Bye!
:)
Madalina
Junior Member

Re: Muzica noua ...

Mesajde testoasa » Vin Noi 23, 2001 10:37 am

Pai, nu prea stiu ce genuri iti plac, ca sa iti spun ce sa asculti...Ai putea sa incepi cu Directia 5...
Vreau sa stii ca imi pare rau... Ai ramas sufletul meu...
Sunt departe-acum de ea... Oare am sa pot ierta?!
Sa pot ierta....
testoasa
Junior Member

Mesajde FrozeN » Vin Noi 23, 2001 12:20 pm

Buna. Iti recomad sa ramai acolo unde esti acum si sa nu indraznesti sa asculti muzica romaneasca din ultimii 2 ani. Nu de alta dar poate stai rau cu stomacul...
FrozeN
Junior Member

Mesajde Madalina » Vin Noi 23, 2001 6:23 pm

Initial trimis de FrozeN
Buna. Iti recomad sa ramai acolo unde esti acum si sa nu indraznesti sa asculti muzica romaneasca din ultimii 2 ani. Nu de alta dar poate stai rau cu stomacul...

Chiar nu este nici o formatzie care sa fi aparut si sa nu fie cat de cat "buna"?
Madalina
Junior Member

Re: Re: Muzica noua ...

Mesajde Madalina » Vin Noi 23, 2001 6:25 pm

Initial trimis de testoasa
Pai, nu prea stiu ce genuri iti plac, ca sa iti spun ce sa asculti...Ai putea sa incepi cu Directia 5...

Mie imi place aproape orice gen de muzica in afara de manele. Dar in special freestyle, techno and stuff like that. ;)
Madalina
Junior Member

Re: Re: Re: Muzica noua ...

Mesajde testoasa » Vin Noi 23, 2001 9:49 pm

Hm, nu stiu ce sa zic, formatii freestyle, techno sau stuff like that nu prea sunt in Romania ca sa se poata numi bune... Desi... iti spun una pe privat ca sar astia pe mine, ok?
Vreau sa stii ca imi pare rau... Ai ramas sufletul meu...
Sunt departe-acum de ea... Oare am sa pot ierta?!
Sa pot ierta....
testoasa
Junior Member

Mesajde Aliosha » Sâm Noi 24, 2001 7:14 pm

Initial trimis de Madalina
Buna,
Eu am plecat acum 2 ani din Romania si vroiam sa va intreb ce muzica romaneasca noua a mai aparut si daca merita ascultata. Mersi mult.
Bye!

Madalina n-ai pierdut nimic!
In ultimii 2 ani au aparut numai rateuri de formatii ;In general boys/girls banduri care nu canta nimic dar pe care ii imbraca cineva si ii trimite pe scena sa faca "ceva " care in limbajul lor se cheama dans.
Ca sa iti faci o idee mai clara uita-te la ce vezi tu acolo TV:
O-Town, Liveon Release si alte chestii de-astea.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde n3aGabitz » Sâm Noi 24, 2001 11:53 pm

iar ma umpleti de spume.....

madalina nu te lua dupa astia ca nu e bine!

lumea avanseaza unii stagneaza asta e .....
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde Aliosha » Dum Noi 25, 2001 6:48 am

Initial trimis de original
iar ma umpleti de spume.....

madalina nu te lua dupa astia ca nu e bine!

lumea avanseaza unii stagneaza asta e .....

Tocmai asta e ca prea multi stagneaza, iar cei care tie ti se par ca avanseaza de fapt se ineaca in prostia lor...
Aliosha

Re: Re: Re: Re: Muzica noua ...

Mesajde Madalina » Dum Noi 25, 2001 7:00 am

Initial trimis de Aliosha

Tocmai asta e ca prea multi stagneaza, iar cei care tie ti se par ca avanseaza de fapt se ineaca in prostia lor...

aliosha dar stii care-i cea mai mare prostie? ca nimeni nu le da o sansa la cei care zici tu ca se "ineaca in prostia lor". voi tot ii criticatzi pe astia. dar pana la urma urmei castiga si ei un ban cinstit don't u think so? si nu poti sa spui ca nu au voce sau ca sunt chiar asa de prosti cum zici tu.
Coffee ... chocolate ... MEN ... somethings are better RICH
Madalina
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: Muzica noua ...

Mesajde Aliosha » Lun Noi 26, 2001 1:36 am

aliosha dar stii care-i cea mai mare prostie? ca nimeni nu le da o sansa la cei care zici tu ca se "ineaca in prostia lor". voi tot ii criticatzi pe astia. dar pana la urma urmei castiga si ei un ban cinstit don't u think so? si nu poti sa spui ca nu au voce sau ca sunt chiar asa de prosti cum zici tu.

Da Madalina ce sa zic... Eu nu am dreptul sa fiu scarbit de marea majoritate a muzicii romanesti, nu am dreptul sa ma enervez cand vad tot felul de chestii jalnice la TV in schimb tu ai tot dreptul sa spui despre Andre: "ma enerveaza ca se cred destepte dar defapt sunt doar niste proaste care-si flutura sanii pe scena. cine are de gand sa ma contrazica s-o faca."

De ce nu-ti urmezi ideile si nu le lasi in pace pt ca " la urma urmei castiga si ele un ban cinstit".
Din partea mea sa apara 100 de formatii pe zi de fete si baieti care ajung la pubertate si pe care ii chinuie talentul.
Dar ei n-au nici cea mai mica dorinta sa faca muzica. Vor doar sa se vada la TV ca sa ne zgarie noua retinele. De multe ori nici nu e vina lor, pe unii ii imping de la spate chiar parintii ( vezi chiar cazul Andre), si din proicet muzical devin afacere.
Dar nu te condamn.
Probabil ca de peste ocean nu se vad toate amanuntele astea.
Aliosha

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Muzica noua ...

Mesajde Vizitator » Lun Noi 26, 2001 2:40 am

Da Madalina ce sa zic... Eu nu am dreptul sa fiu scarbit de marea majoritate a muzicii romanesti, nu am dreptul sa ma enervez cand vad tot felul de chestii jalnice la TV in schimb tu ai tot dreptul sa spui despre Andre: "ma enerveaza ca se cred destepte dar defapt sunt doar niste proaste care-si flutura sanii pe scena. cine are de gand sa ma contrazica s-o faca."

De ce nu-ti urmezi ideile si nu le lasi in pace pt ca " la urma urmei castiga si ele un ban cinstit".
Din partea mea sa apara 100 de formatii pe zi de fete si baieti care ajung la pubertate si pe care ii chinuie talentul.
Dar ei n-au nici cea mai mica dorinta sa faca muzica. Vor doar sa se vada la TV ca sa ne zgarie noua retinele. De multe ori nici nu e vina lor, pe unii ii imping de la spate chiar parintii ( vezi chiar cazul Andre), si din proicet muzical devin afacere.
Dar nu te condamn.
Probabil ca de peste ocean nu se vad toate amanuntele astea.

Una e sa te enerveze o anumita formatzie si alta e sa te enerveze absolut toate formatziile romanesti. Nu zic... si pe mine ma enerveaza anumite formatzii da nu chiar toate ca pe tine asa ca...
Vizitator

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Muzica noua ...

Mesajde Aliosha » Lun Noi 26, 2001 2:20 pm

Initial trimis de Anonim

Una e sa te enerveze o anumita formatzie si alta e sa te enerveze absolut toate formatziile romanesti. Nu zic... si pe mine ma enerveaza anumite formatzii da nu chiar toate ca pe tine asa ca...

... asa ca mai citeste odata ce am scris. " Marea majoritate" nu toate au fost cuvintele mele. Interpreteaza-le ca atare
Aliosha

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Muzica noua ...

Mesajde Madalina » Lun Noi 26, 2001 11:15 pm

... asa ca mai citeste odata ce am scris. " Marea majoritate" nu toate au fost cuvintele mele. Interpreteaza-le ca atare

ai facut sa para ca toate de asta te-am contrazis.
Coffee ... chocolate ... MEN ... somethings are better RICH
Madalina
Junior Member

Mesajde FrozeN » Mar Noi 27, 2001 3:11 pm

Madalina, iti voi raspunde foarte scurt si la obiect la intrebarea pe care mi-ai adresat-o.
Nu, nu exista nici o formatie buna aparuta in ultimii 2 ani in umila noastra tarisoara.
FrozeN
Junior Member

Mesajde Vizitator » Mie Noi 28, 2001 12:39 am

Initial trimis de FrozeN
Madalina, iti voi raspunde foarte scurt si la obiect la intrebarea pe care mi-ai adresat-o.
Nu, nu exista nici o formatie buna aparuta in ultimii 2 ani in umila noastra tarisoara.

din pacate huh? :/
Vizitator

Mesajde Vizitator » Mie Noi 28, 2001 1:08 pm

Buna,
Bye!

ceau girl:D

parca mentzionezi ceva mai jos ca preferi muzicile techno-electro.shi io, shi io!
nu pot sa bag mana in foc ca trupele pe carora o sa tzi le zic au mai putzin de 2 ani "vechime" in muzica, insa cu sigurantza merita asucltate.
pey nu pot sa incep cu alceva decat cu shue paparude! nu de alta, da' de cand cu albumu "urban"(ala din primavara lu 2000) pot sa recunosc cu mana pe inima ca sunt cazuta in dragoste dupa trupa asta*hint! hint! pana shi niku meu ma tradeaza, ca asha se cheam prima melodie din urban :cool: *
urmatorii pe lista ar fi fire-in-water (goa-trance... de vara, ash zice, dar de efect, nevertheless), nsk au scos un album in 2001: "trebuie sa dansam", michi de la shue o sa scoata un album la jumatea lu ianuarie 2002 (o sal cheme „dub free romaniaâ€Â
Vizitator

Mesajde Vizitator » Mie Noi 28, 2001 1:10 pm

Buna,
Bye!

ceau girl:D

parca mentzionezi ceva mai jos ca preferi muzicile techno-electro.shi io, shi io!
nu pot sa bag mana in foc ca trupele pe carora o sa tzi le zic au mai putzin de 2 ani "vechime" in muzica, insa cu sigurantza merita asucltate.
pey nu pot sa incep cu alceva decat cu shue paparude! nu de alta, da' de cand cu albumu "urban"(ala din primavara lu 2000) pot sa recunosc cu mana pe inima ca sunt cazuta in dragoste dupa trupa asta*hint! hint! pana shi niku meu ma tradeaza, ca asha se cheam prima melodie din urban :cool: *
urmatorii pe lista ar fi fire-in-water (goa-trance... de vara, ash zice, dar de efect, nevertheless), nsk au scos un album in 2001: "trebuie sa dansam", michi de la shue o sa scoata un album la jumatea lu ianuarie 2002 (o sal cheme „dub free romaniaâ€Â
Vizitator

Mesajde gratie » Mie Noi 28, 2001 3:34 pm

damn, se pare ca mesaju meu
gratie

Mesajde Vizitator » Mie Noi 28, 2001 3:38 pm

damn, se pare ca mesaju meu (ala cu recomandarile de muzici technomane pentru madalina) a aparut in forum inainte ca ( :P ) contu meu sa fie validat:D

shi in plus, il postai shi de doo ori:(
Vizitator

Mesajde gratie » Mie Noi 28, 2001 3:39 pm

Initial trimis de Anonim
damn, se pare ca mesaju meu (ala cu recomandarile de muzici technomane pentru madalina) a aparut in forum inainte ca ( :P ) contu meu sa fie validat:D

shi in plus, il postai shi de doo ori:(
gratie

grrrrrrrrrrrr

Mesajde gratie » Mie Noi 28, 2001 3:42 pm

Initial trimis de gratie

clar, numi iese deloc! dak sesiunile astea de log-in dureaza atata de putzin! da chiar, cat dureaza? 3 minute?
gratie

Mesajde FrozeN » Mie Noi 28, 2001 7:40 pm

Domnilor moderatori/administratori, faceti-va datoria...
FrozeN
Junior Member

Mesajde Vizitator » Mie Noi 28, 2001 7:54 pm

madalina draga, poti sa incepi cu nsk, apoi sa treci prin scena hip-hop, cateva trupe bune ar fi da hood justice, parazitii sau fara limita (nu sari gabi cu gura, sari cu exemple...

apoi ceva pop bun...nu prea avem, dar poti sa vezi ceva directia 5, paula selinge...

rockereala: iris, cargo, antract...sau daca iti place genul zgomotila poti sa vezi ceva coma, vita de vie, sport sangeros 3...

nu mai murdariti toate topicurile, ca o sa vin peste voi sa va mananc cainele sau primul nascut!
Vizitator

yeah

Mesajde n3aGabitz » Mie Noi 28, 2001 8:14 pm

toti baietzi si "oamenii" din afara implicati direct sau indirect in hip hop indiferent de gen, au recunoscut ca Familiarizeaza-te si CAtegoria Grea sunt 2 albume de clasa ....... daca intelegeti daca nu....asta e.....postati mancavashi mai departe

Pace
n3aGabitz
Junior Member

mersic de infos...

Mesajde Vizitator » Mie Noi 28, 2001 11:01 pm

thx for the info guys ... eu sunt Madalina da nu stiu ce are de nu mi se logheaza si de aia scriu sub forma de Anonim ... anyway eu v-am lasat si va pup inca o data ... ceau all! ;)
Vizitator

Mesajde apunake » Vin Noi 30, 2001 2:45 pm

Frozen carcotaºu:)
apunake
Junior Member

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma