Intalniri forumiste sezonul 2004-2005
Moderator: anjin-san
Intalniri forumiste sezonul 2004-2005
Cu ocazia noului sezon de intalniri va invit sambata, 1 Mai, orele 17:00, la locatzia mult prea cunoscuta, La Ruine, pentru a manca mici si a bea bere...
PacE
PacE
There is no save game in real life...
- Hades
Cel mai probabil voi fi prezent ... asta daca imi trece cacatu asta de raceala care ma tot trece de vreo 2 - 3 zile
-
monk - Mesaje: 2747
monk, nu veni. nu vrem sa ne contaminam cu TBC.
eu nu prea am bani. as veni, daca se gaseste cineva sa imi ia 2 mici si o bere. :yD
eu nu prea am bani. as veni, daca se gaseste cineva sa imi ia 2 mici si o bere. :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Moshule,daca nu se anunta vreo plecare pana maine la munte sau la mare,vin eu si iti dau o bere.
Iti spun diseara daca poti conta pe mine.
Iti spun diseara daca poti conta pe mine.
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
Iti multumesc mult. Daca nu indraznesc prea mult iti cer si doi mici. Ce mai e 20 mii acolo?
Sa te imbraci frumos ca facem poze si film.
Sa te imbraci frumos ca facem poze si film.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
O..perfect. Am pana acum 6 mici. Si cu 3 de la Wild Rose se fac 9. :yD
-
Nu stiu ce sa zic... In cazu' in care nu plec la mare sau in pitesti o sa vin... Va anuntz eu :p
Pese: s-ar putea sa vina si Alin...
Pese2: Matrashito, sa faci tot posibilu' sa vii daca vin io!
Pese: s-ar putea sa vina si Alin...
Pese2: Matrashito, sa faci tot posibilu' sa vii daca vin io!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
Vad ca toata lumea ar cam vrea sa plece de 1 Mai dar nu stie sigur,asha si la mine..
Moshule,daca imi tii un loc langa tine iti iau 10 mici si o bere,ca aveam o datorie la tine.
Rose,dak vii tu vin si eu...cred:p
Moshule,daca imi tii un loc langa tine iti iau 10 mici si o bere,ca aveam o datorie la tine.
Rose,dak vii tu vin si eu...cred:p
-
Am o propunere sa va fac, despre care am mai vorbit cu Moshu si dark_soul pe PM, mai demult. Sa ne intalnim mai devreme si sa mergem sa vedem expozitia figurilor de ceara de la Sankt Petersburg - este in Muzeul Palatul Voievodal "Curtea Veche", langa Hanul lui Manuc, si e deschisa intre10 si 19. M-am interesat azi, intrarea costa 60.000 si 45.000 ptr elevi/studenti. Si de-acolo putem merge la o bere.
Azi l-am vazut pe Gandalf... era expus pe la Universitate, arata super...
Azi l-am vazut pe Gandalf... era expus pe la Universitate, arata super...
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-
Shaki - Mesaje: 7089
Nu-ti mai face probleme de genul asta, k era randul meu sa fac cinste, remember? Zi-mi la ce ora sa ne vedem, tot acolo, la Universitate.
Ok, pentru ca nu pot sta prea mult timp pe net acum, propun sa ne vedem vizavi de Universitate, la ora 16. Doua ore sunt, cred suficiente, pana ajungem acolo etc. Dark zi-mi daca e bine, in principiu, si mai vorbim diseara.
Cine vrea sa vina, noi ne intalnim la 16.
Love2 Fly, super, vino si tu, please...
Ok, pentru ca nu pot sta prea mult timp pe net acum, propun sa ne vedem vizavi de Universitate, la ora 16. Doua ore sunt, cred suficiente, pana ajungem acolo etc. Dark zi-mi daca e bine, in principiu, si mai vorbim diseara.
Cine vrea sa vina, noi ne intalnim la 16.
Love2 Fly, super, vino si tu, please...
aliatzi, right? 

-
Da, la metrou... la ora 15.
Ne cerem scuze ca am facut planuri asa, de capul nostru, dar voi nu erati online si mie mi-e greu sa mai ajung la un calculator cu Net in seara asta sau maine.
Love2Fly era interesat, il rog daca poate sa vina. Pana acum, stiu sigur ca vin eu, Stef si dark_soul.
De asemenea, o asteptam ca-ntotdeauna, cu mult drag, pe nocturna
.
Dupa aia, ajungem si la Ruine, la o bere.
Ne cerem scuze ca am facut planuri asa, de capul nostru, dar voi nu erati online si mie mi-e greu sa mai ajung la un calculator cu Net in seara asta sau maine.
Love2Fly era interesat, il rog daca poate sa vina. Pana acum, stiu sigur ca vin eu, Stef si dark_soul.
De asemenea, o asteptam ca-ntotdeauna, cu mult drag, pe nocturna

Dupa aia, ajungem si la Ruine, la o bere.
aliatzi, right? 

-
sunt oaresce sanse sa ajung si eu prin Ruine dupa orele 17.00, dar nu promit nimic.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Oribilul Mosh scrie:monk, nu veni. nu vrem sa ne contaminam cu TBC.
sa iti aduc aminte cine are citatie de la policlinica pentru "suspect de TBC" ... in cazul in care stimbile ati uitat .. acela sunteti dvs ...
Shaki ce cacat sa faci acolo ? ca si asa am vz poze in ziare cu figurine de semanau din partzi cu aia
Regina Matrashita scrie:Moshule,daca imi tii un loc langa tine iti iau 10 mici si o bere,ca aveam o datorie la tine.
si cu datoria mea cum ramane ?
-
monk - Mesaje: 2747
monk scrie:si cu datoria mea cum ramane ?
achita-ti-o.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Participantzi la prima intalnire din noul sezon , de la stanga la dreapta in sens trigonometric :
Pe langa asta au mai fost ne'forumisti precum Alexandra, fratele lu' Oana sau un om ce zicea ca se va inscrie si el pe forum.
O prima intalnire foarte frumoasa in care Hades si Oribilul Mosh si-au respectat statutul de jidani si nu au dezamagit publicul spectator.
Personal vreau sa o amintesc pe Regina Matrashita care a facut un deosebit efort financiar si mi-a asigurat 6 mici si o bere. O alta bere a dat-o Zburatoru' si desi era o mai veche datorie a sa ..merita amintit.
Eu am facut introducerea. Restu mai spunetzi si voi.
ps : micii de la La Ruine, la fel de buni !
- Hades
- Oribilul Mosh
- Regina Matrashita
- dark_soul
- Shaki Devil
- Wild Rose
- prietenu lu' Shaki Devil (nickul sau e infernal si nu il pot retine)
- Love2Fly
- monk
Pe langa asta au mai fost ne'forumisti precum Alexandra, fratele lu' Oana sau un om ce zicea ca se va inscrie si el pe forum.
O prima intalnire foarte frumoasa in care Hades si Oribilul Mosh si-au respectat statutul de jidani si nu au dezamagit publicul spectator.
Personal vreau sa o amintesc pe Regina Matrashita care a facut un deosebit efort financiar si mi-a asigurat 6 mici si o bere. O alta bere a dat-o Zburatoru' si desi era o mai veche datorie a sa ..merita amintit.
Eu am facut introducerea. Restu mai spunetzi si voi.
ps : micii de la La Ruine, la fel de buni !
-
Intalnire muncitoreasca
Moshu’ era beat mort, mana lui stanga adica Hades era mai beat ca Moshu. Shaki Devil era suparata dintr-un motiv pueril. Monk probabil era in Mall cumparand un pix pt telefonul lui mobil de 300 de milioane, Wild Rose ma ignora total :p , userul cu nick pronuntzabil
era confuz in legatura cu prietena lui. Undeva in departare era Cristi (un outsider) care o vrajea pe Wild Rose cu diferite teorii despre relatia sef-angajati. Matrasitza ii facea avansuri indecente Moshului provocandu-i adevarate irigari puternice in obraji
Dark_soul era in patucul ei mancandu-si grisuletzul.
Asha i-am lasat pe forumisti in jurul orelor 20:30. Ce a fost inainte nu prea e esential. Poate doar cei 21 de mici comandati, poate cele 6,8,10,12? beri consumate, poate doar telefonul lu’ monk de 434 de milioane pe care l-am butonat o ora, poate experientza si tupeul celor 2 jidani forumisti care au mancat si au baut pe gratis, poate chilotii Matrasitzei si ai lu’ Shaki Devil, poate doar eu care am omorat un copac din Stadionul National sau doar baixu’ care nu ne-a incantat cu prezentza-i deosebita
O fost fine numai ca a lipsit munca. Hades macar a vrut sa vina cu mine acasa sa-mi spele vasele si sa dea cu aspiratorul dar restu’ ? :p

Asha i-am lasat pe forumisti in jurul orelor 20:30. Ce a fost inainte nu prea e esential. Poate doar cei 21 de mici comandati, poate cele 6,8,10,12? beri consumate, poate doar telefonul lu’ monk de 434 de milioane pe care l-am butonat o ora, poate experientza si tupeul celor 2 jidani forumisti care au mancat si au baut pe gratis, poate chilotii Matrasitzei si ai lu’ Shaki Devil, poate doar eu care am omorat un copac din Stadionul National sau doar baixu’ care nu ne-a incantat cu prezentza-i deosebita

O fost fine numai ca a lipsit munca. Hades macar a vrut sa vina cu mine acasa sa-mi spele vasele si sa dea cu aspiratorul dar restu’ ? :p
-
Love2Fly - Junior Member
Si eu consider ca a fost o intalnire OK per total.:o
Moshul avea nevoie de mine ca sa manance,lui Monk ii eram datoare iar Hades ne tragea pe toti in poze foarte constiincios.Cel mai amuzant mi s-a parut filmuletzul facut in pseudo-engleza,cu o pronuntie f haioasa a Moshului,dar asta a fost si farmecul.
Love2Fly a purtat o discutie tete-a-tete cu Wild Rose.Moshul facea echipa buna cu Hades intrecandu-se la mici,beri si ras in hohote.
Shaki Devil mi-a placut in mod deosebit pt ca este f sociabila insa nu am inteles de ce s-a suparat la un moment dat,poate imi spune si mie odata...:-?
Dark_soul-destul de tacuta dar f simpatica,insa a plecat devreme.
Iubita mea WR a tot schimbat locurile la masa incercand sa ajunga pe la fiecare,sa multumeasca p toata lumea.
Cireasa de pe tort a fost pupicul cu Monk...;v
Nimic nou in modul in care Moshul si Hades ma tot bateau la cap sa le arat cate ceva...in schimb ei au aratat partial ce au in pantaloni.
It was nice!;-)
Moshul avea nevoie de mine ca sa manance,lui Monk ii eram datoare iar Hades ne tragea pe toti in poze foarte constiincios.Cel mai amuzant mi s-a parut filmuletzul facut in pseudo-engleza,cu o pronuntie f haioasa a Moshului,dar asta a fost si farmecul.

Love2Fly a purtat o discutie tete-a-tete cu Wild Rose.Moshul facea echipa buna cu Hades intrecandu-se la mici,beri si ras in hohote.

Shaki Devil mi-a placut in mod deosebit pt ca este f sociabila insa nu am inteles de ce s-a suparat la un moment dat,poate imi spune si mie odata...:-?
Dark_soul-destul de tacuta dar f simpatica,insa a plecat devreme.
Iubita mea WR a tot schimbat locurile la masa incercand sa ajunga pe la fiecare,sa multumeasca p toata lumea.
Cireasa de pe tort a fost pupicul cu Monk...;v
Nimic nou in modul in care Moshul si Hades ma tot bateau la cap sa le arat cate ceva...in schimb ei au aratat partial ce au in pantaloni.
It was nice!;-)
-
Moshule, omul ala de zicea ca va veni si el pe forum e prietenul nostru, pe nume Cristi sau Sobo.
Love2Fly, te pripesti sa zici ca motivul pentru care m-am suparat era pueril... mai ales ca nu-l cunosti. Din pacate venisem suparata, dar n-am lasat sa se vada la inceput. Era ceva care n-avea nici o legatura cu voi sau cu Stef, dar nu prea vreau sa vorbesc despre asta. Poate ii soptesc Matrashitei la ureche
Noi trei, adica eu, Stef si dark_soul am fost la muzeu si ne-am distrat, singurul care nu prea semana cu cel din film era Harry Potter, in rest personajele erau destul de reusite.
Dupa ce ati plecat voi, am mai ramas putin cu Wild Rose si prietena ei, care sunt amandoua niste dragute.
Love2Fly, te pripesti sa zici ca motivul pentru care m-am suparat era pueril... mai ales ca nu-l cunosti. Din pacate venisem suparata, dar n-am lasat sa se vada la inceput. Era ceva care n-avea nici o legatura cu voi sau cu Stef, dar nu prea vreau sa vorbesc despre asta. Poate ii soptesc Matrashitei la ureche

Noi trei, adica eu, Stef si dark_soul am fost la muzeu si ne-am distrat, singurul care nu prea semana cu cel din film era Harry Potter, in rest personajele erau destul de reusite.
Dupa ce ati plecat voi, am mai ramas putin cu Wild Rose si prietena ei, care sunt amandoua niste dragute.
aliatzi, right? 

-
Love2fly, esti un mincinos! :p Va rog sa ma credeti cand va spun ca minte, minte, si din nou minte!! ;m cum sa nu te bag mey in seama?
Asa... O intalnire OK per total, eram deja foarte obosita cand am ajuns la Ruine, dar asta-i alta poveste... Data viitoare vreau sa va vad pe toti zambitori...
Pe la 20:30 Matrashita, Hades, Love2fly, si OM au plecat..Am ramas cu Shaki si prietenul ei, prietenul lor Cristi, si Alexandra + David (saracu'... a inghetat de frig)
In cele din urma, a venit si Alin.. Si am ramas cu el si Alexandra + David la "o bere"
Cam asta a fost intalnirea de sambata...
Asa... O intalnire OK per total, eram deja foarte obosita cand am ajuns la Ruine, dar asta-i alta poveste... Data viitoare vreau sa va vad pe toti zambitori...
Pe la 20:30 Matrashita, Hades, Love2fly, si OM au plecat..Am ramas cu Shaki si prietenul ei, prietenul lor Cristi, si Alexandra + David (saracu'... a inghetat de frig)
In cele din urma, a venit si Alin.. Si am ramas cu el si Alexandra + David la "o bere"
Cam asta a fost intalnirea de sambata...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
jidane, bem si noi o bere maine pe la 17 asa ?
-
Cand zici "jidane" te referi la Hades? Ca-n ultima vreme mi-ai zis si mie asha, si ma simt vizata... Hai k vin si eu, dar stabiliti ceva sigur azi pana in ora 5. Moshule, am sa-ti dau niste beri... 

aliatzi, right? 

-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma