NICU PORSENNA
Cum vedeti consideratiile d-lui porsenna la adresa romanilor?
Sunt ele reale,explica ele situatia in care suntem noi astazi ca popor sau e doar suparat pe cei din jurul sau si "profereaza"

Moderator: anjin-san
Daïmon scrie:sunt curios ce ne spun cei care au avut experiente mai mult sau mai putin indelungate de stat pe dincolo...
who the fuck is Nicu Porsenna (...)?
sinascut la 10 mai 1856
deci 115 ani care vorba aia, nu-s de ici de colea, dar ce m-a surprins placut a fost faptul ca datorita unei hraniri sanatuase, miscare in aer liber si abonament permanent la salile de fitness, in 1941, deci la numa 85 de anishori, activa ca ofiter al armatei romane in cel de-al doilea razboi mondial. 18 ani de pujcarie sub comunisti nu-l afecteaza prea mult, fiind inchis intr-un sanatoriu de geriatrie cu tratamente intensive ana aslan gerovital h3 si la frumuasa si promitatuarea varsta de 108 de ani iese din pujcarie total intinerit si plin de viata. prinde cu tristete muartea lu dej si isi inchina sperantele viitorului : ceausescu. n-a apucat sa vada si maretile infaptuiri ale epocii de aur caci gerovitalu h3, de la venirea lu ceasca, se dadea duar pe supt mana astfel ca in 1971 da coltzu in urma unei boli ucigase : parkinson.-moare in 1971
Ce bine e sa-mparti avertismente in loc sa citesti atent "argumentele" celorlalti!
sin ella scrie:asta e un exemplu concret?[...] dar chiar s-a intamplat?
solaris scrie: < nu am cunoscut doi la fel>.
ca sa poata face o comparatie cu minunatii "cei de acasa" (si aici se poate adauga ca dorul de acasa te face sa-ti amintesti mai bine de prietenii cei dragi decat de prostii cotidieni).solaris scrie:Inteligenti, spirituali, haiosi, tandri, autocritici, pretentiosi, realisti, suprarealisti, expresionisti, fantasti, melancolici, duiosi, perceptivi, analitici, flegmatici, saritori, harnici...
(ok, incercăm cu diacritice)
topitop, n-am zis că trebuie să ne consolam cu ideea că nici alţii nu-s mai breji. Eu doar spuneam că de multe ori romanii tind să se autoevalueze greşit, şi impresia mea e că de mai multe ori se subevaluează decat se supraevaluează. Eu vorbeam de raportarea la defectele celorlalţi nu in vederea unei consolări, ci doar a unei evaluări cat de cat corecte, in măsura in care aşa ceva este posibil. Normal că n-o să susţin că trebuie să ne considerăm mai buni decat suntem, ci să incercăm să ne cunoaştem defectele (văd că Alienor a venit deja cu o listă ) pentru a le repara, dar şi punctele forte.
topitop (again), cu ce nu te descurci la "modul avansat"? Diferenţa e că tre să dai "submit reply" in loc de "scrie mesaj rapid", şi mai ai şi alte opţiuni, probabil de-aia i-au zis "avansat".
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator