manelistii vor, pe rand, la puscarie?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

manelistii vor, pe rand, la puscarie?

Mesajde Eve » Mar Aug 14, 2001 6:41 am

Cantaretul de manele Gheorghe Marin este cercetat, in stare de libertate, de Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta, sub acuzatia de talharie. Un cunoscut al sau a depus plangere, acuzandu-l pe Marin ca l-a jefuit de 10 milioane de lei si un telefon Ericsson. Manelistul pomenit mai sus a recunoscut ca l-a deposedat pe al sau amic de bani si de telefon. Insa, a motivat ca cel care l-a reclamat a refuzat sa ii dea banii reprezentand drepturile de autor pentru o serie de casete cu manele, pe care le vanduse pe litoral. Manelistul Gh Marin incheiase un contract cu firma amicului sau, prin care ceda societatii drepturile de autor.

Asta fu vestea buna. Vestea si mai buna o veti auzi, probabil, de la manelesux si a lui imaginatie. come on, cher husband, hit:)
Eve
Junior Member

some more

Mesajde Eve » Mar Aug 14, 2001 10:01 am

Miercuri seara, barul Melody din Mamaia a fost inchiriat pentru o nunta. Adrian Copilu Minune a incasat la nunta sus-amintita, fabuloasa suma de 500 milioane de lei pentru numai o ora de manele.

---------------------------------------------------------------------------------
Costi Ionita face ravagiuni. Exportul merge, calca totul in picioare.

Manelistul a pus mana pe un contract cu o casa de productie londoneza, iar canalul MTV din Londra i-a cerut chiar si un videoclip. Manelele vor fi, desigur, cantate in engleza.
Mama lu` Costi a declarat ca baiatului ii merge asa de bine incat:
" are o noua masina in vama, un Mercedes. II trebuia si lui, saracul, ceva nou, ca munceste la melodia pentru englezi 24 de ore din 24"
Eve
Junior Member

Re: manelistii vor, pe rand, la puscarie?

Mesajde manelesux » Mar Aug 14, 2001 11:40 am

Initial trimis de Eve
Cantaretul de manele Gheorghe Marin este cercetat, in stare de libertate, de Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta, sub acuzatia de talharie. Un cunoscut al sau a depus plangere, acuzandu-l pe Marin ca l-a jefuit de 10 milioane de lei si un telefon Ericsson. Manelistul pomenit mai sus a recunoscut ca l-a deposedat pe al sau amic de bani si de telefon. Insa, a motivat ca cel care l-a reclamat a refuzat sa ii dea banii reprezentand drepturile de autor pentru o serie de casete cu manele, pe care le vanduse pe litoral. Manelistul Gh Marin incheiase un contract cu firma amicului sau, prin care ceda societatii drepturile de autor.

Asta fu vestea buna. Vestea si mai buna o veti auzi, probabil, de la manelesux si a lui imaginatie. come on, cher husband, hit:)

Astazi nu am veshti bune.Life sukks.Ma doare maseaua shi am diaree.Shi mai e in frigider 5 beri pe care nu le mai pot bea shi fro 10 gogoloashe de raffaello.Shi ma cauta baietzii sa-mi taie gatu.Ascundetzi-ma.......
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Mesajde tzucu » Mie Aug 15, 2001 9:05 pm

Eu am auzit de unii cantareti de alte genuri care ar fi mai muzica decat muzica unele chestii, ca si-ar droga si ar cam distruge familia, ca se mai imbata se urca la volan si mai fac un accident..Nu prea cred ca se poate compara asta cu 10 milioane de lei si un shtift de Ericsson:confused:
tzucu
Junior Member

Mesajde Vizitator » Sâm Aug 18, 2001 8:23 pm

Initial trimis de tzucu
Eu am auzit de unii cantareti de alte genuri care ar fi mai muzica decat muzica unele chestii, ca si-ar droga si ar cam distruge familia, ca se mai imbata se urca la volan si mai fac un accident..Nu prea cred ca se poate compara asta cu 10 milioane de lei si un shtift de Ericsson:confused:

da de Vali Vijelie ai auzit? k shi-a parcat mashina intr-un copac ,un prieten in parbriz shi 3 vaci la abator?asta e kiar dornic de parnaie,k tot n-avea permis...da' la asha mashina ce-tzi mai trebuie shi permis?
Vizitator

rapunsuri

Mesajde Vizitator » Dum Aug 19, 2001 3:33 pm

slicer, citeste forumurile inainte sa te arunci!!!
hai sa facem o cheta pentru masina lui costi sa o scoatem din vama. la banii lui, as angaja un designer profesionist si un designer web la fel. a aparut un nou sit: http://costi.go.ro

---------------------luat de pe sit, rafa copyright------------------------
What is your opinion about this site &the music made by COSTI? [142 votes total]

Excellent (69) 49%
Very good (12) 8%
Nice (15) 11%
Bad (2) 1%
Very bad (44) 31%
Vizitator

Re: rapunsuri

Mesajde KickAss » Dum Aug 19, 2001 9:49 pm

Initial trimis de vali
slicer, citeste forumurile inainte sa te arunci!!!
hai sa facem o cheta pentru masina lui costi sa o scoatem din vama. la banii lui, as angaja un designer profesionist si un designer web la fel. a aparut un nou sit: http://costi.go.ro

---------------------luat de pe sit, rafa copyright------------------------
What is your opinion about this site &the music made by COSTI? [142 votes total]

[b]Excellent (69) 49%

Very good (12) 8%
Nice (15) 11%
Bad (2) 1%
Very bad (44) 31%
[/B]

LOOOOOOOOOOOOOL!!! Ce are d-aface Costi, manelistu vietilor noastre, cu o imagine a hai sa-i spunem Theba. Poate in curand o sa-l vad pe ACM in fata templului de la Abu'Sim'bel (parca asa se scrie). LOOOOOOOOL! Oricum e mai putin strident decat celalalt, dar trebuie remarcat faptul ca asta e facut pt. export. Totul e in engleza. A, si apropos de imbecilitati, azi am vazut biscuitii Garcea, care contineau uimitorul motto: "Garcea, cel mai dulce politist". M-am abtinut sa dau 12.000 pe o punga de biscuiti, si asta doar din principiu. Poate am sa-i cumpar in curand si o sa pun o poza, ca-s "de belea".
Anunt pe bune:

Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
KickAss
Junior Member

Re: rapunsuri

Mesajde KickAss » Dum Aug 19, 2001 10:08 pm

[quote]Initial trimis de vali
[quote]

Ahhhh, Vali! Ai pirdut partea cea mai interesanta din sit: comentariile. Ia sa vedem (le-am selectat pe cele negative si pe cele pozitiva care miros a imbecilitate <oricum toate cele pozitive put o prostie>):
===============
Esti un cacanar afon care nu nimereste 3 note. Lasa-te dracu' de cantat!!!
===============
esti un imputit
===============
Bai esti FRAER sau te faci ca faci o treaba foarte buna !!! Adica dupa ce furi de la toti de nu mai poti acuma mai si ti lene sa fci un foto album cu cele furate si te pui si faci link la pagina in care se afla pozele ! Nu mai am nimic cu TINE !
===============
Esti cumva homosexual ? Atunci nu te deranjeaza ?
===============
execrabil
===============
esti un handicapat;semeni cu un cacat;muzica ta e de rahat; esti un ratat ,esti un ratat.....pune versurile astea pe muzica
===============
dispari
===============
Naspa bulinele cu costi
===============
Este super site-ul si Costi!I-as da pe toti antimanele ptr. Costi si acest site!Serios si hai sa tragem un vot in Top100 la acest site!SUper si fara concurenta!
===============
chiar de kkt
===============
de kkt
===============
Ca orice persoana handicapata, ascultatorii de manele ar trebui sa primeasca ajutor social! Daca mai te aud pe posturile nationale, o sa refuz sa mai platesc abonamentul! Muzica ta e un rahat imens! Pofta buna, manelisti!
===============
muzica ta e oribila! Imi face greata!
===============
sugi pula manelistule
===============
Daca manelele pot fi incluse in capitolul muzica,atunci si cacatii pot fi numiti prajituri iar tu ai un loc asigurat in capitolul oameni
===============
Romeo de ce nu raspunzi la scrisori ?

sa te fut in gura
(astea doua sunt separate, dar succesiunea lor e haioasa)
===============
Costi isthe King Of Mania Music
===============
you suck
===============
ma iei de ... P.LA
===============
tavian (asta este mesajul. pe bune...)
Anunt pe bune:

Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
KickAss
Junior Member

betoon

Mesajde Vizitator » Lun Aug 20, 2001 1:11 pm

io n-am avut tupeul sa shi surfez, am votat shi am iesit reped, sa nu ma prinda vre-un manelist webdesigner pe acolo, ca ma forta sa ii fac o pagina normala!!!

cel mai beton comentariu:

"Esti cumva homosexual ? Atunci nu te deranjeaza ? "

continuarea fireasca ar fi fost:...p__a mea la tine in c_r!!!
Vizitator

Re: betoon

Mesajde DrSlam » Lun Aug 20, 2001 7:54 pm

Am descoperit o chestie interesanta "rasfoind" site-ul lui Costi:

"Webmasterul" si-a lasat si nr. de telefon, poate pentru a fi contactat de fanii de pretutindeni.......... SAU POATE NU!

<citat:>

WebmasterRomeo Marius Mircea(093099215)&with help of Adi Plotuna © 2001 Costi Ionií¾í£. All rights reserved !

</citat>:cool:

Hai sa-l sunam sa-i spunem parerile noastre!!!

nota: a nu se considera ca subsemnatul va incita la a face acte de violenta(chiar si verbala) la adresa sus-mentionatului. NU va sugerez prin acest mesaj sa dati telefoane cu caracter obscen, sa-i dati beep-uri la 2 min, sa sunati la *222 si sa raprotati tot felul de chestii referitoare la respectivul telefon, etc.

Orice fapta de acest fel il absolva de raspundere pe subsemnatul.
DrSlam has left the building!
DrSlam
Junior Member

asha mai zic shi eu

Mesajde Vizitator » Lun Aug 20, 2001 8:09 pm

asha conducator vrem!!!!
plin de idei
Vizitator

da mah......

Mesajde gabi » Mar Aug 21, 2001 8:50 am

Initial trimis de vali
asha conducator vrem!!!!
plin de idei

mah oamenilor.....critici peste critici ca de obicei, ma intreb cu ce va mai ocupati timpul, dar cred ca "forumul" asta spune tot! Scuzati-mi scrcasmul dar nu am putut sa nu ma abtin! A fost doar o gluma, asta ca inainte ca 1000 de "puradei" sa sara pe mine...nu de alta dar sunt satul ......cat despre costi faceti-mi placerea sau macar ptr curiozitatea voastra ascultati piesa lui intitulata " Dio d'amore" dupa aia vreau sa vad cum o sa reactionati!!!

pace la toata lumea
gabi
Junior Member

Re: da mah......

Mesajde manelesux » Joi Aug 23, 2001 3:44 pm

Initial trimis de gabi

mah oamenilor.....critici peste critici ca de obicei, ma intreb cu ce va mai ocupati timpul, dar cred ca "forumul" asta spune tot! Scuzati-mi scrcasmul dar nu am putut sa nu ma abtin! A fost doar o gluma, asta ca inainte ca 1000 de "puradei" sa sara pe mine...nu de alta dar sunt satul ......cat despre costi faceti-mi placerea sau macar ptr curiozitatea voastra ascultati piesa lui intitulata " Dio d'amore" dupa aia vreau sa vad cum o sa reactionati!!!

pace la toata lumea

Am ascultat-o.Nu vrei sa shtii cum am reactzionat.PE forumu asta nu s-au zis inca lucruri atat de murdare precum reactzia mea.Asha ca ma opresc aici. Gabi, pune mana pe o lopata shi fa-te util.

Un puradeu
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma