Cele mai varza(belite) trupe din muzica romaneasca!!!
Moderator: anjin-san
150 mesaje
• Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Cele mai varza trupe din muzica romaneasca!!!
Am sa inshir aici cele mai jegoase trupe formatii sau cum dracu vor ele sa-si spuna> Incep de la cele mai varza catre cele mai acceptabile cu explicatiile de rigoare:
-Akcent: unul e tigan celalalt e tigan altul e tigan si ultimul e tigan - nu ca as avea ceva cu tiganii, exista si cativa tigani de treaba dar astia sunt in ultimul hal; sunt boratzi; s-au nascut din l*** si nu-mi dau seama de ce au un asha succes pt ca sunt comerciali si fara inspiratie(vreti sa stiti de ce sunt asa de agresvi fata de ei? o sa aflati: pt ca dupa ce am stat sa downloadez 2 melodii d-ale lor am observat cat de in ultimul hal sunt)
Sper sa va schimbati parerea despre ei!!!!!!!!
-Animal X: pe langa ca fac playback si doar unul dintre ei stie sa cante(Hiena) ceilalti sunt aurolaci de l*** trista si nici nu stiu pe ce lume traiesc pt ca mananca kkt in toate melodiile lor
-Andre: ba frate ori sunt impreuna ori nu sunt ca imi vine sa-mi "[ cenzurat ]" daca ma intzelegetzi si oricum nu stiu sa cante
-BUG mafia intr-un context in care BUG inseamna [ cenzurat ] ca sunt atat de prosti ca ar trebui sa incalce minimul de IQ permis pe strada si in legatura cu noul lor videoclip daca poate fi numit asa le urez atata: [ cenzurat ]
-din cate trupe de muzica sunt in Romania cred ca doar vreo 5 chiar merita sa fie ascultate iar de altele straine nici nu mai vorbesc...cu toate aste totusi inca nu cred ca exista inca vreo trupa, formatie sau solist care sa cante 100% sau macar 75% din placere...but who knows...maybe some day
Mesaj partial cenzurat de moderatori datorita continutului obscen ---->>>> imi cer scuze ca a fost nevoie ca moderatorul sa cenzureze mesajul dar ... again imi cer scuze
-Akcent: unul e tigan celalalt e tigan altul e tigan si ultimul e tigan - nu ca as avea ceva cu tiganii, exista si cativa tigani de treaba dar astia sunt in ultimul hal; sunt boratzi; s-au nascut din l*** si nu-mi dau seama de ce au un asha succes pt ca sunt comerciali si fara inspiratie(vreti sa stiti de ce sunt asa de agresvi fata de ei? o sa aflati: pt ca dupa ce am stat sa downloadez 2 melodii d-ale lor am observat cat de in ultimul hal sunt)
Sper sa va schimbati parerea despre ei!!!!!!!!
-Animal X: pe langa ca fac playback si doar unul dintre ei stie sa cante(Hiena) ceilalti sunt aurolaci de l*** trista si nici nu stiu pe ce lume traiesc pt ca mananca kkt in toate melodiile lor
-Andre: ba frate ori sunt impreuna ori nu sunt ca imi vine sa-mi "[ cenzurat ]" daca ma intzelegetzi si oricum nu stiu sa cante
-BUG mafia intr-un context in care BUG inseamna [ cenzurat ] ca sunt atat de prosti ca ar trebui sa incalce minimul de IQ permis pe strada si in legatura cu noul lor videoclip daca poate fi numit asa le urez atata: [ cenzurat ]
-din cate trupe de muzica sunt in Romania cred ca doar vreo 5 chiar merita sa fie ascultate iar de altele straine nici nu mai vorbesc...cu toate aste totusi inca nu cred ca exista inca vreo trupa, formatie sau solist care sa cante 100% sau macar 75% din placere...but who knows...maybe some day
Mesaj partial cenzurat de moderatori datorita continutului obscen ---->>>> imi cer scuze ca a fost nevoie ca moderatorul sa cenzureze mesajul dar ... again imi cer scuze
- alien
- Junior Member
Re: Cele mai varza(belite) trupe din muzica romaneasca!!!
Bai, Alien, da' ce suparat esti!Parca esti mai nervos decat alien-ii din Alien II atunci cand Ripley le-a omorat matca.Formatiile pe care le-ai enumerat sunt proaste de-a binelea, de fapt ele sunt comerciale, ceea ce spune cam tot despre ele.I-a sa enumar si eu o parte din formatiile mele "preferate":Akcent;BUG Mafia;3SE; Animal X;Andre; Blondy;Sexy;Body&Soul;Taxi;Holograf;Vita de vie; Bere Gratis;Bambi;Amicii.
- nicolau.cosmin
Amicii...
Amicii si iar Amicii, joaca acum piticii,
se cred si ei de calitate, ratati cu 4 clase, si fara carte-n spate.
TIME FOR BEDTIME LITTLE BOY!! Put your toy train in the box, take that willie out of your hand, and stop playing with that toy guitar.
TIME FOR BEDTIME LITTLE BOY!! Put your toy train in the box, take that willie out of your hand, and stop playing with that toy guitar.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Re: Cele mai varza trupe din muzica romaneasca!!!
Initial trimis de alien
Am sa inshir aici cele mai jegoase trupe formatii sau cum dracu vor ele sa-si spuna> Incep de la cele mai varza catre cele mai acceptabile cu explicatiile de rigoare:
-Akcent: unul e tigan celalalt e tigan altul e tigan si ultimul e tigan - nu ca as avea ceva cu tiganii, exista si cativa tigani de treaba dar astia sunt in ultimul hal; sunt boratzi; s-au nascut din l*** si nu-mi dau seama de ce au un asha succes pt ca sunt jegoshi
-Animal X: pe langa ca fac playback si doar unul dintre ei stie sa cante(Hiena) ceilalti sunt aurolaci de l*** trista si nici nu stiu pe ce lume traiesc pt ca mananca c**** in toate melodiile lor
-ash mai avea de zis dar tre sa vina niste amici pe la mine
Mesaj partial cenzurat de moderatori datorita continutului obscen
D e ce nu ti vezi tu de treaba ta?!!!? In primul rand sa-i lasi pe cei de la AKCENT in pace!Ce ai scris tu aici e o dovada ca esti gelos pe succesul lor!Daca nu iti plac, nu ii asculta!Nu stiai ca s-a inventat telecomanda?Sper ca ai inteles!Sa-i lasi pe cei de la AKCENT in pace, ca de ceilalti poti sa te legi cat vrei tu!!
- Gya1
- Junior Member
?!?!
:confused: eu am impresia ca gya1 e superfana ackent si orice am zice noi are ceva de replicat!
E clar ca baieteii tai de la akcent(ai vrea tu) sunt comerciali 101%,
ce dracu ii tot lauzi?au doar doua melodii.........!?
- Joao
- Junior Member
Re: Re: Cele mai varza trupe din muzica romaneasca!!!
Initial trimis de Gya1
D e ce nu ti vezi tu de treaba ta?!!!? In primul rand sa-i lasi pe cei de la AKCENT in pace!Ce ai scris tu aici e o dovada ca esti gelos pe succesul lor!Daca nu iti plac, nu ii asculta!Nu stiai ca s-a inventat telecomanda?Sper ca ai inteles!Sa-i lasi pe cei de la AKCENT in pace, ca de ceilalti poti sa te legi cat vrei tu!!
da de ce nu lasi tu omu sa zica ce vrea?
nu te-a intrebat ce parere ai, ci a zis sa-ti postezi parerea
majoritatea formatiilor comerciale de muzica usoara sunt varza
- maj
- Junior Member
O trupa la noi, la care chiar sa nu ai sa-i dai reprosuri NU EXISTA! Ar trebui sa se faca un top cu cele mai jenante dintre formatii ... printre care cu siguranta ar trebui sa se afle idioatele alea de la Andre, cu tot cu Giglio si ram tam tam ( un nume mai idiot nici nu s-ar fi putut gasi pentru nishte tzoace ratate), Candy si Bamby nici nu mai vorbesc , ai niste texte de maxima penibilitate si un look la fel de bestial...Sexxy si Blony la fel ... parca fak reclama la 8989989 call me i'm hoot!!! ...VAIIIIIIII DE ELLEEEEEEE!!!!!!!
Sunt o groaza de dinastia , cel mai bine ar fi sa nu le acordam atentie , pt ca nici nu o merita atat de infumurati de figuri cum sunt.
Sunt o groaza de dinastia , cel mai bine ar fi sa nu le acordam atentie , pt ca nici nu o merita atat de infumurati de figuri cum sunt.
- ada
Va rog lasati BUG in pace...
BUG Mafia, sunt cea mai buna formatie de hip-hop/gangsta rap din Romania. Asta e clar. Au avut un success fenomenal, deci pe ei ii doare undeva daca au originalitate sau nu. Oricum, asta e parerea mea, dar sa nu ziceti ca BUG sunt ratati, nu stiti ce spuneti, ca au fost in Muzica de multi ani, si cred ca asta nu din cauza ca au platit bani la companiile de discuri corupte care le-au lansat pe catlele alea de Blondy, Bomby, Flondy..........etc.
-
N5 - desene animate
Fratzilor, cea mai caraghioasa trupa mi se pare a fi N5.
Imi place partea aia dintr-un videoclip cand se deplaseaza blondul inspre camera imitandu-l pe Nick de la BsB.
Cine mama dracului sunt aia care ii asculta pe imbecilii de la N5 ?
Si cum de au ajuns ss-itzii aia sa apara pa' televizor ?
Imi place partea aia dintr-un videoclip cand se deplaseaza blondul inspre camera imitandu-l pe Nick de la BsB.
Cine mama dracului sunt aia care ii asculta pe imbecilii de la N5 ?
Si cum de au ajuns ss-itzii aia sa apara pa' televizor ?
- Lighionu
- Junior Member
Re: ?!?!
Initial trimis de Joao
:confused: eu am impresia ca gya1 e superfana ackent si orice am zice noi are ceva de replicat!
ACKENT e subcomercial, adica nai rau decat comercial. E scarbos, efectiv... Muzica ratata, promovata cu forza si sila...
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
- Kryszti
- Junior Member
Bai, gata, am ajuns la concluzia ca Akcent nu e o trupa chiar atat de "scarboasa", vezi un AS XX adica o gagicutza sasie, un pustiulica ce sa da mare macho, Bambi au iesit cu un clip jalnic, pana si Animal X incep sa fie cam pe langa.
Akcent, parca nu mai au versuri chiar atat de penibile desi mesaj clar nu vad, toale misto si un spirit oarecum tineresc. Asa ca Akcent este doar o trupa mult prea mediatizata, nu o trupa "belita"!
Akcent, parca nu mai au versuri chiar atat de penibile desi mesaj clar nu vad, toale misto si un spirit oarecum tineresc. Asa ca Akcent este doar o trupa mult prea mediatizata, nu o trupa "belita"!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
Initial trimis de neamtzu
mama mama abea astept sa vina intalnirea aia a membrilor... vom scapa de cativa prosti
Mah, in forumu' asta e un paradox. http://www.muzicabuna.ro se presupune a fi un site care arunca un ochi critic asupra kkturilor din muzica romaneasca(in ideea in care exista "muzica" romaneasca(a se exclude trupe aparute cu mai mult de 10 ani in urma).Nu?
Intrebarea mea (retorica de altfel) e ce anume cauta toti lamerii si looserii(ca sa trec si prin topicul cu folosirea englezei in locul romanei, nush cam cum sa traduc lamer) intr-un forum ca asta.
E ca si cand m-as duce la alimentara sa cer canapele. Fratzilor, facetzi si voi un site de genul http://www.ratatzi/surzi/retardati/oligofreni.ro si scrietzi acolo ce tari is 3se, ACM, bambi, and so on...
"Coeficientul de inteligenta de pe glob e constant, populatia in continua crestere".Nu?
Fratzilor, agricultura e intotdeauna o solutzie...Luatzi-va frumos sapa la spinare si estompatzi-va in peisajul vegetal din care atzi aparut. N-o sa va duca nimeni doru'! Pe cuvant! :fuck:
Life's a bitch and then you die...
- Thunder
- Junior Member
Pai si in agricultura trebuie sa ai anumite veleitati, ca si in muzica, talent si voce. Dar cum s-a ajuns de fapt sa se confunde talentul cu culoarea pielii si unii se cred VIP-uri...nu-i de mirare ca se poate
face agricultura fara cele mai mici notiuni in domeniu. Sau, depinde de ce intelege fiecare prin asta. Raman la concluzia ca singura trupa care merita atentie sunt cei de la 3 SE. Au mai rasarit Stigma, insa depinde de cum vor avea grija de evolutia lor si si-au mai promovat putin muzica cei de la Kripton.
Restul, se "fuck" de ras!
face agricultura fara cele mai mici notiuni in domeniu. Sau, depinde de ce intelege fiecare prin asta. Raman la concluzia ca singura trupa care merita atentie sunt cei de la 3 SE. Au mai rasarit Stigma, insa depinde de cum vor avea grija de evolutia lor si si-au mai promovat putin muzica cei de la Kripton.
Restul, se "fuck" de ras!
- Ramona Opran
- Junior Member
ha!
Ba vere,pana la urma toate sunt cu ochii dupa bani,e normal,dar parca unii se uita numai la asta!(vai,vai,moa,andre,ce frumos,3se,blondy,incredibil,ce misto,animal x,costea ionica,etc)
Chiar si prietenarii aurolacului bugu,tot dupa bani se uita,aia macar o si spun prin melodii!
Chiar si prietenarii aurolacului bugu,tot dupa bani se uita,aia macar o si spun prin melodii!
- Joao
- Junior Member
Re: ha!
Initial trimis de Joao
Ba vere,pana la urma toate sunt cu ochii dupa bani,e normal,dar parca unii se uita numai la asta!(vai,vai,moa,andre,ce frumos,3se,blondy,incredibil,ce misto,animal x,costea ionica,etc)
Vad ca din exces de zel ai mai pus ceva trupe de la tine"ba vere"!
Probabil, altfel nu aveai cum sa-ti sustii ideea. Deci am vrut sa spun ca prea putini merita atentie, nu vorbeam aici nici despre bani, nici despre altceva..In mare.......muzica romaneasca e facuta varza. In afara de plagiatura de 2 lei nu vezi nimic. Cat despre unii care le laudau pe cele de la ASIA ca presteaza live,
sunt aiurea. Depinde si ce prestezi, nu intotdeauna cum!
- Ramona Opran
- Junior Member
ba vere!
deci formatiile in plus de care vorbesti erau ifose de genul ''va iubiiiim!'' pe care le aud eu pe la televizor!:bleah:
Iar cu playback-u' asta cred ca se cam exagereaza!adica toata lumea stie ca e asa,de ce se mai insista!
Cand au acuzat-o pe britney ca face playback,purtatoarea ei de cuvant a negat si gata!iar backstreetboys au recunoscut ca sunt anumite piese prin concerte la care fac!Ori la noi a venit acum moda cu playback si blaturi si toata lumea numai asta spune!
Sa le fie rusine,dar nu-i omorati pt asta!ei sunt patetici din mult mai multe puncte de vedere!
Iar cu playback-u' asta cred ca se cam exagereaza!adica toata lumea stie ca e asa,de ce se mai insista!
Cand au acuzat-o pe britney ca face playback,purtatoarea ei de cuvant a negat si gata!iar backstreetboys au recunoscut ca sunt anumite piese prin concerte la care fac!Ori la noi a venit acum moda cu playback si blaturi si toata lumea numai asta spune!
Sa le fie rusine,dar nu-i omorati pt asta!ei sunt patetici din mult mai multe puncte de vedere!
- Joao
- Junior Member
Re: ba vere!
Initial trimis de Joao
deci formatiile in plus de care vorbesti erau ifose de genul ''va iubiiiim!'' pe care le aud eu pe la televizor!:bleah:
Foarte bine! Dar n-am inteles ce te ataci asa?
- Ramona Opran
- Junior Member
uarata perspectiva
Toate sunt nulitati inafara de : Pheonix, Iris, Cargo, Suie Paparude. Astea imi vin in minte acum, sigur am omis cateva! Pana si basarabenii cu al lor Zdob&Zdub la ora actuala fac muzica mai buna.
- Fester
- Junior Member
Akcent, Andre, Animalele, N5 (mai canta?), Body&Soul, Georgia, BUG(as in a bug?), N&D, Hora, Ro-mania, 3SE, iar Akcent, iar Andre, Bambi, Candy, Sexxy, Blondy, alea care canta ceva cu da/mi inima ta sa ma/mbrac elegant (pfui!), Kpital, Hi-q,
OOOOOOOOO! da! ce mi/au vazut ochisorii intr/o noapte tarziu: GIL sau GILI sau ceva de genu asta cu te voi iubi pana voi muri! na! mai zi ceva la ce fatza are ala! fara sa fim malitiosi...dar...totusi...ce fatza are!!!;P
sa continuam : Honey (one hit wonder?), varu lu Costi Ionita si cu fetitle lui, Amicii!!!! iar Amicii!!!!, minorele diavolite+ingerasul ca nu mai stiu ce titlu si/au asumat, Madalina Manole, Sanda Ladosi. Daniela Gyorfi, Anda Adam mai canta sau se axeaza pe chirurgie plastica aplicata la propriul trup intru tragerea in chip pt playboy?
nu mai am chef sa ma gandesc, cred ca mai sunt destui. am facut un efort mental deosebit, ma duc sa trag un pui de somn
OOOOOOOOO! da! ce mi/au vazut ochisorii intr/o noapte tarziu: GIL sau GILI sau ceva de genu asta cu te voi iubi pana voi muri! na! mai zi ceva la ce fatza are ala! fara sa fim malitiosi...dar...totusi...ce fatza are!!!;P
sa continuam : Honey (one hit wonder?), varu lu Costi Ionita si cu fetitle lui, Amicii!!!! iar Amicii!!!!, minorele diavolite+ingerasul ca nu mai stiu ce titlu si/au asumat, Madalina Manole, Sanda Ladosi. Daniela Gyorfi, Anda Adam mai canta sau se axeaza pe chirurgie plastica aplicata la propriul trup intru tragerea in chip pt playboy?
nu mai am chef sa ma gandesc, cred ca mai sunt destui. am facut un efort mental deosebit, ma duc sa trag un pui de somn
Fools' names like fools' faces are often seen in public places :silly:
- Vixxen
- Junior Member
Re: Amicii...
Initial trimis de Aurolacul
Amicii si iar Amicii, joaca acum piticii,
hihiihhi! sa stii ca ai dreptate! shi mai ales ca au scos shi melodia aia cu "fata blonda" sau cine stie cum naiba era .....ce idiotenie de melodie ...doamne doamne, shi eu is bruneta deci ..... normal ca ........ dar ce sai facy daca shi eu gandesc ca o blonda! saracul neuron al lor ..........ce se mai plictiseste!:p
- punkylove
- Junior Member
Sunt pustani...
"Amicii" sunt niste victime la situatia actuala dion muzica romaneasca. Au incercat si ei sa copie "marile formatie romanesti" si s-au facut de mai mult rahat ca ele.
-
asta e!
asa se intampla cand muzica se face cu bani(de,tata e mare smecher)si nu cu talent(tata e zidar)!
Acum un an au dat un concert in aer liber,si ziceau:''si acum toata lumea'',nu se auzea nimeni,bine-nteles,fiind 15 tigani doar care asteptau ceva cred.....''panarame''
Acum un an au dat un concert in aer liber,si ziceau:''si acum toata lumea'',nu se auzea nimeni,bine-nteles,fiind 15 tigani doar care asteptau ceva cred.....''panarame''
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
- Joao
- Junior Member
Au strigat si eu primit...
Au strigat: Toata lumea! si toata lumea au aruncat rosii. Nu?
-
cei care ma streseaza si ma polueaza fonic cel mai tare sunt 3SE.in continuare : andre,body&soul,AKCENT(sunt comerciali 100%;niste haine nu pot face nimic daca muzica e de kkt),blondy,exotic,n&d,valahia,non stop,etno,angels,exxtra,hora,candy,bambi,n5,gaz pe foc,giglio,animal x,as xx...cred ca mai sunt
despre bug mafia am de dat niste explicatii:au fost tari pana la "de cartier"(inclusiv)+cateva melodii dupa albumele urmatoare.
acum nu mai au nimic de spus.deloc.o dau intruna ca e 1999,2000,2001,2002... probabil ca sa nu uite.chestia aia ca "ei canta ce vor daca le iese banu'" e...n-am cuvinte.ei trebuie sa dea niste explicatii oamenilor care le asculta.altfel,o dau ca si Rimaru(de cand a inceput sa cante cu guta) in PROSTITUTIE.ceea ce la noi e din plin.in plus,nici unul "nu stie sa vorbeste".ei fac totul cu violenta.si ei si fanii lor.habar n-au de gramatica si de chestii de genul asta.as vrea sa vad un mail in care sa fiu contrazis.daca le ceri o explicatie iti spun ca te omoara la coltu' strazii sau de dau in p**a lor.
as vrea sa vad un mail in care sa fiu contrazis.
despre bug mafia am de dat niste explicatii:au fost tari pana la "de cartier"(inclusiv)+cateva melodii dupa albumele urmatoare.
acum nu mai au nimic de spus.deloc.o dau intruna ca e 1999,2000,2001,2002... probabil ca sa nu uite.chestia aia ca "ei canta ce vor daca le iese banu'" e...n-am cuvinte.ei trebuie sa dea niste explicatii oamenilor care le asculta.altfel,o dau ca si Rimaru(de cand a inceput sa cante cu guta) in PROSTITUTIE.ceea ce la noi e din plin.in plus,nici unul "nu stie sa vorbeste".ei fac totul cu violenta.si ei si fanii lor.habar n-au de gramatica si de chestii de genul asta.as vrea sa vad un mail in care sa fiu contrazis.daca le ceri o explicatie iti spun ca te omoara la coltu' strazii sau de dau in p**a lor.
as vrea sa vad un mail in care sa fiu contrazis.
-
marian jan - Mesaje: 2100
150 mesaje
• Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma