im sorry to say but this forum sucks! u suck! therefore i direct u to something u can call "the essentials six phases of a project" ;
1 entushiasm!
2 disillusionment
3 panic
4 search for the guilty
5 punishment of the innocent
6 praise & honours for the NON -participants .
it took me one bloody hour to get to make some sense of who said what , so me slash the ignorant finds it hard to follow hence i will honour with my absence !
praise me!
u suck!
Moderator: anjin-san
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
u suck!
The direction of the eye, so misleading
The defection of the soul, nauseously quick
I don't question, our existence
I just question, our modern needs......
The defection of the soul, nauseously quick
I don't question, our existence
I just question, our modern needs......
-
the radical - Junior Member
Re: u suck!
Initial trimis de the radical
im sorry to say but this forum sucks! u suck! therefore i direct u to something u can call "the essentials six phases of a project" ;
1 entushiasm!
2 disillusionment
3 panic
4 search for the guilty
5 punishment of the innocent
6 praise & honours for the NON -participants .
it took me one bloody hour to get to make some sense of who said what , so me slash the ignorant finds it hard to follow hence i will honour with my absence !
praise me!
You are just a simple creature.
Anunt pe bune:
Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
-
KickAss - Junior Member
Re: U suck!
daca esti tu fraier si nu intelegi asta e problema ta, si nu mai da vina pe altii
k?
si te rog sa nu citesti mesaju asta ca sa nu te obosesti prea mult ca din cate am inteles din mesajul tau nu stii sa citesti!!!!!!
k?
si te rog sa nu citesti mesaju asta ca sa nu te obosesti prea mult ca din cate am inteles din mesajul tau nu stii sa citesti!!!!!!
- Vizitator
Re: u suck!
Bai baieti, pana la urma care dreaq' e limba de comunicare pe forumu' asta ?!?
Am dat si io din greseala de el, si dupa ce am citit niste mesaje am ajuns la concluzia ca
suma dintre prostii, idiotii de pe lumea asta si numarul de atomi de oxigen este CONSTANT !!!...si vedetzi mai baietzi ca pe zi ce trece, stratul de ozon se subtiaza continuu...si este un fenomen pe care omenirea nu-l mai poate controla.
acuma, mai e o zicala: "poti sa te caci in gustul omului?"...insa dupa cate se pare, gusturile multora put din greu. Regula cu "spiritul de turma" se aplica foarte bine si aici. Scoate unu' o "super_rima"...
"stau la mine-n cartier, si ma uit ca bou-n cer...
si de bun ce-am devenit, m-as pisa la infint..."
la care totzi..."mamaaa, ce cool e asta, sa moara mama..."
Iata deci cum omenirea se indreapta catre un "viitor stralucit"...."sa moara mama daca nu e asa"...
Am dat si io din greseala de el, si dupa ce am citit niste mesaje am ajuns la concluzia ca
suma dintre prostii, idiotii de pe lumea asta si numarul de atomi de oxigen este CONSTANT !!!...si vedetzi mai baietzi ca pe zi ce trece, stratul de ozon se subtiaza continuu...si este un fenomen pe care omenirea nu-l mai poate controla.
acuma, mai e o zicala: "poti sa te caci in gustul omului?"...insa dupa cate se pare, gusturile multora put din greu. Regula cu "spiritul de turma" se aplica foarte bine si aici. Scoate unu' o "super_rima"...
"stau la mine-n cartier, si ma uit ca bou-n cer...
si de bun ce-am devenit, m-as pisa la infint..."
la care totzi..."mamaaa, ce cool e asta, sa moara mama..."
Iata deci cum omenirea se indreapta catre un "viitor stralucit"...."sa moara mama daca nu e asa"...
- Vizitator
din ciclul "hai sa improshcam shi noi cu noroi"...
...doua citate va prezentam azi:
vorbeste-i de rau pe morti (phillip marlowe)
daca nu ai ceva bun de spus despre un om, mai bine tine-ti gura! (hendrix, but not sure)
vorbeste-i de rau pe morti (phillip marlowe)
daca nu ai ceva bun de spus despre un om, mai bine tine-ti gura! (hendrix, but not sure)
- Vizitator
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma