Kickass: de ce nu ai fost baiat cuminte ca sa-mi raspunzi la e-mail, ahh si ti-a placut poza!?!
Maneluxx: stai frate linistit ca voi suntetzi "super de treaba" pe langa rahatul ala de site fanatic anitmanele....
Webmasteri: FAceti treaba buna pentru ce facetzi voi pe bune...
Vali: ah, nimic vroiam doar sa te salut!
Pace!
oamenii mei sar in ring.....
Moderator: anjin-san
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
Re: oamenii mei sar in ring.....
Initial trimis de gabi
Kickass: de ce nu ai fost baiat cuminte ca sa-mi raspunzi la e-mail, ahh si ti-a placut poza!?!
Maneluxx: stai frate linistit ca voi suntetzi "super de treaba" pe langa rahatul ala de site fanatic anitmanele....
Pace!
1.gabi,remarc in mesajul mai multe "ahh"-uri....ce faceai in timp ce scriai?
2.Ce crezi, am intzeles corect la care rahat de site fanatic antimanele te referi?
3.da-mi la manelesux@yahoo.com shi mie pozele alea.O satzi raspund pe forum.Da-mi shi o poiezie-doo.Cu rima ca alea imi plac mai mult.
manelesux since 1918
- manelesux
- Junior Member
Re: oamenii mei sar in ring.....
Initial trimis de gabi
Pace!
Iti raspund acum cu toata sinceritatea. Nu am primit nicu un mail. Trimite-le din nou. Si o poezie. tot din alea cu rima
Anunt pe bune:
Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
-
KickAss - Junior Member
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma