mIRC
Moderator: anjin-san
43 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
mIRC
ce parere avetzi despre "domnul mirc"??? sunt curioasa cine intra si din ce motive, cine nu intra.....
daca il detestati de ce...? ok?:rolleyes:
daca il detestati de ce...? ok?:rolleyes:
is somebody more happy than me???
i don't think so!!!
i don't think so!!!
- lulutza
- Junior Member
Pai am mai zis-o, nu imi place sa intru pe mirc pt k dai de o groaza de persoane ciudate, sacaitoare, cu probleme mentale sau pur shi simplu proaste. Asha k prefer YM unde shtiu k cei cu kre vb sunt OK.
-
cutuma© - Mesaje: 3047
io intru pe mirc.... dar nu ash putea spune care este cauza... poate pentru ca am reusit candva sa agatz o gagica acolo 

- Sopra Tutt1
- Junior Member
Initial trimis de Sopra Tutt1
io intru pe mirc.... dar nu ash putea spune care este cauza... poate pentru ca am reusit candva sa agatz o gagica acolo![]()
mircu' e un loc in care se agata usor.....??
gagici proaste?:confused:
i don't think so!!!
i don't think so!!!
- lulutza
- Junior Member
[quote]Initial trimis de Sopra Tutt1
da, gagici proaste... dar vezi tu... si alea sunt bune la ceva
[/QUOTE
offtopic.... dehhhh, se mai intampla
masculii(nu m-am putut hotari intra baiezti si barbatzi) inteligenti ce aleg: "gagici" proaste care sunt bune si ele la ceva... sau femei inteligente care pot face mult mai mult.....
da, gagici proaste... dar vezi tu... si alea sunt bune la ceva

offtopic.... dehhhh, se mai intampla
masculii(nu m-am putut hotari intra baiezti si barbatzi) inteligenti ce aleg: "gagici" proaste care sunt bune si ele la ceva... sau femei inteligente care pot face mult mai mult.....

i don't think so!!!
i don't think so!!!
- lulutza
- Junior Member
off-topic de mare nesimtzire:
io ca reprezenant al genului "mascul" afirm din rasputeri k tot ceea ce imi provoaca tipele proaste este un sentiment de buna dispozitzie. Cunosc vreo 3-4 tipe super-bune dar duse cu pluta rau shi e amuzant sa stai in jurul lor, e de domeniul sf ce pot debita.
Pt o relatzie de lunga durata orice om normal la cap va alege o tipa cu care sa poata dialoga makr...
io ca reprezenant al genului "mascul" afirm din rasputeri k tot ceea ce imi provoaca tipele proaste este un sentiment de buna dispozitzie. Cunosc vreo 3-4 tipe super-bune dar duse cu pluta rau shi e amuzant sa stai in jurul lor, e de domeniul sf ce pot debita.
Pt o relatzie de lunga durata orice om normal la cap va alege o tipa cu care sa poata dialoga makr...
-
cutuma© - Mesaje: 3047
off topic...
deci.. eu in schimb am cateva colege care nu intra oe mIRC dar sunt numai bune de intrat acolo.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Uitati si parerea mea lasata la un thread identic :
http://www.fanclub.ro/showthread.php?threadid=3140
http://www.fanclub.ro/showthread.php?threadid=3140
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
apropos de agatat.... sunt cazuri foarte rare in care relatile de pe mirC reusesc... ptr ca poti sa zici orice si f. multi prefera sa zica minciuni, deci...
ma enerveaza mirC-ul deoarece i-a facut pe foarte mmulti dependenti de el, toti idiotii vin la tine cu als pls..... si s-au dus dreaq toate canalele kare erau bune odata......
ma enerveaza mirC-ul deoarece i-a facut pe foarte mmulti dependenti de el, toti idiotii vin la tine cu als pls..... si s-au dus dreaq toate canalele kare erau bune odata......
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
- Andrada The Dev
- Junior Member
....
Eu intru in fiecare noapte (pe perioada vacantelor) dar "vorbesc" doar cu prietenii mei. De exemplu in vancate is in Oradea...vorbesc cu prietenii mei din Cluj si invers.
Nu intru pe canale asa mari cum ar fi cluj, oradea, romania etc pt. ca urasc cand intra cineva pe mine si "asl pls".... ok. Ii zic dar apoi despre ce mai poti vorbi? La inceput numa cu din alea am vorbit...din alea m`am ales cu ..sa zicem 20% cu care mai tin legatura si totul este ok .Am ce vorbi cu ele si suntem chiar prieteni.
Pt. cei care intra....va recomand canalul #lipeli .... pe mai multi de jumatate ii cunosc personal iar pe retu` asa ...din poze si povesti.
Is de treaba toti...
PS. Daca intrati numa cu BauBauuu nu va certati pt. ca este periculos.. il cunosc bine si stiu ce poate

Nu intru pe canale asa mari cum ar fi cluj, oradea, romania etc pt. ca urasc cand intra cineva pe mine si "asl pls".... ok. Ii zic dar apoi despre ce mai poti vorbi? La inceput numa cu din alea am vorbit...din alea m`am ales cu ..sa zicem 20% cu care mai tin legatura si totul este ok .Am ce vorbi cu ele si suntem chiar prieteni.
Pt. cei care intra....va recomand canalul #lipeli .... pe mai multi de jumatate ii cunosc personal iar pe retu` asa ...din poze si povesti.
Is de treaba toti...
PS. Daca intrati numa cu BauBauuu nu va certati pt. ca este periculos.. il cunosc bine si stiu ce poate

Codrutza
-
MissBugMafia - Junior Member
nu intru pe mirc decat ocazional, cam o data la vreo 2 luni, nu imi place pt ca prea te apeleaza oameni in draci, oameni disperati, care nu au ce face si se duc la sala sa intre pe mirc. sau poate nu i-am prins eu inca gustul si nu am vazut partea buna a mirc-ului. dar, parca nici nu vreau sa shtiu . nu e decat o alta pierdere de timp!
ps: zilele ocazionale in care intru sunt cele in care intru sa vorbesc cu prietenii carora nu le merge bine YM-ul. :p

ps: zilele ocazionale in care intru sunt cele in care intru sa vorbesc cu prietenii carora nu le merge bine YM-ul. :p
- Hera
- Junior Member
m-am lasat de mirc deoarece m-am plictisit shi e de-a dreptul stupid ...oricum stateam pe mirc shi vb cu persoanele care le cunoasteam nu cu toti!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
Mie nu imi place mircu ca sunt toti dexacsatii. Mie nu imi place mircu ca vin toti la tine "asl pls". Mie nu imi place mircu ca toti vin la tine "te f*t" etc. Mie nu imi place mircu ca e plin de retardati.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Io unu mai foloseam mircu de la servici sa ma conversez cu preteni. Intotdeauna pe canale nascocite pe loc (canalu lu nelutu de exemplu
), pe care bagam si limita de useri 2 sau 3 sau citi vorbeam acolo. Chiar si acu prefer mirc decit messengerurile. Nu stiu de ce. Da intru mult mai rar, ca maninca timp.
Mai intram de acasa, da tot pentru caterinci intre prieteni, sau, acu fo un an jumate, intram pe canale de trivia (morefun, otto etc...), unde iesea caterinca, da ma plictiseam in 2 maxim 3 zile.
N-am mai folosit mirc de citeva luni. Cel mai des foloseam antiscript, mai rar black devil.

Mai intram de acasa, da tot pentru caterinci intre prieteni, sau, acu fo un an jumate, intram pe canale de trivia (morefun, otto etc...), unde iesea caterinca, da ma plictiseam in 2 maxim 3 zile.
N-am mai folosit mirc de citeva luni. Cel mai des foloseam antiscript, mai rar black devil.
Numele meu este Rolf si sunt d'a binelea absent.
- Rolf
- Junior Member
Nu mai intru pe mirc de un an si jumatate, pentru ca a inceput sa ma plictiseasca. Dar ma amuzam citeodata, pentru ca lansam doua sesiuni de mirc (una cu host-ul meu si alta pe firewall).
Si cum aveam doua sesiuni de mirc cu doua host-uri diferite, vorbeam cu aceeasi persoana si ma amuzam de fazele de agatat pe care le folosea, care erau bineinteles aceleasi...
Si cum aveam doua sesiuni de mirc cu doua host-uri diferite, vorbeam cu aceeasi persoana si ma amuzam de fazele de agatat pe care le folosea, care erau bineinteles aceleasi...
- java
Mai intru si eu pe mIRC din cand in cand dar nu pe undernet ci pe kappa. Mai am amici pe-acolo. Sunt shi multzi depechishti printre ei.
Ma enerveaza opii. Daca te legi de ei sau faci bashkalie ai ban.
M-am trezit pe-afara de cateva ori, asa... din senin. Si ma mai enerveaza chestia ca ei au voie vorbeasca acolo prostii, cuvinte vulgare shi alte alea, dar noi, userii mai fraieri luam ban ptr. asta.
Am mai intrat eu si pe undernet, am gasit pe-acolo tot felul de ciudatzenii, adica un chat-room cu 30-40 de useri totzi clone si cu nickuri de genul ,,kngfj", ,,ggfgf"...etc.Sau unde nu poti sa intri ca nu ai nush ce fel de ident sau nick. Shi aia aveau nishte nick-uri de te durea mintea
.
Cel mai mult imi place sa bag clone pe mIRC. E asa de ushor shi de fain.:p!!!! Ma jok cu clonele, ma cert cu ele, se leaga unul de ,,noi" ne luam de el. Asta pana nu se prind opii...
Nu mai imi place ca nu sunt emoticons pe-acolo, dar faci coduri shi-tzi dai seama ce face ala..
In vacantza am intrat shi eu aproape in fiecare zi. De cand cu fanclub-ul (
)intru mai rar..
Ma enerveaza opii. Daca te legi de ei sau faci bashkalie ai ban.
M-am trezit pe-afara de cateva ori, asa... din senin. Si ma mai enerveaza chestia ca ei au voie vorbeasca acolo prostii, cuvinte vulgare shi alte alea, dar noi, userii mai fraieri luam ban ptr. asta.
Am mai intrat eu si pe undernet, am gasit pe-acolo tot felul de ciudatzenii, adica un chat-room cu 30-40 de useri totzi clone si cu nickuri de genul ,,kngfj", ,,ggfgf"...etc.Sau unde nu poti sa intri ca nu ai nush ce fel de ident sau nick. Shi aia aveau nishte nick-uri de te durea mintea

Cel mai mult imi place sa bag clone pe mIRC. E asa de ushor shi de fain.:p!!!! Ma jok cu clonele, ma cert cu ele, se leaga unul de ,,noi" ne luam de el. Asta pana nu se prind opii...
Nu mai imi place ca nu sunt emoticons pe-acolo, dar faci coduri shi-tzi dai seama ce face ala..
In vacantza am intrat shi eu aproape in fiecare zi. De cand cu fanclub-ul (

-
dEpEchEmIND - Junior Member
dupa ce am primit o "palma" de la un "amic" m-am lasat de irc. mai intru din cand in cand pe dalnet (prietenii stiu de ce).
inainte intram pe #cargo, #iris, #gamesromania, #bugmafia93 si #fanclubro ... in special ca sa vb cu prieteni, acum am ymm.
inainte intram pe #cargo, #iris, #gamesromania, #bugmafia93 si #fanclubro ... in special ca sa vb cu prieteni, acum am ymm.
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Daca n-ar fi fost mIRC, n-as fi fost Zgubilici. Pe #vitadevie s-au planuit cele mai tari petreceri si calatorii prin tara. Ala e un canal curat, fara banuri dar cu bun simt. Am cunoscut o multime din actualii mei prieteni si asa am construit un fel de retea nationala. Acum nu mai intru ca nu pot sa ma conectez, foarte rar!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
undernet sucks ...
mircu e marfa ...daca nu tre sa dai banii ca sa stai
-
Bamse - Junior Member
eh the mirc
mircul. univers de sine statator. loc unde totul pare posibil. te inaltza shi te coboara. te primeshte shi nu-tzi arata usha niciodata. shi e atat de schmbator.
acum patru ani canalele de irc romaneshti erau cu totul altceva. useri putzini. bun simtz. nou. comunicare. shi atat de nou. de "altfel". userii intra din zeci de motive. poate sute. poate mii. eu nu cautam nimic. dar am gasit. ceh? imi apartzine. ecperiewtzele sunt unice pentru fiecare din useri. acum s-a schimbat. nu e shi nici nu are sa mai fie ceea ce era. am intrat din curiozitate. l-am parasit prin alegere. mi-a luat insa mult sa o fac.
erau comunitatzi mici. se formeaza legaturi. se creaza personaje. imagini. se insotzesc cu senzatzii. diferite. puternice. cel putzin la inceputuri. apoi a aparut trivia. veneai ca acasa. era comunitatea tah. lumea tah. simplu. ashterneai cuvinte. puteau sa fie oricare. alegeai ce shi cui spui. se crea un univers. nu erau asl-uri. nuh erau sute de useri pe canalele mari. erau numai canale mici. multzi de altfel pasionatzi de internet. de web design. de muzica. etc. shi ce-i place mai mult romanului decat sa tzese povestiri. parea un joc. nu era. e addictive. era. te pasiona. sau ma. in timp s-a schimbat. mii de useri au aparut. obositor.. asl. blabla. s-au creat canale mici shi private. o vreme au functzionat. inca mai exista. dar nu va mai fi niciodata ceea ce a fost. e greu sa tragi linia intre realitate shi irc. cei care shtiu intzeleg ceea ce spun. apoi au aparut "mai marii" canalelor. certuri. barfe. nu mai era "clean". nu mai e. shi in spatele obishnuintzei se creau jocuri noi. cat mai ciudate. cat mai misterioase.
"good bye mirc world."
acum patru ani canalele de irc romaneshti erau cu totul altceva. useri putzini. bun simtz. nou. comunicare. shi atat de nou. de "altfel". userii intra din zeci de motive. poate sute. poate mii. eu nu cautam nimic. dar am gasit. ceh? imi apartzine. ecperiewtzele sunt unice pentru fiecare din useri. acum s-a schimbat. nu e shi nici nu are sa mai fie ceea ce era. am intrat din curiozitate. l-am parasit prin alegere. mi-a luat insa mult sa o fac.
erau comunitatzi mici. se formeaza legaturi. se creaza personaje. imagini. se insotzesc cu senzatzii. diferite. puternice. cel putzin la inceputuri. apoi a aparut trivia. veneai ca acasa. era comunitatea tah. lumea tah. simplu. ashterneai cuvinte. puteau sa fie oricare. alegeai ce shi cui spui. se crea un univers. nu erau asl-uri. nuh erau sute de useri pe canalele mari. erau numai canale mici. multzi de altfel pasionatzi de internet. de web design. de muzica. etc. shi ce-i place mai mult romanului decat sa tzese povestiri. parea un joc. nu era. e addictive. era. te pasiona. sau ma. in timp s-a schimbat. mii de useri au aparut. obositor.. asl. blabla. s-au creat canale mici shi private. o vreme au functzionat. inca mai exista. dar nu va mai fi niciodata ceea ce a fost. e greu sa tragi linia intre realitate shi irc. cei care shtiu intzeleg ceea ce spun. apoi au aparut "mai marii" canalelor. certuri. barfe. nu mai era "clean". nu mai e. shi in spatele obishnuintzei se creau jocuri noi. cat mai ciudate. cat mai misterioase.
"good bye mirc world."
some do, some don`t, i might..
- salty
- Junior Member
Io una intru pe mirc... Acum vorbesc numai cu prietenii (sau prietenii prietenilor/prietenelor mele....) pentru ca m-am saturat de retardati care vin la tine cu asl pls sau lucuri de genul asta... (sa nu uitam prostiile...
) Pe ce canale intru... depinde! :p

indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
43 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma